• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar selam biz temizliğe başladık ben bir şey yapmıyorum ama yapanlara şöyle böyle yapım diyorum ve ev kalabalık oluyor bakamıyorum iki gündür yine 😀
Bu ara bir aralık bulup doktora gittik kontrole son dakika yer buldum yoksa yarına kalacaktı
Vajinadaki ani ağrıları acıları ayakta duramama durumunu falan sordum hepsi normal dedi bebeğin başı aşağıda olduğu içinmiş kafası da biraz büyük benim çociin ben de zayıf olunca daha çok hissedersin ara ara bastırır kafasını dedi
Bir de tabii leğen kemikleri açılmaya başlıyormuş artık onlar da yapar o hissi dinlen bol bol ayakta kalmamaya çalış ayakta durma süren uzadıkça daha çok rahatsız olursun. Ben mesela öğretmen gebelerime kendileri istese bile 32 dem sonra çalışamaz almalarını tavsiye ediyorum çok ayakta oluyorlar çünkü pek istediğimiz bir şey değil artık gebeliğin son döneminde dedi
Nasıl doğum yapmak istediğimi sordu, normal istiyordum ama geçenki alttan muayenede canım çok acıdı şu an bilemiyorum dedim
Normal dersen 40 a kadar bekleriz sezaryen istiyorum dersen duruma göre 38 ortası 39 başı gibi en geç alırım yine konuşuruz bu konuyu bir ay sonra ve bir ay daha sabret şu ağrılara sızılara bir aydan sonra istediğin zaman istediğin şekilde doğurabilirsin dedi 😅😅😅
Gece fenomeni dedikleri bir şey varmış gece ağrıları yani başladı mı dedi o ne ki dedim
Bebeği gece emzirmemiz için uyanık olmaya bizi hazırlamak adına geceleri daha çok ağrı yaparmış bu dönemde beden bel ağrısı olur bacak ağrısı olur kasık ağrısı olur seni uykundan edecek her türlü ağrı olur bunlar emzirme hazırlığıdır aslında gece seni uyanık tutmaya alıştırmak için başlamadıysa yakında başlayabilir bilgin olsun dedi, ilginç bir bilgi olduğu için sizinle paylaşmak istedim gece uyuyamayan varsa ağrıdan sebebi bu olabilirmiş 😃
Böyle işte şimdilik sorun yok iki hafta sonra bir dahaki kontrol umarım arada yine bir krizlere girmem 😂

Doktor bir sorun görmedi ya o yüzden içim rahat, ayrıca thy 35 haftalığa kadar uçuşa kabul ediyormuş. Ek bilgi olsun Suudi Arabistan 40 haftaya kadar kabul ediyormuş buna şaşırdım.
Bir de otel yürüme mesafesinde çok yakın, kendimi de yormadan hemde güneşin az olduğu tenha zamanlarda yaparım ibadetimi inşaallah.

Aminn, Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda kolaylıkla sağlıkla gidip gelmeyi nasip etsin🤗 🌹

Ay ben heyecandan doğurmadan bi gideyim de yine yazarım inşallah buraya 🤭🤭
Ne mutlu sana 🌸🧿bize de nasip olur inşallah

Eki Görüntüle 3298273
Kızlar mustela 500 ml şampuan kırmızı beyaz sağlık sitesinden 139 tlye aldım. Kendi sitesinde 164,90 trendyolda en ucuz 196 tl. Elime geçen ürün orijinal ürün bu arada sorgulamasını da yaptım, almak isteyen olursa alabilirsiniz.
Ay bir de söylemeden yapamıycam mis gibi kokacak kızım, Alman papatyası varmış içinde. Kokusuna bayıldım. İçeriği vegan ve temiz. Yenidoğan yoğun bakımdan çıkanlarda bile kullanılır yazıyor 😍 kendim üretip satıyorum sanki 🤣 ay başka hangi marka var ki bebek şampuanı için? Siz neler aldınız?

Nasil gidiyosun cnm doktorun izin verdimi 32 haftadan sonra yurtdisina cikis yasak bizim burda
Evet doktor izni aldım. 32den sonra doktor kendi inisiyatifi ile izin veriyor. Thy 35 haftaya kadar kabul ediyormuş, Suudi Arabistan da 40 haftaya kadar izin veriyormuş. Bende yeni öğrendim hiç işim olmadığı için 🤭🤭

Selam kızlar, ben randevudan çıktım. Ara kontrole devlete geliyorum. Buradaki ölçümlerde her şey çok normal çıktı, özeldeki ölçümlerde neredeyse 3 hafta ilerde görünüyordu kızım. Bugün 33+4 çıktı göbüş çevresi de baş çevresi de 💕 2260 gram olmuşuz, dönmüş tamamen başı aşağıda. Doğuma hazırlanıyor artık dedi doktor. Nst'de sancı çıkmadı, suyumuz ve bebeğin hareketleri de çok iyi.

