- 14 Temmuz 2022
- 1.302
- 2.842
- 53
Dolap kuruluğu çok uzun sürüyor ya o yüzden sevmiyorum onu.. Ekonomik kuruluk çook hafif nemli bile denmeyecek şekilde çıkarıyor ona atıyorum ben, dışarı çıkınca 3 5 dk havalandırıyorum iyice kurusun diye sonra katlıyorum.Ben klasık dolap kuruluğu kullanıyordum baktım ekonomik kurulukta da iyi çıkıyor , hep aynı programı kullanıyorum o yüzdenzaten sensörlü olduğu için üç aşağı beş yukarı aynı bıtıyor programlar, ılk baslarda ıkı makıne bır atıyordum cok bırbırıne gırıyor çamaşırlar dıye sımdı bıre bır atıyorum aşkım benım çok memnunum ben
Ya buralara gelmek kolay olmadı az okumadık değil mi sevgili ekürimEkürim konuştu benden önce demiş
Canım bu gidişimde asıl mevzu çalışamaz raporu idi ya o yüzden çok bir şey olmadı. Asıl olay haftaya pzt olacak. Çatı muayenesi yapalım duruma göre karar verelim dedi. Ben de belki çatıya gerek kalmadan direk sez isteyebilirim dedim, hadi düşün bakalım dedi. Ya fitilden sıkıldım artık yok devam diyor illa1HANIM senın randevu detaylarını gormedım sankiiii
benimde pzrtesi kontrolum varYa buralara gelmek kolay olmadı az okumadık değil mi sevgili ekürim
Canım bu gidişimde asıl mevzu çalışamaz raporu idi ya o yüzden çok bir şey olmadı. Asıl olay haftaya pzt olacak. Çatı muayenesi yapalım duruma göre karar verelim dedi. Ben de belki çatıya gerek kalmadan direk sez isteyebilirim dedim, hadi düşün bakalım dedi. Ya fitilden sıkıldım artık yok devam diyor illabaşka da öyle önemli bir şey yok yani canımcım
Ben zaten hemen katlamadığım içinDolap kuruluğu çok uzun sürüyor ya o yüzden sevmiyorum onu.. Ekonomik kuruluk çook hafif nemli bile denmeyecek şekilde çıkarıyor ona atıyorum ben, dışarı çıkınca 3 5 dk havalandırıyorum iyice kurusun diye sonra katlıyorum.
Rutin iyidir güzeldir çok şükürYa buralara gelmek kolay olmadı az okumadık değil mi sevgili ekürim
Canım bu gidişimde asıl mevzu çalışamaz raporu idi ya o yüzden çok bir şey olmadı. Asıl olay haftaya pzt olacak. Çatı muayenesi yapalım duruma göre karar verelim dedi. Ben de belki çatıya gerek kalmadan direk sez isteyebilirim dedim, hadi düşün bakalım dedi. Ya fitilden sıkıldım artık yok devam diyor illabaşka da öyle önemli bir şey yok yani canımcım
Tabi ki canım sağlıklı olsundaÖyle kuzum minicik ama türlü türlü huyu var yaramaz oğluşSağlıklı olsun da ikimiz için hayırlısı neyse o olsun
En hayırlısı olsun inşallah canım yaaaa. Pzt yine randevularda önemli bir gün olacak belli kibenimde pzrtesi kontrolum var
bakalim sezeryanmi normalmi
He yav artık verse iyi olur şurda ne kaldı ki. Canım hani bi ara suyum azalmıştı. O günlerde rahim ağzım da kısalmıştı. O kısalıkta erken doğum nedeni imiş, progestan da orda bebeğin tutunması için önemli birşeyler yapıyor kısaca. İlk aylarda da düşük olmasın diye kullanmıştım. Son aylarda da erken doğmasın diyeRutin iyidir güzeldir çok şükürbakalım ya benimkide gün verse keşke ama vermiyor daha bilsem günü şöyle rahat edicem
Fitil ne içindi kuzum
Neden bunlardan aldınız kuzum sertliginden dolayı mıKeçi kılı fırca koku sonucunu acıklıyorum.
