- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Ya bazen gercekden cok cok afedersiniz b*ktan sebepten sezeryana almiyolar. Ya birisini taniyorum kiz 18 saat acilar icinde kivrandi olumlerden dondu nerdeyse. Normal dogum diye direttiler hayir degermi o kadini oyle aci cekmesine artik kiz dogumhanede olmek istiyorum diye agladim diye anlatiyodu. Cocugu zorla alttan vakkumla cekmisler hayir neden yani neden ? Insanlik disi bi olay bence
Kiz dogumdan sonra resmen cocuk yapmaya hic bizaman sicak bakmiyo. 1 tane yeter diyo.
Ben bidahaki rdvumda acik acik soylucem beni saatlerce aci cektirecekseniz sezeryana alacak doktor bulucam diye. Insallah oyle olmaz cunku kendisi bana sezeryandan bahsetti, sezeryan yapilabilir dedi. Demekki cokda kalin kit kafa degil. Kusura bakmayin yukseldim bir anda o kizin basina gelenleri dusununce
Yok değil, İnternetten buldum koydumProfil resmin senin minik mi kuzum sorcam unutuyorum
canim bende haftalarca girmedim buraya taaaa kiKızlar ne tatlısınız teşekkür ederim ilginiz içinher şey yolunda, 35 haftamız bitti. Hazırlıklar da tamam civcivimizi bekliyoruz artık Burası bana biraz vesvese vermeye başladığı için eskisi kadar yazmıyorum ama nadiren arada girip bakıyorum. Sizler de iyi misiniz bebişler nasıl? doğumlar olmuştur kesin kaçırdıklarım vardır
Kızımda imkanım kısıtlıydı yapamadım şimdi bunda yaparsam kızıma haksızlık yapmış gibi hissedicem büyüdüğünde soracak benim neden kapı süsüm yoktu vs diye en iyisi yapmamak diye düşündüm yanlış düşünüyor da olabilirim emin değilimNeden böyleyiz bacım
ya bilmiyorum bende duyunca cok sasiriyorumKuzenim de Amerika'da yaşıyor, dogumda 3 gun sancıyla beklettiler hastanede normal olsun diye, en sonunda yengem araya girdi kendisi de doktor olduğu icin ve sezeryanla aldılar. Boyle uzun normal dogumlar da bebek de strese giriyor, o yüzden normalde aslında çok uzatmamalari gerekiyor.
Bizimde ilk renkli ultrason da güldü bir daha gülmedi o gün bugün suratsız babası aynıYok değil, İnternetten buldum koydumbabası nazar değer diye koydurmaz gülerken doktorun çektiği fotoğrafı da asistan kız vermeyi unutmuş.. Hiç de dikkat etmemişim nerede bu diye de bakmadım herhalde. Yarın alıp gelicem Belki babaya çaktırmadan koyabilirim
Yaaaa canım benim bizde de tam tersi durumlar söz konusu yaKızımda imkanım kısıtlıydı yapamadım şimdi bunda yaparsam kızıma haksızlık yapmış gibi hissedicem büyüdüğünde soracak benim neden kapı süsüm yoktu vs diye en iyisi yapmamak diye düşündüm yanlış düşünüyor da olabilirim emin değilim
Belki bende böyle düşünebilirdim haksızsın gibi gelmedi bana ne bileyimKızımda imkanım kısıtlıydı yapamadım şimdi bunda yaparsam kızıma haksızlık yapmış gibi hissedicem büyüdüğünde soracak benim neden kapı süsüm yoktu vs diye en iyisi yapmamak diye düşündüm yanlış düşünüyor da olabilirim emin değilim
bende yaptirmadim ondanda eksik kalsinlarKızımda imkanım kısıtlıydı yapamadım şimdi bunda yaparsam kızıma haksızlık yapmış gibi hissedicem büyüdüğünde soracak benim neden kapı süsüm yoktu vs diye en iyisi yapmamak diye düşündüm yanlış düşünüyor da olabilirim emin değilim
İnşaallah yarın da güler minnoşum. Son ultrasonda koluyla yüzünü kapatmıştı.Bizimde ilk renkli ultrason da güldü bir daha gülmedi o gün bugün suratsız babası aynıaman benim prensesim yeterki iyi olsun ne yapayım
Amaan hayırlısı be kuzum sağ sağlim doğsunlarda kapı süsleri de olmayıversinYaaaa canım benim bizde de tam tersi durumlar söz konusu ya
Eşim de aynı düşüncede sanki erkek çocuğu olunca yapılıyor hissi uyandırmasın kimsede ağzı olan konuşur moralimiz bozulmasın diyor doğrusu bu gibi geliyor kuzumBelki bende böyle düşünebilirdim haksızsın gibi gelmedi bana ne bileyim
Cuma gunu kuzum bakalim. Sonra haftada 1 e dusuyoruzBenimde arada yapıyordu vajinaya baskı o hareketten sonra eğer ayaktaysam hissediyorum yatarken çok hissedemiyorumda senin kontrolün ne zamandı var mı baya
Olabilir mantıklı tabi canımbende yaptirmadim ondanda eksik kalsinlar
onun yerine odalarina biraz buyunce guzel sus takabilirm iste ismiyle falancanin odasi gibi
YaaaKızlar bahsettiğiniz çıt sesini kasığımda sağ tarafta hissettim, ay noluyo diyesim geldi. S sadeetelvee Senin dediğin aklıma geldi bildiğin tırnak makasının çıt sesi gibiİnsan kendi yaşayınca başka oluyormuş
Yok yav gözüm gibi bakıyorum kendisineLastıgınde falan bıyerde ıslak bısey yok dımı , sıfırlama yapsana bi klavuzda yazar
Aynen ben en son kontrole gittiğimde yüzünü aniden bir kapattı çok uğraştık kakaolu süt içtim yürüdüm vs zorla gördüm lokumu mu ah bu cadıİnşaallah yarın da güler minnoşum. Son ultrasonda koluyla yüzünü kapatmıştı.
Bizde de ben daha güler yüzlüyüm napalım iki taraf birbirini dengeliyor bi şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?