2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Sizin gönlünüz hoş olsun yeter canım

Ayza , anlamı yazıldığı gıbı degıl Umay ın koruduğu cocuklara ve annelere zarar vermeye çalışan varlığın adı o yüzden no , Aden de anlam olarak çok şaibeli ama illede ikisi ise aden diyorum

Ah ah seninde gönlün varmış demekki birinin hii demesini bekliyormuşsun

Yok yav gözüm gibi bakıyorum kendisine mesela canım beyazları hangi programda kurutuyosun ya da koyu renklileri
Ben klasık dolap kuruluğu kullanıyordum baktım ekonomik kurulukta da iyi çıkıyor , hep aynı programı kullanıyorum o yüzden zaten sensörlü olduğu için üç aşağı beş yukarı aynı bıtıyor programlar, ılk baslarda ıkı makıne bır atıyordum cok bırbırıne gırıyor çamaşırlar dıye sımdı bıre bır atıyorum aşkım benım çok memnunum ben

Ya ben buna bayıldım harikasın ua

burada hastanede oda suslemek cicek getirmek ziyaretci yasak
coronadan beri boyle tabikide, onceden boyle degildi

Yaa ne kadar güzel bir düşünce
Güzel kalbinden öperim canım benim Kuzey Ata senin gibi merhametli düşünceli bir annesi olduğu için çok şanslı

Olmadik yerlerini goruruz kesin
ben 12 13 haftalarda kizimi goturmustum yanimda
daha cinsiyetini bilmiyoruz
anne bu erkek kesin dedi
nerden anladin diyorum
b*llugunu gordum diyo bide foto cekmis
diyorum ay yok o bacagi kucucuk cocugun boyle kocaman pipisimi olurmus diyorum anne gor bak erkek bu dedi oylede cikti
kiz gercekten gormus iste

burada hastanede oda suslemek cicek getirmek ziyaretci yasak
coronadan beri boyle tabikide, onceden boyle degildi
Valla burda nasıl bilemiyorum kızım doğduktan 2 ay sonra falan patladı corona bu gidişimde sorayım bakayım ziyaretçi meselesini falan gerçi bizim Türk milletine pek işlemiyor yasak falan ama hadi bakalım

Valla burda nasıl bilemiyorum kızım doğduktan 2 ay sonra falan patladı corona bu gidişimde sorayım bakayım ziyaretçi meselesini falan gerçi bizim Türk milletine pek işlemiyor yasak falan ama hadi bakalım

yaaa burda oyle degil iste canim
kural dedinmi bitti
simdi bi toplumda yasiyosun herkes kurala uyupda sen uymazsan goze batiyorsun ve o toplumda sevilmiyosun ornek suriyeliler demi
burda turkler sevilmiyo diyemem yapsada goze batmiyolar caktirmiyolar

Akilli bidiga bak sen ya

Şu kutulu olan çok minnoş
Teşekkür ederim
Canım ayza’nın Asıl anlamı güzel değil. Türk mitolojisinde hamile kadın ve bebeklere işkence yapan kötü ruh. Önermiyorum.

Ayzayı ilk defa duyuyorum anlamı nedir bu arada ikiside uyuyor

Ayza , anlamı yazıldığı gıbı degıl Umay ın koruduğu cocuklara ve annelere zarar vermeye çalışan varlığın adı o yüzden no , Aden de anlam olarak çok şaibeli ama illede ikisi ise aden diyorum
Teşekkür ederim hepinize, bilmiyordum böyle bir anlamı olduğunu Ayza nin.İyiki sormusum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…