- 20 Temmuz 2015
- 1.840
- 5.108
- 358
- 30
Alır inşallah canım bozma moraliniSelam teyzoşlar biz kontrolden geldik nstmiz, suyu, kan akışı iyi boyu 47-48 cm arası ama neredeyse bir haftada hiç kilo almamış 2500 falan çıkıyordoktorumuz salı günü yeniden görmek istedi o zaman tam 37+0 oluyoruz yine kilo almamış olursa artık doğumu gerçekleştireceğiz. Kilo alırsa haftasonunu ya da diğer haftaya kadar bekleriz dedi bizden haberler böyle Inşallah sağ salim kucağımıza alabiliriz
@Satilucky @1HANIM kızlar normal ve sezaryen 17 800 ₺. Epiduralle 21 000. Doğum paket içeriğini de ekliyorum.
Aa öncesinde var mıydı kafasının büyük çıkma durumu?Merhaba hanımlar bende kontrole geldim bugün muayenede bebeğimin kafası büyük çıkıyor 34+3 deyim kafası 38 çıkıyor nst bağlandım sancı çıktı mayi takıldı şimdi bitince tekrar nst çekilecek
Benim oğlumunda kafası büyük çıkardı 3 haftaMerhaba hanımlar bende kontrole geldim bugün muayenede bebeğimin kafası büyük çıkıyor 34+3 deyim kafası 38 çıkıyor nst bağlandım sancı çıktı mayi takıldı şimdi bitince tekrar nst çekilecek
Evet 30. Haftadan sonra hep büyük çıkıyor kafası normal doğuma sıkıntı oluyormuş bakalım hayırlısı sağlıklı doğsun daAa öncesinde var mıydı kafasının büyük çıkma durumu?
Geçmiş olsun haberdar et bizi de
Daha önce de büyük demişler miydi yoksa bu kontrolde mi söylediler. Geçmiş olsun canım iyi haberlerini bekliyoruzMerhaba hanımlar bende kontrole geldim bugün muayenede bebeğimin kafası büyük çıkıyor 34+3 deyim kafası 38 çıkıyor nst bağlandım sancı çıktı mayi takıldı şimdi bitince tekrar nst çekilecek
İnşAllah gebelikten sonra benimde kesilir direkBenim bir arkadaşımın gebeliğin 18.haftalarında öyle ağrısı başladı ortopedi Ftr felan gitti gebelik kaynaklı dediler o da bacağını sürüye sürüye çalıştı 2 hafta sonra ayrıldı doğuma kadar rapor aldıama doğumdan sonra bıçak gibi kesildi diyor
İnşallah senin uzun süreli olmaz ya
Umarım hemen bulunur da temizlik felan hallolur bakalım sonrası taşınma
Selam teyzoşlar biz kontrolden geldik nstmiz, suyu, kan akışı iyi boyu 47-48 cm arası ama neredeyse bir haftada hiç kilo almamış 2500 falan çıkıyordoktorumuz salı günü yeniden görmek istedi o zaman tam 37+0 oluyoruz yine kilo almamış olursa artık doğumu gerçekleştireceğiz. Kilo alırsa haftasonunu ya da diğer haftaya kadar bekleriz dedi bizden haberler böyle Inşallah sağ salim kucağımıza alabiliriz
@Satilucky @1HANIM kızlar normal ve sezaryen 17 800 ₺. Epiduralle 21 000. Doğum paket içeriğini de ekliyorum.
Evet bu ağrılar çok arttı bendede öyle yaBen dun bugun ayak bılegı bacak bel ağrısından mahfoldum hafta basından berı dışarlarda çardak tepelerınde oturuyorum bugun fenalaştım uc buçukta cıkacak 4 kat merdıven çıkmayım iki saat bekleyım nolcak dedım arabada gectım yatıyorum felaketim
Benimde sol bacağıma vuruyor gerçekten çok sinir eden bir ağrıBende de başladı bel ağrısı, sağ bacağıma vuruyor.Dün akşam çok rahatsız etti.
Benimde bu hafta öyle nefdeyse hiç kilo almamış gibi çıktı inşallah senin salı günü kilo almış olur canımSelam teyzoşlar biz kontrolden geldik nstmiz, suyu, kan akışı iyi boyu 47-48 cm arası ama neredeyse bir haftada hiç kilo almamış 2500 falan çıkıyordoktorumuz salı günü yeniden görmek istedi o zaman tam 37+0 oluyoruz yine kilo almamış olursa artık doğumu gerçekleştireceğiz. Kilo alırsa haftasonunu ya da diğer haftaya kadar bekleriz dedi bizden haberler böyle Inşallah sağ salim kucağımıza alabiliriz
Gelir daha acelen ne dogum yap bi sonraki iş oMaşallah canım ama o yapısal sanırım daha benim memingtolardan süt bile akmadı
Sizi kıskandık bizde emişe başladıkİnşallah güzel haberler alırsınız canım , tez zamanda kavuşursunuz
Melodi efsaneİzmir Kemeraltında sordum, ortalama 500 Tl isimli çikolataların kilosu, sadece bir yer melodi dedi, diğerleri madlen.
Canım senin süt ne zaman gelmişti sezeryan da en büyük kafamda sorun o şuan memeler ne zaman doluyor ne zaman geliyorSizi kıskandık bizde emişe başladık
Gözünüz aydın canım herşey daha da iyi olacak inşallahKızlar minigım 2.560 olmuş büyümüş doktor fazla yormadan 10/15 dk deneme yapabilirsin yorulmadin diye dedi doktor hemsiresine sor dedi durumunu emebilecek düzeydemi diye hemsirede onay verdi ben gittim doyurmuş biraz emdikten sonra doyursa daha iyi olurdu ama neyse minik oglum tuttu bırakmiyor memeyi hemsire yeter vakit dedi yorulmasin çıkarmiyoreve gelince biz bir fidanin güller acan dalı gibi olucaz sanki emebilirse havadanda kurtulursa sorun kalmiycak dedi doktoru bir vakit emzirip bir vakit dinlendiricem minigimi hemsiremizde istedigin vakit gel ama bir vakit dinlendirerek gidelim deri yormadan guçlensin ufaklık
Ben aksama dogru 18 gibi sezeryan oldum sabahinda sagmayi denedim azicik su geldi aksama dogru da süt gelmisti ben surekli sagmayi denedim ama ikinci günü gelir süt el pompani yaninda götür hastanedekini asla kullanma göğsünü patlatmasın amanCanım senin süt ne zaman gelmişti sezeryan da en büyük kafamda sorun o şuan memeler ne zaman doluyor ne zaman geliyor
Canım dur bakalım hemen üzme kendini sık kontrolde oluyor böyle şeyler sen sakın kal bekle bence alacakÇok canım sıkıldı bu duruma ya ☹
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?