2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Dolap kuruluğu çok uzun sürüyor ya o yüzden sevmiyorum onu.. Ekonomik kuruluk çook hafif nemli bile denmeyecek şekilde çıkarıyor ona atıyorum ben, dışarı çıkınca 3 5 dk havalandırıyorum iyice kurusun diye sonra katlıyorum.

Ekürim konuştu benden önce demiş
Ya buralara gelmek kolay olmadı az okumadık değil mi sevgili ekürim
1HANIM senın randevu detaylarını gormedım sankiiii
Canım bu gidişimde asıl mevzu çalışamaz raporu idi ya o yüzden çok bir şey olmadı. Asıl olay haftaya pzt olacak. Çatı muayenesi yapalım duruma göre karar verelim dedi. Ben de belki çatıya gerek kalmadan direk sez isteyebilirim dedim, hadi düşün bakalım dedi. Ya fitilden sıkıldım artık yok devam diyor illa başka da öyle önemli bir şey yok yani canımcım

benimde pzrtesi kontrolum var
bakalim sezeryanmi normalmi

Keçi kılı fırca koku sonucunu acıklıyorum.
Yıkadım bebek şampuanı ile , kuruttum.Eline alınca ,belli mesafeden koku yok amaaaa
Burnunun dibine getirir koklarsan gerçekten keçi gibi kokuyor
Ama ben tarama yapınca kafada koku kalacağını sanmıyorum.Yumusaklıgı güzel.

Eklentiler

• IMG_20230911_173446_840.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_20230911_173440_850.webp
    46,1 KB · Görüntüleme: 32
Ben zaten hemen katlamadığım için daha iyi oldu banada

Rutin iyidir güzeldir çok şükür bakalım ya benimkide gün verse keşke ama vermiyor daha bilsem günü şöyle rahat edicem
Fitil ne içindi kuzum

benimde pzrtesi kontrolum var
bakalim sezeryanmi normalmi
En hayırlısı olsun inşallah canım yaaaa. Pzt yine randevularda önemli bir gün olacak belli ki
Rutin iyidir güzeldir çok şükür bakalım ya benimkide gün verse keşke ama vermiyor daha bilsem günü şöyle rahat edicem
Fitil ne içindi kuzum
He yav artık verse iyi olur şurda ne kaldı ki. Canım hani bi ara suyum azalmıştı. O günlerde rahim ağzım da kısalmıştı. O kısalıkta erken doğum nedeni imiş, progestan da orda bebeğin tutunması için önemli birşeyler yapıyor kısaca. İlk aylarda da düşük olmasın diye kullanmıştım. Son aylarda da erken doğmasın diye

Neden bunlardan aldınız kuzum sertliginden dolayı mı

Ben kızımda nidilat ile progestanu bıraktım 36 da 2. Günü doğum başladı bence 37 ye kadar kullan

Yanı bayada 36 haftalık oldun ama neyse

Bana da bebis gelmezse 17 ekime kadar buralardayim. Sonrasi artik ver elini sezeryan olur

Ya sacı bıle olmayacak adam akıllı mınnosların
Hahahaha saçlılar da bunlar taramaz ki şimdi orjinali de almışlar kokuyorsa ben asla sürmem sanırım konak için ilk aylar sık ince tarak lazım sonra uzayınca da bunlar açmaz bence bilemedim.

Hahahaha saçlılar da bunlar taramaz ki şimdi orjinali de almışlar kokuyorsa ben asla sürmem sanırım konak için ilk aylar sık ince tarak lazım sonra uzayınca da bunlar açmaz bence bilemedim.
Aynen öyle kuzum bildiğimiz dede bıyık tarağı zeytinyağı ikilisi hevesle insan alıyor işte oğlumda almıştım ama hiç kullanmadım fırça olarak yanı o değil emzirme yastığı lafı geçmedi hiç kız benimde kendimde gördüğüm aldığım hevesle ama sıfır işlevli yer kaplayan bişey mesela oğlumda

Göğsü benim gibi küçük olanlar kalın alsın bence. Hem kalın hem ince var kızımdan inceye eğilmek zorunda kalıyor insan. Normal yastıkta oluyor ama sanki bir de oturma destek minderi oluyor kalinlar o açıdan da güzel.

Emzirme yastigini ben aldim cok severek kullaniyorum simdiden ama elime gecerse
Esimde kizimda benden kaciriyolar herkes cok severrk kullaniyo.masallah

Ben hiç rahat edemedim onlarla kalınlardan C tipi olanlar sırtıma koydum daha cok birde oğlum oturmaya başladığında arkasına bı o zaman işe yaradı kendılerı hala da duruyor ama dolabın arkasında biyerde çıkarıpta yıkamadım bıle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…