2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben çok bahtsizim bunu anladım. Bu haftadan sonra hastanede değiştiremem sanırım. Şunu yapalım bunu yapalım demedi bile kadın. O kadar ilgisizler ki moralimi bozuyorlar. Ben nasıl güveneceğim doğumda bu insanlara birde bunun korkusu sardı beni. Randevu bulamıyorum ki sık gitsem

Doğum zamanımız çok yaklaştı, endişe ediyoruz çok normal. Bana eskiden benim yaşımdakiler inanılmaz büyükmüş gibi gelirdi. Ben de senin gibi hissediyorum. Ama annelik sevgisi ve güdüleriyle bebeklerimizi en iyi biz anlayacağız bence
Kizlarrr ya bugun sanirim bebis bir tik daha indi. Cunku ben yine su icmeme ragmen bu kdr tuvalete cikmiyordum.10 dkda bir oradayim. Ondan midir acaba ?
Olabilir. Kasıklarımda ağrı var dediğimde belki aşağı inmiştir sık tuvalete çıkıyor musun demişti görümcem. Onun da iki normal doğumu var öncesinde böyle oluyormuş. Ayaklarını uzat kuzum

Ben oğlumda ilk devlete başlamıştım o zamanki drlar yüzünden küstüm devlet hastanesine çok azarlandım yani, şans eseri bir doktora gitmiştim spiral taktırmak için bayıldım ilgisine sonra gebelik için yum takibi fln yaptı bana sonra atandı başka hastaneye bende tekrar şans vermek istedim başka drlara üç doktor gezdim en sevdiğimle de devam ediyorum , ebesinden sekreterine hiç daha azarlayan yardımcı olmayan denk gelmedi , oğlumda yaşadıklarımın tam aksi yani resmen .. bu arada 8.30 dan itibaren randevu alıyorsun ama her turku doktor 9 da başlıyor hasta bakmaya visit yapıp geliyor , ama 9.40 da değil yani
Tabi devletin de handikapları var bir özel ilgisi istiyorsan zor yanı biraz ne istediğine bağlı bir durum benim ikinci gebelik olduğu için biraz da doktorun hastanenın eksık kaldığı yerde ben sorgulayıp süreci yönetebiliyorum
Öyle böyle sonuna geldik çok şükür

Saatlerdir yatiyorum kuzumda bilemedim bugun basladi bu olay

Bir bakmışsın olmuşsun

Bizde bütün çalışanlar aynı. Hasta kayıttaki kadın bile kaç tane hamile kadın sıraya girmiş onu bekliyor mesai saati geçmiş o elinde çayla sallana sallana geliyor. Hastanenin genel işleyişinde problem var.

O kadar çok hamile var ki suriyeli yarısı. Her muayenede artık gına geldi beklemiyorlar bile öncelik onlarda hep. Şikâyet etsem de değişmem.
Irkçılık, ayrımcılık yapmayı sevmiyorum amacım da bu değil ama ister istemez bazı dengeleri bozdular. Kendimize zor yetiyorduk zaten. Umarım bir çözüm yolu bulunur ve senin için kolay doğum diliyorum canım benim
Saatlerdir yatiyorum kuzumda bilemedim bugun basladi bu olay
Ayaklarını mı üşütüyorsun acaba

Bu bence ırkçılık değil artık benden daha üstün tutuluyorlar artık bundan nefret ettim. Emin olun bu hastanenin kadın doğumunu görseniz anlarsınız.

Bu sicakta hic sanmiyorumm bebis asagi vuruyor ya birde ona yoruyorum artik

Bende yeşil çay hiç sevmiyorum ya

Devletin bir güzel yanı, önüne geleni ziyaretçi almıyorlar. Bence doğum zamanı bu konu da çok önemli olabiliyor.

ben beklemeyi falan çok dert etmen normalde ama geldi bu akşam doğum yaptırmış doğumhanede hastası var onu ziyaret etti zaten 1 saat geç başladı mesaiye sonra bizi almaya başladı ama sırada bekleyen 3-4 aylık hamile bir kız vardı oflaya poflaya oturdu yazık bulantısımı var halsizlik mi var o dönemler daha zordu ya o kız adına gıcık oldum. Bide hepimiz çalışan insanlarız varmı mesaisine 1 saat geç başlayabilen? Öğle yemeğini yarım saat uzatan? Sağlık çalışanları her zaman baş tacı kesinlikle en yakın arkadaşım hemşire mesela deli gibi çalışkan bir insandır ama bu doktor 100yaşına gelmiş zorunlu emeklisini bekleyen umursamaz bir tipti biraz kısmet bizim ülkede hastane ve doktor işi

Devlette zaten takibinde memnun olduğun doktor olsa bile doğumda kimin denk geleceği belli olmaz , acil bir durum olursa benim içinde geçerli bu durum sevmediğim iki dr var mesela ama şans , çok düşünme artık dediğin gibi sona geldin
Peki hamileler için bir randevu da kolaylık sağlanan bir sistemleri yok mu sekreterlere sordun mu

Devletin bir güzel yanı, önüne geleni ziyaretçi almıyorlar. Bence doğum zamanı bu konu da çok önemli olabiliyor.
Hiç ziyaretçi almıyorlar desem yasak pandemiden beri burda kaçan olursa birileri halası teyzesi fln beş dk görür ben bu konuya seviniyorum açıkçası çok zor oluyor çünkü devamlı birilerinin gelmesi odaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…