2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar şuanda 36 haftalık hamileyim . Bebeğimin hareketleri baya azadıldı. Bu normal mi korkuyorum

Ay kızlar bugün bebiş pek hareketli. Kasılma hissetmiyorum ama kasıklarımda hafif ağrı var. Nefesim daralıp duruyor. Ayrıca huzursuz hissediyorum biraz neden acaba geçsin bi an önce ya
Ya kasıklarımda bende ağrı hissediyorum. Hele gece uykuda ayyy bi uyanıyorum ki nasıl ağrıyor kasıklarım.
Canım spinal yeterli değil mi ki iyi araştırdın mı? Ben biraz baktım da sez. için spinal yeterli sanki öyle anladım.
Kızlar şuanda 36 haftalık hamileyim . Bebeğimin hareketleri baya azadıldı. Bu normal mi korkuyorum
Canım bazen azalıp bazen artıyor hareketleri.

Benimde kesiyor pazartesi artık akışına bırakıyorlar galiba

Bugün akşam sonuncuyu alıp bırakıyorum progestana devam haftaya perşembe randevu var

Kacinci haftada biraktirmis oluyor yani? Bende kullaniyorum hic birakmaya dair bisey demedi muhtemelen bana doguma kadar kullandirticak ama benim sezeryan olcak diyede olabilir

Oy masallah kuzuya beklesin biraz daha saglıklıca en güzel vakitte gelsin

Canım benimde 12 gün önce doktor randevum vardı 2.300gr dedi bebişe 6 gün önce gittim detaylı ultrasona suyuma bakmak istemişlerdi aylar öncesinden
2.100 dedi 6günde aynı çıksa okey ama küçük çıktı
Cuma randevum bakalım ne diyecekler
Sende stres yapma inş bu gittiğinde arayı kapamıştır annesi

Canım spinal yeterli değil mi ki iyi araştırdın mı? Ben biraz baktım da sez. için spinal yeterli sanki öyle anladım.
aynen bende yeterli geliyor diye okudum, ama spinal de sonra baş ağrısı vb daha çok oluyormuş sanırım.. bide ağrı olunca ek ağrı kesici istemen lazımmış, epiduralde sen kendin ağrı hissedince basıyorsun biraz daha acısız gibi gelmişti.. ama +5000 istediler epi için o yüzden kararsizim da aynı zamanda..

Kuzular kendileri belirleyecek aslında ne zaman gelmek istediklerini ama olsun yine tarih almak çok güzel olacak
Burda bi arkadaş normalde 20 Eylül görünüyordu tahmini doğum tarihi
Taşıyamıyorum gün verin suni sancıyla başlatın doğumu demiş
doktor okey 12 eylülde gel demiş ama noldu
10 eylül kendiliğinden geldi

Benimkiler yeni doğanı 40 güne yakın giydiler diye heralde bi 12-15 arası yeni doğan takım aldım ama geri aldığım güne gidebilsem almazdım 0-3 de gayet olur biraz büyük olur ama olsun

Kacinci haftada biraktirmis oluyor yani? Bende kullaniyorum hic birakmaya dair bisey demedi muhtemelen bana doguma kadar kullandirticak ama benim sezeryan olcak diyede olabilir
36+0 da bıraktırıyor doktorum normalde 35+0 dı ama benim sancım çıktı hafif bu haftayıda riske atmak istemedi

Ş
Tesekkur ederim cvbin icin Cnm nasilsin bu arada iyimisin hersey yolundami bayadir goremedik seni bebis nasil

Tabloda bide yasini yazmamisim kac yasindaydin sen
Bu süreçte çok sevdiğim bir yakınımı kaybettim . Çok etkilendiğim bir süreç geçirdim sizleri de hiç soramadım kusura bakmayın lütfen 28 yaşındayım bu arada :)

Valla sağlıkla gelsinlerde canım hiç tarih takıntım yok.. yeterki sag salim saglikla alalim hepimiz kucagimiza kendileri seçecek gelme vakitlerini ama seçenek olursa 20 ekim diyeceğim kendi doğum günüm

Valla sağlıkla gelsinlerde canım hiç tarih takıntım yok.. yeterki sag salim saglikla alalim hepimiz kucagimiza kendileri seçecek gelme vakitlerini ama seçenek olursa 20 ekim diyeceğim kendi doğum günüm
En doğru vakitte gelsinler inş
Güzel olur aynı gün
ama tabi olmasada onunla birlikte yeniden doğacağın için onun doğum günüde senin doğum günün gibi olur

En doğru vakitte gelsinler inş
Güzel olur aynı gün
ama tabi olmasada onunla birlikte yeniden doğacağın için onun doğum günüde senin doğum günün gibi olur
Ah canim ne kadar güzel söyledin 9 yıl bekledik biz bu cadiyi Rabbim hepimize sağlıkla evlatlarımızı büyütmeyi nasip etsin.. isteyen herkesin de kucaklari dolsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…