2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257

Ay hadi bakalım yorumunu bekliyorum. Benim ablam bana diyor hiç uğraşma gel gününü alalım mis gibi. Bebekle uğraşmaktan sez ağrısı falan anlamıyorsun. Zaten 2 güne hepsi olmuş bitmiş oluyor diyor.
Sezeryan gayet rahattı alın gününüzü gitsin

Yaaa maşallah valla sizi gördükten sonra erken doğarsa doğsun modundayım maşallah toparlıyorlar hemen atatalya
Canım sana ciğer geliştici de vuruldu yanlış hatırlamıyorsam için rahat olsun artık doğsa da sorun yaşamazsınız bence Allah'ın izniyle Çok küçük olması dışında bi zorluğu yok

Ben şu ekimi gormek istiyorum hadi 1inede raziyim pazar olmaz diyodum ama neyse ekim olsunda 1inde 00:01 bile olur
Orda nasıl bilmiyorum ama burda gidişat sezeryanse 38-39.haftalarda alıyorlar genelde eğer bizim oğlan dönmezse ekimin ilk haftası olur sezeryan diye düşünüyorum

Evet kızçelerim kontrolden geldimm. Nstde 3 tane sancım çıktı doktor çok üzerinde durmadı. Sata göre 36+2 ultrasona göre 35+2 çıktı 1 hafta geride. Kilosu 2714 olmuş. 1 hafta geriye düşmüş sıkıntı var mı diye sordum hayır sorun yok, 2 haftada 300 gr almış gayet iyi dedi. Hiç üstünde durmadı.
2 hafta önce yürüyüş bile yapma dediniz artık yapabilir miyim dedim evet artık serbest istediğini yapabilirsin, 36. hafta bizim için miat bu saatten sonra doğumu durdurmayız dedi. Hurma falan yiyebilir miyim dedim bunları tabii yapabilirsin ama 37 daha ideal, haftaya bu önerileri vereceğim ev işi yap merdiven çık vs diyeceğim dedi.

Durumlar böyle. Normal doğum pozisyonunda şu an. Daracık bir alandan yüzünü görmeye çalışıyoruz ama ı ıh yani sağlık olsun doğunca görürüz

İste son gunlerim cok mutluyum
Bende bu hafta rapor aldım ya sabah araba bana lazımdı eşimi işe bıraktım ev için boya baktım arabayı yıkamaya verdim 30 dk kadar yürüdüm ve yorulmadım inanır mısın gençleştim resmen bu kadar mı fark eder
Sende haftaya çok rahat olcaksın

İnsallah kuzum yaa haftasonlari bir hafiflik geliyor zaten

1 hafta gerilik çok önemli değil diyor canım doktorlar hatta 2 haftaya kadar normal kabul ediliyor
Hadi hayırlı olsun bakalım her şeyin yolunda olmasına çok sevindim
Dediğin gibi bizimki de en son detaylıda bir kez yüzünü gördük bir daha yok eşim çocuk nasıl çıkacak bilmiyoruz tamamen sürpriz olacak diyor

Sezeryan gayet rahattı alın gününüzü gitsin
Çok merak ediyorum sonum ne olacak
Normal doğurursam kendime çok şaşacağım ama
Şurada daha 1 ay önce yiğit yiğit konuşuyordum normal tabii ki önceliğim soru mu o falan diye Bir gün ben büyük konuşmamayı öğrenicem ve o gün hayatım değişecek inanıyorum haha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…