Ya bazen gercekden cok cok afedersiniz b*ktan sebepten sezeryana almiyolar. Ya birisini taniyorum kiz 18 saat acilar icinde kivrandi olumlerden dondu nerdeyse. Normal dogum diye direttiler hayir degermi o kadini oyle aci cekmesine artik kiz dogumhanede olmek istiyorum diye agladim diye anlatiyodu. Cocugu zorla alttan vakkumla cekmisler hayir neden yani neden ? Insanlik disi bi olay benceBuradada aynen bu şekilde bahsi bile geçmiyor oğluma doğuma gittiğimde sezaryene alın diye yalvardım hayır demislerdi
Şimdi doktorum Türk adama sezaryen istiyorum desem okey der
Sezaryende kotu bise degil tabiki hatta ciddi doğum korkusu olan yada vajinismus geçmişi olan kadınları travma yaşamasını engelliyo bence
Kolay ve güzel olanını nasip etsin Rabbim
Benimde iki vajinal doğum tecrübem var ama bakalım
Poyrazın hikayesi nasıl olacak nasıl seçecek gelmeyi
Sağlıkla kavuşalım inş
Evet biliyorum cnm birazda tercihe birakiliyo sezeryan burda asla tercih olmadigi gibi son ana kadar normal diye diretiyolarAynen canım bünyeden bünyeye değişiyor bence herşey. Türkiye'de bi de özellikle sezeryana yönlendiren doktorlar bile var
Yaptiripda suan nerelerde geziyo bilmiyor olmamNe.kapi süsü ne hediyelik yaptirmamis olmam
Valla teyzelerisiniz zatenYaa bu tosbaayı yerim yerimSanki kendi kız kardeşimin bebeği gibi sevinmem normal mi
Son zamanların cilveleriBende de ayni sey var. Hatta akintim geldi sanirim. Suyum geldi sandim valla
Ah iyi bari vallahi içim rahatladıAy yok kuzum gor bak artik her sese karsi hassasiyetin olusacak
Ben evde çit ses ciksa uyaniyorum
Bunye alismis
Sorma ya son anda ne oluyorsa sıpayaHer şeyin iyi çıkmasına sevindim kuşum. Bebeğin dönmesi için yapılan hareketler falan oluyordu onlara bi bak istersen en azından çabalamış olursun.
Bak sen yaramaza ya son anda
Masallah hersey yolunda pozisyon haricsandriyon ve Kızlar bende kontrolden çıktım
Rahim ağzı uzunluğu amniyon sıvısı nst her şey iyi dedi.
Bebeğim yine geriden geliyor ki ben buna alıştım artık bizim oğlan minyon olacak belli artık
Bu arada 26.haftadan beri baş aşağı olan oğlum şimdi makat dönmüş kafası yukarıda poposu aşağıda doktorum 36.haftaya kadar dönüyorlar sonrasında yeri daraldığı için dönmeleri zor oluyor baş aşağı dönme oranı düşüyor dedi
Bakalım beklemedeyiz şimdilik asayiş berkemal
Geçen sene mayıs ayında sezaryen olan arkadaşımı göreceğim birazdanAyyy ben de bu moddayım biliyor musun çok az bi gaz verenim olsa sez günü alacağım hemen yani.
Bende küplerden aldım ama bu kadar büyük değil sanırımHediyelik olarak ben bunları aldım, guzelmi sizce?
Üç model olan notlukları pembe tüy, kurdela yada minik kağıt güller oluyor ya onlarla susleyecegim.
Melek figürlü kutularda da badem şekeri var, birde lokum ekleyeceğim.Nasil olur?
Çok şükür canımMasallah hersey yolunda pozisyon haric
Ben suan 35+2 oldum yani son 4 5 gunu var donmek icin ama hiiiuic donecek gibi durmuyoneden bizim oglanlar ters ters hareket ediyo
Neyse saglik olsun
Son dönem benim duyduğum kesi çok minik oluyor artık bir de estetik dikiş yapılıyor izi bile kalmıyor şeklinde ama doktordan doktora değişiyordur belkiYa okurken guldum inanki
Normal dogumda 2 dikis oldu bende 2 dogumumdada
Simdi bana sezeryan yaparlarsa tum karnimi acip dikecekler bide toparlanamam diye korkuyorum
Cunku dogum sonrasinda hemen tasinicaz
Ya iyilesemezsem diyorum
Amaan bende bilmiyorum ya senin gibi gelip gidiyorum iste
Genel anestezı yorumunu bana da iletGeçen sene mayıs ayında sezaryen olan arkadaşımı göreceğim birazdanbu zamana kadar hiç sormadım nasıldı diye korkmamak için sorucam bu akşam bakalım ne diyecek o genel anestezi oldu gerçi iyi bir şey duyarsam ben günümü alırım bir sonraki kontorle bekleyin beni anacım
Hayırlısı olsun canım, kaçıncı haftadaydın? Ne güzel heyecanlar, inşallah sağlıkla geçerCanım benim ilk defa olunca lekelenme muayeneye gittim az önce, bebeğin başı aşağıya inmiş serviks kısalmış normalde 3 4 cm olması gerekirken ben de 1.5 a kadar düşmüş açılmam daha çok değilmiş 1 cm falan dedi, bu şekilde 1 günde de doğabilir 2 hafta da bekleyebilir dedi. Bana bekler gibi gelmiyo hiç, istersen yatırayım istersen eve git dedi, şimdilik eve geldim. Doğumu durdurmak için bi şey yapmicam zaten ciğer geliştiricileri yaptık haftan da fena değil dedi ben de kabul ettim
Çok mantıklı ya, geçenlerde uçuk virüsü hsv ve bebeklerle ilgili çok kötü şeyler okudum, evde bulundurmak gerekKızlar el dezenfektanı alacaksanız hani bebiş gelince gelen giden için yenidoğan yoğun bakımda bunu kullanıyorlar. Yani biz sıkıp bebişlerimizi seviyorduk,demekki ciltlerine zararı yok dedim bundan aldım. Kolonya kokusu rahatsız eder belki diye kullanmak istemiyordum.
