- 14 Temmuz 2022
- 1.302
- 2.842
- 53
Çocuk doğurmadım ama kardeşimin anneablası oldum, daha ağlamadan e ee diye hafif sesle mızırdanmaya başladığı an 2 oda öteden sesini duyar hemen uyanır alırdım. Bazen annemden önce bile kalkardım. Vücut güdülenerek yattığı için çıt sesine uyanıyorsunuz, beyin muhteşem bir organ yaaAy ben bu iç güdüye çok inanıyorum ama ya geceleri uykuya yenik düşersem diye korkuyorum
Alışıyoruz dimi ya
Canım benim ilk defa olunca lekelenme muayeneye gittim az önce, bebeğin başı aşağıya inmiş serviks kısalmış normalde 3 4 cm olması gerekirken ben de 1.5 a kadar düşmüş açılmam daha çok değilmiş 1 cm falan dedi, bu şekilde 1 günde de doğabilir 2 hafta da bekleyebilir dedi. Bana bekler gibi gelmiyo hiç, istersen yatırayım istersen eve git dedi, şimdilik eve geldim. Doğumu durdurmak için bi şey yapmicam zaten ciğer geliştiricileri yaptık haftan da fena değil dedi ben de kabul ettimMerhaba benim ara ara oldu hep açıkçası bu tarz bayadır olmuyordu sadece bu arada bende bir doz oldum iğnedentansiyonun şuan iyidir inşAllah
Amin canım inşallahAhh severim seni hoşgelmiş evine yakışıklı Kuzey kuş
Allahım korusun güzel ömrü olsun inşallah
Valla bende bakınca diyorum karnımıza nasıl sığıyorlar diyeYaa maşallah.
2500 gram demiştin galiba..
Şuan benim karnımdaki bebeğim daha fazla. Ama senin fotoğrafa bakınca , karnımda o kadar büyük bir bebek mi var yahuuu diyorum.
Oh iyi o zaman kuşum.Tabikide aşkım mıkırtısını bıle duyuyorsun farklı bir olay gerçekten
Oy maşallah kuzuma nasıl da huzurla uyuyor1 aylık fotomuzu da çekindikUyanmıyor hiç memeyi almadı mecburen sağdığım sütü biberon ile verdim onu aldı. Şimdi biraz koydum yatağına ,birazdan tekrar alıcam göğsümde yatırıcam
Kesinlikle muhteşem bir organ.Çocuk doğurmadım ama kardeşimin anneablası oldum, daha ağlamadan e ee diye hafif sesle mızırdanmaya başladığı an 2 oda öteden sesini duyar hemen uyanır alırdım. Bazen annemden önce bile kalkardım. Vücut güdülenerek yattığı için çıt sesine uyanıyorsunuz, beyin muhteşem bir organ yaa
Ayy hadi bakalım çok heyecanlı.Canım benim ilk defa olunca lekelenme muayeneye gittim az önce, bebeğin başı aşağıya inmiş serviks kısalmış normalde 3 4 cm olması gerekirken ben de 1.5 a kadar düşmüş açılmam daha çok değilmiş 1 cm falan dedi, bu şekilde 1 günde de doğabilir 2 hafta da bekleyebilir dedi. Bana bekler gibi gelmiyo hiç, istersen yatırayım istersen eve git dedi, şimdilik eve geldim. Doğumu durdurmak için bi şey yapmicam zaten ciğer geliştiricileri yaptık haftan da fena değil dedi ben de kabul ettim
Pek sancı hissetmiyorum aslında hafif regl ağrısı gibi bi ağrı var kasıklarımda gelip gidiyor, arada da karnım sertleşip toparlanıyo bakalım ne kadar sürecekOh iyi o zaman kuşum.sabrsızlanıyorum deneyimlemek için
Oy maşallah kuzuma nasıl da huzurla uyuyor
Kesinlikle muhteşem bir organ.Ay doğursak da gene uyandı diye hayıflansak
Ayy hadi bakalım çok heyecanlı.Haberdar et bizi sancın oluyo mu hastaneye gidecek gibi oluyo musun diye
Canim senin yasadigin olayi bugun ben cok yasiyorum. Ustune vajinama baski yapiyor cokBenim bugün bebiş çok sertleşiyor kaıslıyor gerneşiyor sabahtan beri düzgün hareketi yok kemikleşti diye mi acaba sürekli böyle hissediyorım bilmiyorım kızlar
Mümkünse ben bir kaç hafta daha sabretmek istiyorum bebiş de sabretsinKesinlikle muhteşem bir organ.Ay doğursak da gene uyandı diye hayıflansak
Ben bu minnosu yemek istiyorum ama1 aylık fotomuzu da çekindikUyanmıyor hiç memeyi almadı mecburen sağdığım sütü biberon ile verdim onu aldı. Şimdi biraz koydum yatağına ,birazdan tekrar alıcam göğsümde yatırıcam
