Ben aslında düşünüyordum ama dün dr kafası yukarıda makat geliş i 37.haftaya kadar bekleyelim belki dönebilir deyince şimdi başlarım doğum tetiklenir bizim sıpa da makat ne olur ne olmaz 37.haftadan sonra duruma göre başlayacağım sanırımAynen devamke canlarben hurma ve ahududu çayına başlıyorum ufaktan var mı gelen
Normal diye iste beklicez dedi. Ama bu gruptakibebisler aceleci ben beklemez diye dusunuyorum ama bakalimAynen devamke canlarben hurma ve ahududu çayına başlıyorum ufaktan var mı gelen
Yani genel anlamda sezaryen ile alakalı böyle pozitif şeyler duyuyorum. Kalbim akışına bırak su yolunu bulsun diyor. Mantığım git sezaryen ol günün saatin belli olsun diyor. Sonra ikisini de susturup bekliyorumSezaryenden hiç korkmuyorum. Vajinalden aşırı derecede korkuyorum. Allahım yardım etsin ya hepimize zor vallahi zor
Ben nidilat kullanmıyorum şu an canım progestan kullanıyorum.
Aboo çok demiş yaaa
Bana şimdi günde 2 ye düş 2 gün öyle kullan öyle bırak ama progestana devam et dediBen 20 haftadan itibaren 36 ya kadar kullandım. Ve sancim oluyordu gerçekten nidicart bana çok iyi geldi. Kızım da iri bebekdi doktor bırakalım dedi 2. Günü dogumum başladı. Ha 1 hafta daha kullanınca ne olur ki diyorum. Yani bu gebeligimde kullanmadım ama eğer bu tecrübem olsaydı 37 de bırakırdım sanırım
Dimi 40+larda normal doğurmak da çok zor yaNormal diye iste beklicez dedi. Ama bu gruptakibebisler aceleci ben beklemez diye dusunuyorum ama bakalim
Evet kuzum duam hep oyle. Ama minnos bilir heralde gelecegi zamaniDimi 40+larda normal doğurmak da çok zor ya
İnşallah sağlıklı bir zamanda ama çok bekletmeden gelirler
38.hafta iyi keşke o zaman gelse
Yaa yazdigini gormemism kuzum. Bende baslasam mi diyorum hurmaya. Hatta ananasi da oneriyorlarAynen devamke canlarben hurma ve ahududu çayına başlıyorum ufaktan var mı gelen
Yani genel anlamda sezaryen ile alakalı böyle pozitif şeyler duyuyorum. Kalbim akışına bırak su yolunu bulsun diyor. Mantığım git sezaryen ol günün saatin belli olsun diyor. Sonra ikisini de susturup bekliyorumSezaryenden hiç korkmuyorum. Vajinalden aşırı derecede korkuyorum. Allahım yardım etsin ya hepimize zor vallahi zor
Aboo çok demiş yaaa
Bugun rdvun demi
Sende ayni benim kafadan yaCanım günde 5-6 tane yemek yeterliymiş
Ay ne güzel yaaa ben sabaha kadar 5 kez çıkarım en az
Harbi mi diyorsun kızver gazı biri şu an doğururusun dese doğurcam sez ol dese gidip olcam o moddayım
Sirf bende buyuzden baslamadim hurmayaBen aslında düşünüyordum ama dün dr kafası yukarıda makat geliş i 37.haftaya kadar bekleyelim belki dönebilir deyince şimdi başlarım doğum tetiklenir bizim sıpa da makat ne olur ne olmaz 37.haftadan sonra duruma göre başlayacağım sanırım
Bende suan acaba sira kimde diye bekliyorumNormal diye iste beklicez dedi. Ama bu gruptakibebisler aceleci ben beklemez diye dusunuyorum ama bakalim
Evet kendileri biliyor ne zaman ve nasıl gelecekleriniEvet kuzum duam hep oyle. Ama minnos bilir heralde gelecegi zamanihurmaya baslasam mi acaba erken mi ya
Aynen öyle bakalım ne yapacak bizim oğlanlarSirf bende buyuzden baslamadim hurmaya
Benimde niyetim bu hafta baslamakti
E sezeryan olacaksa hic yememek daha mantikli olacak gibi
Alt tarafi acmaya gerek yok simdi
Ben yarisi sonlarda tamamlayacak gibi hissediyorumBende suan acaba sira kimde diye bekliyorum
Kim doguracak acaba diyorumtahminlerde bulunuyorum
Helede ikimizinki ayni yoldan gidiyoAynen öyle bakalım ne yapacak bizim oğlanlarAnneleri muallakta bırakıyor sıpalar ya
