2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Gunaydin kizlar
Bugunun rdvusu

Ihlamurseven

Hayirli haberlerini bekliyoruz canim
Ayy rüyamda doğurmuşum öğleden sonra güzel haberlerle gelirim inşallah
Beeeen. Çok rahattım aslında bir arkadaşım ağrım, sızım diye diye beni de korkuttu

Sağma makinen yok mu canım. Sağıp sakla buzlukta dursun uzun süre saklanabiliyor yoğun bakım hemşirelerine de sorarsın ne kadar süre saklayım daha sağlıklı diye. Hasta olursun falan ondan verirsiniz.
El pompam var evde sagiyorum sütü koyacak yer kalmadı buzdolabinda derin dondurucum olmadığı için derdim büyük

Ayy rüyamda doğurmuşum öğleden sonra güzel haberlerle gelirim inşallah

Beeeen. Çok rahattım aslında bir arkadaşım ağrım, sızım diye diye beni de korkuttu
Sen sormustun dimi buydu sut artıran damla isterseniz göndereyim ben kurtulma oesindeyim bundan kizimdada sütüm fazlaydi ozamanda sürekli mastit oluyordum pompa ile sagdigim halde hastanedeki göğüs ucunu yara yaptı patlatti benim yaptigim hatayi sakin yapmayin hastanedekileri kullanmayin sonra masrit belasiyla uğraşmayın el pompalari daha nazik daha güzel cekiyor emin olun sütün artmasini istiyorsanizda 3 saatte bir mutlaka süt gelsin gelmedin sagın yapın

Ben Magnet ve anahtarlık için seninle aynı fikirdeyim oda kokusu- mum- sukulent gibi şeyleri insanların evinde kullandığını düşünüyorum yasa küçük bir el havlusu isim işlemeli veya isim etiketlide olsa mutfakta gayet kullanılır bence

Bendim canım neden kurtulmak istiyorsun dursun kenarda sütün azalırsa falan ileride hemen kullanırsın
Küçük beye benden de bol bol sevgi götür bir an önce evine dönsün annesinin koynunda uyusun minik
İnşallah ben de güzel haberlerle dönerim bugün kontrol günü teyzoşlaarr

O da çok mantıklı canım güzel bir anı olur

Bizde bugün minik beyi görmeye gidicez bilgilendirme günümüz bugün dualarinizi bekliyoruz doktoru güzel konussun minigim iyi olsun kontrolü olanlar icinde aynini istiyorum güzel haberlerle gelin inşallah
İnşallah çıkacağınız günleri konuşun canım dualarımız seninle bende hümeyra hanım ı aradım ama doğumdaymış

İnşallah çıkacağınız günleri konuşun canım dualarımız seninle bende hümeyra hanım ı aradım ama doğumdaymış
Erzurumdamısın hümeyra iyidir sadece biraz sezeryan meraklisı olabilir ilk basta ayşenur ile onu arastırdım ben kizimda hala onlar en iyileri şuan kontrollerimi yapan zehra hanimda iyidir bulamazsan şehir hastanesinde takibini birdafa onda deneyebilirsin

Çok iyi bende kesin ayın 15i gibi veririm diye düşünüyorum bakalım
Ben bitki delisiyim aşırı severim bitki çayı ama rezene hiç içmiyordum içimi yumuşakça içerim tabi hep

Erzurum’da değilim kuzum gelcem de önce bir konuşmak istedim doğumda dediler sekreteri bilgi verdi epeyce zaten burdaki doktorum hep gönderiyormuş ona hasta Allahım sağlıkla kolaylıkla nasip etsin

Bizde bugün minik beyi görmeye gidicez bilgilendirme günümüz bugün dualarinizi bekliyoruz doktoru güzel konussun minigim iyi olsun kontrolü olanlar icinde aynini istiyorum güzel haberlerle gelin inşallah
İnşallah güzel haberler alırsınız canım , tez zamanda kavuşursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…