Çok geçmiş olsun, kızında çabuk iyileşir inşallah canımKızlar bir süredir yazamıyordum çarşamba motorla yavaşça giderken araba çarptı savrulduk.biz çok şükür iyiyiz yüzüstü düşmedim.ama kızımın yüzü yara bere oldu onlarda kabuk tutmaya başladı çok şükür Allah beterinden korududün omzunu kaldıramadığını fark ettik yarın ortopediye götürcem inşallah sıkıntı çıkmaz.doğuma 2 hafta kaldı o zamana kadar toparlanırız inşallah doğumu olanlar olduysa Allah analı babalı büyütsün inşallah 
Yaaa süperBen oldum canim normal muayene gibi ya bir farki yoktu oyle
Çok geçmiş olsun canım Allah korumuş inşallah bişey çıkmazKızlar bir süredir yazamıyordum çarşamba motorla yavaşça giderken araba çarptı savrulduk.biz çok şükür iyiyiz yüzüstü düşmedim.ama kızımın yüzü yara bere oldu onlarda kabuk tutmaya başladı çok şükür Allah beterinden korududün omzunu kaldıramadığını fark ettik yarın ortopediye götürcem inşallah sıkıntı çıkmaz.doğuma 2 hafta kaldı o zamana kadar toparlanırız inşallah doğumu olanlar olduysa Allah analı babalı büyütsün inşallah
Evet bana böyle şeyler söyle balım
Sezeryanda da normalde de fark etmiyor dede ki gidip rahat rahat sezeryan olayım hahhahahaha
Vucut yapısına göre değişir aslında ilk bir hafta baya iniyor , sonra yavas yavas topluyor rahmın kendını toplaması tamamen uzun sürüyor zatenÇok geçmiş olsun canım aman dikkat edin kendinize sende kızında gözükün doktora inşallah iyisinizdirçok üzüldüm yine Allah korumuş şükür
Nekadar sürer inmesi acabaaa ben biraz bu tipimden bıktımda eşime sen beni beğenmiyorsun ama üzülme vücudum çok çirkin gözüküyor farkındayım diyip boş zamanlarımda ağlıyorum adam sürekli teselli modunda haha
ben yaz başlamadan almıştım canım aşırı rahat birşey tayt karın bölgesinde ayarlı bir genişlik var benimkinde ama ben mesela çok pahalı kaliteli birşey almadım kumaşına va çok dikkat etmedin ondan sanırım giydikten bir süre sonra kaşıntı yapıyor karın ve bacakta hani 2-3 saat giyilir ama tüm gün rahatsız eder terledikçe diye düşünüyorum.
Anannn geldı unuttun bızıYaaa süperbiraz okudum da baya zorlanan kadınlar var inşallah senin ki gibi olur canım
Evet bana böyle şeyler söyle balım
Sezeryanda da normalde de fark etmiyor dede ki gidip rahat rahat sezeryan olayım hahhahahaha
Çok geçmiş olsun canım aman dikkat edin kendinize sende kızında gözükün doktora inşallah iyisinizdirçok üzüldüm yine Allah korumuş şükür
Nekadar sürer inmesi acabaaa ben biraz bu tipimden bıktımda eşime sen beni beğenmiyorsun ama üzülme vücudum çok çirkin gözüküyor farkındayım diyip boş zamanlarımda ağlıyorum adam sürekli teselli modunda haha
ben yaz başlamadan almıştım canım aşırı rahat birşey tayt karın bölgesinde ayarlı bir genişlik var benimkinde ama ben mesela çok pahalı kaliteli birşey almadım kumaşına va çok dikkat etmedin ondan sanırım giydikten bir süre sonra kaşıntı yapıyor karın ve bacakta hani 2-3 saat giyilir ama tüm gün rahatsız eder terledikçe diye düşünüyorum.
Yoğun bakımda normal doğumyapanlar da vardı göbek olduğu gibi duruyor hala hamile gibiydi. Bende normal doğumda daha çok iniyor sanıyordumVucut yapısına göre değişir aslında ilk bir hafta baya iniyor , sonra yavas yavas topluyor rahmın kendını toplaması tamamen uzun sürüyor zaten
Eltim normal doğum yaptı , sonrasında kilo alarak devam ettı ben sez yaptım çokça verdım ve fıt oldum sonunda
Yanii insanların bu sezeryan normal de sacma sapan ayrımlarını anlamıyorum
Sey gibi bişey kızsa yayık olur karnın erkekse sivri hayır efendım vücudum neye musaıtse oyle
Ve büyük gün geldi çattı
Doktorumuz aradı. Öğleden sonra oğlumu alıp geliyoruz, kavuşuyoruz
Dualarını eksik etmeyen teyzeleri çok teşekkür ederiz , iyiki varsınız
He kız sorma anamın yanında bir de halam geldi ☺Anannn geldı unuttun bızı
Oooo süper bir haber çok sevindim canımVe büyük gün geldi çattı
Gözümüz aydııııınnVe büyük gün geldi çattı
Çok sevindim canım
Oooo süper bir haber çok sevindim canımgözünüz aydın
Çok sağolun ❤Gözümüz aydııııınn
Kız hani nerde güncellemeMerhaba anneler bir göbüş güncellemesi yapıyorum gönül isterdiki ormanda parkta çayırda olsun ama ben asm kontrolünden geliyorum
Yaaa ne güzel bir haber buuVe büyük gün geldi çattı
Ben ona slime gibi diyorum o hıs ıse hemen gecmıyorYoğun bakımda normal doğumyapanlar da vardı göbek olduğu gibi duruyor hala hamile gibiydi. Bende normal doğumda daha çok iniyor sanıyordumBenim 2 haftada baya indi. Papatyamaviss dediğin gibi bünyeye kalmış. Muhtemelen rahimden kaynaklı bi şişlik hala var,dokununca da değişik bi his oluyor. Nasıl diyim içine su doldurulmuş balon gibi Rahim toparlayınca geçer diye düşünüyorum.
Allah’ım sana şükürler olsunVe büyük gün geldi çattı
Ben anlamammmmmHe kız sorma anamın yanında bir de halam geldi ☺ikisine anca yetişiyorum vallahi ama aklım burda
Kız hani nerde güncelleme
Yaaa ne güzel bir haber buu
Şükür kavuşturana
Gözün aydın canım çoook sevindim
Çok teşekkürlerAllah’ım sana şükürler olsunHarika bir haber kuzum çok sevindim
Tamam tamam kızma bebişimBen anlamammmmmrandevu sonrası yaz mutlaka ne zaman
Ya kaldırdım vallaKız hani nerde güncelleme
Yaaa ne güzel bir haber buu
Şükür kavuşturana
Gözün aydın canım çoook sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?