• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    118
Canım çok şükür iyiyim, fiziksel sorunlarla uğraşıyordum biliyorsunuz uzun zamandır, kanamalar ağrılar lekelenmeler tam onlar bitti doktor rahat bir nefes al derken bayram girdi bayramda mutlu haberi verelim dedik , vay efendim geç söylemişiz vs vs baya sıkıntılı geçti . Çok sevinen de oldu, laf söylenip bizi üzende oldu. Herkes Allah’ından bulsun vallahi 🥹
Aman canım hiç üzülme valla bende kendi akrabalarım biliyordu ama eşim istemedi sadece annesigile söyledik en alakasız insanlar söylendi. Babaannesi ramazan'da niye demediniz yabancı mıyız dedi🤣dedim bana öylesiniz valla söyledim işte niye erkenden söyliyim dedim 😂 eşim de güldü hiç bişey diyemediler, sanki söylesek bi faydaları dokunacak 🤣 ellerinden gelse zararları dokunur daha 😂

Canım çok şükür iyiyim, fiziksel sorunlarla uğraşıyordum biliyorsunuz uzun zamandır, kanamalar ağrılar lekelenmeler tam onlar bitti doktor rahat bir nefes al derken bayram girdi bayramda mutlu haberi verelim dedik , vay efendim geç söylemişiz vs vs baya sıkıntılı geçti . Çok sevinen de oldu, laf söylenip bizi üzende oldu. Herkes Allah’ından bulsun vallahi 🥹
Aaaa hiç öyle bi hakları yok kimse kusura bakmasın herkes ne yaşadığını kendi bilir, hazır hissedince söylediniz işte. Sakın üzülme böyle bisey için bak kızarımm hıııııı 🙃

B

Bulanti prilama ragmen hala devam canim 19.haftam bitti bugun 🫠🫠 artik kabullendim boyle dogururum herhalde diye umudum kalmadi. İlaci da birakamiyorum bir gun icemedim gecen hafta ictigim suyu bile ogurdum hep. Demir hapimi ben de doktorumun izniyle biraz salladim damar yolundan demir veririz onumuzdeki ay dedi :) icemiyorsan canina yazik bosver gibisinden hani icim rahatladi bir nebze. Omega3 d vit magnezyum onlari aksatmadan iciyorum ama. Sen de icemiyorsan zorlama napalim herkesin ayni seyretmiyor gebeligi iste
Bende demir ve kan icin endişeliydim bana da bi serum takıyoruz ilaçtan daha iyi etki ediyor canını sıkma vitaminler de bebek icin degil aslinda anne icin oluyor sağlıklı beslenmeye calis gerisini dert etme dedi. Bulantı ilacını içmemeye calisiyorum ama yine baslicam gibi gözüküyor.

Kızlar rahmin aşağısında vajina tarafında batma gibi ağrı hisseden var mı? Bir de bazen karnımda ve rahmimde basınç gibi anlık kasılma gibi şeyler oluyor. Rahim büyüdüğü için mi anlamadım ama korkuyorum. Özel takipliyim ama yarın devlete gidecem. Normal mi bunlar korkuyorum 😞
Hepsiiiii gebeliğin başından beri oluyor canım korkma. Çok sıradışı bi ağrı olmadığı sürece, dinlenince geçtiği sürece endişelenme. Dinlenince geçmeyen ağrı olursa doğru doktora 🙂 o da tedbiren

Aman boşver sen kendi mutluluğuna bak her zaman bir şey diyecekler ben de bugün saçımı kestirdim vay efendim öyle şey olur muymus herkes kendi işine baksın deyip kestirip attım 🙃😂

Merhaba hanımlar. 15. Haftamdayım. Bebeğimin hareketlerini toparlanma olarak hissetmeye başlamıştım fakat dünden beri iyice kasıklarıma indi. Zayıf olduğum için sırt üstü uzandığımda da fark ediyorum bariz bir şekilde bayağı aşağıda.kasığıma da ani bıçak saplanması olup geçiyor.Sizlerde de böyle bir durum oldu mu yukarı çıkarmı tekrar acaba bebişim.yarın hemen doktoruma gitmelimiyim???

Bende bazen hissediyorum sanki yerini biliyorum gibi toplanma oluyor,bazen batma yapıyor.Bazen arabadan indiğimde ya da aniden kalktığımda bildiğin batıyor.Sol ve sağ kasığımda ufak ufak sancılar var,bunlar kasılma mı onu pek anlamıyorum.Yarın doktoruma randevum var gidince soracağım hepsini.

Kızlar 15.haftamda mide bulantım gene tavan yaptı ya,bir ara iyiyim sanırım artık 2.trimester ondan dedim bugün felaket mide bulantım vardı.Bazı haftalar bu hormonlar tekrardan mı pik yapıyor neden böyle oluyor 🥲
Canım geçmiş olsun demir ilacı kullanıyor musun?
Ay kızlar ben en son bayramdan önce tartılmıştım 59 kiloydum, bu sabah bi tartıldım 61.6 😳 yani 1 haftada bu kadar almam normal mi direkt hamile diyetisyeninden randevu aldım. 18+5teyim yani bu sıralar normal mi böyle hızlı kilo alımı
Ben zaten bayramdan önce başıma geleceği biliyordum. Evde sağlıklı besleniyorum ekmek falan da yemiyorum. Aile evinde ekmek pilav tatlı ve kalabalıkta iştah artması sonucu ben de ilk üç ayda verdiğim 2 kiloyu almışım😂😂 Ama sürpriz olmadı dediğim gibi. İki haftaya normale dönerim yarım kiloya düşer diye düşünüyorum bakalım.

