2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Merhaba anneler bir göbüş güncellemesi yapıyorum gönül isterdiki ormanda parkta çayırda olsun ama ben asm kontrolünden geliyorum
Çok tatlıs olmuş, maşallah
Ve büyük gün geldi çattı
Doktorumuz aradı. Öğleden sonra oğlumu alıp geliyoruz, kavuşuyoruz
Dualarını eksik etmeyen teyzeleri çok teşekkür ederiz , iyiki varsınız
Senin bu güzel haberlerin beni toplu taşıma da bulmak zorunda mı? Geçen seferki de metrodaydim ağladım, şimdi otobusdeyin doldu yine gözlerim.
Gözünüz aydın, çok sevindim

Kızlar günaydın benim gibi tüm vücudu kaşınan var mı ? Kafayı sıyırmak üzereyim geceleri dHa da kötü oluyor
Benim ellerim ve göbüşüm kaşımdı geçen gece bugün tsh kontrol için kan vercektim asm dktoru ast ve alt de girdi ama en doğrusu aç karnına safra asitlerine bakmakmış

Noldu bilmiyorum ama şimdi iyi olmana çok sevindim canım

Ve büyük gün geldi çattı
Doktorumuz aradı. Öğleden sonra oğlumu alıp geliyoruz, kavuşuyoruz
Dualarını eksik etmeyen teyzeleri çok teşekkür ederiz , iyiki varsınız
Ayyy gozun aydin cnm cok sevindim
Hayirlisiyla insallah cnm hadi az kaldi 2 hafta

Yarın aç karna gel dedi bu tehlikeli bir şey mi ?
Takip edilmesi gereken bir şey canım benim arkadaşımda taa 26. Haftada çıktı mesela takip etti doktoru değerleri yüksek seyretmeye devam edince 37 haftada sezaryenle doğum yaptı sadece tam gününü beklemedi yani senin zaten günün verilmişti sanırım bir şeyin kalmadı zaten kavuşmaya merak etme sadede takip ederler değerlerini
Başka bir şey de olabilir alerji vs gibi illa karaciğer enzimleriyle alakalı olacak diye bir şey de yok zaten

2510 gr oldu. Başından beri çıkmadan 2,5 kg olsak diyordum tam ucundan olduk

Sağol canım
Maşallah kuzuma
Hızlı kilo alır artık bundan sonra zaten annesi
Yani normal doğumun dikişindense sezeryan daha iyi bencede Ben normal doğumda dikişten korkuyordum. Sezeryan da hiç zorlamadı iyiki sezeryan olmuşum diyorum şu an
ya ne güzel inşallah sezaryen olacak herkes bu şekilde memnun kalır
Ben ıkınma yeteneğime hiç güvenmiyorum ya aynı şekilde normal doğumun dikişi de korkutuyor beni
Bir de bir şey okudum gözleri bozuk olanlar normal doğurmasın göz derecesini ilerletiyor aşırı derecede ıkınmak diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum
Ay bak evren bana mesaj veriyor gördün mü diyorum böyle şeyler okuyunca da

Odamıza loş bir lamba almak istiyorum gece lambası gibi prensesime kalktıkça aldınız mı kızlar
Ben büyüme hormonunu etkilemesin diye kırmızı ışıklı bir gece lambası aldım, ev gece kulübüne dönüyor biraz ama olsun Beyaz ışıklı olmamasına dikkat edin, gece gündüz dengesi bozuluyor çünkü.

Cinsiyeti öğrenmeden önce annem karnımı kalçamı bayağı bi incelemişti ve profesör doktor annem gözüyle çektiği ultrason sonucu bebişime kız demişti. Ve bildi. Tesadüf diyorum

Yani normal doğumun dikişindense sezeryan daha iyi bencede Ben normal doğumda dikişten korkuyordum. Sezeryan da hiç zorlamadı iyiki sezeryan olmuşum diyorum şu an
Burda sezeryan yaygin olmadigindan kime soylesem cekimser tepki veriyolar, yani sezeryan kotu kaka eeğ gibi tepki veriyolar
Yani ben ikisininde avantaji ve zor yonleri vardir diye dusunuyorum ama normal 2 kez yaptigim icin bildigim bise normal olsun diyorum bilmiyorum
Sezeryanda oyle cok kotu bise olsa kimse yapmak istemezdi turkiyede demi

Gece bekçiliğinden sonra sabah erkenden uyanamadım. Asıl büyük sorun gece 4te yemek yedim ama kan vermem lazımdı günümüzü de saati saatine planlamıştık yani başka bir saate alamıyoruz. Yarın gidicez artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…