- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Amin canım bir cogumuzun durumu bu sanirjmTuvalete çıkmaktan kaç dakika uyuyorum bilmiyorum bence tuvalette sabahlıyorumgelince de yatınca nefes alamıyorum Allahım hayırlı zamanında ve kolaylıkla doğum nasip etsin ne diyelim
Teşekkür ederim, bende burda duyunca anlamını vazgeçtim Ayza danKulaga ikiside hos geliyor ama Ayzanin anlamini kizlar yazinca Aden tabiki
Yurtdışı içinde kullanimi uygun
GünaydınlarGunaydin kizlar
Ben ara ara yiyordum zaten hurma bikac tane.Sayisini arttırırım artık.Aynen devamke canlarben hurma ve ahududu çayına başlıyorum ufaktan var mı gelen
İnşallah kuşumHadi miniği kontrol et bakalım güzel haberler le dön inşallah ya bu sayfayı çok seviyorum kimse birbirini görmedi ama hep dualar güzel dilekler kulun kula duası kabul olur derler hepimiz hayırlısıyla kolaylıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah
Soracağım canımSor bakalım doktora bugün. Bizim senle günlerimiz aynı zaten
Ben gece çok sık kalkmıyorum tuvalete. 1 kere falan. Onda da sıkışmış olup yataktan zor iniyorumAmin canım bir cogumuzun durumu bu sanirjm
Amin canım benimİnşallah kuşum1 saate haber veririm galiba. Ben de çok seviyorum sizleri ya. Sizinle sevinip sizinle üzülüyorum bir sürü kız kardeşim oldu Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin
Soracağım canım
Hay maşallahHiç de bile teyzesiAma dökülmeye başlamış
Günde 3 kaka süper kuzumEveet deneyimli annelere sorum varGeldiğinden beri 3.kaka yapması, kaka yapma iyi beslendiği anlamına mı geliyor Bi de evde de yüzüne işedi oğlu olcaklar kolay gelsin Şimdi bi tane mendil ayarladım değişirken koyuyorum
Sen doğurursun ya ben sana inanıyorumAynen devamke canlarben hurma ve ahududu çayına başlıyorum ufaktan var mı gelen
Yani genel anlamda sezaryen ile alakalı böyle pozitif şeyler duyuyorum. Kalbim akışına bırak su yolunu bulsun diyor. Mantığım git sezaryen ol günün saatin belli olsun diyor. Sonra ikisini de susturup bekliyorumSezaryenden hiç korkmuyorum. Vajinalden aşırı derecede korkuyorum. Allahım yardım etsin ya hepimize zor vallahi zor
Ben nidilat kullanmıyorum şu an canım progestan kullanıyorum.
Aboo çok demiş yaaa
Su akar yolunu bulur beeee ama senın doktor karar vermeni istiyor sanırımEvet bütün akşam kızı doğum ve şekilleri konusunda darladıktan sonra olmaktan korktuğun yerdeyim
Sezaryan güzel geçmiş dostlarım gaz dışında hiçbir sıkıntısı olmamış onu da hemen akşam pırtlatmışertesi gün hop taburcu etmişler başım bile ağrımadı zaten sürekli serum veriyorlar ağrı olmasın diye dedi hareket etmekte de zorlanmamış birkaç güne ev işi bile yapıyordum çok zorlamadan kendimi dedi
Genel anestezi olmayı kendisi istemiş ben dişçide bile uyuşsa da yapılan işlemi hissetme durumunu sevmiyorum tansiyonum oynuyor uyanık olamazdım dedi ablası uyanık olmuş sanırım ağrı acı yaşamamış ama çekiştirme falan gibi şeyleri hissetmiş o da panikletmiş onu ben kendimi biliyorum cesaret edemedim o kadarına diyor
Total olarak normal doğumu hiç yaşamadım ama yaşayanların anlattığına bakılarak sezaryande çekeceğin acı normal doğumun yüzde beşi bile değildir tabii iyi doktora denk gelmek de çok önemli ben şanslıydım bir daha doğursam yine aynı şekilde olur diyor
Sezaryen olma sebebi benimkine benzer bir durumdu, alttan muayenede canı aşırı yandığı doktoru dokundurtmadığı için ben normal doğurmama diyip sezaryen seçmişti o da
Yorumları bu şekilde. Güzel bir doğum hikayesi varmış boşuna anlatma anlatma diyip durmuşum
Ben sonuç olarak hala net değilim daha zamanım var sonuçta bakalım ne olacak
Ay canım 3 yazmışım 5 olcaktı. Anneliğin ilk gününden yazma bozuklukları başladıGünde 3 kaka süper kuzum5-6 dolu çiş bi kaka bile yeterli ama bu daha güzel daha çabuk toparlar
5 kaka oldu bu pardonEveet deneyimli annelere sorum varGeldiğinden beri 3.kaka yapması, kaka yapma iyi beslendiği anlamına mı geliyor Bi de evde de yüzüne işedi oğlu olcaklar kolay gelsin Şimdi bi tane mendil ayarladım değişirken koyuyorum
Hahahaah canım.benim.cok şanslısınBen gece çok sık kalkmıyorum tuvalete. 1 kere falan. Onda da sıkışmış olup yataktan zor iniyorumsık çıkma güncellemesi bana gelmez inş
Güzel kuzum harika maşallah küçük ne kadar oluyor Yerim ben onu ya5 kaka oldu bu pardon
Sabrettim, yemedim, uyuyakaldım şimdi de deli gibi midem bulanıyorBende şu saatte yedim yattım bravo
Bebeğine göre değişir kimisi iki üç günde bir yapar oda anormal değildir aslında , ama bu aylarda yenıdoğanken daha çok yapması çok daha güzel bişeyAy canım 3 yazmışım 5 olcaktı. Anneliğin ilk gününden yazma bozuklukları başladıEşim uyandığımda gitmişti ona günaydın yazınca hep öpücük koyarım,koymamışım sabah vay arkadaş ilk günden pabucumuz dama atıldı demiş o da
Canım günde 5-6 tane yemek yeterliymişTeşekkür ederim, bende burda duyunca anlamını vazgeçtim Ayza dan
Günaydınlar
Ben ara ara yiyordum zaten hurma bikac tane.Sayisini arttırırım artık.
Ay ne güzel yaaa ben sabaha kadar 5 kez çıkarım en azBen gece çok sık kalkmıyorum tuvalete. 1 kere falan. Onda da sıkışmış olup yataktan zor iniyorumsık çıkma güncellemesi bana gelmez inş
Harbi mi diyorsun kızSen doğurursun ya ben sana inanıyorum
İçime öyle doğduuuuuCanım günde 5-6 tane yemek yeterliymiş
Ay ne güzel yaaa ben sabaha kadar 5 kez çıkarım en az
Harbi mi diyorsun kızver gazı biri şu an doğururusun dese doğurcam sez ol dese gidip olcam o moddayım
+1 bende sendenim ama çoğunlukla sıkışmıyorum bile bazı geceler kalkmadığım bile oluyorBen gece çok sık kalkmıyorum tuvalete. 1 kere falan. Onda da sıkışmış olup yataktan zor iniyorumsık çıkma güncellemesi bana gelmez inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?