- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Hep mi öyle çıkıyordu kiMerhaba hanımlar bende kontrole geldim bugün muayenede bebeğimin kafası büyük çıkıyor 34+3 deyim kafası 38 çıkıyor nst bağlandım sancı çıktı mayi takıldı şimdi bitince tekrar nst çekilecek
Pozisyonda geçiyorsa bebeğin konumuyla alakalı olabilir bence deKizlar selam, regl olcakmis gibi agrim oluyo kasiklarimda ama pozisyon degistirdikcede rahatliyorum normal mi acaba? Bebegin pozisyonuda etkiliyo olabilir mi acaba
Canım senin sütun sen ne yapsan da zaten çok ve kolay sagilir malesef herkesin el pompalariyla ya da diğer tiplerde tam sağım olmuyor. Hastane tipi tam sağım yapıyor aslındaBen aksama dogru 18 gibi sezeryan oldum sabahinda sagmayi denedim azicik su geldi aksama dogru da süt gelmisti ben surekli sagmayi denedim ama ikinci günü gelir süt el pompani yaninda götür hastanedekini asla kullanma göğsünü patlatmasın aman
Ay maşallah benim minnoşum harikasınızKızlar minigım 2.560 olmuş büyümüş doktor fazla yormadan 10/15 dk deneme yapabilirsin yorulmadin diye dedi doktor hemsiresine sor dedi durumunu emebilecek düzeydemi diye hemsirede onay verdi ben gittim doyurmuş biraz emdikten sonra doyursa daha iyi olurdu ama neyse minik oglum tuttu bırakmiyor memeyi hemsire yeter vakit dedi yorulmasin çıkarmiyoreve gelince biz bir fidanin güller acan dalı gibi olucaz sanki emebilirse havadanda kurtulursa sorun kalmiycak dedi doktoru bir vakit emzirip bir vakit dinlendiricem minigimi hemsiremizde istedigin vakit gel ama bir vakit dinlendirerek gidelim deri yormadan guçlensin ufaklık
Tesekkur ederimPozisyonda geçiyorsa bebeğin konumuyla alakalı olabilir bence de
Teşekkür ederim :)Sitesinde bi çok seçenek var bakabilirsin
O çizgi geçiyor canım, hamilelikte oluyor normal
İnşallah, çok gözüme batmaya başladı.
Teşekkür ederim :) Telefonu zaman ayarlı yapıp kendi kendimi çektim :) doğru düzgün resmim yok hamilelikte.Geçmiş olsun canım gobus fotona bayildim
Teşekkür ederim :)Korkma canım normal bir şey. İstersen bir doktor görüşü alabilirsin belki varis çorabı falan verirler daha fazla büyüyüp genişlemesini engeller.
Gerçekten hormonlar insanı ele geçiriyor..
Benim de sol kalçamın sol orta kısmında ağrılar oluyor ara ara. Dünden beri de geçmeyen bel ağrısıözellikle akşamları çok daha zor geçiyor artık. Ağrıların yanında hafif sancı da geliyor çünkü..
Canım benim çok geçmiş olsun.
Oğlunun hatırası kısmına odaklan kuzum. Onu dünyaya getirmek için yaptığın fedakarlıklardan sadece bir tanesi. Asla çirkin değil
Ne güzel olmuş, sağlıkla kullanın.Söz vermiştim şimdi krem filan koyarken çekeyim dedim canlar minimal hastane çantamhemşireye normal takım vereceğim leke kan olacağı için isimli yanıma aldım 3 yedek bebeğe 2 takım bana .
