2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kulaga ikiside hos geliyor ama Ayzanin anlamini kizlar yazinca Aden tabiki
Yurtdışı içinde kullanimi uygun
Teşekkür ederim, bende burda duyunca anlamını vazgeçtim Ayza dan
Günaydınlar
Aynen devamke canlar ben hurma ve ahududu çayına başlıyorum ufaktan var mı gelen
Ben ara ara yiyordum zaten hurma bikac tane.Sayisini arttırırım artık.

İnşallah kuşum 1 saate haber veririm galiba. Ben de çok seviyorum sizleri ya. Sizinle sevinip sizinle üzülüyorum bir sürü kız kardeşim oldu Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin
Sor bakalım doktora bugün. Bizim senle günlerimiz aynı zaten
Soracağım canım

Günde 3 kaka süper kuzum 5-6 dolu çiş bi kaka bile yeterli ama bu daha güzel daha çabuk toparlar

Sen doğurursun ya ben sana inanıyorum

Su akar yolunu bulur beeee ama senın doktor karar vermeni istiyor sanırım

Günde 3 kaka süper kuzum 5-6 dolu çiş bi kaka bile yeterli ama bu daha güzel daha çabuk toparlar
Ay canım 3 yazmışım 5 olcaktı. Anneliğin ilk gününden yazma bozuklukları başladı Eşim uyandığımda gitmişti ona günaydın yazınca hep öpücük koyarım,koymamışım sabah vay arkadaş ilk günden pabucumuz dama atıldı demiş o da

Bebeğine göre değişir kimisi iki üç günde bir yapar oda anormal değildir aslında , ama bu aylarda yenıdoğanken daha çok yapması çok daha güzel bişey kocan artık birazcık kusura bakmasın

Teşekkür ederim, bende burda duyunca anlamını vazgeçtim Ayza dan

Günaydınlar

Ben ara ara yiyordum zaten hurma bikac tane.Sayisini arttırırım artık.
Canım günde 5-6 tane yemek yeterliymiş
Ben gece çok sık kalkmıyorum tuvalete. 1 kere falan. Onda da sıkışmış olup yataktan zor iniyorum sık çıkma güncellemesi bana gelmez inş
Ay ne güzel yaaa ben sabaha kadar 5 kez çıkarım en az
Sen doğurursun ya ben sana inanıyorum
Harbi mi diyorsun kız ver gazı biri şu an doğururusun dese doğurcam sez ol dese gidip olcam o moddayım

Canım günde 5-6 tane yemek yeterliymiş

Ay ne güzel yaaa ben sabaha kadar 5 kez çıkarım en az

Harbi mi diyorsun kız ver gazı biri şu an doğururusun dese doğurcam sez ol dese gidip olcam o moddayım
İçime öyle doğduuuuu Su gibi olsun inşallah hangi yolla olursa olsun
Bende acaba çay neyin içsemmi yaaa gelir belki
Oğlumda bu zamanları hatırlıyorum ayy onu ye bunu iç şu egzersizi yap sıcak su memeni ov şeyine masaj yap kocaya yanaş
Şimdi kafam o kadar rahat ki bu da çok güzelmiş

Ben gece çok sık kalkmıyorum tuvalete. 1 kere falan. Onda da sıkışmış olup yataktan zor iniyorum sık çıkma güncellemesi bana gelmez inş
+1 bende sendenim ama çoğunlukla sıkışmıyorum bile bazı geceler kalkmadığım bile oluyor
İnşallah böyle doğururuz kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…