2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Alır inşallah canım bozma moralini Papatyamaviss de aynı oldu bende. Hatta benim bebiş kilo almayı bırak 360 gr zayıflamış görünüyor o nasıl oldu anlamadım ama neyse haftaya kontrole gidince görecez inşallah. Ebruş un dediği gibidir yakın ölçüm yapıldı ya ondan öyle görünüyordur

Aa öncesinde var mıydı kafasının büyük çıkma durumu?
Geçmiş olsun haberdar et bizi de

Benim oğlumunda kafası büyük çıkardı 3 hafta babasının öyle genetik olabilir

Daha önce de büyük demişler miydi yoksa bu kontrolde mi söylediler. Geçmiş olsun canım iyi haberlerini bekliyoruz

İnşAllah gebelikten sonra benimde kesilir direk
Ev bulunsunda gerisi gelir canım inşAllah kolay ilerler

Aaa canım şaşırdım doğrusu.
" Bir haftada hiç kilo almamış" derken, bir hafta önce bebek bu kiloda mıydı? Sanki değildi, azdı diye hatırlıyorum. Almış diye düşünmüştüm.
Bir de bana çok düşük gelmedi kilosu.

Eğer bebek kilo almazsa, gelişimi duraksadığı için alacak sanırım ama kilo alırsa haftasonunu bekleyebiliriz demiş ya. Haftasonu 37+4 falan oluyorsun. Normalde 38+larda alıyorlar diye biliyorum. Sana istinaden mi böyle dedi ? Doktorun yoksa herkese mi o civarda alıyor?

Bu arada NTS nasıl çıkıyor? Değerler kaçta?

İnşallah hakkında hayırlısı olsun. Doğum haftaya olursa da hiç ama hiç korkma. Artık normal bizim haftamız. 37+larda normal sancısı, amniyon sıvısı vs gelip doğum yapan çok insan var.

Evet bu ağrılar çok arttı bendede öyle ya

Benimde bu hafta öyle nefdeyse hiç kilo almamış gibi çıktı inşallah senin salı günü kilo almış olur canım

Kızlar minigım 2.560 olmuş büyümüş doktor fazla yormadan 10/15 dk deneme yapabilirsin yorulmadin diye dedi doktor hemsiresine sor dedi durumunu emebilecek düzeydemi diye hemsirede onay verdi ben gittim doyurmuş biraz emdikten sonra doyursa daha iyi olurdu ama neyse minik oglum tuttu bırakmiyor memeyi hemsire yeter vakit dedi yorulmasin çıkarmiyor eve gelince biz bir fidanin güller acan dalı gibi olucaz sanki emebilirse havadanda kurtulursa sorun kalmiycak dedi doktoru bir vakit emzirip bir vakit dinlendiricem minigimi hemsiremizde istedigin vakit gel ama bir vakit dinlendirerek gidelim deri yormadan guçlensin ufaklık

Gözünüz aydın canım herşey daha da iyi olacak inşallah

Canım senin süt ne zaman gelmişti sezeryan da en büyük kafamda sorun o şuan memeler ne zaman doluyor ne zaman geliyor
Ben aksama dogru 18 gibi sezeryan oldum sabahinda sagmayi denedim azicik su geldi aksama dogru da süt gelmisti ben surekli sagmayi denedim ama ikinci günü gelir süt el pompani yaninda götür hastanedekini asla kullanma göğsünü patlatmasın aman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…