O zaman cumadan sonra baslayayim hala basi asagidaysa mademEvet kendileri biliyor ne zaman ve nasıl geleceklerini
Yani kontrolü bekle orda sor ona göre başla bence
Ben de öyle diyordum ya aynı cümleyi buraya da yazmış olabilirim hattaNe güzel inş bizde böyle anlatırız cok kolay olsun
Benim icin alttan muayene hala çok zor ama burada kimsenin umrunda değil bu durum
Epiduralli ve epiduralsiz ikisinide deneyimledim
Epiduralli normal doğum gerçekten çok rahatinstagramda bi kadın var
Doğumu nasıl düşünüyorsun diye sorduklarında verdiği cevap muazzamdı dediki
Bu onun doğumu bilmiyorum o seçecek ben sadece kanalım
benimki annem beni dünyaya getirirken gerçekleşti demişti
Yani demem o ki hangisi olursa yada hangisi içinizden geliyorsa ya da zorunlu olarak karar verilen doğum şekli demekki hayırlı olanı
nasıl olacaksa çok kolay olsun musmutlu geçsin süreç inşallah birbirimizede dua edelim
iki şekildede en güzel kavuşmayı yaşayacağız inş herşey geçiyo inş
Buarada hurma ve ahududu yaprağı çayı başlayacağım (erken doğuma sebep olmuyormuş kolay doğum için etkisi varmış)
Öyle canım çok zor ya cidden anneliğin her aşaması ayrı bir zorAynen devamke canlarben hurma ve ahududu çayına başlıyorum ufaktan var mı gelen
Aboo çok demiş yaaa
Canım bence senin sezaryen istemen çok normal seninki gibi bir durumum olsa ben bir dakika bile düşünmem çünkü bebek için risk olabilecek bir şey neden alayım o riski diyebilirim ve bence bebek ağırsa doğum zamanı dönmediyse falan gayet net seçmiş yolunu işte çocuk normal doğmak istemiyor diye düşünürümDun bende bi arkadasla yazisiyorum. Oda 3.ye hamile 2 haftasi kaldi.
Turkiyede hemsirelik okumus sanirim bi kac yil calisip buraya gelmis
Ilki sezeryan ikincisi normal olmus
Ilkinde cok zorlandim falan dedi yani boyle öcu gibi anlatti.
Benimki belki sezeryan olacak kafasi yukarda ve kilolu bebek dedim
Ikinci normal dogumda 3870 dogmus, kafasini cevirmek icin bi video gonderdi onu uygula doner dedi. Ben yapamam falan diyince sen sezeryan istiyosun bence diyo. Ben ikisinide zorlamiyorum en kolay ve sagliklisi hangisi olacaksa o olsun . Illa normal yada sezeryan diye diretmiyorum.
Bir ay sonra bu zamanlar karar vermiş olmam gerek kuzum evet 38. Haftanın içinde olacağım artık çünkü ve doktor sezaryan olacaksa gün vermem gerekiyor dedi yoğun bir kadın sürekli başka doktorlara eğitim falan da veriyor bir de bizim hastanede sezaryene onunla beraber iki doktor daha giriyor neden bilmiyorum onların da günü saati ayarlanacak falan derken öyle işteSu akar yolunu bulur beeee ama senın doktor karar vermeni istiyor sanırım
Ben şu ekimi gormek istiyorumBen yarisi sonlarda tamamlayacak gibi hissediyorum
Suan ne istedigimi bende bilmiyorumCanım bence senin sezaryen istemen çok normal seninki gibi bir durumum olsa ben bir dakika bile düşünmem çünkü bebek için risk olabilecek bir şey neden alayım o riski diyebilirim ve bence bebek ağırsa doğum zamanı dönmediyse falan gayet net seçmiş yolunu işte çocuk normal doğmak istemiyor diye düşünürümki benim çevremde bu durumda olup normal doğuracağım diye inat eden kim varsa kendini hep sezaryande buldu
Zamanı gelince pozisyonu değişir kolay doğum olacak duruma gelir o başka sen zaten iki kere normal doğurmuşsun neden üçüncüyü de öyle istemeyesin yani bildiğin yol eminim sana daha rahat gelir
Ben gelecegi dusunuyorumcocugum cok soguklara kalmasinBen şu ekimi gormek istiyorumhadi 1inede raziyim pazar olmaz diyodum ama neyse ekim olsunda 1inde 00:01 bile olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?