2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Canım sana ciğer geliştici de vuruldu yanlış hatırlamıyorsam için rahat olsun artık doğsa da sorun yaşamazsınız bence Allah'ın izniyle Çok küçük olması dışında bi zorluğu yok
Aynen. CAnım vuruldu 2 doz zaten yarın 36 ya giriyoruz öyle yani tövbe tövbe allahın işine karışmak olmasın ama bence hamilelik 32 hafta olmalı sonrası ölüm uykusuzluk mide yanması hareket edememe bel ağrısı falan çok zor zaten dışarıda büyüyorlar tek üzücü yanı küvöz işte rabbim daha iyi biliyor bilmiyorum değişik duygular içindeyim

Evet canım gerilik için sorun etmiyolar bu kadar süreyi. Zaten ben de normal karşılıyorum anası 155 boyunda insan bebiş minyon olabilir gayet
Bizim de bi detaylıda bir kere de normal muayenede aşırı çabalayarak görmüştük yan profil. Doktor resim veremedi bile Allahtan eşim videoya aldı o anları. Biz de videodan görüntü aldık. Buz dolabına yapıştırdık gidip gelip resmin yanağını sıkıyorum

Ben buzdolabına asmıştım ultrason kağıdını öpe öpe silinmişti kağıt fişler solar ya öyle fhjdjr

Ben gelecegi dusunuyorumcocugum cok soguklara kalmasin
Ben de hep ekim sıcak olacak diye kendimi şartlamıştım, dün akşam ilk defa camlar açık uyurken üşümüşüm, dedim soğuklar geldi yandık
Maşallah miniğe, ay çok yakınsınız ya ben nasıl beklicem diye bakıyorum, çoktan yetti bana hamilelik
Ben de sezaryeni öcü gibi görmemeyi öğrendim burası sayesinde Geçen bi yabancı forumda kadın finlandiyada 4.500 kg iri bebek doğurdum hiç yırtılma olmadı zorlanmadım diye anlatıyo bi umutlandım sonra şey yazmış sadece çocuğun köprücük kemiği kırıldı Nasıl yani?!?!!
Ben buzdolabına asmıştım ultrason kağıdını öpe öpe silinmişti kağıt fişler solar ya öyle fhjdjr
Bunları nasıl saklicaz ya albüm falan mı alsak, defter arasında saklıyorum ama bir şey olcak diye korkuyorum

Kasılma güncellemesi bana da geldi galiba ya üç gündür bir adet sancım var hafif hafif. İnşallah doğurmuyorumdur

Ahahahha ama nasıl öpmeyesin ki
Ama keşke bir yedeği olsaymış saklardın jdşdkdl
Valla bana da yetti biliyo musun artık doğursam diye bakıyorum

Kızlar bende doktordan çıktım şimdi 2 kilo almışım 2 haftada kızımda 3090gr olmuş yine doktor teyzesinden azar işittik 35+3üm ama kızım 37+2 doktor 10 gün sonraya çağırdı bakalım nolcak
Oyy maşallah size.
Doktor yediklerine dikkat et falan dedi mii
Ayrıca neden azarlıyorsa demek ki yediklerin bebişe gidiyor direkt

Canım sen ne yiyip içiyorsun bize de söyle djjdkd maşallah
Valla yemiyorum çocuk benim vitaminlerimi sömürüyo kan değerlerim yerlerde ilk 4-4.5ay kustum zaten zayıfladım o zamanda önde gidiyodu ırsi heralde diye düşünüyorum

Kilo aldıkça normal doğum zorlaşıyo dedi ekmek karbonhidrat pirinç makarna yasak dedi ama zayen haftada 1 ya yiyorum ya yemiyorum şekerli şeyler yasak dedi yine yemiyorum bi meyve yiyorum o da gün aşırı az tüketiyorum yürüyüş ve diyet ve pilates topu dedi durdu

Senin doğurma zamanın gelmiş Benimki 31 hafta sürdü sonrası hakkında bi fikrim yok Küvez süreci zor,,aslında iyi olacağını bilsen baştan daha kolay atlatılır da o endişe kötü Yoksa beklenir nasıl geçti anlamadım 1 ay

Maşallah Allah nazarlardan saklasın
Yani çocuk tontiş olacaksa oluyor önüne geçemezsin ki bu durumda hayırlısı olsun, gönlünden hangi doğum geçiyosa o olur inşallah rahat bir şekilde

İste son gunlerim cok mutluyum

Doğum iznine ayrılmak cidden kafa olarak insanı öyle iyi rahatlatıyor kiii
Ama eğer planladığın yapacağın işlerin yoksa bi süre boşluğa düşüyosun Allahtan son zamanlarımız geliyor da yürürüz pilates topunda zıplarız falan geçer zaman

Bebek kıyafeti yikayanlar, annemin makinede bebek giysi ayarı var ona ayarlarında 95 derece 2 yıkama 4 sıkma programlı kızlar, 2.15 süresi.. bu kıyafetler bu derece de mi yıkanıyor?? siz hangi programda yikadiniz acaba

Aynen benim de öyle doktor genetik dedi bir de benimki aşırı küçük
35+2de 2180 gr 45 cm çıktı siz düşünün babası da küçük doğmuş öyle diyor kv ama sonra hemen toplamış tombik olmuş şimdi zaten 179cm boy 90 kilo
Ben 49 cm 3750 gr doğmuşum ama gel gör şimdi 160 cm 48-50 kg geziyordum hep
Doktor genetik bu bebek küçük olacak ama 2500 gr bizim için de alt sınır o dedi

Ben hepsinin etiketine baktım genelde 30 derece yazıyodu bazıları 40 bazıları 60 dı. Hepsini 30da yıkadım ben çeker falan diye. Bende de bebek ayarı var 60la başlatıyor ama yükseltip indirebiliyosun dereceyi

Oyyy iri bebeği normal yolla doğurmaya çalışmak da zor kendine ne kadar güvensen de insan yaratılışının kapasitesi var yani benim eşimin kuzeni de o civarda doğurdu bebeğini devlet hastanesiydi illa normal doğuracaksın diye direttiler kıza ebeler doktoru falan baya kötüydü şansızdı maalesef çocuk kanaldan geçemeyince bastırıp durmuşlar kızın kaburgalarını kırdılar aklıma geldikçe sinirleniyorum yani neredeyse 5 kilo olmuş bir çocuğu illa normal doğuracaksın diye diretmek nedir bazı doktorlara akıl sır ermiyor
Eşim de duyunca çok üzülmüştü niye aramadın beni gelip özele götürürdük seni hemen madem direttiler diye ama kızın da ilk doğumu yani ne bilsin yaparım sanmış doğum işinde doktor ve ekibi özel de olsa devlet de olsa çok çok önemli onu net anladım. Kendi bünyen de önemli ama doktorun yaklaşımı, iş bilmesi vs bunlar da bir o kadar önemli. Allah iyilerle karşılaştırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…