Gözünüz aydınnnVe büyük gün geldi çattı
Doktorumuz aradı. Öğleden sonra oğlumu alıp geliyoruz, kavuşuyoruz
Dualarını eksik etmeyen teyzeleri çok teşekkür ederiz , iyiki varsınız
Ay çok mutlu oldum çok şükür geliyor evinin küçük beyfendisiVe büyük gün geldi çattı
Amin canımatatalya çok güzel haberler verdin maşallah size had bizim içinde kokla oğlunu sağlıklı ömürler diliyorum ikinizede
TeşekkürlerrGözünüz aydınnnNasıl mutlu haberler Allah bize de sağlıkla kavuşturmayı nasip etsinn
Sağol canımAy çok mutlu oldum çok şükür geliyor evinin küçük beyfendisimaşAllah ona duygusallaştım bir posta ağlarım şimdi
Ya kaldırdım valla
Ayyy kalbim yerinden çıktı okuyuncaVe büyük gün geldi çattı
Ay evet çok heyecanlı ve merak içindeyimAyyy kalbim yerinden çıktı okuyunca
O kadar sevindim ki anlatamam yaa artık annelik mesaileri de başlıyor tam gaz grubumuzda
Birlikte çok güzel bir ömrünüz olsun canım benim. Bizleri haberdar et sürekli bebeli hayatı anlat artık
Vucut yapısına göre değişir aslında ilk bir hafta baya iniyor , sonra yavas yavas topluyor rahmın kendını toplaması tamamen uzun sürüyor zaten
Eltim normal doğum yaptı , sonrasında kilo alarak devam ettı ben sez yaptım çokça verdım ve fıt oldum sonunda
Yanii insanların bu sezeryan normal de sacma sapan ayrımlarını anlamıyorum
Sey gibi bişey kızsa yayık olur karnın erkekse sivri hayır efendım vücudum neye musaıtse oyle
Yoğun bakımda normal doğumyapanlar da vardı göbek olduğu gibi duruyor hala hamile gibiydi. Bende normal doğumda daha çok iniyor sanıyordumBenim 2 haftada baya indi. @Papatyamaviss dediğin gibi bünyeye kalmış. Muhtemelen rahimden kaynaklı bi şişlik hala var,dokununca da değişik bi his oluyor. Nasıl diyim içine su doldurulmuş balon gibi Rahim toparlayınca geçer diye düşünüyorum.
Oyy yerim onu uyuya uyuya büyüyecek annesiAy evet çok heyecanlı ve merak içindeyimBebişim çok küçük olduğundan baya uyuyor muhtemelen şimdilik zamanım olur yazarım
Canım koyarım yine şimdi nolcakKız 1 saat bile durmamışneyse bir dahakine yakalarız belki
Gözün aydınVe büyük gün geldi çattı
Yarın aç karna gel dedi bu tehlikeli bir şey mi ?Kan tahlili veriyor musun düzenli? Alt ast değerlerine bakılıyor mu canım?
Son üç ayda karaciğer enzimleriyle alakalı bir şeyler olabiliyormuş takibi önemlidir demişti doktorum kaşıntı yapan bir şey oluyormuş onlarda sorun varsa
Yaa çok tatlısınız göbüşünleCanım koyarım yine şimdi nolcakahada koyuyorum
Bende alttan uste dogru butun karin sertlesiyo ve icerde bi sey toplaniyomus hissi oluyo bi 20 saniye falan suruyo sonra rahatliyo yineKasilmadan kastınız ne ben hiç anlamıyorum bir kere ağrım oldu o kadar
2510 gr oldu. Başından beri çıkmadan 2,5 kg olsak diyordum tam ucundan oldukOyy yerim onu uyuya uyuya büyüyecek annesitam kaç kilo oldu şimdi söylediler mi?
Sağol canımGözün aydınçok mutlu oldum, bol bol kokla koynunda uyut artık Kuzeyciği uzun sağlıklı ömürleriniz olsun
Yani normal doğumun dikişindense sezeryan daha iyi bencedeiyi iyi böyle böyle ikna olcam ben haha
Evde de garip bir hale büründüm durup dururken bir anda ya ben en iyisi sezaryen olayım diyorum
Eşim de delirdin iyice bırak zamanı gelince nasıl olacaksa öyle olsun ne taktın kafayı gidip ameliyat olmaya diyor
Ben kendimi biliyorum ya ıkınmayı da beceremem ben normal doğursam da dikerler beni baya e ne anladım o işten sezaryen en temizi spinal midir nedir ondan olayım benfıtıklı belimle
Kan tahlili veriyor musun düzenli? Alt ast değerlerine bakılıyor mu canım?
Son üç ayda karaciğer enzimleriyle alakalı bir şeyler olabiliyormuş takibi önemlidir demişti doktorum kaşıntı yapan bir şey oluyormuş onlarda sorun varsa
Amin canım inşallahatatalya kuzum çok sevindim zaten çok duygusalım bugün biraz da Kuzey Ata beyin güzel haberine ağlayayım
Sağlıklı mutlu huzurlu güzel günleriniz olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?