2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Çok geçmiş olsun, kızında çabuk iyileşir inşallah canım

Çok geçmiş olsun canım Allah korumuş inşallah bişey çıkmaz kızının yüzüne de kantaron sür canım iz kalmasın Rabbim evlatlarımızı korusun

Evet bana böyle şeyler söyle balım
Sezeryanda da normalde de fark etmiyor de de ki gidip rahat rahat sezeryan olayım hahhahahaha

Vucut yapısına göre değişir aslında ilk bir hafta baya iniyor , sonra yavas yavas topluyor rahmın kendını toplaması tamamen uzun sürüyor zaten
Eltim normal doğum yaptı , sonrasında kilo alarak devam ettı ben sez yaptım çokça verdım ve fıt oldum sonunda
Yanii insanların bu sezeryan normal de sacma sapan ayrımlarını anlamıyorum
Sey gibi bişey kızsa yayık olur karnın erkekse sivri hayır efendım vücudum neye musaıtse oyle

Evet bana böyle şeyler söyle balım
Sezeryanda da normalde de fark etmiyor de de ki gidip rahat rahat sezeryan olayım hahhahahaha

Yoğun bakımda normal doğumyapanlar da vardı göbek olduğu gibi duruyor hala hamile gibiydi. Bende normal doğumda daha çok iniyor sanıyordum Benim 2 haftada baya indi. Papatyamaviss dediğin gibi bünyeye kalmış. Muhtemelen rahimden kaynaklı bi şişlik hala var,dokununca da değişik bi his oluyor. Nasıl diyim içine su doldurulmuş balon gibi Rahim toparlayınca geçer diye düşünüyorum.

Merhaba anneler bir göbüş güncellemesi yapıyorum gönül isterdiki ormanda parkta çayırda olsun ama ben asm kontrolünden geliyorum
Kız hani nerde güncelleme
Ve büyük gün geldi çattı
Doktorumuz aradı. Öğleden sonra oğlumu alıp geliyoruz, kavuşuyoruz
Dualarını eksik etmeyen teyzeleri çok teşekkür ederiz , iyiki varsınız
Yaaa ne güzel bir haber buu
Şükür kavuşturana
Gözün aydın canım çoook sevindim

Ben ona slime gibi diyorum o hıs ıse hemen gecmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…