2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Yok ya haklısın canım gerçekten aynı hastahanede dahiliyede bir kadın var kadın dünyalar tatlısı ilgili kibar detay detay konuşuyor falan bayılıyorumama işte ekonomik durumu el vermeyen herkes için şu dönemde hastahane doktor vs çok zor bence halimize binlerce kez şükürler olsun

Evet o psikoloji ile gelen gidenden rahatsız olur sanırım insan. Özelde de keşke dikkat edilse.
Gerçi bazı kişiler bayağı masa süslüyor, bir sürü hazırlık yapıyor hastane odasında gelen giden için. Herkes ben gibi düşünmüyor herhalde

Gözü olanın gözü çıksın emi Rabbim yardımcın olsun inşallah canım sakin olmaya çalış
Ay bende senin gibiyim nişan yok ama sancı açılma var tüm tuşlara basıyorum dursun diye kilomuz aynı sen benden 1 gün öndesin
Herşey olacağına varır kuzum sağ salim sağlıklı doğsunlar inşallah, doğan hiç bir bebek kuvöze girmesin annesinden uzak kalmasın Rabbim sizin ve diğer tüm hamilelerin yardımcısı olsun

Yani şöyle söyleyeyim yine aynı muameleyi görmüş olsaydım devam etmeyebilirdim, ilçede olduğum için çok uçuk rakamlar yok burda
Çok şükür ki öyle böyle gayet memnunum Memnun da ayrılmak dileğimleee

Ya şöyleki ben tesettürlüyüm başımda devamlı yazmayla yattım her an biri gelebilir diye , haricinde bebeği alıp tam emzırıyorsun erkek olmasada ki olabiliyor gelen kadından da rahatsız oluyorsun öyle şak diye meme ortada amelıyatlısın gelip başında maşallah fln diyolar çok yabancı ve rahatsız bir ortam yeni anne için

Hepimiz için öyle valla ya mesleğini seven iyi insanlarla karşılaşalım inşallah ya sen şurda bir sürü insana yardım edip fikir veriyorsun mesela halkın geçiyor emeğin geçiyor yani buarada kozlar hepinizin Hakkı vardır üstümde çok faydalandım yazılan tecrübelerden hakkınızı helal edin benden yana da herkese helal olsun. Aklıma gelmişken

Amanın helal olsun kızzzz
Gerçekten öyle ben özelde oğlumda ebeyi boğabilirdim mesela
O yüzden dediğin gibi işini seven hakkıyla yapan insanlarla karşılaşalım hep

Of evet ya.
Valla doğum ve sonrasındaki ilk günler çok stresli bir şey kadın için.

ben tam bayılma derecesine geldim mide bulantısı bastırdı sese çok dayanamıyorum anneler ve babalar çocukların eline telefonu vermişler son ses video izletiyorlar, sesten başım ağrıdı. En sonunda çıktım hastaneden tatlı bir şeyler yedim kendime geldim. Yanımda 39 haftalık hamile kadın aynı bekliyor 1 saati geçmiş o sandalyelerde oturmak zulüm zaten kalcamda ağrı başladı eve zor geldim.

Hayırlısı bakalım canım taksam ne yapabilirim anca kendimi üzerim

Yok çünkü 39 hafta hamile kadın da çok bekledi istedikleri gibi davranıyorlar. Burası çok değişken başka ilçede de bu hastanenin devamı var doktorlar çok değişiyor.

Ama devlette de oda 2 kişilik olunca tuvalet problemi kötü oluyor. Eşim burundan ameliyat olmuştu çok strese girmiştim

Maşallah kuzuma ya yerim onu nasibi ne kadarsa o kadar alır şükür biberonu da öğrenmiş akıllı kuzum
Beslenme saatlerini öğrenmiş 12-3-6-9 şeklinde 3 saatte bir veriyorlarmış. Bünyesi alışmış sanırım o saatler geldiğinde başlıyormuş ağlamaya

Sağma makinen yok mu canım. Sağıp sakla buzlukta dursun uzun süre saklanabiliyor yoğun bakım hemşirelerine de sorarsın ne kadar süre saklayım daha sağlıklı diye. Hasta olursun falan ondan verirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…