- 14 Temmuz 2022
- 1.302
- 2.842
- 53
Eşime sipariş vermiştim dün almış gelmiş ahududu yaprağını. Son haftalarda başlıycam, umre dönüşü de bütün bagaj hakkımı hurmadan yana kullanacağım galibaBuarada hurma ve ahududu yaprağı çayı başlayacağım (erken doğuma sebep olmuyormuş kolay doğum için etkisi varmış)
Ya bende çok memnundum nolduysa şu 3-4 sefeerde olduBen klasık dolap kuruluğu kullanıyordum baktım ekonomik kurulukta da iyi çıkıyor , hep aynı programı kullanıyorum o yüzdenzaten sensörlü olduğu için üç aşağı beş yukarı aynı bıtıyor programlar, ılk baslarda ıkı makıne bır atıyordum cok bırbırıne gırıyor çamaşırlar dıye sımdı bıre bır atıyorum aşkım benım çok memnunum ben
Bende uygulamadan giriyorum atmadı hiç canım. Ama alıntı kısmını bilmiyorum dikkat etmedimKk sayfasına internet tarayıcısından girmiyorum uygulama gibi olanı indirdim sorun yoktu ama 2 gündür atıyor kk den yaa, sizde de oluyor mu?
Bir de bazı alıntılanan mesajlara denk geliyorum ama mesajları sıra sıra okuyup gelirken görmüyorum, çoğu mesajı atlıyor göstermiyor. Niye böyle oldu ki
Rahim ağzına takılma kuzum o bir hafta 2 diğer hafta 4 çıkıyor ya çok ayrıntı yazmak istemiyorum ama doktor kendi karar verir zaten bebeğe ve sana gire bende oldu diye sizde olacak diye bir durum yok ama keşke 37 de bıraksaydım demiştimGerçekten miii doktorum bende 36 da keseceğim gelirse gelsin dedi hemen gelmez diye düşündüm ama şimdi korktumrahim ağzı kısalığın var mıydı ozaman
Bende şu saatte yedim yattım bravoDeli gibi uykum var ama acıktım yememek için direniyorum
Önceki mesajların hepsini göremiyorum, okudum bitti son sayfaya geldim sanıyorum, bi bakıyorum bir mesaj alıntılanmış, ama ben o mesajı görmedim sayfaları okurkenBende uygulamadan giriyorum atmadı hiç canım. Ama alıntı kısmını bilmiyorum dikkat etmedim
O da ayrı konu ablam mesela şey diyor gece lambaları olmaz koridorun ışığını aç içeri vursun diyorÇocuklar ve bebekler için de faydalıymış tuz lambası olabilir aslında, ama ortalığa yeterli aydınlık veriyor mu o önemli
Benimkide oyle asiri rahatay o da doğru benimki o kadar rahat bir adam ki çocuğu doğurmayı bile unutur o derece kdkdldllsls
Günaydın canimmmmm hadi inşallah
Valla öyle kuzum bazı bünyeler böyle sabret az daha üzülme
Aynen devamke canlarYok kız bırakma tabi devam diyorsa vardır bi bildiği
Yani genel anlamda sezaryen ile alakalı böyle pozitif şeyler duyuyorum. Kalbim akışına bırak su yolunu bulsun diyor. Mantığım git sezaryen ol günün saatin belli olsun diyor. Sonra ikisini de susturup bekliyorumEvet bütün akşam kızı doğum ve şekilleri konusunda darladıktan sonra olmaktan korktuğun yerdeyim
Sezaryan güzel geçmiş dostlarım gaz dışında hiçbir sıkıntısı olmamış onu da hemen akşam pırtlatmışertesi gün hop taburcu etmişler başım bile ağrımadı zaten sürekli serum veriyorlar ağrı olmasın diye dedi hareket etmekte de zorlanmamış birkaç güne ev işi bile yapıyordum çok zorlamadan kendimi dedi
Genel anestezi olmayı kendisi istemiş ben dişçide bile uyuşsa da yapılan işlemi hissetme durumunu sevmiyorum tansiyonum oynuyor uyanık olamazdım dedi ablası uyanık olmuş sanırım ağrı acı yaşamamış ama çekiştirme falan gibi şeyleri hissetmiş o da panikletmiş onu ben kendimi biliyorum cesaret edemedim o kadarına diyor
Total olarak normal doğumu hiç yaşamadım ama yaşayanların anlattığına bakılarak sezaryande çekeceğin acı normal doğumun yüzde beşi bile değildir tabii iyi doktora denk gelmek de çok önemli ben şanslıydım bir daha doğursam yine aynı şekilde olur diyor
Sezaryen olma sebebi benimkine benzer bir durumdu, alttan muayenede canı aşırı yandığı doktoru dokundurtmadığı için ben normal doğurmama diyip sezaryen seçmişti o da
Yorumları bu şekilde. Güzel bir doğum hikayesi varmış boşuna anlatma anlatma diyip durmuşum
Ben sonuç olarak hala net değilim daha zamanım var sonuçta bakalım ne olacak
