Bir ben yaptıramadım şu lazeri inan geçen haftalar jilet yaptım ama hemen çıkınca sinir oldumBen Lazerliyim. Çok şükür bu derdim yok
Bende görümce nin verdiği markası acayip bişi var ama hiç onu kullanmak istemiyorum trendyolda kiw i nin var uygun bişey yorumları güzel bilen var mıBen aksama dogru 18 gibi sezeryan oldum sabahinda sagmayi denedim azicik su geldi aksama dogru da süt gelmisti ben surekli sagmayi denedim ama ikinci günü gelir süt el pompani yaninda götür hastanedekini asla kullanma göğsünü patlatmasın aman
Ay evet ben yazayım size
Oh çok şükürAsayiş berkemal
Sen kaçıncı haftadasın canım? Konuştun mu hiç doğum şeklini?Sezeryan dese 37 de alırız derdi ama bakarız demiş korkma canım
Merhaba hanımlar bende kontrole geldim bugün muayenede bebeğimin kafası büyük çıkıyor 34+3 deyim kafası 38 çıkıyor nst bağlandım sancı çıktı mayi takıldı şimdi bitince tekrar nst çekilecek
[/QUOT
Bu muayenede benim de öyle çıktı 34+2 ydim 38 hafta çıktı. Önceki muayenelerde normal çıktığı için Dr normal dedi. Muhtemelen olcumden kaynaklı
Evet canım ben hep gittim ağdayaKızlar bugün ağdaya gittim yavaş yavaş yaptık son dakikaya kadar giden var mış
Narkoz vermeden nasil olacak bilmiyorum emzirdigim içinGeçmiş olsun, kolaylıkla hallolur inşallah
Benimki chicho tekli el pompasi kizimda almıştım acıtmiyor güzelde çekiyorBende görümce nin verdiği markası acayip bişi var ama hiç onu kullanmak istemiyorum trendyolda kiw i nin var uygun bişey yorumları güzel bilen var mıPapatyamaviss ebru_can_ebru ve diğer arkadaşlar
Sezeryan dese 37 de alırız derdi ama bakarız demiş korkma canım
dunde ben gittim canim 4 hafta sonra tekrar gidicemKızlar bugün ağdaya gittim yavaş yavaş yaptık son dakikaya kadar giden var mış
Maşallah sen döndurme hareketi yap normal istiyorsanAyy bende doktordan geldim. 35+0 ım normalde ama bebetom 36 çıkıyo. Kafası hala yukardaymış. Çok güzel dayamış kafayıkeyfi yerinde paşanın. 1 haftada 300 gr almış kaşar yemeyi bırakayım yoksa doğana kadar 4 olur 2770 olmuş kilosu boyu 46 cm iyi gidiyomuş ama bende iyi gitmiyo sürekli ah uh diyorum ağrılardan nst ye girdim hiç sancım çıkmadı
Evet evet ona başlıcamMaşallah sen döndurme hareketi yap normal istiyorsanmaşallah paşaya
33₺1 deyim bende kuzum ben Kars ta yaşıyorum burdaki doktorum hümeyra hanım ın arkadaşı onyöblendşrdş henüz yüzünde görüşmedim aradım doğumdaymış en kısa zamanda gideceğim inşallahSen kaçıncı haftadasın canım? Konuştun mu hiç doğum şeklini?
Bana sekreter 37 /38 de gelin bebek gelişimi iyiyse hemen alırız dedi.
Dememe ihtimali daha yüksek.
Çünkü genellikle 38+ ile 39 arası yapılıyor sezaryen. (İnternette daha önce doğum yapanları okuduğum kadarıyla )
Dolayısıyla 37. Haftada planlama yapılabilir doğum şekli konusunda.
Aynen kuzum hepsi zamanlı gelsin inşallah diyelim birkaç ay dikişlerden dolayı yapamıyorlar en azından temiz olalım inşallahdunde ben gittim canim 4 hafta sonra tekrar gidicem
ben lazer yaptirmistim yilllar yillar once 10 yil once falan cok az cikiyo bende 2ayda bi gidiyorum normalde
4 hafta sonra cok az cikar biliyorum ama dogumdan sonra hemen gidemem oyuzden temiz olsun tabi dogurmazsam ozamana kadar
Kars tayım kaşar bile almıyorum ya eveEvet evet ona başlıcamsezeryandan korktuğum için normal istiyorum ama hakkımda hayırlısı neyse o olsun diyorum sağlıklı olsunda gerisi bi şekilde olur artık napalım
Yok yok doguran yok suanlikAy kızlar annem geldi girip bakamadım sayfalarca yazışmışsınız yine2 günde doğuran var mı ? Ben iyiyim çok şükür umarım sizde iyisinizdir İyi olanlar like atsın @Ihlamurseven canım ben de 17.500 hatırlıyordum iyi aynı zamlanmamış demek ki
34+5 kafa hala yukarda ;DMerhaba. Ben şuan 33+5 haftalık hamileyim bebeğim hâlâ dönmedi ve sanki ben de bunu içten içe bahane ediyorum ve sezaryen istiyorum gibi geliyorSiz sezaryene nasıl karar verdiniz? Bundan 7 sene önce 20 haftalık ikizlerimi normal doğumla kaybettim ve sanırım psikolojik olarak kendimi buna hazır hissetmiyorum ve kızımın şuan dönmemesini kendime bahane ediyorum. Siz bu kararı alırken araştırmışsınızdır diye düşünüyorum. Nasıl aldınız bu kararı merak ettim. Biraz desteğe ihtiyacım var galiba
kiz su evde yatar yuvarlanir kismina gecemedim bi turlu yeminlenMalesef kuzum iste ne diyeyimevde yatar yuvarlanirim
neden korkuyosun canim ilk kezmi gidiyosun ?Bende gitmeyi dusunuyorum ama korkuyorumUyuşturucu sprey var, ondan sıksam sorun olurmu acaba? İlk zamanlar sormuştum; ilaç B grubunda kullanılabilir demişlerdi.Emin olamadım.
Suanlik doguran yok canimKızlar bugün iş olarak çok yoğundum giremedim, 13 sayfa olmuşherkes iyi mi? Doğuran var mı
6 hafta gidemicem kesinBir ben yaptıramadım şu lazeri inan geçen haftalar jilet yaptım ama hemen çıkınca sinir oldumağdaya devam bakalım doğum sonrası birkaç ay yaptıramayız ama o zamana kadar hayırlısı bakalım
Benimkide yukarda cnm ya asagi inecek gibidurmuyoAyy bende doktordan geldim. 35+0 ım normalde ama bebetom 36 çıkıyo. Kafası hala yukardaymış. Çok güzel dayamış kafayıkeyfi yerinde paşanın. 1 haftada 300 gr almış kaşar yemeyi bırakayım yoksa doğana kadar 4 olur 2770 olmuş kilosu boyu 46 cm iyi gidiyomuş ama bende iyi gitmiyo sürekli ah uh diyorum ağrılardan nst ye girdim hiç sancım çıkmadı
Bende 1 hafta sonra gecicemYok yok doguran yok suanlik
her sabah rutin olarak rdvu hatirlatmasida yapiyorum
e ben dogurursam kim yapacak o aklima geldi ;D
34+5 kafa hala yukarda ;D
kiz su evde yatar yuvarlanir kismina gecemedim bi turlu yeminlen
neden korkuyosun canim ilk kezmi gidiyosun ?
Suanlik doguran yok canim
6 hafta gidemicem kesin
oyuzden doguma girmeme yakin rdvu aldim :)
Benimkide yukarda cnm ya asagi inecek gibidurmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?