2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bunları yapan devlet mi. Ben 2.5 saat hastanede bekledim bir sonuç için. Rica ettim tekrar muayene etmediler. Dün beklemekten bayılacaktım az kalsın. Sonuçlara da doğru düzgün baktıklarını düşünmüyorum.

Devlette iş tamamen şansa kalıyor maalesef. ☹

Vay arkadaş gene tutturamadık
Ne diyelim o zaman kısmet

Evet kuzum, randevu almıyorum artık 8.30/9.00 arası doktor gelmeden gidiyorum, sekreterine kimliğimi veriyorum bana nst ve doppler kaydı açıyor, sonra sırayla bu şekilde gidiyorum radyoloji doktoru rapor verıyor , nst gırıyorum , ebeler tansıyon kilo bakıyor üç belgeyide toplayıp dra gösteriyorum ort bunlar 1 saat sürüyor yoğunluğa bağlı , drda yoğunluğa bağlı olarak 15 dk içinde aradan hepsine bakıyor genel bi konuşuyoruz o kadar zaten beni hatırlamıyordur gunde 150 kişi görüyor , haftama göre rapora bakıyor, önemli bişey görürsede ekranında adımı yazınca çıkan bi sayfa var oraya yazıyor gittiğimde de onu açıp bakıyor direk, Doktorumdan çok memnunum bir devlet hastanesine göre çok güler yüzlü , birdahaki randevumda yüzüne karşı ağlamayı planlıyorum hocam sizden başkası kesmesin beni nolur diye ilçedeyim ben ama burda daha kolay yürüyor işler

Eklentiler

• 03360E5A-6A97-4045-9EB7-F294D7835237.webp
    41,4 KB · Görüntüleme: 46
Vay arkadaş gene tutturamadık
Ne diyelim o zaman kısmet
Haftaya da cuma gidicem nasipse bakalım yine bi 9 gün oluyor bugün hocanın suratına bakıp anestezı olayında şaka mı yapıyorsunuz yok ya vardır fln dedım bıde mal gibi bide beni ikna etmeye çalışıyor kıyamam Hasan kankim diyorum ya içimden diye diye kanka gördüm herhal

Senin şansına kuzum iyi denk gelmiş inşallah doğumun da böyle şanslı geçecek
Spinal ya da genelin uyandıktan sonra ağrı durumuna bir etkisi var mı? Olumlu ya da olumsuz gibi. Burada tanıştığım bir arkadaş çok ağrım sızım var falan diyor 2. 3. Günü olmustur ben de korktum bir tık

Çay olarak ne aldın
Rezene ısırgan anason kimyon
Şeker olmamasına dikkat ettim çoğunda basıyolar şekeri çünkü , çok sık ve gün aşırı tüketilen şeyler olduğu için şeker tercih etmiyorum ben ya zaten çokça şeker koması geliyor zaten çaydan da almayak

Hoşuma gitmezse taze alırım hemen bu arada bi içicem bakıcam ama kokusu güzel geldi burnuma anasona da bayılan biri olarak

Eklentiler

• E66E8E7D-2091-4E8E-8750-93B650B5ABFB.webp
    31 KB · Görüntüleme: 43
Manyaktık mevcut
2680 di geçen hafta
2550 çıktı bu hafta
İkiside farklı doktor farklı cihaz normaldir
Birdahaki kontrolde belli olur az çok 15 inde gitmeyi düşünüyorum
100 150 gr olsa yanlış ölçtü diyeyim de 360 gr düşük ölçtü 2 hafta kafası büyük dedi onu takmıyorum çünkü kızımda da aynı dediler genetik iş yani haftaya özele giderim bende ne diyecek bakalım

Benide Çeşme devlette ki doktor sinir etti. Geçen gittiğimde öğle yemeğinden yarım saat geç geldi hastalar dışarıda bekliyor hadi denk gelmiş olabilir yani bu gittiğimde de sabah 9:40ta odasına yeni girebildi 8:40 başkasının 8:50benim randevumdu ve adam adımı sormadı kaç haftalık vs sormadı tek derdi ilaç mı tahlil mi ne istiyceksem isteyip gideyim oradan o tavırdaydı çok sinir oldum biz çıktık odasından sesleniyor isim neydiiiii???? Aman iyi ki doktorum o degil dedim ya

Derin dondurucum yok buzdolabi var üzerini doldurdum yer kalmadı esime dindurucu al diyorum dinlemiyor

Hiçbi fikrim yok ben spınal olacağımı düşünürken bugun genel olacağını öğrendim daha önce spinal oldum sırt omuz ağrım vardı hafıf bolca kahve içtim hastaneden çıkmadan geçmişti haricinde ağrı yaşamadım , göğüsler bi anda dolunca ve emzirme poz kaynaklı öne eğilme durumu cok olmustu bende o zaman boyle omuzlarım batıyor gibi olmuştu , bu yüzden emzirirken rahatlık da çok önemli , çok amin kuzum

Hiç rahatım yok ama neredeyse her gün dışarı çıkıyorum. Eve gelince çıkmayacağım bir daha diyorum ama ev bunaltıyor yine duramıyorum.

Kızlar bazen endişeleniyorum. Kendimi hala çocuk gibi hissediyorum. Yaşım da küçük değil aslında. Çevremde yaşıtlarımın hep çocuğu var ama bana ben çocukmuşum gibi geliyor. Bebeğimle yeni bir hayat nasıl olacak merak içindeyim. İnşallah iyi bir anne olabilirim

Çok takılma kuzum benım 10 gün var nerdeyse arasında iki ölçümün zaten haftalık ölçümler çok sağlıklı değil bence iki üç haftalık değerler bakılmalı aslında bende bir sonrakini bekliyorum o yüzden bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…