Sizin gönlünüz hoş olsun yeter canımAmaan hayırlısı be kuzum sağ sağlim doğsunlarda kapı süsleri de olmayıversin
Eşim de aynı düşüncede sanki erkek çocuğu olunca yapılıyor hissi uyandırmasın kimsede ağzı olan konuşur moralimiz bozulmasın diyor doğrusu bu gibi geliyor kuzum
Ayza , anlamı yazıldığı gıbı degıl Umay ın koruduğu cocuklara ve annelere zarar vermeye çalışan varlığın adı o yüzden no , Aden de anlam olarak çok şaibeli ama illede ikisi ise aden diyorumBenim derdimi bı cozun hele
İsim konusunda eşim kafamı karıştırıp duruyor.Zümra ismini ben seçtim ,bu isimde netiz.İllaki 2. İsim olcak ve A harfi ile baslayacak diyor.
Son fikri Aden di, Şimdi Ayza diyor.
Aden Zümra mı?
Ayza Zümra mı ?
Sizce?
Hadi bakalım napıyor tombik görelimCuma gunu kuzum bakalim. Sonra haftada 1 e dusuyoruz
Ay bence deVakitlice dogursakta kurtulsak
Ekürim konuştu benden önce demişCanım ayza’nın Asıl anlamı güzel değil. Türk mitolojisinde hamile kadın ve bebeklere işkence yapan kötü ruh. Önermiyorum.
Ah ah seninde gönlün varmış demekki birinin hii demesini bekliyormuşsuncanim bende haftalarca girmedim buraya taaaa kiPapatyamaviss hal hatir sorana kadar
ahanda ondan beridirde burdan cikmaz oldum
tablolar falan takiliyorum burada
bende vesvese yapiyodum ama bak burdaki kizlar benim gozumu acmasa siradan 5 haftada bir kontrola gidecektim simdi 2haftada bi gidiyorum
bizleri habersiz birakma arada yaz bize
bebisinin adini buldunuzmu
Ben klasık dolap kuruluğu kullanıyordum baktım ekonomik kurulukta da iyi çıkıyor , hep aynı programı kullanıyorum o yüzdenYok yav gözüm gibi bakıyorum kendisinemesela canım beyazları hangi programda kurutuyosun ya da koyu renklileri
Olmadik yerlerini goruruz kesinHadi bakalım napıyor tombik görelim
Ya ben buna bayıldım harikasın uaPastamiuflermisin diye bi platformda oğlum için köy okulunda pasta kesildi. Benim adağım vardı yapıcam diye arıyordum bi yer burayı arkadaşım önerdi araştırdım güvenilir geldi. Mesela pastayı kesmeden parayı almıyorlar; hediye için para kabul etmiyorlar, hediyeyi alıp biz yolluyormuşuz. Düşünen varsa bakabilir
Öyle kuzum minicik ama türlü türlü huyu var yaramaz oğluşHaydaayaramaz oğluşş neyse sağlıklı olsunda
burada hastanede oda suslemek cicek getirmek ziyaretci yasakOlabilir mantıklı tabi canımbak mesela hastane için falan çok güzel hazırlıklar yapılıyor burda ama benim hiç arkadaşım yok arkadaşlık kurmam kimseyle (hayatımda en çok arkadaşımın olduğu dönem ve platform burası şuan ) kv kp gelir annem ablam kardeşim gelir bunların hepsi aynı anda gelemez yorulduğumla kalırım o yüzden ona da gerek duymadık mesela
inan su an o cit sesemi sasirim yoksa doktorunla watsapdan mesajlasmanami sasirim bilemedim
Yaa ne kadar güzel bir düşüncePastamiuflermisin diye bi platformda oğlum için köy okulunda pasta kesildi. Benim adağım vardı yapıcam diye arıyordum bi yer burayı arkadaşım önerdi araştırdım güvenilir geldi. Mesela pastayı kesmeden parayı almıyorlar; hediye için para kabul etmiyorlar, hediyeyi alıp biz yolluyormuşuz. Düşünen varsa bakabilir
birinin bana pisst demesini beklemisim bendeAh ah seninde gönlün varmış demekki birinin hii demesini bekliyormuşsun
ben 12 13 haftalarda kizimi goturmustum yanimdaOlmadik yerlerini goruruz kesin
Valla burda nasıl bilemiyorum kızım doğduktan 2 ay sonra falan patladı corona bu gidişimde sorayım bakayım ziyaretçi meselesini falan gerçi bizim Türk milletine pek işlemiyor yasak falan ama hadi bakalımburada hastanede oda suslemek cicek getirmek ziyaretci yasak
coronadan beri boyle tabikide, onceden boyle degildi
Valla burda nasıl bilemiyorum kızım doğduktan 2 ay sonra falan patladı corona bu gidişimde sorayım bakayım ziyaretçi meselesini falan gerçi bizim Türk milletine pek işlemiyor yasak falan ama hadi bakalım
Akilli bidiga bak sen yaben 12 13 haftalarda kizimi goturmustum yanimda
daha cinsiyetini bilmiyoruz
anne bu erkek kesin dedi
nerden anladin diyorum
b*llugunu gordum diyobide foto cekmis
diyorum ay yok o bacagi kucucuk cocugun boyle kocaman pipisimi olurmus diyorum anne gor bak erkek bu dedi oylede cikti
kiz gercekten gormus iste
Teşekkür ederimŞu kutulu olan çok minnoş
Canım ayza’nın Asıl anlamı güzel değil. Türk mitolojisinde hamile kadın ve bebeklere işkence yapan kötü ruh. Önermiyorum.
Ayzayı ilk defa duyuyorum anlamı nedirbu arada ikiside uyuyor
Teşekkür ederim hepinize, bilmiyordum böyle bir anlamı olduğunu Ayza nin.İyiki sormusum.Ayza , anlamı yazıldığı gıbı degıl Umay ın koruduğu cocuklara ve annelere zarar vermeye çalışan varlığın adı o yüzden no , Aden de anlam olarak çok şaibeli ama illede ikisi ise aden diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?