2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ya bazen gercekden cok cok afedersiniz b*ktan sebepten sezeryana almiyolar. Ya birisini taniyorum kiz 18 saat acilar icinde kivrandi olumlerden dondu nerdeyse. Normal dogum diye direttiler hayir degermi o kadini oyle aci cekmesine artik kiz dogumhanede olmek istiyorum diye agladim diye anlatiyodu. Cocugu zorla alttan vakkumla cekmisler hayir neden yani neden ? Insanlik disi bi olay bence
Kiz dogumdan sonra resmen cocuk yapmaya hic bizaman sicak bakmiyo. 1 tane yeter diyo.

Ben bidahaki rdvumda acik acik soylucem beni saatlerce aci cektirecekseniz sezeryana alacak doktor bulucam diye. Insallah oyle olmaz cunku kendisi bana sezeryandan bahsetti, sezeryan yapilabilir dedi. Demekki cokda kalin kit kafa degil. Kusura bakmayin yukseldim bir anda o kizin basina gelenleri dusununce

Masallah hersey yolunda pozisyon haric
Ben suan 35+2 oldum yani son 4 5 gunu var donmek icin ama hiiiuic donecek gibi durmuyo neden bizim oglanlar ters ters hareket ediyo
Neyse saglik olsun

Ayyy ben de bu moddayım biliyor musun çok az bi gaz verenim olsa sez günü alacağım hemen yani.
Geçen sene mayıs ayında sezaryen olan arkadaşımı göreceğim birazdan bu zamana kadar hiç sormadım nasıldı diye korkmamak için sorucam bu akşam bakalım ne diyecek o genel anestezi oldu gerçi iyi bir şey duyarsam ben günümü alırım bir sonraki kontorle bekleyin beni anacım

Bende küplerden aldım ama bu kadar büyük değil sanırım

Masallah hersey yolunda pozisyon haric
Ben suan 35+2 oldum yani son 4 5 gunu var donmek icin ama hiiiuic donecek gibi durmuyo neden bizim oglanlar ters ters hareket ediyo
Neyse saglik olsun
Çok şükür canım
Sağlıklı olsunlar sağlıklı olalım da benim ilk doğum olduğu için bir şeye şartlamadım ben kendimi ikimiz için de hangisi hayırlıysa olacaksa o şekilde olsun diye dua ediyorum hep
Bende bugün 35+2yim dediğin gibi doktor da öyle söyledi 1 haftada dönerse döner sonra dönmesi zor diye
Bakalım hakkımızda hayırlısı

Son dönem benim duyduğum kesi çok minik oluyor artık bir de estetik dikiş yapılıyor izi bile kalmıyor şeklinde ama doktordan doktora değişiyordur belki
Sen biliyorsun yine yaşamışsın iki kere canım bildiğin yoldan gitmek istemen çok normal
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
Her iki şekilde de kolay değil doğum işi her iki şeklinden de korkuyorummm
Allahım neden kocam doğuramıyor sanki nedennnn

Genel anestezı yorumunu bana da ilet

Hayırlısı olsun canım, kaçıncı haftadaydın? Ne güzel heyecanlar, inşallah sağlıkla geçer
Çok mantıklı ya, geçenlerde uçuk virüsü hsv ve bebeklerle ilgili çok kötü şeyler okudum, evde bulundurmak gerek
Pek sancı hissetmiyorum aslında hafif regl ağrısı gibi bi ağrı var kasıklarımda gelip gidiyor, arada da karnım sertleşip toparlanıyo bakalım ne kadar sürecek
İki gündür ben sancı mı çekiyorum yani Hafif bi regl sancım var ama rahatsız etmiyor...
Son anda nasıl dönüyorlar ya sen hissettin mi hiç dönerken falan Neyse sağlıklı olsunlar da
Burda devlet hastaneleri de öyle yapıyor, iki arkadaşım çok benzerini yaşadı saatlerce sancı çekip açılma olmayınca sezaryen ama burda vakum, forseps kullanımı yok galiba. Sezaryen oluyor eninde sonunda Önceden konuşman çok iyi olur

Yok cnm bende artik sartlandirmiyorum
2 normal yaptim bunuda normal bekliyodum ama doktor sezeryan olabilir diyince ufak bi şoka girdim ama alistim artik
Hangisi hayirlisi sagliklisi olacaksa o olsun
Bizim zaten ayni beklenen tarih bebislerde ters hih tam oldu
Benimkine 5 ekime kadar beklicez dedi doktor
Sana bi tarih verdimi

Aman kocalarimiz dogurmasin ya bosver ben guvenemem
Bak buda annelik ic gudusu
Sanki cocuguna bi tek sen faydali bise yapabilirmisin gibi his geliyo
Biz doguralim bosver onlar beceremez

Konusucam canim
Hatta bana sey dedi belki cevirmeye calisiriz demisti
Fransada itiraz etme hakkin varmis
Orda varsa burdada vardir
Barbar buluyorum benim uzerimden uygulamayin diyip cikarim banane
Benim adanali damarima basmasinlar bak onlar anlamaz bilmez kotu olur

Bana doktorum 37.haftaya kadar bekleriz dönmezse gün konuşuruz ama genelde 38.haftada alıyorum sezeryanları dedi.
Ama benim kendi doktorum Tokat'ta ben burda doğum yapmayacağım haftasonu Eskişehir'e gideceğiz orda bir doktorla görüşüp orda doğum yapacağım bakalım o ne diyecek
Hakkımızda hayırlısı olsun canım iyi olalım da ana oğul

leilani sen eskiden cok sık yazıyordun şimdi hiç seni görmüyorum herşey yolundamı
leilani uzun zamandir girmemisin hamilelik nasil gidiyo merak ediyoruz

Kızlar ne tatlısınız teşekkür ederim ilginiz için her şey yolunda, 35 haftamız bitti. Hazırlıklar da tamam civcivimizi bekliyoruz artık Burası bana biraz vesvese vermeye başladığı için eskisi kadar yazmıyorum ama nadiren arada girip bakıyorum. Sizler de iyi misiniz bebişler nasıl? doğumlar olmuştur kesin kaçırdıklarım vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…