Bizim dogumlar oyle cok asiri soguklara kalmaz ya.Ben gelecegi dusunuyorumcocugum cok soguklara kalmasin
Geçen sene mayıs ayında sezaryen olan arkadaşımı göreceğim birazdanbu zamana kadar hiç sormadım nasıldı diye korkmamak için sorucam bu akşam bakalım ne diyecek o genel anestezi oldu gerçi iyi bir şey duyarsam ben günümü alırım bir sonraki kontorle bekleyin beni anacım
Sezeryan gayet rahattı alın gününüzü gitsinAy hadi bakalım yorumunu bekliyorum. Benim ablam bana diyor hiç uğraşma gel gününü alalım mis gibi. Bebekle uğraşmaktan sez ağrısı falan anlamıyorsun. Zaten 2 güne hepsi olmuş bitmiş oluyor diyor.
Valla altını değişirken onu düşündüm az önce. Çırpı bacaklar hiç durmuyor hemen kapatamıyorumBen gelecegi dusunuyorumcocugum cok soguklara kalmasin
Canım günde 5-6 tane yemek yeterliymiş
Ay ne güzel yaaa ben sabaha kadar 5 kez çıkarım en az
Ayy inşallah çok çok amin+1 bende sendenim ama çoğunlukla sıkışmıyorum bile bazı geceler kalkmadığım bile oluyor
İnşallah böyle doğururuz kız
O zaman sıradaki tahminin kimBende suan acaba sira kimde diye bekliyorum
Kim doguracak acaba diyorumtahminlerde bulunuyorum
Evet ama izmir aksamlari asiri serin yaBizim dogumlar oyle cok asiri soguklara kalmaz ya.
Sonbahar iste normal hava sartlari
Kar falan yagacak havalar daha uzak
Yaa. Gozyasim pitValla altını değişirken onu düşündüm az önce. Çırpı bacaklar hiç durmuyor hemen kapatamıyorumHava sıcak en azından dedim
Aynen valla çok benziyorlar bakalım gelme zamanları da benzeyecek miHelede ikimizinki ayni yoldan gidiyo
Gunumuzde ayni
Kafada yukarda
BencedeO zaman cumadan sonra baslayayim hala basi asagidaysa madem
Canım sana ciğer geliştici de vuruldu yanlış hatırlamıyorsam için rahat olsun artık doğsa da sorun yaşamazsınız bence Allah'ın izniyleYaaa maşallah valla sizi gördükten sonra erken doğarsa doğsun modundayım maşallah toparlıyorlar hemenatatalya
Orda nasıl bilmiyorum ama burda gidişat sezeryanse 38-39.haftalarda alıyorlar genelde eğer bizim oğlan dönmezse ekimin ilk haftası olur sezeryan diye düşünüyorumBen şu ekimi gormek istiyorumhadi 1inede raziyim pazar olmaz diyodum ama neyse ekim olsunda 1inde 00:01 bile olur
Bende bu hafta rapor aldım ya sabah araba bana lazımdı eşimi işe bıraktım ev için boya baktım arabayı yıkamaya verdim 30 dk kadar yürüdüm ve yorulmadım inanır mısın gençleştim resmen bu kadar mı fark ederİste son gunlerim cok mutluyum
Bende 37-38 çok istiyorum normal olursa 40 hakkaten zor olur taşımak doğurmak vaDimi 40+larda normal doğurmak da çok zor ya
İnşallah sağlıklı bir zamanda ama çok bekletmeden gelirler
38.hafta iyi keşke o zaman gelse
İnsallah kuzum yaa haftasonlari bir hafiflik geliyor zatenBende bu hafta rapor aldım ya sabah araba bana lazımdı eşimi işe bıraktım ev için boya baktım arabayı yıkamaya verdim 30 dk kadar yürüdüm ve yorulmadım inanır mısın gençleştim resmen bu kadar mı fark eder
Sende haftaya çok rahat olcaksın
1 hafta gerilik çok önemli değil diyor canım doktorlar hatta 2 haftaya kadar normal kabul ediliyorEvet kızçelerim kontrolden geldimm. Nstde 3 tane sancım çıktı doktor çok üzerinde durmadı. Sata göre 36+2 ultrasona göre 35+2 çıktı 1 hafta geride. Kilosu 2714 olmuş. 1 hafta geriye düşmüş sıkıntı var mı diye sordum hayır sorun yok, 2 haftada 300 gr almış gayet iyi dedi. Hiç üstünde durmadı.
2 hafta önce yürüyüş bile yapma dediniz artık yapabilir miyim dedim evet artık serbest istediğini yapabilirsin, 36. hafta bizim için miat bu saatten sonra doğumu durdurmayız dedi. Hurma falan yiyebilir miyim dedim bunları tabii yapabilirsin ama 37 daha ideal, haftaya bu önerileri vereceğim ev işi yap merdiven çık vs diyeceğim dedi.
Durumlar böyle. Normal doğum pozisyonunda şu an. Daracık bir alandan yüzünü görmeye çalışıyoruz ama ı ıh yanisağlık olsun doğunca görürüz
Cuma günü hafifi hafifsin hafifİnsallah kuzum yaa haftasonlari bir hafiflik geliyor zaten
Bende öyle düşünüyorum onu çok istiyorum yaBende 37-38 çok istiyorum normal olursa 40 hakkaten zor olur taşımak doğurmak va
Çok merak ediyorum sonum ne olacakSezeryan gayet rahattı alın gününüzü gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?