Ben nidilat kullanmıyorum şu an canım progestan kullanıyorum.Canım nidilat ı nasıl kullanıyorsun günde kaç kere
Aboo çok demiş yaaa40 bitiyor kuzum
Dun bende bi arkadasla yazisiyorum. Oda 3.ye hamile 2 haftasi kaldi.Evet bütün akşam kızı doğum ve şekilleri konusunda darladıktan sonra olmaktan korktuğun yerdeyim
Sezaryan güzel geçmiş dostlarım gaz dışında hiçbir sıkıntısı olmamış onu da hemen akşam pırtlatmışertesi gün hop taburcu etmişler başım bile ağrımadı zaten sürekli serum veriyorlar ağrı olmasın diye dedi hareket etmekte de zorlanmamış birkaç güne ev işi bile yapıyordum çok zorlamadan kendimi dedi
Genel anestezi olmayı kendisi istemiş ben dişçide bile uyuşsa da yapılan işlemi hissetme durumunu sevmiyorum tansiyonum oynuyor uyanık olamazdım dedi ablası uyanık olmuş sanırım ağrı acı yaşamamış ama çekiştirme falan gibi şeyleri hissetmiş o da panikletmiş onu ben kendimi biliyorum cesaret edemedim o kadarına diyor
Total olarak normal doğumu hiç yaşamadım ama yaşayanların anlattığına bakılarak sezaryande çekeceğin acı normal doğumun yüzde beşi bile değildir tabii iyi doktora denk gelmek de çok önemli ben şanslıydım bir daha doğursam yine aynı şekilde olur diyor
Sezaryen olma sebebi benimkine benzer bir durumdu, alttan muayenede canı aşırı yandığı doktoru dokundurtmadığı için ben normal doğurmama diyip sezaryen seçmişti o da
Yorumları bu şekilde. Güzel bir doğum hikayesi varmış boşuna anlatma anlatma diyip durmuşum
Ben sonuç olarak hala net değilim daha zamanım var sonuçta bakalım ne olacak
Ya yerim senin canınıHiç de bile teyzesiAma dökülmeye başlamış
Tuvalete çıkmaktan kaç dakika uyuyorum bilmiyorum bence tuvalette sabahlıyorumBende şu saatte yedim yattım bravo
Ya bu ne güzel bir platformmuşPastamiuflermisin diye bi platformda oğlum için köy okulunda pasta kesildi. Benim adağım vardı yapıcam diye arıyordum bi yer burayı arkadaşım önerdi araştırdım güvenilir geldi. Mesela pastayı kesmeden parayı almıyorlar; hediye için para kabul etmiyorlar, hediyeyi alıp biz yolluyormuşuz. Düşünen varsa bakabilir
Günaydınnnn
Doktorum bugün ok derse ben de hurmaya başlarım. Geliciiiz peşindenAynen devamke canlarben hurma ve ahududu çayına başlıyorum ufaktan var mı gelen
Yani genel anlamda sezaryen ile alakalı böyle pozitif şeyler duyuyorum. Kalbim akışına bırak su yolunu bulsun diyor. Mantığım git sezaryen ol günün saatin belli olsun diyor. Sonra ikisini de susturup bekliyorumSezaryenden hiç korkmuyorum. Vajinalden aşırı derecede korkuyorum. Allahım yardım etsin ya hepimize zor vallahi zor
Ben nidilat kullanmıyorum şu an canım progestan kullanıyorum.
Aboo çok demiş yaaa
Hadi miniği kontrol et bakalım güzel haberler le dön inşallah ya bu sayfayı çok seviyorum kimse birbirini görmedi ama hep dualar güzel dilekler kulun kula duası kabul olur derler hepimiz hayırlısıyla kolaylıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallahYa bu ne güzel bir platformmuşbayıldım
Günaydınnnninşallah canım hazırlanıp gideceğim şimdi
Doktorum bugün ok derse ben de hurmaya başlarım. Geliciiiz peşinden
Sor bakalım doktora bugün. Bizim senle günlerimiz aynı zatenYa bu ne güzel bir platformmuşbayıldım
Günaydınnnninşallah canım hazırlanıp gideceğim şimdi
Doktorum bugün ok derse ben de hurmaya başlarım. Geliciiiz peşinden
Ben 20 haftadan itibaren 36 ya kadar kullandım. Ve sancim oluyordu gerçekten nidicart bana çok iyi geldi. Kızım da iri bebekdi doktor bırakalım dedi 2. Günü dogumum başladı. Ha 1 hafta daha kullanınca ne olur ki diyorum. Yani bu gebeligimde kullanmadım ama eğer bu tecrübem olsaydı 37 de bırakırdım sanırımCanım benim bende şu an nidicard ve progestan kullanıyorum 36+1 e randevu verdi doktorum bırakınca hemen doğum başlar mı Bi de 33+5 den beri kullanmış olacağım Bi zararı olur muebru_can_ebru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?