2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
O üşengeçlik bende de var geceliğim bile hazır ama valize koyacak halim yok çok ağırlaştım 16 kilo aldım, beş dakika yürüsem gözüm kararıyor

.
Takipliyim, 33.hafta başında gitmiştim, 2 hafta sonra gel demişti zaten.35. haftada gideceğim ama çatı muayenesi falan yapmaz inşallah :) Özeldeki 37. haftada yapacak. İki kere gümbürtüye gitmeyeyim

Çatı muayenesi için 35 erken , bir sıkıntın yoksa yapmaz
Özellikle 36-37de oradaki kemikler ağrımaya, acımaya başlıyor. Sanırım açılma oluyor ve çatı genişliyor. O yüzden çatı muayenesini 37de tercih ediyorlarmış. Öncesi yanıltıcı olabiliyormuş.

Amin canım Amin sağlıkla sağ salim inşallah.. bizim doktor çok yoğun olduğu için program erkenden yapiliyor senin doktorda demek ki öyle..

Kızlar benim 3 cm açıklık ve hafif sanxım çıkıyor hep ama ben yarın kesiyorum nidicard ı ya benimde suyum gelirse dr um neden böyle yaptı ya benim bebek çok güzel emiyor ya ultrasonda gösterdi bana yutar mı onu bilmiyorum ya 2 gün sonra çat suyum gelirse

Bence kilo olarak yakın doğacak bizimkiler zaten canım sağlıklı olsunda minnoş olurlar
Kız maşallah Aslan boya sen bana hala bizim minikleri kiloları yakın mı olacak diyorsun
Nerdeyse aynı haftadayız hatta burda yazana göre ben senden bir kaç gün öndeyim benimki gerçekten küçük aman senin oğlan maşallah maşallah
Bence senin oğlan 3 kiloyu bulacak sana diyeyim

Allah affetsin o kadar yoruldum ki son zamanlarda filmlerde ki gibi gece dik uyumuşum rennie içtiğim halde o yüzden gelse de sorun yok bekliyorum artık taşıyamıyorum vucüdüm kaldırmıyor

Amin canım Amin sağlıkla sağ salim inşallah.. bizim doktor çok yoğun olduğu için program erkenden yapiliyor senin doktorda demek ki öyle..
Evet canım sezaryana bir de iki doktor daha giriyormuş benimkiyle beraber onların da yoğunmuş programları o yüzden baştan kesin sezaryan isteyenlerin tarihlerini netleştirmeye çalışıyorlar anladığım kadarıyla biz günü alsak da o günü bekler mi bebiş beklemez mi o da ayrı bir soru işareti tabii hayırlısı bakalım

Küçük hüsamettin Bütün kıyafetler böyle ne zaman doldururuz acaba
Yerim bunu bennnnn
Bak büyük almakta sorun yokmuş yine de giyiliyor demek ki yenidoğan çok bir şey almadım diye panik oluyordum da ben her şeyi büyük çocuğun
Bir hastane çıkışı var yenidoğan bir isimli takım bir de iki tane tulum başka hiç yenidoğan yok
Alayım diyordum birkaç takım daha ama almasam mı ya küçük olmasın büyük olsun nolcak diyorum şuan

Nasıl mutlu oldum :)
Devlette ki doktora istemiyorum hocaaam dersin
:)
Devlette çatı muayenesi diye birşey yok zaten
Bu güzel haber :)

Benim doktorun nst si arızalıymış ne saçma özele para veriyoruz bir arızayı yaptırmıyor acile gidecekmişim prayla rezil olmak
Aman minnoşlarım prenses demek
Ya şansa bak canım, yaptırsın çok mu uzun sürüyormuş ki.. o kadar para alıp hizmet vermemeleri çok acayip gerçekten de..

Canım ama sen ne zaman gittin ki ne zaman gidiceksin bir daha benimde bir hafta iyi geliyor bir hafta az geliyor ondan diyorum haftaya belli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…