İki gündür ben sancı mı çekiyorum yaniPek sancı hissetmiyorum aslında hafif regl ağrısı gibi bi ağrı var kasıklarımda gelip gidiyor, arada da karnım sertleşip toparlanıyo bakalım ne kadar sürecek
Son anda nasıl dönüyorlar ya sen hissettin mi hiç dönerken falansandriyon ve Kızlar bende kontrolden çıktım
Rahim ağzı uzunluğu amniyon sıvısı nst her şey iyi dedi.
Bebeğim yine geriden geliyor ki ben buna alıştım artık bizim oğlan minyon olacak belli artık
Bu arada 26.haftadan beri baş aşağı olan oğlum şimdi makat dönmüş kafası yukarıda poposu aşağıda doktorum 36.haftaya kadar dönüyorlar sonrasında yeri daraldığı için dönmeleri zor oluyor baş aşağı dönme oranı düşüyor dedi
Bakalım beklemedeyiz şimdilik asayiş berkemal
Burda devlet hastaneleri de öyle yapıyor, iki arkadaşım çok benzerini yaşadı saatlerce sancı çekip açılma olmayınca sezaryen ama burda vakum, forseps kullanımı yok galiba. Sezaryen oluyor eninde sonundaYa bazen gercekden cok cok afedersiniz b*ktan sebepten sezeryana almiyolar. Ya birisini taniyorum kiz 18 saat acilar icinde kivrandi olumlerden dondu nerdeyse. Normal dogum diye direttiler hayir degermi o kadini oyle aci cekmesine artik kiz dogumhanede olmek istiyorum diye agladim diye anlatiyodu. Cocugu zorla alttan vakkumla cekmisler hayir neden yani neden ? Insanlik disi bi olay bence
Kiz dogumdan sonra resmen cocuk yapmaya hic bizaman sicak bakmiyo. 1 tane yeter diyo.
Ben bidahaki rdvumda acik acik soylucem beni saatlerce aci cektirecekseniz sezeryana alacak doktor bulucam diye. Insallah oyle olmaz cunku kendisi bana sezeryandan bahsetti, sezeryan yapilabilir dedi. Demekki cokda kalin kit kafa degil. Kusura bakmayin yukseldim bir anda o kizin basina gelenleri dusununce
Yok cnm bende artik sartlandirmiyorumÇok şükür canım
Sağlıklı olsunlar sağlıklı olalım da benim ilk doğum olduğu için bir şeye şartlamadım ben kendimi ikimiz için de hangisi hayırlıysa olacaksa o şekilde olsun diye dua ediyorum hep
Bende bugün 35+2yim dediğin gibi doktor da öyle söyledi 1 haftada dönerse döner sonra dönmesi zor diye
Bakalım hakkımızda hayırlısı
Aman kocalarimiz dogurmasin ya bosver ben guvenememSon dönem benim duyduğum kesi çok minik oluyor artık bir de estetik dikiş yapılıyor izi bile kalmıyor şeklinde ama doktordan doktora değişiyordur belki
Sen biliyorsun yine yaşamışsın iki kere canım bildiğin yoldan gitmek istemen çok normal
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
Her iki şekilde de kolay değil doğum işiher iki şeklinden de korkuyorummm
Allahım neden kocam doğuramıyor sanki nedennnn
Sorma bende hiç beklemiyordumSon anda nasıl dönüyorlar ya sen hissettin mi hiç dönerken falanNeyse sağlıklı olsunlar da
Konusucam canimBurda devlet hastaneleri de öyle yapıyor, iki arkadaşım çok benzerini yaşadı saatlerce sancı çekip açılma olmayınca sezaryen ama burda vakum, forseps kullanımı yok galiba. Sezaryen oluyor eninde sonundaÖnceden konuşman çok iyi olur
Bana doktorum 37.haftaya kadar bekleriz dönmezse gün konuşuruz ama genelde 38.haftada alıyorum sezeryanları dedi.Yok cnm bende artik sartlandirmiyorum
2 normal yaptim bunuda normal bekliyodum ama doktor sezeryan olabilir diyince ufak bi şoka girdim ama alistim artik
Hangisi hayirlisi sagliklisi olacaksa o olsun
Bizim zaten ayni beklenen tarih bebislerde ters hih tam oldu
Benimkine 5 ekime kadar beklicez dedi doktor
Sana bi tarih verdimi
leilani sen eskiden cok sık yazıyordun şimdi hiç seni görmüyorum herşey yolundamı
leilani uzun zamandir girmemisin hamilelik nasil gidiyo merak ediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?