2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ve büyük gün geldi çattı
Doktorumuz aradı. Öğleden sonra oğlumu alıp geliyoruz, kavuşuyoruz
Dualarını eksik etmeyen teyzeleri çok teşekkür ederiz , iyiki varsınız
Gözünüz aydınnn Nasıl mutlu haberler Allah bize de sağlıkla kavuşturmayı nasip etsinn

Ve büyük gün geldi çattı
Ay çok mutlu oldum çok şükür geliyor evinin küçük beyfendisi maşAllah ona duygusallaştım bir posta ağlarım şimdi

atatalya çok güzel haberler verdin maşallah size had bizim içinde kokla oğlunu sağlıklı ömürler diliyorum ikinizede
Amin canım
Gözünüz aydınnn Nasıl mutlu haberler Allah bize de sağlıkla kavuşturmayı nasip etsinn
Teşekkürlerr İnşallah canım hepiniz sağlıkla kavuşun herkesten güzel haberler alalım
Ay çok mutlu oldum çok şükür geliyor evinin küçük beyfendisi maşAllah ona duygusallaştım bir posta ağlarım şimdi
Sağol canım Ağlamalarımız sadece sevinçten olsun inşallah

Ve büyük gün geldi çattı
Ayyy kalbim yerinden çıktı okuyunca
O kadar sevindim ki anlatamam yaa artık annelik mesaileri de başlıyor tam gaz grubumuzda
Birlikte çok güzel bir ömrünüz olsun canım benim. Bizleri haberdar et sürekli bebeli hayatı anlat artık

Ay evet çok heyecanlı ve merak içindeyim Bebişim çok küçük olduğundan baya uyuyor muhtemelen şimdilik zamanım olur yazarım

iyi iyi böyle böyle ikna olcam ben haha
Evde de garip bir hale büründüm durup dururken bir anda ya ben en iyisi sezaryen olayım diyorum
Eşim de delirdin iyice bırak zamanı gelince nasıl olacaksa öyle olsun ne taktın kafayı gidip ameliyat olmaya diyor
Ben kendimi biliyorum ya ıkınmayı da beceremem ben normal doğursam da dikerler beni baya e ne anladım o işten sezaryen en temizi spinal midir nedir ondan olayım ben fıtıklı belimle

Ve büyük gün geldi çattı
Gözün aydın çok mutlu oldum, bol bol kokla koynunda uyut artık Kuzeyciği uzun sağlıklı ömürleriniz olsun

Yarın aç karna gel dedi bu tehlikeli bir şey mi ?

Yani normal doğumun dikişindense sezeryan daha iyi bencede Ben normal doğumda dikişten korkuyordum. Sezeryan da hiç zorlamadı iyiki sezeryan olmuşum diyorum şu an

aise8818
Son aylarda gebelik ürtikeri olabilir özellikle son haftalarda çok görülüyor bir cildiyeye git istersen canım benim de olmuştu ama ilk haftalarımda benim baya ilerledi anjioödem oldu felan papatya çayı demleyip süzüp sprey şişeye koymuştum o rahatlatmıştı yani sadece sıktım ama içmedim yine doktoruna sorup ona göre belki kullanırsın

Az önce hastane çantamda eksik olan birkaç şeyi koydum. Yarın kontrolüm var doktorum hadi doğuruyosun dese keşke enteresan bir şekilde doğum yaklaştıkça korkum azalıyor bir cesaret geliyor. Kavuşma aşkından olsa gerek durup durup 1 aya kadar kavuşucaz diyip ağlıyorum oyh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…