2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Buarada hurma ve ahududu yaprağı çayı başlayacağım (erken doğuma sebep olmuyormuş kolay doğum için etkisi varmış )
Eşime sipariş vermiştim dün almış gelmiş ahududu yaprağını. Son haftalarda başlıycam, umre dönüşü de bütün bagaj hakkımı hurmadan yana kullanacağım galiba

Kk sayfasına internet tarayıcısından girmiyorum uygulama gibi olanı indirdim sorun yoktu ama 2 gündür atıyor kk den yaa, sizde de oluyor mu?
Bir de bazı alıntılanan mesajlara denk geliyorum ama mesajları sıra sıra okuyup gelirken görmüyorum, çoğu mesajı atlıyor göstermiyor. Niye böyle oldu ki

Ya bende çok memnundum nolduysa şu 3-4 sefeerde oldu bornozları attım 11 saat sürdü kurutması takılı kaldı 1.35de ama daha öncede yıkamıştım bornozları ve normal saatinde bitirmişti. Sonra renklilerde de aynısını yapınca servis çağırdım hiçbi sorunu yok her şeyi normal dedi gitti ama yine aynısını yapıyo başlıyo güzel 1.35e gelince dön babam dön

Bende uygulamadan giriyorum atmadı hiç canım. Ama alıntı kısmını bilmiyorum dikkat etmedim

Gerçekten miii doktorum bende 36 da keseceğim gelirse gelsin dedi hemen gelmez diye düşündüm ama şimdi korktum rahim ağzı kısalığın var mıydı ozaman
Rahim ağzına takılma kuzum o bir hafta 2 diğer hafta 4 çıkıyor ya çok ayrıntı yazmak istemiyorum ama doktor kendi karar verir zaten bebeğe ve sana gire bende oldu diye sizde olacak diye bir durum yok ama keşke 37 de bıraksaydım demiştim

Bende uygulamadan giriyorum atmadı hiç canım. Ama alıntı kısmını bilmiyorum dikkat etmedim
Önceki mesajların hepsini göremiyorum, okudum bitti son sayfaya geldim sanıyorum, bi bakıyorum bir mesaj alıntılanmış, ama ben o mesajı görmedim sayfaları okurken kaldırıp bi daha yükleyeyim bari.

Bu arada oğluşun minnak başını, saçlarını kokulu kokulu öpüyorum, ne güzel bir görüntü

Canım benim bende şu an nidicard ve progestan kullanıyorum 36+1 e randevu verdi doktorum bırakınca hemen doğum başlar mı Bi de 33+5 den beri kullanmış olacağım Bi zararı olur mu ebru_can_ebru

Valla öyle kuzum bazı bünyeler böyle sabret az daha üzülme
Yok kız bırakma tabi devam diyorsa vardır bi bildiği
Aynen devamke canlar ben hurma ve ahududu çayına başlıyorum ufaktan var mı gelen
Yani genel anlamda sezaryen ile alakalı böyle pozitif şeyler duyuyorum. Kalbim akışına bırak su yolunu bulsun diyor. Mantığım git sezaryen ol günün saatin belli olsun diyor. Sonra ikisini de susturup bekliyorum Sezaryenden hiç korkmuyorum. Vajinalden aşırı derecede korkuyorum. Allahım yardım etsin ya hepimize zor vallahi zor
Canım nidilat ı nasıl kullanıyorsun günde kaç kere
Ben nidilat kullanmıyorum şu an canım progestan kullanıyorum.
40 bitiyor kuzum
Aboo çok demiş yaaa

Dun bende bi arkadasla yazisiyorum. Oda 3.ye hamile 2 haftasi kaldi.

Turkiyede hemsirelik okumus sanirim bi kac yil calisip buraya gelmis

Ilki sezeryan ikincisi normal olmus
Ilkinde cok zorlandim falan dedi yani boyle öcu gibi anlatti.

Benimki belki sezeryan olacak kafasi yukarda ve kilolu bebek dedim

Ikinci normal dogumda 3870 dogmus, kafasini cevirmek icin bi video gonderdi onu uygula doner dedi. Ben yapamam falan diyince sen sezeryan istiyosun bence diyo. Ben ikisinide zorlamiyorum en kolay ve sagliklisi hangisi olacaksa o olsun . Illa normal yada sezeryan diye diretmiyorum.

Ya bu ne güzel bir platformmuş bayıldım
Gunaydin kizlar

Bugunun rdvusu
freejourney

Hayirli haberlerini bekliyoruz cnm
Günaydınnnn inşallah canım hazırlanıp gideceğim şimdi
Doktorum bugün ok derse ben de hurmaya başlarım. Geliciiiz peşinden

Ya bu ne güzel bir platformmuş bayıldım

Günaydınnnn inşallah canım hazırlanıp gideceğim şimdi

Doktorum bugün ok derse ben de hurmaya başlarım. Geliciiiz peşinden
Hadi miniği kontrol et bakalım güzel haberler le dön inşallah ya bu sayfayı çok seviyorum kimse birbirini görmedi ama hep dualar güzel dilekler kulun kula duası kabul olur derler hepimiz hayırlısıyla kolaylıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah

Canım benim bende şu an nidicard ve progestan kullanıyorum 36+1 e randevu verdi doktorum bırakınca hemen doğum başlar mı Bi de 33+5 den beri kullanmış olacağım Bi zararı olur mu ebru_can_ebru
Ben 20 haftadan itibaren 36 ya kadar kullandım. Ve sancim oluyordu gerçekten nidicart bana çok iyi geldi. Kızım da iri bebekdi doktor bırakalım dedi 2. Günü dogumum başladı. Ha 1 hafta daha kullanınca ne olur ki diyorum. Yani bu gebeligimde kullanmadım ama eğer bu tecrübem olsaydı 37 de bırakırdım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…