- 6 Temmuz 2022
- 2.071
- 5.035
- 108
- 30
Canım gayet iyi bi fikir bence. Herkes buz dolabında bi başkasının magnetini bulundurmak istemez belki ama bitkiyi mutlaka evine koyar.Kızlar hediye olarak sukulent vermek nasıl sizce yoksa modası çoktan geçti mi? Magnet anahtarlık vb çok kişiye özel gibi geliyor kullanmak istemez kimse gibi..
Böyle kalıcı birsey olsun yada sadece cikolata yeter mi?
Öyle kapı süsü vb şeylerde yapmıcam zaten..
Hamilelik zaten stresli bir süreç özellikle bu yüzden iyi şeyler olmasına çok sevindim kuzumm. Hadi gözün aydınKızlar herkese selam bugün nasılsınız?
Kontorlü olan @Ihlamurseven canım doğum fiyat bilgisi almayı unutma
Ben bugün aşırı ayak ağrısı ile uyandım hala ağrıyor ama hala modem yüksek iyiyim
Haberler güzel gibi eşim okulla konuşmuş devamsızlık sıkıntı olacak gibi o yüzden haftaya cuma yani 1 hafta erken ayılabilirim hiç kendim istediğimden değil tamamen zorunluluktan yani
Evi de bu bir kaç günde tutarsak haftaya haftasonu taşınmış olabiliriz
Ay kuş gibi hafifleyeceğim resmen
Ateş basmadığı zaman yok sanki.. ama başın yanmasını bilemedim kuzum.Kızlar beni ateş basıyor benim gibi olan var mı ama sadece başım yanıyor
Ben dar bişi giyersem kaşınıyor. Onun haricinde pek yok. Aklıma geldikçe bio oil sürüyorum henüz çatlağım olmadı.Kızlar sizinde karnınız kaşınıyo mu ya?çok tatlı kaşınıyorBide çatlak kremi sürdüğüm halde çatladım sizinde var mı çatlağınız
Canım gebelik kaynaklı varisler gebelik sonrası kayboluyomuş öyle diyolar. Ama sen gene de doğumdan sonra birkaç ay takip et.Kızlar ben de şunu sormak istiyorum bu gebelikte oluşan varis sonradan geçiyor mu biliyor musunuz ? Diz kapaklarımın içi , kollarım hep varis oldu şu son bir iki haftada
Çok yattım diye mi anlamadım
Tamam canım haber bekliyorumAklımda canım bugün bu işi öğreneceğim
Hadi hayırlı olsun kuzum kolaylıkla taşının
Kızlar sizinde karnınız kaşınıyo mu ya?çok tatlı kaşınıyorBide çatlak kremi sürdüğüm halde çatladım sizinde var mı çatlağınız
Çatlak patlak yusyuvarlağımKızlar sizinde karnınız kaşınıyo mu ya?çok tatlı kaşınıyorBide çatlak kremi sürdüğüm halde çatladım sizinde var mı çatlağınız
Ya öyle yapayım bugün artık iyice arttıklarını farkedilir korktum yavaş yavaş başlamıştı ama şuan kolum Baya korkunç durumda diz kapak içleri yine baya dolu gerçekten hamilelik , hormanlar insanın bedenini baya baya değiştiriyormuşCanım gayet iyi bi fikir bence. Herkes buz dolabında bi başkasının magnetini bulundurmak istemez belki ama bitkiyi mutlaka evine koyar.
Bu arada ben sadece çikolata yaptıracağım yeter diye düşünüyorum
Hamilelik zaten stresli bir süreç özellikle bu yüzden iyi şeyler olmasına çok sevindim kuzumm. Hadi gözün aydın
Ateş basmadığı zaman yok sanki.. ama başın yanmasını bilemedim kuzum.
Ben dar bişi giyersem kaşınıyor. Onun haricinde pek yok. Aklıma geldikçe bio oil sürüyorum henüz çatlağım olmadı.
Sanki karnımın da büyümesi çok yavaşladı gibi geliyor. Bebiş büyüyodur inş
Canım gebelik kaynaklı varisler gebelik sonrası kayboluyomuş öyle diyolar. Ama sen gene de doğumdan sonra birkaç ay takip et.
Bende zaten vardı devasa bir şey oldu hamilelikte. Varis çorabı kullanıyorum
Benim kaşınıyor, çatlak kremi sürüyorum arada, pek yok gibi çatlak ama kaşınıdkça çatlayacakmış gibi geliyor.Birde göbek deliği üstünden başlayıp 10 cm kadar, 10 cm kadarda aşağıya devam eden kahverengi bi çizgi oluştu göbeğimde.Doğumdan sonra geçermi ki?Kızlar sizinde karnınız kaşınıyo mu ya?çok tatlı kaşınıyorBide çatlak kremi sürdüğüm halde çatladım sizinde var mı çatlağınız
Ben selin kolonyanın miniğinden aldım etiket yapıştırdım bi de makrome anahtarlık yaptırdım ikisini bi karton çantaya koydum ilerleyen günlerde hacı şeriften çikolata alıp yine etiket yapıştırıcam inşallahKızlar hediye olarak sukulent vermek nasıl sizce yoksa modası çoktan geçti mi? Magnet anahtarlık vb çok kişiye özel gibi geliyor kullanmak istemez kimse gibi..