Profil resmin senin minik mi kuzum sorcam unutuyorumMümkünse ben bir kaç hafta daha sabretmek istiyorum bebiş de sabretsinArada bebişim doğsa da sevsem diyorum, eşim anında panik yapıp ağzını hayra aç vaktinde doğsun diyor. Sanki hemen doğurayım dedim
Yaa bu tosbaayı yerim yerim1 aylık fotomuzu da çekindikUyanmıyor hiç memeyi almadı mecburen sağdığım sütü biberon ile verdim onu aldı. Şimdi biraz koydum yatağına ,birazdan tekrar alıcam göğsümde yatırıcam
Aslında bunlar sancı. Bunların sıklığını takip et bakalım. Çok sıklaşınca seni rahatsız etmeye başlayınca gidersin doktoraPek sancı hissetmiyorum aslında hafif regl ağrısı gibi bi ağrı var kasıklarımda gelip gidiyor, arada da karnım sertleşip toparlanıyo bakalım ne kadar sürecek
Bugün evde biraz iş yaptım ben de aynı durumdayım. Vajinal baskı ve iğne batma hissi çok oluyorCanim senin yasadigin olayi bugun ben cok yasiyorum. Ustune vajinama baski yapiyor cok
Allah gönlüne göre versin kuşum ben 36+1 oldum kurtlanmaya başladımMümkünse ben bir kaç hafta daha sabretmek istiyorum bebiş de sabretsinArada bebişim doğsa da sevsem diyorum, eşim anında panik yapıp ağzını hayra aç vaktinde doğsun diyor. Sanki hemen doğurayım dedim
Farklı programlarda denedin mi kuzumKızlar çok alakasız bir şey sorucam ama belki fikri olan vardır 2 aydır kurutma makinem var arçelik 1010km ilk başlarda çok memnundum ama şu 3 seferdir başlıyo 1.32dakikaya gelincr saatlerce orda takılı kalıyo 1.35-1.33-1.31 gidip geliyo ama 2-3 saat yani. Servis çağırdım hiçbi sorun yok dedi havlularda öyle yapmıştı sonra renklilerde öyle yaptı şimdi de nevresimleri attım yine geldi 1.32de takılı kaldı yarım saattir. Başlarda hiç böyle yapmıyodu max denilen saatten yarım saat sonra falan bitiriyodu sebebi nedir ya anlayamadım bi
Evet denedim yine aynısını yaptı bugün.. Havluları attım ekstra kuruya geldi 1.35te kaldı 2 saattir 1.34-135-132 gidip geliyo vurup kırcam şimdi az kaldıFarklı programlarda denedin mi kuzum
Lastıgınde falan bıyerde ıslak bısey yok dımı , sıfırlama yapsana bi klavuzda yazarEvet denedim yine aynısını yaptı bugün.. Havluları attım ekstra kuruya geldi 1.35te kaldı 2 saattir 1.34-135-132 gidip geliyo vurup kırcam şimdi az kaldı
Her şeyin iyi çıkmasına sevindim kuşum. Bebeğin dönmesi için yapılan hareketler falan oluyordu onlara bi bak istersen en azından çabalamış olursun.sandriyon ve Kızlar bende kontrolden çıktım
Rahim ağzı uzunluğu amniyon sıvısı nst her şey iyi dedi.
Bebeğim yine geriden geliyor ki ben buna alıştım artık bizim oğlan minyon olacak belli artık
Bu arada 26.haftadan beri baş aşağı olan oğlum şimdi makat dönmüş kafası yukarıda poposu aşağıda doktorum 36.haftaya kadar dönüyorlar sonrasında yeri daraldığı için dönmeleri zor oluyor baş aşağı dönme oranı düşüyor dedi
Bakalım beklemedeyiz şimdilik asayiş berkemal
Aslında bunlar sancı. Bunların sıklığını takip et bakalım. Çok sıklaşınca seni rahatsız etmeye başlayınca gidersin doktora
Bugün evde biraz iş yaptım ben de aynı durumdayım. Vajinal baskı ve iğne batma hissi çok oluyor
Allah gönlüne göre versin kuşum ben 36+1 oldum kurtlanmaya başladım
Ahahah benim eşimde de benzer durum var
2 hafta önce artık gelsin gibi bir şey söyledim ertesi gün nstde deli gibi sancım çıktı. Şimdi ne zaman gelsin artık desem benim de eşim aniden dönüp bakıyor
Ay yok kuzum gor bak artik her sese karsi hassasiyetin olusacakAy ben bu iç güdüye çok inanıyorum ama ya geceleri uykuya yenik düşersem diye korkuyorum
Alışıyoruz dimi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?