Rengini seçip aldım onuda isim etiketi lazımdı lavanta kesesi için aynı yerde vardı çok hoşuma gitti dur atayım keseleri kendim yaptım amaSabunlar nasıl yaptın canım?
Ne kadar güzel olmuş canım çok beğendimRengini seçip aldım onuda isim etiketi lazımdı lavanta kesesi için aynı yerde vardı çok hoşuma gitti dur atayım keseleri kendim yaptım ama
Aah hadi hayirli haberlerle gel insallah cnmBende randevuyu cumartesiden bugüne çektim
Sağol kuzum Amin hepimizin bebişi sağlıkla gelsinNe kadar güzel olmuş canım çok beğendimsağlıkla gelsin minik kuzu
Ayy rüyamda doğurmuşum
Beeeen. Çok rahattım aslında bir arkadaşım ağrım, sızım diye diye beni de korkuttuSelamlar,Çoktandır buraya giremedim hanımlar,hepiniz iyisinizdir umarım34 haftalık olduk biz,hastane çantamızı bile hazırladık,günler zorlaştı,heyecan stres birbirine karıştı Sezeryana karşı Stresi Olanlar Var mı Benim gibiii
El pompam var evde sagiyorum sütü koyacak yer kalmadı buzdolabinda derin dondurucum olmadığı için derdim büyükSağma makinen yok mu canım. Sağıp sakla buzlukta dursun uzun süre saklanabiliyor yoğun bakım hemşirelerine de sorarsın ne kadar süre saklayım daha sağlıklı diye. Hasta olursun falan ondan verirsiniz.
Sen sormustun dimi buydu sut artıran damla isterseniz göndereyimAyy rüyamda doğurmuşumöğleden sonra güzel haberlerle gelirim inşallah
Beeeen. Çok rahattım aslında bir arkadaşım ağrım, sızım diye diye beni de korkuttu
Ben Magnet ve anahtarlık için seninle aynı fikirdeyim oda kokusu- mum- sukulent gibi şeyleri insanların evinde kullandığını düşünüyorum yasa küçük bir el havlusu isim işlemeli veya isim etiketlide olsa mutfakta gayet kullanılır benceKızlar hediye olarak sukulent vermek nasıl sizce yoksa modası çoktan geçti mi? Magnet anahtarlık vb çok kişiye özel gibi geliyor kullanmak istemez kimse gibi..
Böyle kalıcı birsey olsun yada sadece cikolata yeter mi?
Öyle kapı süsü vb şeylerde yapmıcam zaten..
Bendim canım neden kurtulmak istiyorsun dursun kenarda sütün azalırsa falan ileride hemen kullanırsınEki Görüntüle 3297486
Sen sormustun dimi buydu sut artıran damla isterseniz göndereyimben kurtulma oesindeyim bundan kizimdada sütüm fazlaydi ozamanda sürekli mastit oluyordum pompa ile sagdigim halde hastanedeki göğüs ucunu yara yaptı patlatti benim yaptigim hatayi sakin yapmayin hastanedekileri kullanmayin sonra masrit belasiyla uğraşmayın el pompalari daha nazik daha güzel cekiyor emin olun sütün artmasini istiyorsanizda 3 saatte bir mutlaka süt gelsin gelmedin sagın yapın
O da çok mantıklı canım güzel bir anı olurBen Magnet ve anahtarlık için seninle aynı fikirdeyim oda kokusu- mum- sukulent gibi şeyleri insanların evinde kullandığını düşünüyorum yasa küçük bir el havlusu isim işlemeli veya isim etiketlide olsa mutfakta gayet kullanılır bence
İnşallah çıkacağınız günleri konuşun canım dualarımız seninle bende hümeyra hanım ı aradım ama doğumdaymışBizde bugün minik beyi görmeye gidicez bilgilendirme günümüz bugün dualarinizi bekliyoruz doktoru güzel konussun minigim iyi olsunkontrolü olanlar icinde aynini istiyorum güzel haberlerle gelin inşallah
Erzurumdamısın hümeyra iyidir sadece biraz sezeryan meraklisı olabilirİnşallah çıkacağınız günleri konuşun canım dualarımız seninle bende hümeyra hanım ı aradım ama doğumdaymış
Ben cıkolata deposunda yaptırıyorum 74 tanesi 190 tl 45 de Kargo var tasarım aşamasında da atıyorlar uygunmu dıyeDeneyimli anneler bunu buldum fiyatı çok abartı değil gibi ama sizce nasıl
Çok iyi bende kesin ayın 15i gibi veririm diye düşünüyorum bakalımBen verdim gitti ya oğlumda da bu zamanlarda vermiştim güneş görmeyen biyerde bişey olmuyor az önce attım havalesini yarın giriş yaparlarşar inşallah haftaya işte gelir muhtemelensen çikolatayı da haftaya sipariş ver nolur nolmaz
Görüyorsun aksilikler oluyor
Çok şükür battaniye şuan gayet güzel teşekkür bile etmedim şuan beklesinler
Ben bitki delisiyim aşırı severim bitki çayı ama rezene hiç içmiyordum içimi yumuşakça içerim tabi hepAA ben rezene çayına bayılıyorum ya yumusacık hissettiren bi çay toz halınde değilde tohumlu gibi yaprak halinde taze alabılırsın ben şimdilik anason ısırgan otu rezene karısık bısey denıcem hosuma gıtmezse taze alırım yıne , annem her gece 11-12 gibi demlerdi kıştı bıde dısarda kar alırdım onu ıcerdım pamuk ben bitki çayıda seviyorum genel olarak ama , ısırgan otu tohumuda almıstım gunduz ısırganla aksam sade içiyordum
Şuanda da çok istiyor canım çaylardan birini denicem hatta
Erzurum’da değilim kuzum gelcem de önce bir konuşmak istedim doğumda dediler sekreteri bilgi verdi epeyce zaten burdaki doktorum hep gönderiyormuş ona hasta Allahım sağlıkla kolaylıkla nasip etsinErzurumdamısın hümeyra iyidir sadece biraz sezeryan meraklisı olabilirilk basta ayşenur ile onu arastırdım ben kizimda hala onlar en iyileri şuan kontrollerimi yapan zehra hanimda iyidir bulamazsan şehir hastanesinde takibini birdafa onda deneyebilirsin
Maşallah canım ama o yapısal sanırım daha benim memingtolardan süt bile akmadıSütüm gelsin diye süt artırıcı damla kullandm suan baş edemiyorum halbuki çok kullanamadm bir süt kardeş edinicem bebişe
Aaa uygunmuş Trendyol da var mı canım bakayım bende keşke melodinin çikolatası olsaBen cıkolata deposunda yaptırıyorum 74 tanesi 190 tl 45 de Kargo var tasarım aşamasında da atıyorlar uygunmu dıye
Kuzum nasıl oldun gebelikte bazen siyatik ağrı oluyormuş inşallah sürekli olmaz da geçerBenimde bu akşam belden bacağa vuran sancı var
İnşallah güzel haberler alırsınız canım , tez zamanda kavuşursunuzBizde bugün minik beyi görmeye gidicez bilgilendirme günümüz bugün dualarinizi bekliyoruz doktoru güzel konussun minigim iyi olsunkontrolü olanlar icinde aynini istiyorum güzel haberlerle gelin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?