Ay varya onlara yapılan ayrımcılığı gördükçe cinnet geçiresim geliyor her randevumda. Bu kadar nefret ediyorum ya kesin oda arkadaşımda suriyeli olacak
Bu gecenin nöbeti bendeydi kızlar sabahı sabah ettim karnım taş gibi oldu daha doğrusu midem sağa sola dönmekten hiç uyuyamadım. Hanfendi de sağolsun o kadar hareketliydi ki gece boyunca hiç durmadı desem yeridir. Doğduğunda böyle bi gece geçirirsem kafaya huni takarım heralde
Bu gecenin nöbeti bendeydi kızlar sabahı sabah ettim karnım taş gibi oldu daha doğrusu midem sağa sola dönmekten hiç uyuyamadım. Hanfendi de sağolsun o kadar hareketliydi ki gece boyunca hiç durmadı desem yeridir. Doğduğunda böyle bi gece geçirirsem kafaya huni takarım heralde
Ahaha ya bunu ben de düşündüm hatta gece rüyamda suyum geliyor ben dolanıyorum falan . Akşam yatarken de bebek hareketliydi biraz ağrım oldu o etkiledi heralde
Kızlar hediye olarak sukulent vermek nasıl sizce yoksa modası çoktan geçti mi? Magnet anahtarlık vb çok kişiye özel gibi geliyor kullanmak istemez kimse gibi..
Böyle kalıcı birsey olsun yada sadece cikolata yeter mi?
Öyle kapı süsü vb şeylerde yapmıcam zaten..
Kızlar hediye olarak sukulent vermek nasıl sizce yoksa modası çoktan geçti mi? Magnet anahtarlık vb çok kişiye özel gibi geliyor kullanmak istemez kimse gibi..
Selamlar,Çoktandır buraya giremedim hanımlar,hepiniz iyisinizdir umarım34 haftalık olduk biz,hastane çantamızı bile hazırladık,günler zorlaştı,heyecan stres birbirine karıştı Sezeryana karşı Stresi Olanlar Var mı Benim gibiii
Selamlar,Çoktandır buraya giremedim hanımlar,hepiniz iyisinizdir umarım34 haftalık olduk biz,hastane çantamızı bile hazırladık,günler zorlaştı,heyecan stres birbirine karıştı Sezeryana karşı Stresi Olanlar Var mı Benim gibiii
1 haftada geliyormuş.. yada istediğiniz tarihi söyleyin ona göre göndeririz dediler..
Biz nikah/düğünde de çam ağacı dagitmistik.. şimdi de tema vakfı bağış magnetleri varmış onu da yapabiliriz sululement te olabilir diye kararsız kaldık baya..