2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar herkese selam bugün nasılsınız?
Kontorlü olan Ihlamurseven canım doğum fiyat bilgisi almayı unutma
Ben bugün aşırı ayak ağrısı ile uyandım hala ağrıyor ama hala modem yüksek iyiyim
Haberler güzel gibi eşim okulla konuşmuş devamsızlık sıkıntı olacak gibi o yüzden haftaya cuma yani 1 hafta erken ayılabilirim hiç kendim istediğimden değil tamamen zorunluluktan yani
Evi de bu bir kaç günde tutarsak haftaya haftasonu taşınmış olabiliriz
Ay kuş gibi hafifleyeceğim resmen

Aaa uygunmuş Trendyol da var mı canım bakayım bende keşke melodinin çikolatası olsa
Elit çikolata benim verdiğim yer , melodi cıkolatalarına bayılırım , melodı sargılı gram usulü alıp üstüne extra yapışkan sipariş verebilirsin ama baya uçuyor fıyat o zaman
Bu ınstagram da var
İsterseniz gelsin bakayım oyle sipariş verecekseniz bakarsınız

Ay hadi inşallah harika daha çabuk yoluna girer herşey

Tamam canım senin çikolata gelsin bakalım aynen benim nişan çikolatam melodi idi bir yer hazırlamıştı dolguları harika çok lezzetli kendi sayfasına da baktım bir de Beyoğlu çikolatası na baktım işi sadece çikolata olanlar harika

Aklımda canım bugün bu işi öğreneceğim
Hadi hayırlı olsun kuzum kolaylıkla taşının

Kızlar beni ateş basıyor benim gibi olan var mı ama sadece başım yanıyor
Valla canim burasi suan 28° ama bende hissedilen 48... cok sicak heryerime ates basiyo benim kendimi ordan oraya savuruyom
Basim yaniyo derken nasil guneste dolasirsinda kafan sicak olur oylemi?
Bi dus alsan belki kendine gelirsin

Kızlar sizinde karnınız kaşınıyo mu ya?çok tatlı kaşınıyor Bide çatlak kremi sürdüğüm halde çatladım sizinde var mı çatlağınız
Benim kasinmiyo ama gecen bi videoda gormustum kasinma normalmis

Bide ben kendi karisimimi yaptim onu suruyorum her hamilelikde oyle yaptim hic catlagim yok diyecek kadar az.

Benim kiz ergenlik kilosu alip verdi ondaki catlaklil bende yok mesela

Spray sisesinin icine, hepsi dogal olma sartiyla argan, tatli badem, hindistan cevizi yagi katip kullaniyorum ben

Hatta kucuk kizimada banyo sonrasi vucuduna masaj yaparken onu kullaniyorum

Kızlar sizinde karnınız kaşınıyo mu ya?çok tatlı kaşınıyor Bide çatlak kremi sürdüğüm halde çatladım sizinde var mı çatlağınız
Kaşınıyor ben de çatladım ☹

Eklentiler

• images.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 49
Ben de kullandım aşırı çatladım kontrolde doktorum da yapacak bi şey yok demekki genetik dedi saldım artık napayım

Kızlar ben de şunu sormak istiyorum bu gebelikte oluşan varis sonradan geçiyor mu biliyor musunuz ? Diz kapaklarımın içi , kollarım hep varis oldu şu son bir iki haftada
Çok yattım diye mi anlamadım

Ben Sakaryada çikolatacida çalıştım melodi idi tüm çikolataları specıaller olsun madlenler olsun efsanedir

Selam canım , sevindim adına hadi inşallah bi an önce hallolur herşey sende sakin sakin rahatça beklersin bebişini Ben iyiyim yine sokaklarda emişme saati beklemedeyim ☺ Emerken bazen gülüyor , çok güzel bir şey ya❤

Kuzum nasıl oldun gebelikte bazen siyatik ağrı oluyormuş inşallah sürekli olmaz da geçer
Evet galiba siyatik ağrı çektim bayada uzun sürdü ben wc öncesi çok sancılanmaya başladım oda kötü etkiledi beni sonra bir duş aldım biraz hafifledi belden sancıyla bacağa atan bir ağrı

Bu ayak ağrısı ve bacak ağrısı beni de çok zorluyor üç gecedir uyuyamıyorum bu gece üç kez uyandım uyandıktan sonra 1 saat uyumadım insanlar çift yastığı başının altına koyar ben ayaklarımın altına koyuyorum işede yaramıyor buz koydum sonra bacaklarıma bu durum canımı sıkıyor
Kolay gelsin canım inşallah hemen ev bulur hafiflersin

Maşallah canım ama o yapısal sanırım daha benim memingtolardan süt bile akmadı
Bencede yapısal bi de doğal beslenme falanda mı etkiliyor bilmem. Burda köyden gelenler var maşallah memeler kafam kadar olmuş Dışarda birini konuşurken duydum bizim bahçede ağaçlarda elma var sana toplayım diyordu başka birine. Oh ne güzel dedim içimden.Bir de bende prolaktin yüksekliği sorunu vardı normalde hatta bebek için ilaç kullandım düşürdük falan, şimdi zirve yapması lazım zaten durduk yere yükseliyordun şimdi zorun ne artsana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…