2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
İyi yapmışsin tatlım ya olmayınca yastık da oluyor işte de oluyor adetten

Ben kızımda nidilat ile progestanu bıraktım 36 da 2. Günü doğum başladı bence 37 ye kadar kullan
Abooo canım zaten devam dedi dr yaaa. Kafama göre bırakmam
Yanı bayada 36 haftalık oldun ama neyse
Kız öyle de işte bırak demeden de bırakamam yaaa
Bana da bebis gelmezse 17 ekime kadar buralardayim. Sonrasi artik ver elini sezeryan olur
ooo 17 Ekime de daha var be yaaa. Kaç haftalık oluyorsun 17 ekimde

Sonraya bıraksam kalıp gider üşeniyorum o zaman da en iyisi fırından yeni çıkmışken sıcak sıcak halletmek
Kalıyor zaten aynen sıcak sıcak katlamayınca ama benim bir adet Fındık’ım var evde vakit olmuyor çoğu zaman hemen katlamaya

Ben almayı düşünüyorum aslında tummy timeda felanda yatırmak için kullanılıyormuş ama beğendiğim model çok pahalı kararsızım

Ben kızımda nidilat ile progestanu bıraktım 36 da 2. Günü doğum başladı bence 37 ye kadar kullan
Gerçekten miii doktorum bende 36 da keseceğim gelirse gelsin dedi hemen gelmez diye düşündüm ama şimdi korktum rahim ağzı kısalığın var mıydı ozaman

İkiside çok güzel

Kulaga ikiside hos geliyor ama Ayzanin anlamini kizlar yazinca Aden tabiki
Yurtdışı içinde kullanimi uygun

Bende diğer ikisinde hiç kullanmamıştım bunda aldım bakalım ama kullanabilirmiyim bilmiyorum benim gögüsler çok fena çatlıyor yara oluyor emzirebilirim umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…