- 9 Temmuz 2015
- 1.558
- 3.010
- 133
- 35
Yok ya haklısın canım gerçekten aynı hastahanede dahiliyede bir kadın var kadın dünyalar tatlısı ilgili kibar detay detay konuşuyor falan bayılıyorumBen oğlumda ilk devlete başlamıştım o zamanki drlar yüzünden küstüm devlet hastanesine çok azarlandım yani, şans eseri bir doktora gitmiştim spiral taktırmak için bayıldım ilgisine sonra gebelik için yum takibi fln yaptı bana sonra atandı başka hastaneye bende tekrar şans vermek istedim başka drlara üç doktor gezdim en sevdiğimle de devam ediyorum , ebesinden sekreterine hiç daha azarlayan yardımcı olmayan denk gelmedi , oğlumda yaşadıklarımın tam aksi yani resmen .. bu arada 8.30 dan itibaren randevu alıyorsun ama her turku doktor 9 da başlıyor hasta bakmaya visit yapıp geliyor , ama 9.40 da değil yani
Tabi devletin de handikapları var bir özel ilgisi istiyorsan zor yanı biraz ne istediğine bağlı bir durum benim ikinci gebelik olduğu için biraz da doktorun hastanenın eksık kaldığı yerde ben sorgulayıp süreci yönetebiliyorum
Öyle böyle sonuna geldik çok şükür
Hiç ziyaretçi almıyorlar desem yasak pandemiden beri burdakaçan olursa birileri halası teyzesi fln beş dk görür ben bu konuya seviniyorum açıkçası çok zor oluyor çünkü devamlı birilerinin gelmesi odaya
Gözü olanın gözü çıksın emiKızlar nisana benzer Bi şey geldi okul çıkışı hemen gittim 34+1 2200 gram dedi ilişki yasak dedi.Dogmasin diye ilaç vermeyeyim bu saatten sonra dedi korkma dedi sancı kanama şu olursa gel dedi.Kizlar üzüldüm ama tabi sakın olmalıyız.Nazara geldiğimi düşünüyorum kızlar
Herşey olacağına varır kuzum sağ salim sağlıklı doğsunlar inşallah, doğan hiç bir bebek kuvöze girmesin annesinden uzak kalmasın Rabbim sizin ve diğer tüm hamilelerin yardımcısı olsunAy bende senin gibiyim nişan yok ama sancı açılma var tüm tuşlara basıyorum dursun diye kilomuz aynı sen benden 1 gün öndesin
Yani şöyle söyleyeyim yine aynı muameleyi görmüş olsaydım devam etmeyebilirdim, ilçede olduğum için çok uçuk rakamlar yok burdaYok ya haklısın canım gerçekten aynı hastahanede dahiliyede bir kadın var kadın dünyalar tatlısı ilgili kibar detay detay konuşuyor falan bayılıyorumama işte ekonomik durumu el vermeyen herkes için şu dönemde hastahane doktor vs çok zor bence halimize binlerce kez şükürler olsun
Ya şöyleki ben tesettürlüyüm başımda devamlı yazmayla yattım her an biri gelebilir diye , haricinde bebeği alıp tam emzırıyorsun erkek olmasada ki olabiliyor gelen kadından da rahatsız oluyorsun öyle şak diye meme ortada amelıyatlısın gelip başında maşallah fln diyolar çok yabancı ve rahatsız bir ortam yeni anne içinEvet o psikoloji ile gelen gidenden rahatsız olur sanırım insan. Özelde de keşke dikkat edilse.
Gerçi bazı kişiler bayağı masa süslüyor, bir sürü hazırlık yapıyor hastane odasında gelen giden için. Herkes ben gibi düşünmüyor herhalde
Hepimiz için öyle valla ya mesleğini seven iyi insanlarla karşılaşalım inşallah ya sen şurda bir sürü insana yardım edip fikir veriyorsun mesela halkın geçiyor emeğin geçiyor yaniYani şöyle söyleyeyim yine aynı muameleyi görmüş olsaydım devam etmeyebilirdim, ilçede olduğum için çok uçuk rakamlar yok burda
Çok şükür ki öyle böyle gayet memnunumMemnun da ayrılmak dileğimleee
Amanın helal olsun kızzzzHepimiz için öyle valla ya mesleğini seven iyi insanlarla karşılaşalım inşallah ya sen şurda bir sürü insana yardım edip fikir veriyorsun mesela halkın geçiyor emeğin geçiyor yanibuarada kozlar hepinizin Hakkı vardır üstümde çok faydalandım yazılan tecrübelerden hakkınızı helal edin benden yana da herkese helal olsun. Aklıma gelmişken
Of evet ya.Ya şöyleki ben tesettürlüyüm başımda devamlı yazmayla yattım her an biri gelebilir diye , haricinde bebeği alıp tam emzırıyorsun erkek olmasada ki olabiliyor gelen kadından da rahatsız oluyorsun öyle şak diye meme ortada amelıyatlısın gelip başında maşallah fln diyolar çok yabancı ve rahatsız bir ortam yeni anne için
