2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bende görümce nin verdiği markası acayip bişi var ama hiç onu kullanmak istemiyorum trendyolda kiw i nin var uygun bişey yorumları güzel bilen var mı Papatyamaviss ebru_can_ebru ve diğer arkadaşlar

Ayy bende doktordan geldim. 35+0 ım normalde ama bebetom 36 çıkıyo. Kafası hala yukardaymış. Çok güzel dayamış kafayı keyfi yerinde paşanın. 1 haftada 300 gr almış kaşar yemeyi bırakayım yoksa doğana kadar 4 olur 2770 olmuş kilosu boyu 46 cm iyi gidiyomuş ama bende iyi gitmiyo sürekli ah uh diyorum ağrılardan nst ye girdim hiç sancım çıkmadı

.
Sezeryan dese 37 de alırız derdi ama bakarız demiş korkma canım

Dememe ihtimali daha yüksek.
Çünkü genellikle 38+ ile 39 arası yapılıyor sezaryen. (İnternette daha önce doğum yapanları okuduğum kadarıyla )
Dolayısıyla 37. Haftada planlama yapılabilir doğum şekli konusunda.

Kızlar bugün ağdaya gittim yavaş yavaş yaptık son dakikaya kadar giden var mış
dunde ben gittim canim 4 hafta sonra tekrar gidicem
ben lazer yaptirmistim yilllar yillar once 10 yil once falan cok az cikiyo bende 2ayda bi gidiyorum normalde
4 hafta sonra cok az cikar biliyorum ama dogumdan sonra hemen gidemem oyuzden temiz olsun tabi dogurmazsam ozamana kadar

Maşallah sen döndurme hareketi yap normal istiyorsan maşallah paşaya

Bana sekreter 37 /38 de gelin bebek gelişimi iyiyse hemen alırız dedi

Aynen kuzum hepsi zamanlı gelsin inşallah diyelim birkaç ay dikişlerden dolayı yapamıyorlar en azından temiz olalım inşallah

Yok yok doguran yok suanlik
her sabah rutin olarak rdvu hatirlatmasida yapiyorum
e ben dogurursam kim yapacak o aklima geldi ;D
34+5 kafa hala yukarda ;D
Malesef kuzum iste ne diyeyim evde yatar yuvarlanirim
kiz su evde yatar yuvarlanir kismina gecemedim bi turlu yeminlen
Bende gitmeyi dusunuyorum ama korkuyorum Uyuşturucu sprey var, ondan sıksam sorun olurmu acaba? İlk zamanlar sormuştum; ilaç B grubunda kullanılabilir demişlerdi.Emin olamadım.
neden korkuyosun canim ilk kezmi gidiyosun ?
Kızlar bugün iş olarak çok yoğundum giremedim, 13 sayfa olmuş herkes iyi mi? Doğuran var mı
Suanlik doguran yok canim
Bir ben yaptıramadım şu lazeri inan geçen haftalar jilet yaptım ama hemen çıkınca sinir oldum ağdaya devam bakalım doğum sonrası birkaç ay yaptıramayız ama o zamana kadar hayırlısı bakalım
6 hafta gidemicem kesin
oyuzden doguma girmeme yakin rdvu aldim :)
Benimkide yukarda cnm ya asagi inecek gibidurmuyo

Bende 1 hafta sonra gecicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…