Sen magnezyum alıyor muydun ben alıyorum ona rağmen böyleBu aralar sabahları bana da kramp girecekmiş gibi oluyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen magnezyum alıyor muydun ben alıyorum ona rağmen böyleBu aralar sabahları bana da kramp girecekmiş gibi oluyor
Ne mutlu sanaDoktor bir sorun görmedi ya o yüzden içim rahat, ayrıca thy 35 haftalığa kadar uçuşa kabul ediyormuş. Ek bilgi olsun Suudi Arabistan 40 haftaya kadar kabul ediyormuş buna şaşırdım.
Bir de otel yürüme mesafesinde çok yakın, kendimi de yormadan hemde güneşin az olduğu tenha zamanlarda yaparım ibadetimi inşaallah.
Aminn, Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda kolaylıkla sağlıkla gidip gelmeyi nasip etsin![]()
Ay ben heyecandan doğurmadan bi gideyim de yine yazarım inşallah buraya![]()
İnşaallah en kısa zamanda nasip olurNe mutlu sanabize de nasip olur inşallah
Nasil gidiyosun cnm doktorun izin verdimi 32 haftadan sonra yurtdisina cikis yasak bizim burdaAmin inşallah, eveet bende gidiyorumÇabucak biter inşallah hatminde
![]()
Ay bir de söylemeden yapamıycam mis gibi kokacak kızım, Alman papatyası varmış içinde. Kokusuna bayıldım. İçeriği vegan ve temiz. Yenidoğan yoğun bakımdan çıkanlarda bile kullanılır yazıyorEki Görüntüle 3298273
Kızlar mustela 500 ml şampuan kırmızı beyaz sağlık sitesinden 139 tlye aldım. Kendi sitesinde 164,90 trendyolda en ucuz 196 tl. Elime geçen ürün orijinal ürün bu arada sorgulamasını da yaptım, almak isteyen olursa alabilirsiniz.
Evet doktor izni aldım. 32den sonra doktor kendi inisiyatifi ile izin veriyor. Thy 35 haftaya kadar kabul ediyormuş, Suudi Arabistan da 40 haftaya kadar izin veriyormuş. Bende yeni öğrendim hiç işim olmadığı içinNasil gidiyosun cnm doktorun izin verdimi 32 haftadan sonra yurtdisina cikis yasak bizim burda
Şunu yazmıştımSelam kızlar, ben randevudan çıktım. Ara kontrole devlete geliyorum. Buradaki ölçümlerde her şey çok normal çıktı, özeldeki ölçümlerde neredeyse 3 hafta ilerde görünüyordu kızım. Bugün 33+4 çıktı göbüş çevresi de baş çevresi de2260 gram olmuşuz, dönmüş tamamen başı aşağıda. Doğuma hazırlanıyor artık dedi doktor. Nst'de sancı çıkmadı, suyumuz ve bebeğin hareketleri de çok iyi.
@ebbs canım vajinal ağrı ve baskıyı ısrarla sordum doktora, ilk gebelik ve bebek artık döndüğü için bu ağrılar normal dedi doktor. Artık yoluna giriyor o kemikleri genişletiyor ağrı oluyor normal olarak dedi. Bir de bende idrar enfeksiyonu vardı, tedavim sürüyor ama gecmediyse o da ağrıyı artırabilir dedi. Tekrar test vereceğim.
Bakalım haftaya kendi doktorum ne diyecek... Benden haberler bu kadar, herkese sağlıklı günleeer![]()
Ben bunu aldım canım, yoğun bakımda önerdilerAy bir de söylemeden yapamıycam mis gibi kokacak kızım, Alman papatyası varmış içinde. Kokusuna bayıldım. İçeriği vegan ve temiz. Yenidoğan yoğun bakımdan çıkanlarda bile kullanılır yazıyorkendim üretip satıyorum sanki
ay başka hangi marka var ki bebek şampuanı için? Siz neler aldınız?
