Çok az kaldı bu arada 25 ineEvet kuzucum hersey yolunda aksilikler oldu malesef
Sadece bundan olcak diye birşey yok doktor ihtimali eleyip rahat olmak istemiştir normal ürtiker bile olabilir ona göre ilerlemek istemiştirYarın aç gel bakalım dedi ciddi bir şey değildir dimi ?
Çok geçmiş olsun inşallah kızındada hiç bişe çıkmaz
Küçük birşeyde olsa sadaka çıkar bence canım
Çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim inşallah sadece ezilme olmuştur inşallah başka bir sebebi yoktur Rabbim yardımcınız olsun
Ya çok geçmiş olsun Allah korusun
Çok geçmiş olsun canım aman dikkat edin kendinize sende kızında gözükün doktora inşallah iyisinizdirçok üzüldüm yine Allah korumuş şükür
Nekadar sürer inmesi acabaaa ben biraz bu tipimden bıktımda eşime sen beni beğenmiyorsun ama üzülme vücudum çok çirkin gözüküyor farkındayım diyip boş zamanlarımda ağlıyorum adam sürekli teselli modunda haha
ben yaz başlamadan almıştım canım aşırı rahat birşey tayt karın bölgesinde ayarlı bir genişlik var benimkinde ama ben mesela çok pahalı kaliteli birşey almadım kumaşına va çok dikkat etmedin ondan sanırım giydikten bir süre sonra kaşıntı yapıyor karın ve bacakta hani 2-3 saat giyilir ama tüm gün rahatsız eder terledikçe diye düşünüyorum.
Geçmiş olsun Allah beterinden korusun inşallah canım
Çok gecmis olsun, Allah korumus, umarım kızında da bişey yoktur.Temiz çıkar sonuçlar.
Cok gecmis olsun cnm
Allah bidaha yasatmasin
Canım çok geçmiş olsun Allah beterinden korusuninşallah sıkıntısız dönersiniz ortopediden
Canım ben de bilmiyodum nstde sancı çıkınca takip edip anlamıştım. Bebek karında bir yerde toplanıp sertleşiyor ya, onu tüm karnında hissettiğimde sancı çıkıyordu. Herkeste aynı mıdır bilmem ama ortalama böyle bir şey
Çok geçmiş olsun, kızında çabuk iyileşir inşallah canım
Çok sağolun kızlar rabbim hepimizin evladını korusunÇok geçmiş olsun canım Allah korumuş inşallah bişey çıkmazkızının yüzüne de kantaron sür canım iz kalmasın Rabbim evlatlarımızı korusun
Ayyy ben de bu moddayım biliyor musun çok az bi gaz verenim olsa sez günü alacağım hemen yani.iyi iyi böyle böyle ikna olcam ben haha
Evde de garip bir hale büründüm durup dururken bir anda ya ben en iyisi sezaryen olayım diyorum
Eşim de delirdin iyice bırak zamanı gelince nasıl olacaksa öyle olsun ne taktın kafayı gidip ameliyat olmaya diyor
Ben kendimi biliyorum ya ıkınmayı da beceremem ben normal doğursam da dikerler beni baya e ne anladım o işten sezaryen en temizi spinal midir nedir ondan olayım benfıtıklı belimle
Ah caniiiimmGece bekçiliğinden sonra sabah erkenden uyanamadım. Asıl büyük sorun gece 4te yemek yedim ama kan vermem lazımdıgünümüzü de saati saatine planlamıştık yani başka bir saate alamıyoruz. Yarın gidicez artık.
Ya okurken guldum inankiiyi iyi böyle böyle ikna olcam ben haha
Evde de garip bir hale büründüm durup dururken bir anda ya ben en iyisi sezaryen olayım diyorum
Eşim de delirdin iyice bırak zamanı gelince nasıl olacaksa öyle olsun ne taktın kafayı gidip ameliyat olmaya diyor
Ben kendimi biliyorum ya ıkınmayı da beceremem ben normal doğursam da dikerler beni baya e ne anladım o işten sezaryen en temizi spinal midir nedir ondan olayım benfıtıklı belimle
Ne güzel başka arkadaşa gerek kalmaz kiAynen birlikte büyüdüler inş isteyen herkese nasip olsunyaşlar yakın olunca biraz anne için zor oluyor ama en iyi arkadaş oluyo cocuklar
Bakalım evimizin maskotu olacak diyorum şimdi Poyraz için
Ahh ben hazırım bebişkom ile sabahlamalaraAh caniiiimm
Okurken dedimki bebis olunca boyle bi sansin olmucakkkk tadini cikar
Bebisle gece nobetlerine sabah erken kalkmalara hazirlikli olun
Zaten sen kalkamazsin diye bi secenek olmucak bebis seni cok guzel kaldiriyo sagolsun
Neyse kismet degilmis yarin gidersin artik yapacak bise yok
+1 bende aynı durumdayım hem normal olsun istiyorum ama korkuyorum hen sezeryan olsun diyorumAyyy ben de bu moddayım biliyor musun çok az bi gaz verenim olsa sez günü alacağım hemen yani.
