Aynen. CAnım vuruldu 2 doz zaten yarın 36 ya giriyoruz öyle yani tövbe tövbe allahın işine karışmak olmasın ama bence hamilelik 32 hafta olmalı sonrası ölüm uykusuzluk mide yanması hareket edememe bel ağrısı falan çok zor zaten dışarıda büyüyorlar tek üzücü yanı küvöz işte rabbim daha iyi biliyor bilmiyorum değişik duygular içindeyimCanım sana ciğer geliştici de vuruldu yanlış hatırlamıyorsam için rahat olsun artık doğsa da sorun yaşamazsınız bence Allah'ın izniyleÇok küçük olması dışında bi zorluğu yok
Evet canım gerilik için sorun etmiyolar bu kadar süreyi. Zaten ben de normal karşılıyorum anası 155 boyunda insan bebiş minyon olabilir gayet1 hafta gerilik çok önemli değil diyor canım doktorlar hatta 2 haftaya kadar normal kabul ediliyor
Hadi hayırlı olsun bakalım her şeyin yolunda olmasına çok sevindim
Dediğin gibi bizimki de en son detaylıda bir kez yüzünü gördük bir daha yok eşim çocuk nasıl çıkacak bilmiyoruz tamamen sürpriz olacak diyor
İnsallah kuzum yaa bi goreydikCuma günü hafifi hafifsin hafif
Ben buzdolabına asmıştım ultrason kağıdını öpe öpe silinmişti kağıt fişler solar ya öyle fhjdjrEvet canım gerilik için sorun etmiyolar bu kadar süreyi. Zaten ben de normal karşılıyorum anası 155 boyunda insan bebiş minyon olabilir gayet
Bizim de bi detaylıda bir kere de normal muayenede aşırı çabalayarak görmüştük yan profil. Doktor resim veremedi bile Allahtan eşim videoya aldı o anları. Biz de videodan görüntü aldık. Buz dolabına yapıştırdıkgidip gelip resmin yanağını sıkıyorum
Ben de hep ekim sıcak olacak diye kendimi şartlamıştım, dün akşam ilk defa camlar açık uyurken üşümüşüm, dedim soğuklar geldi yandıkBen gelecegi dusunuyorumcocugum cok soguklara kalmasin
Evet kızçelerim kontrolden geldimm. Nstde 3 tane sancım çıktı doktor çok üzerinde durmadı. Sata göre 36+2 ultrasona göre 35+2 çıktı 1 hafta geride. Kilosu 2714 olmuş. 1 hafta geriye düşmüş sıkıntı var mı diye sordum hayır sorun yok, 2 haftada 300 gr almış gayet iyi dedi. Hiç üstünde durmadı.
2 hafta önce yürüyüş bile yapma dediniz artık yapabilir miyim dedim evet artık serbest istediğini yapabilirsin, 36. hafta bizim için miat bu saatten sonra doğumu durdurmayız dedi. Hurma falan yiyebilir miyim dedim bunları tabii yapabilirsin ama 37 daha ideal, haftaya bu önerileri vereceğim ev işi yap merdiven çık vs diyeceğim dedi.
Durumlar böyle. Normal doğum pozisyonunda şu an. Daracık bir alandan yüzünü görmeye çalışıyoruz ama ı ıh yanisağlık olsun doğunca görürüz
Ben de sezaryeni öcü gibi görmemeyi öğrendim burası sayesindeÇok merak ediyorum sonum ne olacak
Normal doğurursam kendime çok şaşacağım ama
Şurada daha 1 ay önce yiğit yiğit konuşuyordum normal tabii ki önceliğim soru mu o falan diyeBir gün ben büyük konuşmamayı öğrenicem ve o gün hayatım değişecek inanıyorum haha
Bunları nasıl saklicaz ya albüm falan mı alsak, defter arasında saklıyorum ama bir şey olcak diye korkuyorumBen buzdolabına asmıştım ultrason kağıdını öpe öpe silinmişti kağıt fişler solar ya öyle fhjdjr
Canım sen ne yiyip içiyorsun bize de söyle djjdkd maşallahKızlar bende doktordan çıktım şimdi 2 kilo almışım 2 haftadakızımda 3090gr olmuş yine doktor teyzesinden azar işittik 35+3üm ama kızım 37+2 doktor 10 gün sonraya çağırdı bakalım nolcak
Ahahahha ama nasıl öpmeyesin kiBen buzdolabına asmıştım ultrason kağıdını öpe öpe silinmişti kağıt fişler solar ya öyle fhjdjr
Valla bana da yetti biliyo musun artık doğursam diye bakıyorumBen de hep ekim sıcak olacak diye kendimi şartlamıştım, dün akşam ilk defa camlar açık uyurken üşümüşüm, dedim soğuklar geldi yandık
Maşallah miniğe, ay çok yakınsınız ya ben nasıl beklicem diye bakıyorum, çoktan yetti bana hamilelik
Oyy maşallah size.Kızlar bende doktordan çıktım şimdi 2 kilo almışım 2 haftadakızımda 3090gr olmuş yine doktor teyzesinden azar işittik 35+3üm ama kızım 37+2 doktor 10 gün sonraya çağırdı bakalım nolcak
Valla yemiyorum çocuk benim vitaminlerimi sömürüyo kan değerlerim yerlerdeCanım sen ne yiyip içiyorsun bize de söyle djjdkd maşallah
Kilo aldıkça normal doğum zorlaşıyo dedi ekmek karbonhidrat pirinç makarna yasak dedi ama zayen haftada 1 ya yiyorum ya yemiyorum şekerli şeyler yasak dedi yine yemiyorum bi meyve yiyorum o da gün aşırı az tüketiyorum yürüyüş ve diyet ve pilates topu dedi durduAhahahha ama nasıl öpmeyesin ki
Ama keşke bir yedeği olsaymış saklardın jdşdkdl
Valla bana da yetti biliyo musun artık doğursam diye bakıyorum
Oyy maşallah size.