Benim sabah öğlen çok sorun değil de akşam yemeği ve sonrası atıştırmalarım çok oldu 🥺 Bayram tatilinde biraz abartmış olabilirim djdjdj kilo vermek sorun oluşturur mu acaba
Canım sağlıklı beslenip aç kalmadan verilen kilo sorun olmazmış ama detoks falan işlerine girmemek gerekiyor demişti bir diyetisyen.

Canım geçmiş olsun demir ilacı kullanıyor musun?

Ben zaten bayramdan önce başıma geleceği biliyordum. Evde sağlıklı besleniyorum ekmek falan da yemiyorum. Aile evinde ekmek pilav tatlı ve kalabalıkta iştah artması sonucu ben de ilk üç ayda verdiğim 2 kiloyu almışım😂😂 Ama sürpriz olmadı dediğim gibi. İki haftaya normale dönerim yarım kiloya düşer diye düşünüyorum bakalım.

Evet kullanıyorum maalesef femifer c kullanıyorum,priliam ı bir iki gün bırakmıştım hiç bırakmak yaramıyormuş onu anladım

Ben hamilelikten dolayı yemek yapamıyom sanıyodum meğer bütün enerjim bankada bittiği için eve hayrım kalmıyormuş 😂 izne cıkıp evde keyifle yemek yapınca anladım😂
Nasıldı zorlandın mı ilk gün
Aslında iyi geçti ama sanırım klimalı ortam biraz olumsuz etkiledi. Eve geleli yatıyorum 😂 alışacağım mecbur. Ağustosta izin kullanırım, onun hayaliyle yaşayayım bari 😂

Ay inanmıyorum🥹kızçen nasıl oldu erkeğe döndü😁uzun aradır bakamadım buralara mesajları oku oku bitmedi, 16.haftasında erkek dediyinde bir umut bende bekledim ama yinede olsun bence 3 erkek annesi olmakta güzel (biraz yorğun olacak günlerin ama Hürrem sultan olucaksın😁🤭)Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin💋🌸
Canım teşekkür ederim evet oldu öyle biseyler kısmet böyleymiş sağlıkla gelsinler 😍

Ahaha harika, aynı standartlarda hamile kalmışız 🥰 hayırlısı olsun, bebeği doğuralım da sağlıklı kiloları da veririz ☺️ siz cinsiyet öğrendiniz mi ? Öngörülen doğum tarihi ne zaman 🙏🏻
Tahmini doğum gibi birsey söylemedi bana Dr . Şöyle ki 3 keredir muayeneye gittim bacaklar hep kapalı karna çekmişti bebe , kız gibi dedi bugünde en son gördüğü kadar kız olduğunu söyledi . Size peki 🥹

Tahmini doğum gibi birsey söylemedi bana Dr . Şöyle ki 3 keredir muayeneye gittim bacaklar hep kapalı karna çekmişti bebe , kız gibi dedi bugünde en son gördüğü kadar kız olduğunu söyledi . Size peki 🥹
Aaaa hayırlısı olsun 🙏🏻🙏🏻❤️❤️ masallah ❤️
ben en son 13. Haftada ultrasona girdiğim için bir doktor kız gibi dedi, başka bir doktora göstermek istemiştim o da erkek olabilir dedi:) ondan sonra ilk defa yarın detaylı ultrasona gireceğim 18. haftam :) sanırım yarın öğrenebilirim 🙏🏻🙏🏻 çok heyecanlıyım uyku tutmuyor 😅😅

Bende demir ve kan icin endişeliydim bana da bi serum takıyoruz ilaçtan daha iyi etki ediyor canını sıkma vitaminler de bebek icin degil aslinda anne icin oluyor sağlıklı beslenmeye calis gerisini dert etme dedi. Bulantı ilacını içmemeye calisiyorum ama yine baslicam gibi gözüküyor.
İlaca ragmen bulantimin olmadigi kesintisiz 3-4 gunum olursa sayet ilaci birakmayi deneyecegim ben 🤣

Kızlar rahmin aşağısında vajina tarafında batma gibi ağrı hisseden var mı? Bir de bazen karnımda ve rahmimde basınç gibi anlık kasılma gibi şeyler oluyor. Rahim büyüdüğü için mi anlamadım ama korkuyorum. Özel takipliyim ama yarın devlete gidecem. Normal mi bunlar korkuyorum 😞
bende oluyor tek tarafli hep solda muayinede oldum bisey yok kabizlikdan falan ola bilirmis ama hic oyle biseye benzemiyor

Merhaba kizlar, bir kac gundur gobegimin ust kisminda agri oluyor ara sira vurup geciyor bugunde devam edince saglik ocagina gittim kalp atisini dinledim, bebekle mi ilgili midem mi agriyor anlamadim. Benim gibi agri yasayan oldu mu aranizda ilk gebeligimden boyle bir agriyi hic hatirlamiyorum, kontrolumde haftaya sali. Dayanilmicak bi agri degil, anlik vurup geciyor, umarim anlatabilmisimdir 🙈

Back
X