Cikmama bisey kalmadi hala afedersin esek gibi calistiriyorlar. Daha oncekiler 32 den sonra kenarda oturdu. Benimde sansim bu olduHayırdır canim ne oldu
Kesinlikle oyle yapicam. Planlarim dogrultusunda sabah serinlikte kulakligimi takip yuruyus yapmak. En azindan ruhum dinlenirAnlayışsız insanlarla çalışmak zor.Sizin sağlığınız daha önemli, evde sakin kafayla huzurla bekle dogumu.
Sakin ol iyi yaptın ettikleri yanlarina kalmasın inşallah sen bebisi düşün üzme kendiniCikmama bisey kalmadi hala afedersin esek gibi calistiriyorlar. Daha oncekiler 32 den sonra kenarda oturdu. Benimde sansim bu oldu
Allaha havale ettim zaten artik.Sakin ol iyi yaptın ettikleri yanlarina kalmasın inşallah sen bebisi düşün üzme kendini
Ay maşallah ne güzelBenim annemin baya çatlağı var ama benim şimdiye kadar hiç çatlağım olmadı.
Benim de sadece karnım büyüdü bacak kalça hala aynı ama onda da olmadı çok şükür inşallah da olmaz
Aaa kasılıyo demekki daha benim öyle olmadı yada anlayamıyorumTatlı tatlı kaşınma da var canım ama bazen karnım uzun süre sertleşip kalınca o kaşınma canımı yakacak derecede oluyor dün akşam oldu mesela 10 dk bekledim normale dönecek diye acıdan ağlayacaktım nerdeysegenetik canım bende kullandım o halde çatladı benimde harita gibi oldum resmen
Evet evet onun gelmesi için 4 senedir uğraştım tüp bebekle kavuşucam inşallah minnoşumaKorkma canım normal bir şey. İstersen bir doktor görüşü alabilirsin belki varis çorabı falan verirler daha fazla büyüyüp genişlemesini engeller.
Gerçekten hormonlar insanı ele geçiriyor..
Benim de sol kalçamın sol orta kısmında ağrılar oluyor ara ara. Dünden beri de geçmeyen bel ağrısıözellikle akşamları çok daha zor geçiyor artık. Ağrıların yanında hafif sancı da geliyor çünkü..
Canım benim çok geçmiş olsun.
Oğlunun hatırası kısmına odaklan kuzum. Onu dünyaya getirmek için yaptığın fedakarlıklardan sadece bir tanesi. Asla çirkin değil
Canım sen kaç haftalıksın hümeyra hanım iyi dediler rabbim yardımcımız olsunBenim doktorum da hümeyra hanım. Normal doğum istiyorum. Sezeryan mı yapıyor genelde
Aynen öyleTeşekkür ederim :)
Teşekkür ederim :) Telefonu zaman ayarlı yapıp kendi kendimi çektim :) doğru düzgün resmim yok hamilelikte.
Teşekkür ederim :)
Ne güzel olmuş, sağlıkla kullanın.
İnşallah geçer, bi değişik geliyor gözüme :)
Sağa ağrı vurmaya başladı, solda da uyuşma, yanma vardı.Gül gibi geçinip gidiyoruz :)
Zaten çok yoruluyorsun imkanın varsa ayrıl canımKizlar cok sinirlerim bozukasiri derecede. Haftaya calisamaz alip birakacagim isi. Daha fazla tahammul edemedim
Ay benimkilerde de aynı durum hiç kıpırtı yokO doğumdan sonra belli olur şu an değil
32+6 yım canım. En başından beri hümeyra hanıma gidiyorum. Çok memnunum aslında.Doğuma 37 de karar vercez dedi. Ama sezeryan taraftarı olması korkutmadı değilCanım sen kaç haftalıksın hümeyra hanım iyi dediler rabbim yardımcımız olsun
Evet kuzum 15 eylulde.kontrolumuz var. Calisamaz alip birakacagimZaten çok yoruluyorsun imkanın varsa ayrıl canım
Bi sonraki kontrolde bir sorayım doktoruma , teşekkür ederimKorkma canım normal bir şey. İstersen bir doktor görüşü alabilirsin belki varis çorabı falan verirler daha fazla büyüyüp genişlemesini engeller.
Gerçekten hormonlar insanı ele geçiriyor..
Benim de sol kalçamın sol orta kısmında ağrılar oluyor ara ara. Dünden beri de geçmeyen bel ağrısıözellikle akşamları çok daha zor geçiyor artık. Ağrıların yanında hafif sancı da geliyor çünkü..
Canım benim çok geçmiş olsun.
Oğlunun hatırası kısmına odaklan kuzum. Onu dünyaya getirmek için yaptığın fedakarlıklardan sadece bir tanesi. Asla çirkin değil
Ya ben de zorla eşime kardeşime çektiriyorum ya da asansör selfieTeşekkür ederim :)
Teşekkür ederim :) Telefonu zaman ayarlı yapıp kendi kendimi çektim :) doğru düzgün resmim yok hamilelikte.
Teşekkür ederim :)
Ne güzel olmuş, sağlıkla kullanın.
İnşallah geçer, bi değişik geliyor gözüme :)
Sağa ağrı vurmaya başladı, solda da uyuşma, yanma vardı.Gül gibi geçinip gidiyoruz :)
Ya benim de büyümediler aynı sütyenleri giyiyorum ama ucunda ıslaklık oluyo bazen, bence hazırlar ama bi işaret bekliyorlarBenim göğsüm bile büyümedi.
Sanırım süt gelmeyecek benden.
Valla hiç yorma kendini milletin işini yapıcam diye, benim de hamilelik iş yerinin en yoğun zamanlarına geldi ama en azından molalarım falan var, öyle çok stres de olmamaya çalışıyorum işi yapıp gidiyorum ama bazen insanı çileden çıkarıyorlar gerçektenEvet kuzum 15 eylulde.kontrolumuz var. Calisamaz alip birakacagim
Beni yoran adaletsizlik. O yuzden haftaya son haftam bunun huzuruyla gidicemYa ben de zorla eşime kardeşime çektiriyorum ya da asansör selfie
Ya benim de büyümediler aynı sütyenleri giyiyorum ama ucunda ıslaklık oluyo bazen, bence hazırlar ama bi işaret bekliyorlar
Valla hiç yorma kendini milletin işini yapıcam diye, benim de hamilelik iş yerinin en yoğun zamanlarına geldi ama en azından molalarım falan var, öyle çok stres de olmamaya çalışıyorum işi yapıp gidiyorum ama bazen insanı çileden çıkarıyorlar gerçekten
Benimkide büyümemişti hiç belli olmaz o jersey tipi biz olabilirizBenim göğsüm bile büyümedi.
Sanırım süt gelmeyecek benden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?