O üşengeçlik bende de var geceliğim bile hazır ama valize koyacak halim yokKizinin adi cok guzel canim adiyla yasasin insallah
Benim doktor 5 6 haftada bi cagiriyodu 30. Haftada bi gittim arada 2 rdvu eklemeseydim kizlari dinlemeseydim 36. Haftaya vermisti rdvuyu
Bebis hazirliklari tam ama benimki eh iste sayilir pijamalarimi utuleyip valize koymam gerek falan
Usengeclik kendime gelince cokuyo cocuklara eve yemege yetis kendime gelince yapasim gelmiyo
Takipliyim, 33.hafta başında gitmiştim, 2 hafta sonra gel demişti zaten.35. haftada gideceğim ama çatı muayenesi falan yapmaz inşallah :) Özeldeki 37. haftada yapacak. İki kere gümbürtüye gitmeyeyim
Devlette ki doktora istemiyorum hocaaam dersinTakipliyim, 33.hafta başında gitmiştim, 2 hafta sonra gel demişti zaten.35. haftada gideceğim ama çatı muayenesi falan yapmaz inşallah :) Özeldeki 37. haftada yapacak. İki kere gümbürtüye gitmeyeyim
Pek bir güzel olmuş canım güle güle kullanınKizlar arkadasim oglusuma hirka ormus bayldimm
Amin canım AminHayırlısı neyse o olsun canım inşallah
Benimki de ver kararını Ekim başına kadar tarih vereyim ona göre diyor ama hiç net olamıyorum maalesef bakalım şimdilik akışına bırakacağım iyisi güzel neyse o olsun hepimizin hakkında
Çok tatlı çok güzel bayıla annesi maşallah bebişeKüçük hüsamettinBütün kıyafetler böyle ne zaman doldururuz acaba
Devlette çatı muayenesi diye birşey yok zatenDevlette ki doktora istemiyorum hocaaam dersin
Kız maşallah Aslan boya sen bana hala bizim minikleri kiloları yakın mı olacak diyorsunBence kilo olarak yakın doğacak bizimkiler zaten canımsağlıklı olsunda minnoş olurlar
Allah affetsin o kadar yoruldum ki son zamanlarda filmlerde ki gibi gece dik uyumuşum rennie içtiğim halde o yüzden gelse de sorun yok bekliyorum artık taşıyamıyorum vucüdüm kaldırmıyorKızlar benim 3 cm açıklık ve hafif sanxım çıkıyor hep ama ben yarın kesiyorum nidicard ı ya benimde suyum gelirse dr um neden böyle yaptı ya benim bebek çok güzel emiyor ya ultrasonda gösterdi bana yutar mı onu bilmiyorum ya 2 gün sonra çat suyum gelirse
Evet canım sezaryana bir de iki doktor daha giriyormuş benimkiyle beraber onların da yoğunmuş programları o yüzden baştan kesin sezaryan isteyenlerin tarihlerini netleştirmeye çalışıyorlar anladığım kadarıyla biz günü alsak da o günü bekler mi bebiş beklemez mi o da ayrı bir soru işareti tabiiAmin canım Aminsağlıkla sağ salim inşallah.. bizim doktor çok yoğun olduğu için program erkenden yapiliyor senin doktorda demek ki öyle..
Yerim bunu bennnnnKüçük hüsamettinBütün kıyafetler böyle ne zaman doldururuz acaba
Kontrolumuz ayni gun. Bakalim bebisler ne durumda.olacakCuma kuzum evetAmin kuzucum
Nasıl mutlu oldum :).
Çatı muayenesi için 35 erken , bir sıkıntın yoksa yapmaz
Özellikle 36-37de oradaki kemikler ağrımaya, acımaya başlıyor. Sanırım açılma oluyor ve çatı genişliyor. O yüzden çatı muayenesini 37de tercih ediyorlarmış. Öncesi yanıltıcı olabiliyormuş.
:)Devlette ki doktora istemiyorum hocaaam dersin
Bu güzel haber :)Devlette çatı muayenesi diye birşey yok zaten
Amin kuzumHayırlısı canım vallahi, sağ salim sağlıkla gelsinler de yeter
Benim doktorun nst si arızalıymış ne saçma özele para veriyoruz bir arızayı yaptırmıyor acile gidecekmişim prayla rezil olmakAmin canım ikimizinde kız
Ben neden 17sinde yazmisimCuma kuzum evetAmin kuzucum
Ya şansa bak canım, yaptırsın çok mu uzun sürüyormuş ki.. o kadar para alıp hizmet vermemeleri çok acayip gerçekten de..Benim doktorun nst si arızalıymış ne saçma özele para veriyoruz bir arızayı yaptırmıyor acile gidecekmişim prayla rezil olmak
Aman minnoşlarım prenses demek
Sinir oldum bide acile diyor sekreteri hey rabbim sabırYa şansa bak canım, yaptırsın çok mu uzun sürüyormuş ki.. o kadar para alıp hizmet vermemeleri çok acayip gerçekten de..
Canım ama sen ne zaman gittin ki ne zaman gidiceksin bir daha benimde bir hafta iyi geliyor bir hafta az geliyor ondan diyorum haftaya belli olurKız maşallah Aslan boya sen bana hala bizim minikleri kiloları yakın mı olacak diyorsun
Nerdeyse aynı haftadayız hatta burda yazana göre ben senden bir kaç gün öndeyim benimki gerçekten küçükaman senin oğlan maşallah maşallah
Bence senin oğlan 3 kiloyu bulacak sana diyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?