2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
ya bi de zorla çevircez diye uğraşmazlar heralde ay bilemiyorum. Göster kendini
Üç erken doğumumuz oldu bebişler iyi, şimdilik başka doğuran yok Senin de iyi olmana sevindim Evet bazen insanı evhamlandırıyor başkalarının tecrübeleri ama destek bulmak da güzel oluyor bence. Tabii herkesin kendi seçimi

Insallah hayirlisiyla hersey guzel gecsin kolay olsun saglikli olsun
Banada 38+5 dedi bakalim haftaya rdvum var ne dicek bakacaz

İstirahat imkanın var mı dinlensen öyle olup gerçekten bekleyen insanlar biliyorum çünkü

Canim senin yasadigin olayi bugun ben cok yasiyorum. Ustune vajinama baski yapiyor cok
Benimde arada yapıyordu vajinaya baskı o hareketten sonra eğer ayaktaysam hissediyorum yatarken çok hissedemiyorumda senin kontrolün ne zamandı var mı baya

Son düzenleme:
Benim derdimi bı cozun hele
İsim konusunda eşim kafamı karıştırıp duruyor.Zümra ismini ben seçtim ,bu isimde netiz.İllaki 2. İsim olcak ve A harfi ile baslayacak diyor.
Son fikri Aden di, Şimdi Ayza diyor.
Aden Zümra mı?
Ayza Zümra mı ?
Sizce?

1 aylık fotomuzu da çekindik Uyanmıyor hiç memeyi almadı mecburen sağdığım sütü biberon ile verdim onu aldı. Şimdi biraz koydum yatağına ,birazdan tekrar alıcam göğsümde yatırıcam
Beslenme saatini geçirme kuzum emer de biberon da alır yarasın kuzuma ya maşallah ne güzel gözünüz aydın olsun canım benim

İkisi de çok güzel yakışmış aden daha bilindik sanırım

Haydaa yaramaz oğluşş neyse sağlıklı olsunda

Ay hadi bakalım yorumunu bekliyorum. Benim ablam bana diyor hiç uğraşma gel gününü alalım mis gibi. Bebekle uğraşmaktan sez ağrısı falan anlamıyorsun. Zaten 2 güne hepsi olmuş bitmiş oluyor diyor.

Kuzum bunların hepsinde kimyasal oluyor tercihen sabunla bol bol yıkamak olsun ihtiyaç olursa kullan. Sabunsuz üst üste en fazla.3 kez hijyen sağlıyor. Ama misafirler için mantıklı olmuş kolonya da olir Buda

Canım ayza’nın Asıl anlamı güzel değil. Türk mitolojisinde hamile kadın ve bebeklere işkence yapan kötü ruh. Önermiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…