2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Annelik icgudusu diye bise var
Herkesden once sen tetikde olacaksin gor babak
Dun ben salonda yatiyorum yatak odasi sicak diye
Esimle kucuk kiz ayni odada, cocuk uyandi ben taaa salondan duyuyorum ama o yanindaki cocugu duymuyo
Ay ben bu iç güdüye çok inanıyorum ama ya geceleri uykuya yenik düşersem diye korkuyorum
Alışıyoruz dimi ya

Kız sen ilk haftalarda anlatınca hikayeni etkilendim dedim psikoloji önemli kendimi şartlamayayım hangisi hayırlısı ise o olsun diyorum sadece normal doğum birazcık (!) korkutuyor
Ben normal doğumdan hala korkmuyorum bana boyle cok manevıyat olarak ulvı bişey geliyor o yaşananları çekmek sabretmek sabırla ıcınde onu ileriye doğru akışında yardım etmek ve o çıkış anıyla bırlıkte yaşanılan duygu ama bunu yaşayamıyoruz diye de eksik yada yarım değiliz

Buradada aynen bu şekilde bahsi bile geçmiyor oğluma doğuma gittiğimde sezaryene alın diye yalvardım hayır demislerdi
Şimdi doktorum Türk adama sezaryen istiyorum desem okey der
Sezaryende kotu bise degil tabiki hatta ciddi doğum korkusu olan yada vajinismus geçmişi olan kadınları travma yaşamasını engelliyo bence
Kolay ve güzel olanını nasip etsin Rabbim
Benimde iki vajinal doğum tecrübem var ama bakalım
Poyrazın hikayesi nasıl olacak nasıl seçecek gelmeyi
Sağlıkla kavuşalım inş

Kızlar çok alakasız bir şey sorucam ama belki fikri olan vardır 2 aydır kurutma makinem var arçelik 1010km ilk başlarda çok memnundum ama şu 3 seferdir başlıyo 1.32dakikaya gelincr saatlerce orda takılı kalıyo 1.35-1.33-1.31 gidip geliyo ama 2-3 saat yani. Servis çağırdım hiçbi sorun yok dedi havlularda öyle yapmıştı sonra renklilerde öyle yaptı şimdi de nevresimleri attım yine geldi 1.32de takılı kaldı yarım saattir. Başlarda hiç böyle yapmıyodu max denilen saatten yarım saat sonra falan bitiriyodu sebebi nedir ya anlayamadım bi

Aynen canım bünyeden bünyeye değişiyor bence herşey. Türkiye'de bi de özellikle sezeryana yönlendiren doktorlar bile var

Kızlar biberon emzik temizleyici aldım. 5 lt suya 1 tatlı kaşığı diyor ama kaynatmıyoruz değil mi

1 aylık fotomuzu da çekindik Uyanmıyor hiç memeyi almadı mecburen sağdığım sütü biberon ile verdim onu aldı. Şimdi biraz koydum yatağına ,birazdan tekrar alıcam göğsümde yatırıcam
Ahh severim seni hoşgelmiş evine yakışıklı Kuzey kuş
Allahım korusun güzel ömrü olsun inşallah

Ben normal diye konuştum doktorla ama olası bir durumda sezeryan olacak.Ne çıkarsa bahtima.Dusunmemeye çalışıyorum biraz daha zaman var diye.Simdiden korku yüklemeyim kendime.
Benide belirsizlik korkutuyor nasıl ilerleyecek diye ben daha konuşmadım öyle gidiyorum geliyorum

Şu kutulu olan çok minnoş

1 aylık fotomuzu da çekindik Uyanmıyor hiç memeyi almadı mecburen sağdığım sütü biberon ile verdim onu aldı. Şimdi biraz koydum yatağına ,birazdan tekrar alıcam göğsümde yatırıcam

Yaa maşallah.
2500 gram demiştin galiba..
Şuan benim karnımdaki bebeğim daha fazla. Ama senin fotoğrafa bakınca , karnımda o kadar büyük bir bebek mi var yahuuu diyorum.

Gece uyandığımda kuzumu görebilmek ve loş bir ışık olması için aldım inşallah güzeldir
Güzeldir inşallah hani bazı gece lambaları bembeyaz oluyor ya, beyaz ışık olunca büyüme hormonu üretimi azalıyormuş, doktordan duyunca hemen kırmızı almıştım. Ortalığı seçebiliyorum güzel şekilde hemde göz yormuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…