ben tam bayılma derecesine geldim mide bulantısı bastırdı sese çok dayanamıyorum anneler ve babalar çocukların eline telefonu vermişler son ses video izletiyorlar, sesten başım ağrıdı. En sonunda çıktım hastaneden tatlı bir şeyler yedim kendime geldim. Yanımda 39 haftalık hamile kadın aynı bekliyor 1 saati geçmiş o sandalyelerde oturmak zulüm zaten kalcamda ağrı başladı eve zor geldim.ben beklemeyi falan çok dert etmen normalde ama geldi bu akşam doğum yaptırmış doğumhanede hastası var onu ziyaret etti zaten 1 saat geç başladı mesaiye sonra bizi almaya başladı ama sırada bekleyen 3-4 aylık hamile bir kız vardı oflaya poflaya oturdu yazık bulantısımı var halsizlik mi var o dönemler daha zordu ya o kız adına gıcık oldum. Bide hepimiz çalışan insanlarız varmı mesaisine 1 saat geç başlayabilen? Öğle yemeğini yarım saat uzatan? Sağlık çalışanları her zaman baş tacı kesinlikle en yakın arkadaşım hemşire mesela deli gibi çalışkan bir insandır ama bu doktor 100yaşına gelmiş zorunlu emeklisini bekleyen umursamaz bir tipti biraz kısmet bizim ülkede hastane ve doktor işi
Kesinlikle öyle ve süreci sağlıklı yönetebilmek çok zor lohusa kafası denen şey gerçekOf evet ya.
Valla doğum ve sonrasındaki ilk günler çok stresli bir şey kadın için.
Hayırlısı bakalım canım taksam ne yapabilirim anca kendimi üzerimÇok takılma kuzum benım 10 gün var nerdeyse arasında iki ölçümün zaten haftalık ölçümler çok sağlıklı değil bence iki üç haftalık değerler bakılmalı aslında bende bir sonrakini bekliyorum o yüzden bakalım
Yok çünkü 39 hafta hamile kadın da çok bekledi istedikleri gibi davranıyorlar. Burası çok değişken başka ilçede de bu hastanenin devamı var doktorlar çok değişiyor.Devlette zaten takibinde memnun olduğun doktor olsa bile doğumda kimin denk geleceği belli olmaz , acil bir durum olursa benim içinde geçerli bu durum sevmediğim iki dr var mesela ama şans , çok düşünme artık dediğin gibi sona geldin
Peki hamileler için bir randevu da kolaylık sağlanan bir sistemleri yok mu sekreterlere sordun mu
Ama devlette de oda 2 kişilik olunca tuvalet problemi kötü oluyor. Eşim burundan ameliyat olmuştu çok strese girmiştimYa şöyleki ben tesettürlüyüm başımda devamlı yazmayla yattım her an biri gelebilir diye , haricinde bebeği alıp tam emzırıyorsun erkek olmasada ki olabiliyor gelen kadından da rahatsız oluyorsun öyle şak diye meme ortada amelıyatlısın gelip başında maşallah fln diyolar çok yabancı ve rahatsız bir ortam yeni anne için
Denemek lazım geçen internette gördğm ama rezene içmeyin diyordu ama içen çok kişi var görüncelerimde içti hemBak yeşil çay acımsı kabulama rezene yumuşak papatya gibi
Sözde defolup gidecektiler
Niyeymiş ki içile demlenen bir sürü formu var ben içerim mis gibi de oh yarasınDenemek lazım geçen internette gördğm ama rezene içmeyin diyordu ama içen çok kişi var görüncelerimde içti hem
Maalesef malesef aslında bitane sleepy nin cep temizlik mendillerinden almak lazım kızAma devlette de oda 2 kişilik olunca tuvalet problemi kötü oluyor. Eşim burundan ameliyat olmuştu çok strese girmiştim
Beslenme saatlerini öğrenmiş 12-3-6-9 şeklinde 3 saatte bir veriyorlarmış. Bünyesi alışmış sanırım o saatler geldiğinde başlıyormuş ağlamayaMaşallah kuzuma ya yerim onu nasibi ne kadarsa o kadar alır şükür biberonu da öğrenmiş akıllı kuzum
Mantıklı bir de ben yabancı biri varken uyuyamıyorum ne yapacagim bilmiyorum evde mi doğursam ne yapsam becerebilir miyimMaalesef malesef aslında bitane sleepy nin cep temizlik mendillerinden almak lazım kız
Sağma makinen yok mu canım. Sağıp sakla buzlukta dursun uzun süre saklanabiliyor yoğun bakım hemşirelerine de sorarsın ne kadar süre saklayım daha sağlıklı diye. Hasta olursun falan ondan verirsiniz.Aslinda iki yada üç deda kullandm ama çok su içiyorum şuan hamile kilomun altina indim bile belli cok sudan oluyor bilmiyorum ama atarim birazdan görumcemin sütü yok nerdeyse dedim Allah askina bana yardımcı olun dökmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?