2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Teşekkürler canım valla bende bir şeyler netleşmeye başladıkça rahatlamaya başladım rahatım rahatım diyordum ama illaki geriliyormuşum en basitinden mutlu değilmişim bakalım inşallah her şey yolunda gider
Ayy çok güzel bir şey ya vakit yaklaştıkça beni de heyecan basıyor valla

Değil mi bencede öyle bir de gebelikten gebeliğe bile değişiyor bence kadın vücudu süt durumu ben 3 ay etmişim mesela erkek kardeşim hiç etmedi mama ile büyüdü kız kardeşim 2 yaşına kadar emdi annem zor bıraktırmıştı memeyi bakalım biz ne yapacağız
Aman sorma bu hormonlar yükseleceği zaman düşer düşeceği zaman yükselir vücudumuz gel gitli ne yapalım

Ayy ne güzel maşallah

Evet galiba siyatik ağrı çektim bayada uzun sürdü ben wc öncesi çok sancılanmaya başladım oda kötü etkiledi beni sonra bir duş aldım biraz hafifledi belden sancıyla bacağa atan bir ağrı
Benim bir arkadaşımın gebeliğin 18.haftalarında öyle ağrısı başladı ortopedi Ftr felan gitti gebelik kaynaklı dediler o da bacağını sürüye sürüye çalıştı 2 hafta sonra ayrıldı doğuma kadar rapor aldı ama doğumdan sonra bıçak gibi kesildi diyor
İnşallah senin uzun süreli olmaz ya
Umarım hemen bulunur da temizlik felan hallolur bakalım sonrası taşınma

Kızlar sizinde karnınız kaşınıyo mu ya?çok tatlı kaşınıyor Bide çatlak kremi sürdüğüm halde çatladım sizinde var mı çatlağınız
Benim annemin baya çatlağı var ama benim şimdiye kadar hiç çatlağım olmadı.
Benim de sadece karnım büyüdü bacak kalça hala aynı ama onda da olmadı çok şükür inşallah da olmaz

Korkma canım normal bir şey. İstersen bir doktor görüşü alabilirsin belki varis çorabı falan verirler daha fazla büyüyüp genişlemesini engeller.
Gerçekten hormonlar insanı ele geçiriyor..
Bende de başladı bel ağrısı, sağ bacağıma vuruyor.Dün akşam çok rahatsız etti.
Benim de sol kalçamın sol orta kısmında ağrılar oluyor ara ara. Dünden beri de geçmeyen bel ağrısı özellikle akşamları çok daha zor geçiyor artık. Ağrıların yanında hafif sancı da geliyor çünkü..
Canım benim çok geçmiş olsun.
Benim öyle abartılcak büyüklükte karnımda yok ama göbek deliğimin alt kısımları çatladı kendimi çirkin hissediyorum bazen sonra oğluşumun hatırası diyorum geçiyorum
Oğlunun hatırası kısmına odaklan kuzum. Onu dünyaya getirmek için yaptığın fedakarlıklardan sadece bir tanesi. Asla çirkin değil

Geçmiş olsun canım dinlen bakalım arabada umarım çabucak geçer de evde de dinlen ama ağırlaştıkça çok zor olmaya başladı her şey

Selam teyzoşlar biz kontrolden geldik nstmiz, suyu, kan akışı iyi boyu 47-48 cm arası ama neredeyse bir haftada hiç kilo almamış 2500 falan çıkıyor doktorumuz salı günü yeniden görmek istedi o zaman tam 37+0 oluyoruz yine kilo almamış olursa artık doğumu gerçekleştireceğiz. Kilo alırsa haftasonunu ya da diğer haftaya kadar bekleriz dedi bizden haberler böyle Inşallah sağ salim kucağımıza alabiliriz
Satilucky 1HANIM kızlar normal ve sezaryen 17 800 ₺. Epiduralle 21 000. Doğum paket içeriğini de ekliyorum.

Eklentiler

• 20230907_150319.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 83
Kızlar sizinde karnınız kaşınıyo mu ya?çok tatlı kaşınıyor Bide çatlak kremi sürdüğüm halde çatladım sizinde var mı çatlağınız
Tatlı tatlı kaşınma da var canım ama bazen karnım uzun süre sertleşip kalınca o kaşınma canımı yakacak derecede oluyor dün akşam oldu mesela 10 dk bekledim normale dönecek diye acıdan ağlayacaktım nerdeyse genetik canım bende kullandım o halde çatladı benimde harita gibi oldum resmen

Söz vermiştim şimdi krem filan koyarken çekeyim dedim canlar minimal hastane çantam hemşireye normal takım vereceğim leke kan olacağı için isimli yanıma aldım 3 yedek bebeğe 2 takım bana .

Eklentiler

• IMG-20230907-WA0012.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 80
  • IMG-20230907-WA0014.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 67
  • IMG-20230907-WA0016.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 74
  • IMG-20230907-WA0018.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 68
  • IMG-20230907-WA0020.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 82
Bence alır canım sık kontrollerde öyle çıkabiliyor hadi hayırlısı inşallah

Canım benim de oyle çıktı gecen hafta 2680 bu hafta 2550 çıktı zaman az bıkere onemlı olan haftaya bakalım bende merak edıyorum

Canım hiç üzülme bence de alır almazsa da ciğerleri gelişmiş olur inşallah bence ciğer gelişimi kiloya bağlı değil zaten haftaya bağlı gelişiyor ciğerler
İyi yanından bak bir şeyler az çok netleşti senin için
Fiyat bilgisi için de çok teşekkür ederim çok iyi oldu valla

Kuzu o hamilelik çizgisi çoğu hamilede oluyor. Bende de göbek deliği altından başlayıp neredeyse vajinaya kadar var. Geçiyor diye biliyorum doğum sonrası
Bizim bebelere noldu anlamadım çoğumuzunki pek kilo almadı bu hafta. Benimki de 1 haftada 80 gr falan aldı. Belki de sık gittiğimiz için az geliyodur. Geri kalan her şeyin iyi geçmesine sevindim. Ay doğum hakkında konuşulıyor çok heyecanlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…