2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Canım gayet iyi bi fikir bence. Herkes buz dolabında bi başkasının magnetini bulundurmak istemez belki ama bitkiyi mutlaka evine koyar.
Bu arada ben sadece çikolata yaptıracağım yeter diye düşünüyorum
Hamilelik zaten stresli bir süreç özellikle bu yüzden iyi şeyler olmasına çok sevindim kuzumm. Hadi gözün aydın
Kızlar beni ateş basıyor benim gibi olan var mı ama sadece başım yanıyor
Ateş basmadığı zaman yok sanki.. ama başın yanmasını bilemedim kuzum.
Kızlar sizinde karnınız kaşınıyo mu ya?çok tatlı kaşınıyor Bide çatlak kremi sürdüğüm halde çatladım sizinde var mı çatlağınız
Ben dar bişi giyersem kaşınıyor. Onun haricinde pek yok. Aklıma geldikçe bio oil sürüyorum henüz çatlağım olmadı.
Sanki karnımın da büyümesi çok yavaşladı gibi geliyor. Bebiş büyüyodur inş
Kızlar ben de şunu sormak istiyorum bu gebelikte oluşan varis sonradan geçiyor mu biliyor musunuz ? Diz kapaklarımın içi , kollarım hep varis oldu şu son bir iki haftada
Çok yattım diye mi anlamadım
Canım gebelik kaynaklı varisler gebelik sonrası kayboluyomuş öyle diyolar. Ama sen gene de doğumdan sonra birkaç ay takip et.
Bende zaten vardı devasa bir şey oldu hamilelikte. Varis çorabı kullanıyorum

.
Kızlar sizinde karnınız kaşınıyo mu ya?çok tatlı kaşınıyor Bide çatlak kremi sürdüğüm halde çatladım sizinde var mı çatlağınız

Benim yok şuan. Kaşıntı da yok.
Tüm kilomu karnıma aldım ama olmadı. Bende düzenli kullandım çatlak önleyici ürünleri.
Annemin çok çatlağı var, kardeşimin hiç olmamıştı. Benim bundan sonra nasıl olur bilmiyorum. Olursa da yapacak bir şey yok.

Ya öyle yapayım bugün artık iyice arttıklarını farkedilir korktum yavaş yavaş başlamıştı ama şuan kolum Baya korkunç durumda diz kapak içleri yine baya dolu gerçekten hamilelik , hormanlar insanın bedenini baya baya değiştiriyormuş

Benim kaşınıyor, çatlak kremi sürüyorum arada, pek yok gibi çatlak ama kaşınıdkça çatlayacakmış gibi geliyor.Birde göbek deliği üstünden başlayıp 10 cm kadar, 10 cm kadarda aşağıya devam eden kahverengi bi çizgi oluştu göbeğimde.Doğumdan sonra geçermi ki?

Ben selin kolonyanın miniğinden aldım etiket yapıştırdım bi de makrome anahtarlık yaptırdım ikisini bi karton çantaya koydum ilerleyen günlerde hacı şeriften çikolata alıp yine etiket yapıştırıcam inşallah

Bir arkadaşımda olmuştu geçti çizgi sonradan

Evet galiba siyatik ağrı çektim bayada uzun sürdü ben wc öncesi çok sancılanmaya başladım oda kötü etkiledi beni sonra bir duş aldım biraz hafifledi belden sancıyla bacağa atan bir ağrı
Bende de başladı bel ağrısı, sağ bacağıma vuruyor.Dün akşam çok rahatsız etti.

O çizgi geçiyor canım, hamilelikte oluyor normal

Geçmiş olsun canım benim ya

Kaşınma normalse iyi bari banada doktorum zeytinyağı özlü krem verdi 4. Ayımdan beri hep sürdüm ama son 1 aydır çatır çatır çatladım birazda genetik galiba annemle ablamlada çatlak

Benim öyle abartılcak büyüklükte karnımda yok ama göbek deliğimin alt kısımları çatladı kendimi çirkin hissediyorum bazen sonra oğluşumun hatırası diyorum geçiyorum

Geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…