2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Canım senin sütun sen ne yapsan da zaten çok ve kolay sagilir malesef herkesin el pompalariyla ya da diğer tiplerde tam sağım olmuyor. Hastane tipi tam sağım yapıyor aslında

Ay maşallah benim minnoşum harikasınız

Sitesinde bi çok seçenek var bakabilirsin
Teşekkür ederim :)
O çizgi geçiyor canım, hamilelikte oluyor normal
İnşallah, çok gözüme batmaya başladı.
Geçmiş olsun canım gobus fotona bayildim
Teşekkür ederim :) Telefonu zaman ayarlı yapıp kendi kendimi çektim :) doğru düzgün resmim yok hamilelikte.
Teşekkür ederim :)
Söz vermiştim şimdi krem filan koyarken çekeyim dedim canlar minimal hastane çantam hemşireye normal takım vereceğim leke kan olacağı için isimli yanıma aldım 3 yedek bebeğe 2 takım bana .
Ne güzel olmuş, sağlıkla kullanın.
İnşallah geçer, bi değişik geliyor gözüme :)
Benimde sol bacağıma vuruyor gerçekten çok sinir eden bir ağrı
Sağa ağrı vurmaya başladı, solda da uyuşma, yanma vardı.Gül gibi geçinip gidiyoruz :)

Benim doktorum da hümeyra hanım. Normal doğum istiyorum. Sezeryan mı yapıyor genelde

Hep mi öyle çıkıyordu ki
30. Haftadan sonra büyük çıkmaya başladı hafif açıklığımda varmış eve geldim sancım ağrım olursa sıklaşırsa gideceğim kilosunu söylemedi en son 32. Haftada 2100 grdı başı büyük çıkanlar genelde kilolu çıkar dedi şu an 34+4 üz iki hafta daha kalsa içerde iyi olacak

Canım senin sütun sen ne yapsan da zaten çok ve kolay sagilir malesef herkesin el pompalariyla ya da diğer tiplerde tam sağım olmuyor. Hastane tipi tam sağım yapıyor aslında
Bende hastanede hepsini sagsın bitirsin dedim ama göğsüm patladı yine zor düzeldi mastitin eşiginden döndüm

Anladım bence de şöyle 36 dolsa daha rahat oluyor hoş böyle de çok kasmamak lazım

Valla seni çok yiprattilar gerçekten pes al dinlen bosver
Surada kalmis 2 haftam. Biri izne cikti diye isinibana kitlediler. Sirtim bie yandan agriyo ayaklarim davul oldu. Haftaya kontrolumude tamamlayip raporumu alacagim ne yaparlarsa yapsinlar artik. Allaha havale ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…