2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Cok moralım bozuk ya , hastanede spınal yapılmıyormuş aglıcam oturup
Canım bunu yeni mi öğrendin üzme sıkma canını ya belkide böylesi hayırlıdır bebeğin kilosunu gördüm benimde aynı şekilde olmuştu 33 hafta 2,450 34 2,500 çıkmıştı bana o zaman dr pozisyondan bile böyle yanıltıcı çıkar demiş notlarımda gördüm o konu içinde üzülme maşallah kilosuda iyi prensesin hakkında hayırlısı olsun

Doğru kimle konuşsam aşırı tatlı yedim dedi bir arkadaşım normalde eti karam gurme ağır gelirdi emzirirken sonra onu yerdim günde 2 kez anca keserdi diyor
Aman ya napalım alalım kilo diyeceğim de takıntılıyım bilmiyorum ne olur

Bugün emiş nasıl geçti kuzucumm

Maltlarla aran nasıl kuzu faydasını gördün mü bestlak başladın mı naptin
İçiyorum ama pek fark etmedi gibi yinede devam ediyorum canım. Sağmayı sıklaştırdım şimdi bi de onu deniyorum bakalım. Çok uyuyor oğluş Emdi yine de biraz, biberonu daha rahat alıyormuş süt az diye de bırakıyor belki emmeyi. Ayağını sıkıp ağlatıyor uyandırıyorlar 10 sn sonra tekrar uyuyor ☺

O ebebekteki maltlar çok süt yapıyormuş gerçekten ama çok da kilo aldırıyormuş bilginiz olsunBen 37den sonra bol bol yeşillik özellikle dere otu yiyeceğim gelsin bol dereotlu yulaflı gitsin bulgur pilavlarıBestlak da bugün sipariş ettim 37den sonra başlarım kullanmaya

Çok küçük doğsa bile max 7 gün sonra toplamış olur zaten eger takımların ıcınde de extra varsa 10+ yeter

Bende bu cocuk degistirdi beni tatli dogru duzgun agzima koymayan ben simdi hergun biraz yiyorum ee emzirirken dusunemedim simdi

Borulce falanda cok sut yapiyormus birde kimyon diye duydum canim hatta su videoyu izlemistim. Alttaki yorumlara gore faydasini goren cok olmus.

Yok kuzum kilosuna takılmadım esasen, bugun olcumlerı zor aldı dr zaten , yeni öğrendim malesef olsun İkimizinde , hepimizinde sağlıklı kolay su gibi doğumları olsun

Yok kuzum kilosuna takılmadım esasen, bugun olcumlerı zor aldı dr zaten , yeni öğrendim malesef olsun İkimizinde , hepimizinde sağlıklı kolay su gibi doğumları olsun
Amin inşallah canım misal ben sipinal oldum ama daha sonra bayıldım yine uyuttular her türlü genele dönebiliyor öyle düşün bayılmak daha kötü zaten bilmiyorum Allah benimle uğraşacak ameliyat ekibine şimdiden sabırlar versin

Full şeker onlar ya ve kılo dırek yanı , bende bugun çayımı aldım damlamı aldım ben Galactago aldım oğlumda da onu kullandım diye
Krem hasta bezi çamaşır fln eksıklerim vardı onları aldım
Çantama koydum artık tamam

Doğumu nerde yapacağına karar verdin mi sen

Doğumu nerde yapacağına karar verdin mi sen
Valla kestel devlete gidiyorum arada çok güzel hastane dr da iyi yine aylık kontrolüme aritmiye devam ediyorum ben hala karar vermedim anlayacağın ama kestele uzun zamandır gitmiyordum geçen gittiğimde baya ilgiliydi nst çeken hemşire olsun filan

Deme kız ben o ebebekteki maltlardan içiyorum ya ondan mı kilo alıyorum

Borulce falanda cok sut yapiyormus birde kimyon diye duydum canim hatta su videoyu izlemistim. Alttaki yorumlara gore faydasini goren cok olmus.
Kaydettim Ben zaten zerdeçal kimyon Tarçın çok kullanırım
Sulu her yemeğe zerdeçal atarım kimyon kesin bakliyatlara koyarım hatta Patates haşlamasına bol kimyon pulbiber zeytinyağı döküp yerim öyle dene aşırı güzel oluyor
Bir tek rezene kullanmıyorum onu da gaz için mecbur yiyeceğiz

Rezene içiçez aşkım

Maşallah kuzuma ya yerim onu nasibi ne kadarsa o kadar alır şükür biberonu da öğrenmiş akıllı kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…