2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Aynen devamke canlar ben hurma ve ahududu çayına başlıyorum ufaktan var mı gelen
Ben aslında düşünüyordum ama dün dr kafası yukarıda makat geliş i 37.haftaya kadar bekleyelim belki dönebilir deyince şimdi başlarım doğum tetiklenir bizim sıpa da makat ne olur ne olmaz 37.haftadan sonra duruma göre başlayacağım sanırım

Normal diye iste beklicez dedi. Ama bu gruptakibebisler aceleci ben beklemez diye dusunuyorum ama bakalim

Bana şimdi günde 2 ye düş 2 gün öyle kullan öyle bırak ama progestana devam et dedi

Normal diye iste beklicez dedi. Ama bu gruptakibebisler aceleci ben beklemez diye dusunuyorum ama bakalim
Dimi 40+larda normal doğurmak da çok zor ya
İnşallah sağlıklı bir zamanda ama çok bekletmeden gelirler
38.hafta iyi keşke o zaman gelse

Yaa yazdigini gormemism kuzum. Bende baslasam mi diyorum hurmaya. Hatta ananasi da oneriyorlar

Canım günde 5-6 tane yemek yeterliymiş

Ay ne güzel yaaa ben sabaha kadar 5 kez çıkarım en az

Harbi mi diyorsun kız ver gazı biri şu an doğururusun dese doğurcam sez ol dese gidip olcam o moddayım
Sende ayni benim kafadan ya
Her sekle girmeye musaitim suan
Sezeryan super deseler direk sezeryan
Normal dahada super deseler normale gidecek haldeyim

Sirf bende buyuzden baslamadim hurmaya
Benimde niyetim bu hafta baslamakti
E sezeryan olacaksa hic yememek daha mantikli olacak gibi
Alt tarafi acmaya gerek yok simdi

Evet kuzum duam hep oyle. Ama minnos bilir heralde gelecegi zamani hurmaya baslasam mi acaba erken mi ya
Evet kendileri biliyor ne zaman ve nasıl geleceklerini
Yani kontrolü bekle orda sor ona göre başla bence

Sirf bende buyuzden baslamadim hurmaya
Benimde niyetim bu hafta baslamakti
E sezeryan olacaksa hic yememek daha mantikli olacak gibi
Alt tarafi acmaya gerek yok simdi
Aynen öyle bakalım ne yapacak bizim oğlanlar Anneleri muallakta bırakıyor sıpalar ya

Ben de öyle diyordum ya aynı cümleyi buraya da yazmış olabilirim hatta o kadın ben değilim ama haha ama düşünce şeklim aynı ve sezaryenle ilgili tek sorunum şu an gerçekten oğlumun gelişine müdahale ediyor olmak
Bu onun yolculuğu çocuğum da gitti 25. Haftada baş Aşağı döndü belki normal gelmek istiyor sezaryenle gününü belirleyip onu hazır olmadığı bir zamandan daha erken zorla oradan çıkarmış gibi olmak istemiyorum
Hatta bunu o kadar istemiyorum ki düşündükçe çocuğuma haksızlık ederim diyerek kalbim sıkışıyor haddime değilmiş gibi geliyor onun zamanına karışmak
Bir yandan benim korkularım var ve bu şekilde travmalı bir doğum yaşarsam o da çocuğum için kötü olacak doğum travması olan bir anne olmak da istemiyorum
Kafam allak bullak hayırlısı hakkımda düşünmeye ara veriyorum bir süre bu mevzuyu yoksa kafayı yiyeceğim
Hepimiz için sağlıklısı hayırlısı kolayı olsun inşallah
Öyle canım çok zor ya cidden anneliğin her aşaması ayrı bir zor güzel ama bir o kadar da zor bir yolculuk Allah yardımcımız olsun
Nasıl geliyorsa gelsinler ama hem bebeklerimiz hem bizim için hayırlısı iyisi güzeli olsun
Canım bence senin sezaryen istemen çok normal seninki gibi bir durumum olsa ben bir dakika bile düşünmem çünkü bebek için risk olabilecek bir şey neden alayım o riski diyebilirim ve bence bebek ağırsa doğum zamanı dönmediyse falan gayet net seçmiş yolunu işte çocuk normal doğmak istemiyor diye düşünürüm ki benim çevremde bu durumda olup normal doğuracağım diye inat eden kim varsa kendini hep sezaryande buldu
Zamanı gelince pozisyonu değişir kolay doğum olacak duruma gelir o başka sen zaten iki kere normal doğurmuşsun neden üçüncüyü de öyle istemeyesin yani bildiğin yol eminim sana daha rahat gelir

Su akar yolunu bulur beeee ama senın doktor karar vermeni istiyor sanırım
Bir ay sonra bu zamanlar karar vermiş olmam gerek kuzum evet 38. Haftanın içinde olacağım artık çünkü ve doktor sezaryan olacaksa gün vermem gerekiyor dedi yoğun bir kadın sürekli başka doktorlara eğitim falan da veriyor bir de bizim hastanede sezaryene onunla beraber iki doktor daha giriyor neden bilmiyorum onların da günü saati ayarlanacak falan derken öyle işte
Normal doğuracaksam zaten sıkıntı yok da planlı sezaryen önden tarih vermesi gerektiği için işi bozuyor

Suan ne istedigimi bende bilmiyorum
Tek istedigim en kolayi ve sagliklisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…