@ebbs canım vajinal ağrı ve baskıyı ısrarla sordum doktora, ilk gebelik ve bebek artık döndüğü için bu ağrılar normal dedi doktor. Artık yoluna giriyor o kemikleri genişletiyor ağrı oluyor normal olarak dedi. Bir de bende idrar enfeksiyonu vardı, tedavim sürüyor ama gecmediyse o da ağrıyı artırabilir dedi. Tekrar test vereceğim.

Bakalım haftaya kendi doktorum ne diyecek... Benden haberler bu kadar, herkese sağlıklı günleeer ❤️❤️🧿
Şunu yazmıştım sandriyon sandriyon 💕 her şey yolunda. Sadece iki hastane arasında ölçümlerde çok fark var, onu da haftaya kendi doktoruma tekrar soracağım. Umarım sen de iyisindir 🧿

Ay bir de söylemeden yapamıycam mis gibi kokacak kızım, Alman papatyası varmış içinde. Kokusuna bayıldım. İçeriği vegan ve temiz. Yenidoğan yoğun bakımdan çıkanlarda bile kullanılır yazıyor 😍 kendim üretip satıyorum sanki 🤣 ay başka hangi marka var ki bebek şampuanı için? Siz neler aldınız?
Ben bunu aldım canım, yoğun bakımda önerdiler

Eklentiler

• Screenshot_2023-09-08-17-10-24-737_trendyol.com.webp
    Screenshot_2023-09-08-17-10-24-737_trendyol.com.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 50
Kızlar bu arada haftaya çarşamba umreye gidiyoruz inşaallah 🥰 hatim, salavat, kelime-i tevhid falan okunmuşlarınız varsa duamıza katabiliriz 😊 tabiki ayrıyeten bütün hamişlere kolay doğumlar için, bebişlerimizin sağlığı için bol bol dua edicem 🤗
Ben ilk bahsettiğinde hiç gideceğinize ihtimal bile vermemiştim eşin şaka yapıyor heralde demiştim 😅 Hayırlarla gidip gelin inşallah, Allah kabul etsin 🤲 Dualarında aklına gelmemiz bile yeter 🌺
Ya çok marka var ben boğuldum içlerinde, weleda, incia, ecowell, burts bees, heaven on earth, iva natura benim bildiğim temiz içerikli olanlar 🫠🫠🫠 Rossmann'ın babydream urunleri de iyi diyorlar.

Son düzenleme:
Ben ilk bahsettiğinde hiç gideceğinize ihtimal bile vermemiştim eşin şaka yapıyor heralde demiştim 😅 Hayırlarla gidip gelin inşallah, Allah kabul etsin 🤲 Dualarında aklına gelmemiz bile yeter 🌺

Ya çok marka var ben boğuldum içlerinde, weleda, incia, ecowell, burts bees, heaven on earth, iva natura benim bildiğim temiz içerikli olanlar 🫠🫠🫠 Rossmann'ın babydream urunleri de iyi diyorlar.
Naturalive var birde gimdeste kaydıda var ürünleride güzel

Eşim ağzından bir kere çıkanı yapar o yönden sağlamdır, ama bende ilk etapta şok oldum 🤭 Âmîn inşaallah 🤲🏻 Vefasız insanları hiç sevmem. O yüzden ufak bir selam verip aldığım insan dahi gönlüme girdiyse gönül bağı kurduysam onu her daim aklımda kalbimde tutarım, yani duamda olacağınıza emin olabilirsiniz 🥰🌹

Ecowell aldım ben hayatım

Yok direkt elle sağmaktan bahsettim 🤭😅 elimle sağmayı planlıyorum şimdilik bakalım ne yapıcam bebiş gelince. Süt poşeti bende almadım daha oraya bakayım olmadı bende. Emzik vermeyi de hiç istemiyorum ama inşallah doğar doğmaz hemen emziğe başlamam 😅
Valla emzik tutarsa vercem damaklı alcam ultra air sanırım

Naturalive var birde gimdeste kaydıda var ürünleride güzel
Ay ona da bakalım ama daha fazla marka karıştırmak istemiyorum 🤣 kafam bulandı.
Ne kadar çok marka var ayy🙄🙄 hepsinde de anlamadığım ama zararlı değil denilen maddeler var. Aklım karıştıkça zeytinyağlı sabunla yıkayasım geldi çocuğumu 🤭😅
Ben başta iyidir diye sebamed aldım ama onun yenidoğan şampuanı başkaymış falan, içeriği de çok masum değilmiş, valla sıkıldım bir şeyler araştırıp almaktan artık 🥲. Senin attığını alayım bari yenidoğan olarak.

Back
X