Doktor yediklerine dikkat et falan dedi mii
Ayrıca neden azarlıyorsa demek ki yediklerin bebişe gidiyor direkt
Senin doğurma zamanın gelmişAynen. CAnım vuruldu 2 doz zaten yarın 36 ya giriyoruz öyle yani tövbe tövbe allahın işine karışmak olmasın ama bence hamilelik 32 hafta olmalı sonrası ölüm uykusuzluk mide yanması hareket edememe bel ağrısı falan çok zor zaten dışarıda büyüyorlar tek üzücü yanı küvöz işte rabbim daha iyi biliyor bilmiyorum değişik duygular içindeyim
Maşallah Allah nazarlardan saklasınKilo aldıkça normal doğum zorlaşıyo dedi ekmek karbonhidrat pirinç makarna yasak dedi ama zayen haftada 1 ya yiyorum ya yemiyorum şekerli şeyler yasak dedi yine yemiyorum bi meyve yiyorum o da gün aşırı az tüketiyorum yürüyüş ve diyet ve pilates topu dedi durdu
Ne yiyorsun canım sen vallahi merak ettim? Maşallah kuzuyaKızlar bende doktordan çıktım şimdi 2 kilo almışım 2 haftadakızımda 3090gr olmuş yine doktor teyzesinden azar işittik 35+3üm ama kızım 37+2 doktor 10 gün sonraya çağırdı bakalım nolcak
İste son gunlerim cok mutluyum
Bende bu hafta rapor aldım ya sabah araba bana lazımdı eşimi işe bıraktım ev için boya baktım arabayı yıkamaya verdim 30 dk kadar yürüdüm ve yorulmadım inanır mısın gençleştim resmen bu kadar mı fark eder
Sende haftaya çok rahat olcaksın
Aynen benim de öyle doktor genetik dedi bir de benimki aşırı küçükEvet canım gerilik için sorun etmiyolar bu kadar süreyi. Zaten ben de normal karşılıyorum anası 155 boyunda insan bebiş minyon olabilir gayet
Bizim de bi detaylıda bir kere de normal muayenede aşırı çabalayarak görmüştük yan profil. Doktor resim veremedi bile Allahtan eşim videoya aldı o anları. Biz de videodan görüntü aldık. Buz dolabına yapıştırdıkgidip gelip resmin yanağını sıkıyorum
Ben hepsinin etiketine baktım genelde 30 derece yazıyodu bazıları 40 bazıları 60 dı. Hepsini 30da yıkadım ben çeker falan diye. Bende de bebek ayarı var 60la başlatıyor ama yükseltip indirebiliyosun dereceyiBebek kıyafeti yikayanlar, annemin makinede bebek giysi ayarı var ona ayarlarında 95 derece 2 yıkama 4 sıkma programlı kızlar, 2.15 süresi.. bu kıyafetler bu derece de mi yıkanıyor??siz hangi programda yikadiniz acaba
OyyyBen de hep ekim sıcak olacak diye kendimi şartlamıştım, dün akşam ilk defa camlar açık uyurken üşümüşüm, dedim soğuklar geldi yandık
Maşallah miniğe, ay çok yakınsınız ya ben nasıl beklicem diye bakıyorum, çoktan yetti bana hamilelik
Ben de sezaryeni öcü gibi görmemeyi öğrendim burası sayesindeGeçen bi yabancı forumda kadın finlandiyada 4.500 kg iri bebek doğurdum hiç yırtılma olmadı zorlanmadım diye anlatıyo bi umutlandım sonra şey yazmış sadece çocuğun köprücük kemiği kırıldı Nasıl yani?!?!!
Bunları nasıl saklicaz ya albüm falan mı alsak, defter arasında saklıyorum ama bir şey olcak diye korkuyorum
Kasılma güncellemesi bana da geldi galiba ya üç gündür bir adet sancım var hafif hafif. İnşallah doğurmuyorumdur
Bende Eylül’ün sok günlerini istiyorumBen şu ekimi gormek istiyorumhadi 1inede raziyim pazar olmaz diyodum ama neyse ekim olsunda 1inde 00:01 bile olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?