Konusucam canim
Hatta bana sey dedi belki cevirmeye calisiriz demisti
Fransada itiraz etme hakkin varmis
Orda varsa burdada vardir
Barbar buluyorum benim uzerimden uygulamayin diyip cikarim banane
Benim adanali damarima basmasinlar bak onlar anlamaz bilmez kotu olur
Üç erken doğumumuz oldu bebişler iyi, şimdilik başka doğuran yokKızlar ne tatlısınız teşekkür ederim ilginiz içinher şey yolunda, 35 haftamız bitti. Hazırlıklar da tamam civcivimizi bekliyoruz artık Burası bana biraz vesvese vermeye başladığı için eskisi kadar yazmıyorum ama nadiren arada girip bakıyorum. Sizler de iyi misiniz bebişler nasıl? doğumlar olmuştur kesin kaçırdıklarım vardır
Yalnız değilmişimNe.kapi süsü ne hediyelik yaptirmamis olmam
Insallah hayirlisiyla hersey guzel gecsin kolay olsun saglikli olsunBana doktorum 37.haftaya kadar bekleriz dönmezse gün konuşuruz ama genelde 38.haftada alıyorum sezeryanları dedi.
Ama benim kendi doktorum Tokat'ta ben burda doğum yapmayacağım haftasonu Eskişehir'e gideceğiz orda bir doktorla görüşüp orda doğum yapacağım bakalım o ne diyecek
Hakkımızda hayırlısı olsun canım iyi olalım da ana oğul
Agzini burnunu kirayim onlarinya bi de zorla çevircez diye uğraşmazlar heralde ay bilemiyorum. Göster kendini
Vakitlice dogursakta kurtulsakSon zamanların cilveleribakalım ne kadar sürcek böyle
Ah iyi bari vallahi içim rahatladı
İstirahat imkanın var mı dinlensen öyle olup gerçekten bekleyen insanlar biliyorum çünküCanım benim ilk defa olunca lekelenme muayeneye gittim az önce, bebeğin başı aşağıya inmiş serviks kısalmış normalde 3 4 cm olması gerekirken ben de 1.5 a kadar düşmüş açılmam daha çok değilmiş 1 cm falan dedi, bu şekilde 1 günde de doğabilir 2 hafta da bekleyebilir dedi. Bana bekler gibi gelmiyo hiç, istersen yatırayım istersen eve git dedi, şimdilik eve geldim. Doğumu durdurmak için bi şey yapmicam zaten ciğer geliştiricileri yaptık haftan da fena değil dedi ben de kabul ettim
Benimde arada yapıyordu vajinaya baskı o hareketten sonra eğer ayaktaysam hissediyorum yatarken çok hissedemiyorumda senin kontrolün ne zamandı var mı bayaCanim senin yasadigin olayi bugun ben cok yasiyorum. Ustune vajinama baski yapiyor cok
Ay ay ay yanaklara bak maşAllah maşAllah paşayaValla teyzelerisiniz zatenCanım benim
Beslenme saatini geçirme kuzum emer de biberon da alır yarasın kuzuma ya maşallah ne güzel gözünüz aydın olsun canım benim1 aylık fotomuzu da çekindikUyanmıyor hiç memeyi almadı mecburen sağdığım sütü biberon ile verdim onu aldı. Şimdi biraz koydum yatağına ,birazdan tekrar alıcam göğsümde yatırıcam
İkisi de çok güzel yakışmış aden daha bilindik sanırımBenim derdimi bı cozun hele
İsim konusunda eşim kafamı karıştırıp duruyor.Zümra ismini ben seçtim ,bu isimde netiz.İllaki 2. İsim olcak ve A harfi ile baslayacak diyor.
Son fikri Aden di, Şimdi Ayza diyor.
Aden Zümra mı?
Ayza Zümra mı ?
Sizce?
Cok büyük değiller aslında , resimde büyük gozukmus olabilirBende küplerden aldım ama bu kadar büyük değil sanırım
Haydaasandriyon ve Kızlar bende kontrolden çıktım
Rahim ağzı uzunluğu amniyon sıvısı nst her şey iyi dedi.
Bebeğim yine geriden geliyor ki ben buna alıştım artık bizim oğlan minyon olacak belli artık
Bu arada 26.haftadan beri baş aşağı olan oğlum şimdi makat dönmüş kafası yukarıda poposu aşağıda doktorum 36.haftaya kadar dönüyorlar sonrasında yeri daraldığı için dönmeleri zor oluyor baş aşağı dönme oranı düşüyor dedi
Bakalım beklemedeyiz şimdilik asayiş berkemal
Ay hadi bakalım yorumunu bekliyorum. Benim ablam bana diyor hiç uğraşma gel gününü alalım mis gibi. Bebekle uğraşmaktan sez ağrısı falan anlamıyorsun. Zaten 2 güne hepsi olmuş bitmiş oluyor diyor.Geçen sene mayıs ayında sezaryen olan arkadaşımı göreceğim birazdanbu zamana kadar hiç sormadım nasıldı diye korkmamak için sorucam bu akşam bakalım ne diyecek o genel anestezi oldu gerçi iyi bir şey duyarsam ben günümü alırım bir sonraki kontorle bekleyin beni anacım
Evet , kendi ismi Adem, ismine uyuyor diye Aden dedi, bilindik diye de vazgeçti şimdiİkisi de çok güzel yakışmış aden daha bilindik sanırım
Kuzum bunların hepsinde kimyasal oluyor tercihen sabunla bol bol yıkamak olsun ihtiyaç olursa kullan. Sabunsuz üst üste en fazla.3 kez hijyen sağlıyor. Ama misafirler için mantıklı olmuş kolonya da olir BudaKızlar el dezenfektanı alacaksanız hani bebiş gelince gelen giden için yenidoğan yoğun bakımda bunu kullanıyorlar. Yani biz sıkıp bebişlerimizi seviyorduk,demekki ciltlerine zararı yok dedim bundan aldım. Kolonya kokusu rahatsız eder belki diye kullanmak istemiyordum.
Canım ayza’nın Asıl anlamı güzel değil. Türk mitolojisinde hamile kadın ve bebeklere işkence yapan kötü ruh. Önermiyorum.Benim derdimi bı cozun hele
İsim konusunda eşim kafamı karıştırıp duruyor.Zümra ismini ben seçtim ,bu isimde netiz.İllaki 2. İsim olcak ve A harfi ile baslayacak diyor.
Son fikri Aden di, Şimdi Ayza diyor.
Aden Zümra mı?
Ayza Zümra mı ?
Sizce?
Ayzayı ilk defa duyuyorum anlamı nedirEvet , kendi ismi Adem, ismine uyuyor diye Aden dedi, bilindik diye de vazgeçti şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?