2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Çok geçmiş olsun inşallah kızındada hiç bişe çıkmaz
Küçük birşeyde olsa sadaka çıkar bence canım

Çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim inşallah sadece ezilme olmuştur inşallah başka bir sebebi yoktur Rabbim yardımcınız olsun

Ya çok geçmiş olsun Allah korusun

Yine nöbete geldim

DusunceBulutu geçmiş olsun canım.

Geçmiş olsun Allah beterinden korusun inşallah canım

DusunceBulutu hoşgeldin Çok geçmiş olsun inşallah omzunda önemli bir şey yoktur

Çok gecmis olsun, Allah korumus, umarım kızında da bişey yoktur.Temiz çıkar sonuçlar.

Cok gecmis olsun cnm
Allah bidaha yasatmasin

Çok geçmiş olsun, kızında çabuk iyileşir inşallah canım

Çok geçmiş olsun canım Allah korumuş inşallah bişey çıkmaz kızının yüzüne de kantaron sür canım iz kalmasın Rabbim evlatlarımızı korusun
Çok sağolun kızlar rabbim hepimizin evladını korusun kaza günü olan doktorun bakması lazımmış yarına gel dediler.doğumuma 2 hafta kaldı ufak çocukla hastaneye gitgel yapıyorum. Sağlıklı olsun yeter yüzüne kremlerini kantaron yağını sürüyorum kabuk bağladı.kolunu kullanmıyor inşallah sadece ezikliktir yarın anlıcaz artık.ben bacağıma dokunamıyorum onu da sorucam

Ayyy ben de bu moddayım biliyor musun çok az bi gaz verenim olsa sez günü alacağım hemen yani.

Ah caniiiimm
Okurken dedimki bebis olunca boyle bi sansin olmucakkkk tadini cikar
Bebisle gece nobetlerine sabah erken kalkmalara hazirlikli olun
Zaten sen kalkamazsin diye bi secenek olmucak bebis seni cok guzel kaldiriyo sagolsun

Neyse kismet degilmis yarin gidersin artik yapacak bise yok

Ya okurken guldum inanki
Normal dogumda 2 dikis oldu bende 2 dogumumdada
Simdi bana sezeryan yaparlarsa tum karnimi acip dikecekler bide toparlanamam diye korkuyorum
Cunku dogum sonrasinda hemen tasinicaz
Ya iyilesemezsem diyorum
Amaan bende bilmiyorum ya senin gibi gelip gidiyorum iste

Aynen birlikte büyüdüler inş isteyen herkese nasip olsun yaşlar yakın olunca biraz anne için zor oluyor ama en iyi arkadaş oluyo cocuklar
Bakalım evimizin maskotu olacak diyorum şimdi Poyraz için
Ne güzel başka arkadaşa gerek kalmaz ki O da tekne kazıntısı olacak eve neşe katacak desene

Ahh ben hazırım bebişkom ile sabahlamalara Alışırız herhalde zamanla Evet yarın gidicez inşaallah, tabi gece yine boğazım açılmazsa

+1 bende aynı durumdayım hem normal olsun istiyorum ama korkuyorum hen sezeryan olsun diyorum
Sizin rahatlığınız beni mutlu edıyor yanı rahatlıktan kastım ıkısı ıcınde dusuncelerınız bu guzel bısey ben asla sez olmak istemiyorum, sez ee kaka modunda gezdım oğlumda hep kendimi ikinci seçeneğe hiç hazırlamadım dumura uğradım sonra ama hiç korktuğum gibi de olmadı orası ayrı ee bu mu aman oldum sonradan

Kız sen ilk haftalarda anlatınca hikayeni etkilendim dedim psikoloji önemli kendimi şartlamayayım hangisi hayırlısı ise o olsun diyorum sadece normal doğum birazcık (!) korkutuyor

Gece uyandığımda kuzumu görebilmek ve loş bir ışık olması için aldım inşallah güzeldir

Beni ikiside korkutuyor nasıl olcak şimdi

Hediyelik olarak ben bunları aldım, guzelmi sizce?
Üç model olan notlukları pembe tüy, kurdela yada minik kağıt güller oluyor ya onlarla susleyecegim.
Melek figürlü kutularda da badem şekeri var, birde lokum ekleyeceğim.Nasil olur?

Eklentiler

• IMG_20230911_160029_277.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_20230911_155956_806.webp
    51,9 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_20230911_155929_040.webp
    37 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_20230911_155720_755.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_20230911_155629_538.webp
    45,6 KB · Görüntüleme: 55
Ahh ben hazırım bebişkom ile sabahlamalara Alışırız herhalde zamanla Evet yarın gidicez inşaallah, tabi gece yine boğazım açılmazsa
Annelik icgudusu diye bise var
Herkesden once sen tetikde olacaksin gor babak
Dun ben salonda yatiyorum yatak odasi sicak diye
Esimle kucuk kiz ayni odada, cocuk uyandi ben taaa salondan duyuyorum ama o yanindaki cocugu duymuyo

Merhaba anneler bir göbüş güncellemesi yapıyorum gönül isterdiki ormanda parkta çayırda olsun ama ben asm kontrolünden geliyorum
Çok tatlısınız
Aynen anne için zor ama cocuklar için harika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…