Hiç duymadım bi araştırayım, gerçi bebek ürünleri ile alakam yoktu. Bi tek dalini biliyordumBen bunu aldım canım, yoğun bakımda önerdiler
Ben ilk bahsettiğinde hiç gideceğinize ihtimal bile vermemiştim eşin şaka yapıyor heralde demiştimKızlar bu arada haftaya çarşamba umreye gidiyoruz inşaallahhatim, salavat, kelime-i tevhid falan okunmuşlarınız varsa duamıza katabiliriz
tabiki ayrıyeten bütün hamişlere kolay doğumlar için, bebişlerimizin sağlığı için bol bol dua edicem
![]()
Ya çok marka var ben boğuldum içlerinde, weleda, incia, ecowell, burts bees, heaven on earth, iva natura benim bildiğim temiz içerikli olanlarAy bir de söylemeden yapamıycam mis gibi kokacak kızım, Alman papatyası varmış içinde. Kokusuna bayıldım. İçeriği vegan ve temiz. Yenidoğan yoğun bakımdan çıkanlarda bile kullanılır yazıyorkendim üretip satıyorum sanki
Naturalive var birde gimdeste kaydıda var ürünleride güzelBen ilk bahsettiğinde hiç gideceğinize ihtimal bile vermemiştim eşin şaka yapıyor heralde demiştimHayırlarla gidip gelin inşallah, Allah kabul etsin
Dualarında aklına gelmemiz bile yeter
Ya çok marka var ben boğuldum içlerinde, weleda, incia, ecowell, burts bees, heaven on earth, iva natura benim bildiğim temiz içerikli olanlarRossmann'ın babydream urunleri de iyi diyorlar.
Eşim ağzından bir kere çıkanı yapar o yönden sağlamdır, ama bende ilk etapta şok oldumBen ilk bahsettiğinde hiç gideceğinize ihtimal bile vermemiştim eşin şaka yapıyor heralde demiştimHayırlarla gidip gelin inşallah, Allah kabul etsin
Dualarında aklına gelmemiz bile yeter
![]()
Ecowell aldım ben hayatımAy bir de söylemeden yapamıycam mis gibi kokacak kızım, Alman papatyası varmış içinde. Kokusuna bayıldım. İçeriği vegan ve temiz. Yenidoğan yoğun bakımdan çıkanlarda bile kullanılır yazıyorkendim üretip satıyorum sanki
Ne kadar çok marka var ayyEcowell aldım ben hayatım
Valla emzik tutarsa vercem damaklı alcam ultra air sanırımYok direkt elle sağmaktan bahsettimelimle sağmayı planlıyorum şimdilik bakalım ne yapıcam bebiş gelince. Süt poşeti bende almadım daha oraya bakayım olmadı bende. Emzik vermeyi de hiç istemiyorum ama inşallah doğar doğmaz hemen emziğe başlamam
![]()
Bebek şampuanı mustela aldım benEcowell aldım ben hayatım
Allah senden razı olsunAyy etmez miyiimmdua listesi yapıcam inşaallah şu acele işlerimi bi halledeyim de minnoşlarımızı da ekliycem tek tek, Rabbim hepsine sağlık sıhhat versin, kocaman sıcacık gülücükleriyle dolsun evlerimiz
![]()
Ay ona da bakalım ama daha fazla marka karıştırmak istemiyorumNaturalive var birde gimdeste kaydıda var ürünleride güzel
Ben başta iyidir diye sebamed aldım ama onun yenidoğan şampuanı başkaymış falan, içeriği de çok masum değilmiş, valla sıkıldım bir şeyler araştırıp almaktan artıkNe kadar çok marka var ayyhepsinde de anlamadığım ama zararlı değil denilen maddeler var. Aklım karıştıkça zeytinyağlı sabunla yıkayasım geldi çocuğumu
![]()