Aman kocalarimiz dogurmasin ya bosver ben guvenemem
Bak buda annelik ic gudusu
Sanki cocuguna bi tek sen faydali bise yapabilirmisin gibi his geliyo
Biz doguralim bosver onlar beceremez
Genel anestezı yorumunu bana da ilet
Ay hadi bakalım yorumunu bekliyorum. Benim ablam bana diyor hiç uğraşma gel gününü alalım mis gibi. Bebekle uğraşmaktan sez ağrısı falan anlamıyorsun. Zaten 2 güne hepsi olmuş bitmiş oluyor diyor.
Geldim ben deSelamlar, ben 01:00 - 06:00 mesaime başladım kızlar. Size hayırlı uykular, grubun asayişi bende
Ay bende nidilat ve progestan kullanıyorum olley sancım yok modundayım demek ki bıraksam bende doğuracahımBen kızımda nidilat ile progestanu bıraktım 36 da 2. Günü doğum başladı bence 37 ye kadar kullan
Dr mu bırak demişti canım benim ki zaten 37 ye kadar kullanırsın bünye ilaçlara alışlıyor falan demişti progestanı en fazla 38 e kadar kullanırsın mi ne demiştiBen kızımda nidilat ile progestanu bıraktım 36 da 2. Günü doğum başladı bence 37 ye kadar kullan
Canım nidilat ı nasıl kullanıyorsun günde kaç kereAbooocanım zaten devam dedi dr yaaa. Kafama göre bırakmam
Kız öyle de işte bırak demeden de bırakamam yaaa
ooo 17 Ekime de daha var be yaaa. Kaç haftalık oluyorsun 17 ekimde
Gece lambası için aşkımmNe ıcın kırmızı anlamadım ben ya
Ahahahah çok iyiydi bu benimkide aynen tam dediğin gibiay o da doğru benimki o kadar rahat bir adam ki çocuğu doğurmayı bile unutur o derece kdkdldllsls
Ne güzel inş bizde böyle anlatırız cok kolay olsunEvet bütün akşam kızı doğum ve şekilleri konusunda darladıktan sonra olmaktan korktuğun yerdeyim
Sezaryan güzel geçmiş dostlarım gaz dışında hiçbir sıkıntısı olmamış onu da hemen akşam pırtlatmışertesi gün hop taburcu etmişler başım bile ağrımadı zaten sürekli serum veriyorlar ağrı olmasın diye dedi hareket etmekte de zorlanmamış birkaç güne ev işi bile yapıyordum çok zorlamadan kendimi dedi
Genel anestezi olmayı kendisi istemiş ben dişçide bile uyuşsa da yapılan işlemi hissetme durumunu sevmiyorum tansiyonum oynuyor uyanık olamazdım dedi ablası uyanık olmuş sanırım ağrı acı yaşamamış ama çekiştirme falan gibi şeyleri hissetmiş o da panikletmiş onu ben kendimi biliyorum cesaret edemedim o kadarına diyor
Total olarak normal doğumu hiç yaşamadım ama yaşayanların anlattığına bakılarak sezaryande çekeceğin acı normal doğumun yüzde beşi bile değildir tabii iyi doktora denk gelmek de çok önemli ben şanslıydım bir daha doğursam yine aynı şekilde olur diyor
Sezaryen olma sebebi benimkine benzer bir durumdu, alttan muayenede canı aşırı yandığı doktoru dokundurtmadığı için ben normal doğurmama diyip sezaryen seçmişti o da
Yorumları bu şekilde. Güzel bir doğum hikayesi varmış boşuna anlatma anlatma diyip durmuşum
Ben sonuç olarak hala net değilim daha zamanım var sonuçta bakalım ne olacak
Kaçıncı haftada başlayacaksinNe güzel inş bizde böyle anlatırız cok kolay olsun
Benim icin alttan muayene hala çok zor ama burada kimsenin umrunda değil bu durum
Epiduralli ve epiduralsiz ikisinide deneyimledim
Epiduralli normal doğum gerçekten çok rahatinstagramda bi kadın var
Doğumu nasıl düşünüyorsun diye sorduklarında verdiği cevap muazzamdı dediki
Bu onun doğumu bilmiyorum o seçecek ben sadece kanalım
benimki annem beni dünyaya getirirken gerçekleşti demişti
Yani demem o ki hangisi olursa yada hangisi içinizden geliyorsa ya da zorunlu olarak karar verilen doğum şekli demekki hayırlı olanı
nasıl olacaksa çok kolay olsun musmutlu geçsin süreç inşallah birbirimizede dua edelim
iki şekildede en güzel kavuşmayı yaşayacağız inş herşey geçiyo inş
Buarada hurma ve ahududu yaprağı çayı başlayacağım (erken doğuma sebep olmuyormuş kolay doğum için etkisi varmış)
40 bitiyor kuzumAbooocanım zaten devam dedi dr yaaa. Kafama göre bırakmam
Kız öyle de işte bırak demeden de bırakamam yaaa
ooo 17 Ekime de daha var be yaaa. Kaç haftalık oluyorsun 17 ekimde
Hiç de bile teyzesiYa sacı bıle olmayacak adam akıllı mınnosların
Valla canım yarın almayı düşünüyorumKaçıncı haftada başlayacaksin
OyyysHiç de bile teyzesiAma dökülmeye başlamış
Ay bundan korkuyordumKeçi kılı fırca koku sonucunu acıklıyorum.
Yıkadım bebek şampuanı ile , kuruttum.Eline alınca ,belli mesafeden koku yok amaaaa
Burnunun dibine getirir koklarsan gerçekten keçi gibi kokuyor
Ama ben tarama yapınca kafada koku kalacağını sanmıyorum.Yumusaklıgı güzel.
Bu sizin gece nöbetleri benim işime yarıyor muhabbet için online arkadaş çokGece nöbetçileri her geçen gün artıyor sankiBende oğluş ile başladım nöbetlere Bırakıp uyuyamıyorum ki Orada biberona alışmışız emmeyi çok az yapıyor süt de çok olmayınca bırakıyor. Sağdığım sütü biberon ile veriyorum yetmediği yerde mama veriyorum. Her 3 saatte bir dedi hemşire ama aralarda aranıyor bazen O zaman meme veriyorum emdiği kârdır diye. Mama hazırla, emzir, gaz çıkar,mama ver gaz çıkar, biberonları yıka arada da süt sağ döngüsü başladı bakalım 1 buçuk saat falan uyudum ancak Eşim ben ilk günler kucağıma alamam tutamam birşey olur korkarım diyordu akşam gelir gelmez üstünü başını değiştirip aldı omzuna, akşamları gaz çıkarma görevi onda Bebişli hayat şimdilik böyle ❤
Çocuklar ve bebekler için de faydalıymış tuz lambası olabilir aslında, ama ortalığa yeterli aydınlık veriyor mu o önemliKızlar tuz lambası yaksam sorun olur mu acaba o da kırmızı yoksa düz kırmızı gece lambası iş görür mü
Oyyysannesiyle ilk gecesi Rabbim hep birlikte etsin inşallah
Amin canım inşallahBu sizin gece nöbetleri benim işime yarıyor muhabbet için online arkadaş çok
tabi şaka bi yana
bolca uyuyun isterim
malum saat farkı burada akşam 9:18 henüz
Ya en tatlı zamanlar o ilk zamanlar zor ama çok güzel
İnşallah güzel uykulu geceleri olur Kuzeyin ve tüm bebişlerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?