Sizin rahatlığınız beni mutlu edıyor yanı rahatlıktan kastım ıkısı ıcınde dusuncelerınız bu guzel bısey+1 bende aynı durumdayım hem normal olsun istiyorum ama korkuyorum hen sezeryan olsun diyorum
Kız sen ilk haftalarda anlatınca hikayeni etkilendim dedim psikoloji önemli kendimi şartlamayayım hangisi hayırlısı ise o olsun diyorumSizin rahatlığınız beni mutlu edıyor yanı rahatlıktan kastım ıkısı ıcınde dusuncelerınız bu guzel bıseyben asla sez olmak istemiyorum, sez ee kaka modunda gezdım oğlumda hep kendimi ikinci seçeneğe hiç hazırlamadım dumura uğradım sonra ama hiç korktuğum gibi de olmadı orası ayrı ee bu mu aman oldum sonradan
Gece uyandığımda kuzumu görebilmek ve loş bir ışık olması için aldım inşallah güzeldirBen büyüme hormonunu etkilemesin diye kırmızı ışıklı bir gece lambası aldım, ev gece kulübüne dönüyor biraz ama olsunBeyaz ışıklı olmamasına dikkat edin, gece gündüz dengesi bozuluyor çünkü.
İyi olmana çok sevindim canım hadi hayırlısı inşallahEvet kuzucum hersey yolunda aksilikler oldu malesef
Beni ikiside korkutuyor nasıl olcak şimdiSizin rahatlığınız beni mutlu edıyor yanı rahatlıktan kastım ıkısı ıcınde dusuncelerınız bu guzel bıseyben asla sez olmak istemiyorum, sez ee kaka modunda gezdım oğlumda hep kendimi ikinci seçeneğe hiç hazırlamadım dumura uğradım sonra ama hiç korktuğum gibi de olmadı orası ayrı ee bu mu aman oldum sonradan
Beni ikiside korkutuyor nasıl olcak şimdi
Annelik icgudusu diye bise varAhh ben hazırım bebişkom ile sabahlamalaraAlışırız herhalde zamanla Evet yarın gidicez inşaallah, tabi gece yine boğazım açılmazsa
Çok tatlısınızMerhaba anneler bir göbüş güncellemesi yapıyorum gönül isterdiki ormanda parkta çayırda olsun ama ben asm kontrolünden geliyorum
Aynen anne için zor ama cocuklar için harikaBen de istiyorum da abajur tarzı düşer falan diyorum, aplik taktırmak çok mu tadilat olur hiç bi fikrim yokŞu an gözüm tavana ilişti de asma tavanda benim led ışık için elektrik girişi var oraya mı taktırsam.
Ben hamilelik başında Pentiden almıştım 150 liraya gelmişti indirimle falan şimdi 300 olmuş ve ben taytı şehirdışındaki annemlerde unutmuşumKargolayın bana demeye başladım. Elbiseleri çevire çevire giymekten de sıkıldım bi beli lastikli eteğimle pantolonlar var da sıkmaya başladı. Pentininki güzel, esnek ama ince ve beli ayarlanmıyo göbek üstünde duruyor ama düşmedi daha.
Aynı şey mi bilmiyorum ama hep çocuk poposunu dayıyo diye düşünüyorum benbi bölge çok sertleşiyo sonra gidiyo ordan.
Valla kolay gelsin, işte yaşlarını yakın tutmak çocuklara çok iyi oluyor ama annelere de sormak lazımMaşallah ikisine de
Bi doktora git canım hamilelikte aşırı kaşıntı başka sorunlar yüzünden olabiliyor. Karaciğerle ilgili falan bi tahlil yaptır.
DusunceBulutu canım size de çok geçmiş olsun İnşallah minikte de bir şey çıkmaz tez zamanda iyileşirsiniz.
Gözünüz aydın çok çoook sevindimVe büyük gün geldi çattı
Doktorumuz aradı. Öğleden sonra oğlumu alıp geliyoruz, kavuşuyoruz
Dualarını eksik etmeyen teyzeleri çok teşekkür ederiz , iyiki varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?