Yıkadım bebek şampuanı ile , kuruttum.Eline alınca ,belli mesafeden koku yok amaaaa
Burnunun dibine getirir koklarsan gerçekten keçi gibi kokuyor
Ama ben tarama yapınca kafada koku kalacağını sanmıyorum.Yumusaklıgı güzel.
Ne ıcın kırmızı anlamadım ben yaKızlar tuz lambası yaksam sorun olur mu acaba o da kırmızı yoksa düz kırmızı gece lambası iş görür mü
Ben kızımda nidilat ile progestanu bıraktım 36 da 2. Günü doğum başladı bence 37 ye kadar kullanEn hayırlısı olsun inşallah canım yaaaa. Pzt yine randevularda önemli bir gün olacak belli ki
He yav artık verse iyi olur şurda ne kaldı ki. Canım hani bi ara suyum azalmıştı. O günlerde rahim ağzım da kısalmıştı. O kısalıkta erken doğum nedeni imiş, progestan da orda bebeğin tutunması için önemli birşeyler yapıyor kısaca. İlk aylarda da düşük olmasın diye kullanmıştım. Son aylarda da erken doğmasın diye
Yanı bayada 36 haftalık oldun ama neyseEn hayırlısı olsun inşallah canım yaaaa. Pzt yine randevularda önemli bir gün olacak belli ki
He yav artık verse iyi olur şurda ne kaldı ki. Canım hani bi ara suyum azalmıştı. O günlerde rahim ağzım da kısalmıştı. O kısalıkta erken doğum nedeni imiş, progestan da orda bebeğin tutunması için önemli birşeyler yapıyor kısaca. İlk aylarda da düşük olmasın diye kullanmıştım. Son aylarda da erken doğmasın diye
Ya sacı bıle olmayacak adam akıllı mınnoslarınNeden bunlardan aldınız kuzum sertliginden dolayı mı
Bana da bebis gelmezse 17 ekime kadar buralardayim. Sonrasi artik ver elini sezeryan olurYa buralara gelmek kolay olmadı az okumadık değil mi sevgili ekürim
Hahahaha saçlılar da bunlar taramaz ki şimdi orjinali de almışlar kokuyorsa ben asla sürmem sanırımYa sacı bıle olmayacak adam akıllı mınnosların
Aynen öyle kuzum bildiğimiz dede bıyık tarağı zeytinyağı ikilisiHahahaha saçlılar da bunlar taramaz ki şimdi orjinali de almışlar kokuyorsa ben asla sürmem sanırımkonak için ilk aylar sık ince tarak lazım sonra uzayınca da bunlar açmaz bence bilemedim.
Göğsü benim gibi küçük olanlar kalın alsın bence. Hem kalın hem ince var kızımdan inceye eğilmek zorunda kalıyor insan. Normal yastıkta oluyor ama sanki bir de oturma destek minderi oluyor kalinlar o açıdan da güzel.Aynen öyle kuzum bildiğimiz dede bıyık tarağı zeytinyağı ikilisihevesle insan alıyor işte oğlumda almıştım ama hiç kullanmadım fırça olarak yanı o değil emzirme yastığı lafı geçmedi hiç kız benimde kendimde gördüğüm aldığım hevesle ama sıfır işlevli yer kaplayan bişey mesela oğlumda
Emzirme yastigini ben aldim cok severek kullaniyorum simdiden ama elime gecerseAynen öyle kuzum bildiğimiz dede bıyık tarağı zeytinyağı ikilisihevesle insan alıyor işte oğlumda almıştım ama hiç kullanmadım fırça olarak yanı o değil emzirme yastığı lafı geçmedi hiç kız benimde kendimde gördüğüm aldığım hevesle ama sıfır işlevli yer kaplayan bişey mesela oğlumda
Ben hiç rahat edemedim onlarla kalınlardan C tipi olanlar sırtıma koydum daha cok birde oğlum oturmaya başladığında arkasına bı o zaman işe yaradı kendılerı hala da duruyor ama dolabın arkasında biyerde çıkarıpta yıkamadım bıleGöğsü benim gibi küçük olanlar kalın alsın bence. Hem kalın hem ince var kızımdan inceye eğilmek zorunda kalıyor insan. Normal yastıkta oluyor ama sanki bir de oturma destek minderi oluyor kalinlar o açıdan da güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?