- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Bana kalmıyor deseneEmzirme yastigini ben aldim cok severek kullaniyorum simdiden ama elime gecerse
Esimde kizimda benden kaciriyolar herkes cok severrk kullaniyo.masallah
Aynen oyleBana kalmıyor desene
İyi yapmışsin tatlım ya olmayınca yastık da oluyor işte de oluyor adettenBen hiç rahat edemedim onlarla kalınlardan C tipi olanlar sırtıma koydum daha cok birde oğlum oturmaya başladığında arkasına bı o zaman işe yaradı kendılerı hala da duruyor ama dolabın arkasında biyerde çıkarıpta yıkamadım bıle
AboooBen kızımda nidilat ile progestanu bıraktım 36 da 2. Günü doğum başladı bence 37 ye kadar kullan
Kız öyle de işte bırak demeden de bırakamam yaaaYanı bayada 36 haftalık oldun ama neyse
ooo 17 Ekime de daha var be yaaa. Kaç haftalık oluyorsun 17 ekimdeBana da bebis gelmezse 17 ekime kadar buralardayim. Sonrasi artik ver elini sezeryan olur
Sonraya bıraksam kalıp gider üşeniyorum o zaman daBen zaten hemen katlamadığım içindaha iyi oldu banada
Valla öyle kuzum bazı bünyeler böyle sabret az daha üzülmeAbooocanım zaten devam dedi dr yaaa. Kafama göre bırakmam
Kız öyle de işte bırak demeden de bırakamam yaaa
ooo 17 Ekime de daha var be yaaa. Kaç haftalık oluyorsun 17 ekimde
Yok kız bırakma tabi devam diyorsa vardır bi bildiğiAbooocanım zaten devam dedi dr yaaa. Kafama göre bırakmam
Kız öyle de işte bırak demeden de bırakamam yaaa
ooo 17 Ekime de daha var be yaaa. Kaç haftalık oluyorsun 17 ekimde
Kalıyor zaten aynen sıcak sıcak katlamayıncaSonraya bıraksam kalıp gider üşeniyorum o zaman daen iyisi fırından yeni çıkmışken sıcak sıcak halletmek
Ben alcaktım hatta babynest emzirme taştığı ve hamile yastığı olan çok fonksiyonlu aldım ama öyle kötü geldi ki iade ettim almadım daha da normal Yastık koycam ben inşallahİyi yapmışsin tatlım ya olmayınca yastık da oluyor işte de oluyor adetten
Ben almayı düşünüyorum aslında tummy timeda felanda yatırmak için kullanılıyormuş ama beğendiğim model çok pahalı kararsızımAynen öyle kuzum bildiğimiz dede bıyık tarağı zeytinyağı ikilisihevesle insan alıyor işte oğlumda almıştım ama hiç kullanmadım fırça olarak yanı o değil emzirme yastığı lafı geçmedi hiç kız benimde kendimde gördüğüm aldığım hevesle ama sıfır işlevli yer kaplayan bişey mesela oğlumda
Gerçekten miii doktorum bende 36 da keseceğim gelirse gelsin dedi hemen gelmez diye düşündüm ama şimdi korktumBen kızımda nidilat ile progestanu bıraktım 36 da 2. Günü doğum başladı bence 37 ye kadar kullan
O fındıktan bizim evde de olunca bende sonraya bırakırım inşaallahKalıyor zaten aynen sıcak sıcak katlamayıncaama benim bir adet Fındık’ım var evde vakit olmuyor çoğu zaman hemen katlamaya
Var canım ama hareketli çok beklemicek gibiİstirahat imkanın var mı dinlensen öyle olup gerçekten bekleyen insanlar biliyorum çünkü
Deli gibi uykum var ama acıktım yememek için direniyorumSelamlar, ben 01:00 - 06:00 mesaime başladım kızlar. Size hayırlı uykular, grubun asayişi bende
İkiside çok güzelBenim derdimi bı cozun hele
İsim konusunda eşim kafamı karıştırıp duruyor.Zümra ismini ben seçtim ,bu isimde netiz.İllaki 2. İsim olcak ve A harfi ile baslayacak diyor.
Son fikri Aden di, Şimdi Ayza diyor.
Aden Zümra mı?
Ayza Zümra mı ?
Sizce?
Bende acıktım ama kendimi tutuyorum, sabah kan vericem çünküDeli gibi uykum var ama acıktım yememek için direniyorum
Kulaga ikiside hos geliyor ama Ayzanin anlamini kizlar yazinca Aden tabikiBenim derdimi bı cozun hele
İsim konusunda eşim kafamı karıştırıp duruyor.Zümra ismini ben seçtim ,bu isimde netiz.İllaki 2. İsim olcak ve A harfi ile baslayacak diyor.
Son fikri Aden di, Şimdi Ayza diyor.
Aden Zümra mı?
Ayza Zümra mı ?
Sizce?
Bende diğer ikisinde hiç kullanmamıştım bunda aldım bakalım ama kullanabilirmiyim bilmiyorum benim gögüsler çok fena çatlıyor yara oluyor emzirebilirim umarımAynen öyle kuzum bildiğimiz dede bıyık tarağı zeytinyağı ikilisihevesle insan alıyor işte oğlumda almıştım ama hiç kullanmadım fırça olarak yanı o değil emzirme yastığı lafı geçmedi hiç kız benimde kendimde gördüğüm aldığım hevesle ama sıfır işlevli yer kaplayan bişey mesela oğlumda
Puhahahaha@Bearhug bizim kocalar ektedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?