Böyle kalıcı birsey olsun yada sadece cikolata yeter mi?
Öyle kapı süsü vb şeylerde yapmıcam zaten..
İzmir Kemeraltında sordum, ortalama 500 Tl isimli çikolataların kilosu, sadece bir yer melodi dedi, diğerleri madlen.Ben Sakaryada çikolatacida çalıştım melodi idi tüm çikolataları specıaller olsun madlenler olsun efsanedir
Bir arkadaşımda olmuştu geçti çizgi sonradanBenim kaşınıyor, çatlak kremi sürüyorum arada, pek yok gibi çatlak ama kaşınıdkça çatlayacakmış gibi geliyor.Birde göbek deliği üstünden başlayıp 10 cm kadar, 10 cm kadarda aşağıya devam eden kahverengi bi çizgi oluştu göbeğimde.Doğumdan sonra geçermi ki?
Bende de başladı bel ağrısı, sağ bacağıma vuruyor.Dün akşam çok rahatsız etti.Evet galiba siyatik ağrı çektimbayada uzun sürdü ben wc öncesi çok sancılanmaya başladım oda kötü etkiledi beni sonra bir duş aldım biraz hafifledi belden sancıyla bacağa atan bir ağrı
Sitesinde bi çok seçenek var bakabilirsinİzmir Kemeraltında sordum, ortalama 500 Tl isimli çikolataların kilosu, sadece bir yer melodi dedi, diğerleri madlen.
Çok güzel bir set olmuş canım, sağlıkla gelsin kuzucukBen selin kolonyanın miniğinden aldım etiket yapıştırdım bi de makrome anahtarlık yaptırdım ikisini bi karton çantaya koydum ilerleyen günlerde hacı şeriften çikolata alıp yine etiket yapıştırıcam inşallah
O çizgi geçiyor canım, hamilelikte oluyor normalBenim kaşınıyor, çatlak kremi sürüyorum arada, pek yok gibi çatlak ama kaşınıdkça çatlayacakmış gibi geliyor.Birde göbek deliği üstünden başlayıp 10 cm kadar, 10 cm kadarda aşağıya devam eden kahverengi bi çizgi oluştu göbeğimde.Doğumdan sonra geçermi ki?
Geçmiş olsun canım benim yaBen dun bugun ayak bılegı bacak bel ağrısından mahfoldum hafta basından berı dışarlarda çardak tepelerınde oturuyorum bugun fenalaştım uc buçukta cıkacak 4 kat merdıven çıkmayım iki saat bekleyım nolcak dedım arabada gectım yatıyorum felaketim
Geçmiş olsun canım gobus fotona bayildimBende de başladı bel ağrısı, sağ bacağıma vuruyor.Dün akşam çok rahatsız etti.
Kaşınma normalse iyi bariValla canim burasi suan 28° ama bende hissedilen 48... cok sicak heryerime ates basiyo benimkendimi ordan oraya savuruyom
Basim yaniyo derken nasil guneste dolasirsinda kafan sicak olur oylemi?
Bi dus alsan belki kendine gelirsin
Benim kasinmiyo ama gecen bi videoda gormustum kasinma normalmis
Bide ben kendi karisimimi yaptim onu suruyorum her hamilelikde oyle yaptim hic catlagim yok diyecek kadar az.
Benim kiz ergenlik kilosu alip verdi ondaki catlaklil bende yok mesela
Spray sisesinin icine, hepsi dogal olma sartiyla argan, tatli badem, hindistan cevizi yagi katip kullaniyorum ben
Hatta kucuk kizimada banyo sonrasi vucuduna masaj yaparken onu kullaniyorum
Şu hafta bıtsede normale dönselerGeçmiş olsun canım benim ya
Benim öyle abartılcak büyüklükte karnımda yok ama göbek deliğimin alt kısımları çatladıCanım gayet iyi bi fikir bence. Herkes buz dolabında bi başkasının magnetini bulundurmak istemez belki ama bitkiyi mutlaka evine koyar.
Bu arada ben sadece çikolata yaptıracağım yeter diye düşünüyorum
Hamilelik zaten stresli bir süreç özellikle bu yüzden iyi şeyler olmasına çok sevindim kuzumm. Hadi gözün aydın
Ateş basmadığı zaman yok sanki.. ama başın yanmasını bilemedim kuzum.
Ben dar bişi giyersem kaşınıyor. Onun haricinde pek yok. Aklıma geldikçe bio oil sürüyorum henüz çatlağım olmadı.
Sanki karnımın da büyümesi çok yavaşladı gibi geliyor. Bebiş büyüyodur inş
Canım gebelik kaynaklı varisler gebelik sonrası kayboluyomuş öyle diyolar. Ama sen gene de doğumdan sonra birkaç ay takip et.
Bende zaten vardı devasa bir şey oldu hamilelikte. Varis çorabı kullanıyorum
Geçmiş olsun canımBen dun bugun ayak bılegı bacak bel ağrısından mahfoldum hafta basından berı dışarlarda çardak tepelerınde oturuyorum bugun fenalaştım uc buçukta cıkacak 4 kat merdıven çıkmayım iki saat bekleyım nolcak dedım arabada gectım yatıyorum felaketim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?