2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257

Kuzenim de Amerika'da yaşıyor, dogumda 3 gun sancıyla beklettiler hastanede normal olsun diye, en sonunda yengem araya girdi kendisi de doktor olduğu icin ve sezeryanla aldılar. Boyle uzun normal dogumlar da bebek de strese giriyor, o yüzden normalde aslında çok uzatmamalari gerekiyor.

Profil resmin senin minik mi kuzum sorcam unutuyorum
Yok değil, İnternetten buldum koydum babası nazar değer diye koydurmaz gülerken doktorun çektiği fotoğrafı da asistan kız vermeyi unutmuş.. Hiç de dikkat etmemişim nerede bu diye de bakmadım herhalde. Yarın alıp gelicem Belki babaya çaktırmadan koyabilirim

canim bende haftalarca girmedim buraya taaaa ki Papatyamaviss hal hatir sorana kadar
ahanda ondan beridirde burdan cikmaz oldum
tablolar falan takiliyorum burada
bende vesvese yapiyodum ama bak burdaki kizlar benim gozumu acmasa siradan 5 haftada bir kontrola gidecektim simdi 2haftada bi gidiyorum

bizleri habersiz birakma arada yaz bize
bebisinin adini buldunuzmu

Neden böyleyiz bacım
Kızımda imkanım kısıtlıydı yapamadım şimdi bunda yaparsam kızıma haksızlık yapmış gibi hissedicem büyüdüğünde soracak benim neden kapı süsüm yoktu vs diye en iyisi yapmamak diye düşündüm yanlış düşünüyor da olabilirim emin değilim

ya bilmiyorum bende duyunca cok sasiriyorum
kendime bi saat belirleyim diyorum mesela 4 saat gecti baktim gelmiyo bebek sezeryana alin diyim napim bilemedim valla
insallah buna gerek kalmaz ya planli sezeryan olur yada normal kolay dogum olur

Bizimde ilk renkli ultrason da güldü bir daha gülmedi o gün bugün suratsız babası aynı aman benim prensesim yeterki iyi olsun ne yapayım

Kizlar . Ben turk kahvesi icince karnim agriyor 32. Hafta neden olabilir . Dun ve bugun icmedim icesim geliior surekli ama agri yapmasini anlayamadim.

Yaaaa canım benim bizde de tam tersi durumlar söz konusu ya

Belki bende böyle düşünebilirdim haksızsın gibi gelmedi bana ne bileyim

bende yaptirmadim ondanda eksik kalsinlar
onun yerine odalarina biraz buyunce guzel sus takabilirm iste ismiyle falancanin odasi gibi

Bizimde ilk renkli ultrason da güldü bir daha gülmedi o gün bugün suratsız babası aynı aman benim prensesim yeterki iyi olsun ne yapayım
İnşaallah yarın da güler minnoşum. Son ultrasonda koluyla yüzünü kapatmıştı.
Bizde de ben daha güler yüzlüyüm napalım iki taraf birbirini dengeliyor bi şekilde

Yaaaa canım benim bizde de tam tersi durumlar söz konusu ya
Amaan hayırlısı be kuzum sağ sağlim doğsunlarda kapı süsleri de olmayıversin
Belki bende böyle düşünebilirdim haksızsın gibi gelmedi bana ne bileyim
Eşim de aynı düşüncede sanki erkek çocuğu olunca yapılıyor hissi uyandırmasın kimsede ağzı olan konuşur moralimiz bozulmasın diyor doğrusu bu gibi geliyor kuzum

bende yaptirmadim ondanda eksik kalsinlar
onun yerine odalarina biraz buyunce guzel sus takabilirm iste ismiyle falancanin odasi gibi
Olabilir mantıklı tabi canım bak mesela hastane için falan çok güzel hazırlıklar yapılıyor burda ama benim hiç arkadaşım yok arkadaşlık kurmam kimseyle (hayatımda en çok arkadaşımın olduğu dönem ve platform burası şuan ) kv kp gelir annem ablam kardeşim gelir bunların hepsi aynı anda gelemez yorulduğumla kalırım o yüzden ona da gerek duymadık mesela

Eklentiler

• Screenshot_2023-09-11-20-40-45-734_com.whatsapp.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 76
Pastamiuflermisin diye bi platformda oğlum için köy okulunda pasta kesildi. Benim adağım vardı yapıcam diye arıyordum bi yer burayı arkadaşım önerdi araştırdım güvenilir geldi. Mesela pastayı kesmeden parayı almıyorlar; hediye için para kabul etmiyorlar, hediyeyi alıp biz yolluyormuşuz. Düşünen varsa bakabilir

Eklentiler

• IMG_20230911_204815_838.webp
    75,2 KB · Görüntüleme: 77
İnşaallah yarın da güler minnoşum. Son ultrasonda koluyla yüzünü kapatmıştı.
Bizde de ben daha güler yüzlüyüm napalım iki taraf birbirini dengeliyor bi şekilde
Aynen ben en son kontrole gittiğimde yüzünü aniden bir kapattı çok uğraştık kakaolu süt içtim yürüdüm vs zorla gördüm lokumu mu ah bu cadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…