2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ay varya onlara yapılan ayrımcılığı gördükçe cinnet geçiresim geliyor her randevumda. Bu kadar nefret ediyorum ya kesin oda arkadaşımda suriyeli olacak
Tahmin edebiliyorum adamların rahatlığı sürekli doğurmalarından belli nasılsa enayi bir ülke var yedikleri

Bu gecenin nöbeti bendeydi kızlar sabahı sabah ettim karnım taş gibi oldu daha doğrusu midem sağa sola dönmekten hiç uyuyamadım. Hanfendi de sağolsun o kadar hareketliydi ki gece boyunca hiç durmadı desem yeridir. Doğduğunda böyle bi gece geçirirsem kafaya huni takarım heralde

Ben de bin kere tuvalete kalktım tam da çok güzel uykuya daldığım zamanlardı.

Bu gece benimkide beni cok zorladi. Esim korktu hatta dogurucam sandi surekli kalkip iyi misin diye sordu

Mantıklı bir de ben yabancı biri varken uyuyamıyorum ne yapacagim bilmiyorum evde mi doğursam ne yapsam becerebilir miyim
Ahaha ya bunu ben de düşündüm hatta gece rüyamda suyum geliyor ben dolanıyorum falan . Akşam yatarken de bebek hareketliydi biraz ağrım oldu o etkiledi heralde

Kızlar hediye olarak sukulent vermek nasıl sizce yoksa modası çoktan geçti mi? Magnet anahtarlık vb çok kişiye özel gibi geliyor kullanmak istemez kimse gibi..
Böyle kalıcı birsey olsun yada sadece cikolata yeter mi?
Öyle kapı süsü vb şeylerde yapmıcam zaten..

Eklentiler

• SmartSelect_20230907_093254_Instagram.webp
    60,1 KB · Görüntüleme: 63
  • SmartSelect_20230907_093244_Instagram.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 67
Sukulent cok mantikli ama hemen gelmez kimse biraz bekler o surede muhafaza etmek zor olabilir mi acaba

Ben kapı süsünü bir kısmını yapıcam lavanta keseleri ve küçük sabunlar hazırladım mevlidi içinde Yasin -i Şerif kitapları alcam Çikolataya yeni bakcam

Olmaz mı bizde 33 deyiz inşallah kolaylıkla dağlıkla alırıx kucağımıza uzun bir yolculuk bebeğimizin kokusunu almak için çok heyecanlıyım

Sukulent cok mantikli ama hemen gelmez kimse biraz bekler o surede muhafaza etmek zor olabilir mi acaba
1 haftada geliyormuş.. yada istediğiniz tarihi söyleyin ona göre göndeririz dediler..
Biz nikah/düğünde de çam ağacı dagitmistik.. şimdi de tema vakfı bağış magnetleri varmış onu da yapabiliriz sululement te olabilir diye kararsız kaldık baya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…