İnşallah geçer, bi değişik geliyor gözüme :)Kuzu o hamilelik çizgisi çoğu hamilede oluyor. Bende de göbek deliği altından başlayıp neredeyse vajinaya kadar var. Geçiyor diye biliyorum doğum sonrası
Bizim bebelere noldu anlamadım çoğumuzunki pek kilo almadı bu hafta. Benimki de 1 haftada 80 gr falan aldı. Belki de sık gittiğimiz için az geliyodur. Geri kalan her şeyin iyi geçmesine sevindim. Ay doğum hakkında konuşulıyor çok heyecanlı
Sağa ağrı vurmaya başladı, solda da uyuşma, yanma vardı.Gül gibi geçinip gidiyoruz :)Benimde sol bacağıma vuruyor gerçekten çok sinir eden bir ağrı
Benim göğsüm bile büyümedi.Canım senin sütun sen ne yapsan da zaten çok ve kolay sagilir malesef herkesin el pompalariyla ya da diğer tiplerde tam sağım olmuyor. Hastane tipi tam sağım yapıyor aslında
Benim doktorum da hümeyra hanım. Normal doğum istiyorum. Sezeryan mı yapıyor geneldeErzurumdamısın hümeyra iyidir sadece biraz sezeryan meraklisı olabilirilk basta ayşenur ile onu arastırdım ben kizimda hala onlar en iyileri şuan kontrollerimi yapan zehra hanimda iyidir bulamazsan şehir hastanesinde takibini birdafa onda deneyebilirsin
30. Haftadan sonra büyük çıkmaya başladı hafif açıklığımda varmış eve geldim sancım ağrım olursa sıklaşırsa gideceğim kilosunu söylemedi en son 32. Haftada 2100 grdı başı büyük çıkanlar genelde kilolu çıkar dedi şu an 34+4 üz iki hafta daha kalsa içerde iyi olacakHep mi öyle çıkıyordu ki
Bende hastanede hepsini sagsın bitirsin dedim ama göğsüm patladı yine zor düzeldi mastitin eşiginden döndümCanım senin sütun sen ne yapsan da zaten çok ve kolay sagilir malesef herkesin el pompalariyla ya da diğer tiplerde tam sağım olmuyor. Hastane tipi tam sağım yapıyor aslında
O doğumdan sonra belli olur şu an değilBenim göğsüm bile büyümedi.
Sanırım süt gelmeyecek benden.
Israr edin sezeryanı zirda kalmadan tercih etmeyin tabi normal istiyorsanızBenim doktorum da hümeyra hanım. Normal doğum istiyorum. Sezeryan mı yapıyor genelde
Bizimki süt dolu beklemedi sonradan geldi acemi anneler dimiO doğumdan sonra belli olur şu an değil
Anladım bence de şöyle 36 dolsa daha rahat oluyor hoş böyle de çok kasmamak lazım30. Haftadan sonra büyük çıkmaya başladı hafif açıklığımda varmış eve geldim sancım ağrım olursa sıklaşırsa gideceğim kilosunu söylemedi en son 32. Haftada 2100 grdı başı büyük çıkanlar genelde kilolu çıkar dedi şu an 34+4 üz iki hafta daha kalsa içerde iyi olacak
Valla seni çok yiprattilar gerçekten pes al dinlen bosverKizlar cok sinirlerim bozukasiri derecede. Haftaya calisamaz alip birakacagim isi. Daha fazla tahammul edemedim
Hayırdır canim ne olduKizlar cok sinirlerim bozukasiri derecede. Haftaya calisamaz alip birakacagim isi. Daha fazla tahammul edemedim
üzme kendini olur öyle duraklamalar bak benimki dışarda ve aynı kilolarda sağlığı iyi olsun tek duan bu olsun kiloyu takma sen sakin ol o da gelisip büyüyecek annesiÇok canım sıkıldı bu duruma ya ☹
Anlayışsız insanlarla çalışmak zor.Sizin sağlığınız daha önemli, evde sakin kafayla huzurla bekle dogumu.Kizlar cok sinirlerim bozukasiri derecede. Haftaya calisamaz alip birakacagim isi. Daha fazla tahammul edemedim
Surada kalmis 2 haftam. Biri izne cikti diye isinibana kitlediler. Sirtim bie yandan agriyo ayaklarim davul oldu. Haftaya kontrolumude tamamlayip raporumu alacagim ne yaparlarsa yapsinlar artik. Allaha havale ediyorumValla seni çok yiprattilar gerçekten pes al dinlen bosver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?