2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ay ben bu iç güdüye çok inanıyorum ama ya geceleri uykuya yenik düşersem diye korkuyorum
Alışıyoruz dimi ya
Çocuk doğurmadım ama kardeşimin anneablası oldum, daha ağlamadan e ee diye hafif sesle mızırdanmaya başladığı an 2 oda öteden sesini duyar hemen uyanır alırdım. Bazen annemden önce bile kalkardım. Vücut güdülenerek yattığı için çıt sesine uyanıyorsunuz, beyin muhteşem bir organ yaa

Merhaba benim ara ara oldu hep açıkçası bu tarz bayadır olmuyordu sadece bu arada bende bir doz oldum iğneden tansiyonun şuan iyidir inşAllah
Canım benim ilk defa olunca lekelenme muayeneye gittim az önce, bebeğin başı aşağıya inmiş serviks kısalmış normalde 3 4 cm olması gerekirken ben de 1.5 a kadar düşmüş açılmam daha çok değilmiş 1 cm falan dedi, bu şekilde 1 günde de doğabilir 2 hafta da bekleyebilir dedi. Bana bekler gibi gelmiyo hiç, istersen yatırayım istersen eve git dedi, şimdilik eve geldim. Doğumu durdurmak için bi şey yapmicam zaten ciğer geliştiricileri yaptık haftan da fena değil dedi ben de kabul ettim

Ahh severim seni hoşgelmiş evine yakışıklı Kuzey kuş
Allahım korusun güzel ömrü olsun inşallah
Amin canım inşallah
Yaa maşallah.
2500 gram demiştin galiba..
Şuan benim karnımdaki bebeğim daha fazla. Ama senin fotoğrafa bakınca , karnımda o kadar büyük bir bebek mi var yahuuu diyorum.
Valla bende bakınca diyorum karnımıza nasıl sığıyorlar diye İki büklüm duruyorlar içerde

Kızlar el dezenfektanı alacaksanız hani bebiş gelince gelen giden için yenidoğan yoğun bakımda bunu kullanıyorlar. Yani biz sıkıp bebişlerimizi seviyorduk,demekki ciltlerine zararı yok dedim bundan aldım. Kolonya kokusu rahatsız eder belki diye kullanmak istemiyordum.

Eklentiler

• Screenshot_2023-09-11-17-09-12-955_trendyol.com.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 44
Tabikide aşkım mıkırtısını bıle duyuyorsun farklı bir olay gerçekten
Oh iyi o zaman kuşum. sabrsızlanıyorum deneyimlemek için
1 aylık fotomuzu da çekindik Uyanmıyor hiç memeyi almadı mecburen sağdığım sütü biberon ile verdim onu aldı. Şimdi biraz koydum yatağına ,birazdan tekrar alıcam göğsümde yatırıcam
Oy maşallah kuzuma nasıl da huzurla uyuyor
Kesinlikle muhteşem bir organ. Ay doğursak da gene uyandı diye hayıflansak
Ayy hadi bakalım çok heyecanlı. Haberdar et bizi sancın oluyo mu hastaneye gidecek gibi oluyo musun diye

Pek sancı hissetmiyorum aslında hafif regl ağrısı gibi bi ağrı var kasıklarımda gelip gidiyor, arada da karnım sertleşip toparlanıyo bakalım ne kadar sürecek

Kesinlikle muhteşem bir organ. Ay doğursak da gene uyandı diye hayıflansak
Mümkünse ben bir kaç hafta daha sabretmek istiyorum bebiş de sabretsin Arada bebişim doğsa da sevsem diyorum, eşim anında panik yapıp ağzını hayra aç vaktinde doğsun diyor. Sanki hemen doğurayım dedim

1 aylık fotomuzu da çekindik Uyanmıyor hiç memeyi almadı mecburen sağdığım sütü biberon ile verdim onu aldı. Şimdi biraz koydum yatağına ,birazdan tekrar alıcam göğsümde yatırıcam
Yaa bu tosbaayı yerim yerim Sanki kendi kız kardeşimin bebeği gibi sevinmem normal mi

Pek sancı hissetmiyorum aslında hafif regl ağrısı gibi bi ağrı var kasıklarımda gelip gidiyor, arada da karnım sertleşip toparlanıyo bakalım ne kadar sürecek
Aslında bunlar sancı. Bunların sıklığını takip et bakalım. Çok sıklaşınca seni rahatsız etmeye başlayınca gidersin doktora
Canim senin yasadigin olayi bugun ben cok yasiyorum. Ustune vajinama baski yapiyor cok
Bugün evde biraz iş yaptım ben de aynı durumdayım. Vajinal baskı ve iğne batma hissi çok oluyor
Mümkünse ben bir kaç hafta daha sabretmek istiyorum bebiş de sabretsin Arada bebişim doğsa da sevsem diyorum, eşim anında panik yapıp ağzını hayra aç vaktinde doğsun diyor. Sanki hemen doğurayım dedim
Allah gönlüne göre versin kuşum ben 36+1 oldum kurtlanmaya başladım
Ahahah benim eşimde de benzer durum var
2 hafta önce artık gelsin gibi bir şey söyledim ertesi gün nstde deli gibi sancım çıktı. Şimdi ne zaman gelsin artık desem benim de eşim aniden dönüp bakıyor

sandriyon ve Kızlar bende kontrolden çıktım
Rahim ağzı uzunluğu amniyon sıvısı nst her şey iyi dedi.
Bebeğim yine geriden geliyor ki ben buna alıştım artık bizim oğlan minyon olacak belli artık
Bu arada 26.haftadan beri baş aşağı olan oğlum şimdi makat dönmüş kafası yukarıda poposu aşağıda doktorum 36.haftaya kadar dönüyorlar sonrasında yeri daraldığı için dönmeleri zor oluyor baş aşağı dönme oranı düşüyor dedi
Bakalım beklemedeyiz şimdilik asayiş berkemal

Farklı programlarda denedin mi kuzum

Evet denedim yine aynısını yaptı bugün.. Havluları attım ekstra kuruya geldi 1.35te kaldı 2 saattir 1.34-135-132 gidip geliyo vurup kırcam şimdi az kaldı
Lastıgınde falan bıyerde ıslak bısey yok dımı , sıfırlama yapsana bi klavuzda yazar

Her şeyin iyi çıkmasına sevindim kuşum. Bebeğin dönmesi için yapılan hareketler falan oluyordu onlara bi bak istersen en azından çabalamış olursun.
Bak sen yaramaza ya son anda

Bende de ayni sey var. Hatta akintim geldi sanirim. Suyum geldi sandim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…