- 18 Haziran 2021
- 251
- 354
- 33
Erkek , atlas :)Selam kizlar nasilsiniz umarim iyisinizdir
Tablodaki eksik bilgileri doldurma adina bana yardimci olursaniz sevinirim :)
@mucize1996 , cinsiyet , bebegin ismi
@aise8818 , bebegin ismi
@Hilal15 , sehir, cinsiyet, bebegin ismi
@findikgozde , cinsiyet, bebegin ismi
N neslihamje , bebegin ismi
@Duambelliduyanbelli228 , cinsiyet, bebegin ismi
@KendineRenkli , bebegin ismi
Ya kasıklarımda bende ağrı hissediyorum. Hele gece uykuda ayyy bi uyanıyorum ki nasıl ağrıyor kasıklarım.Ay kızlar bugün bebiş pek hareketli. Kasılma hissetmiyorum ama kasıklarımda hafif ağrı var. Nefesim daralıp duruyor. Ayrıca huzursuz hissediyorum biraz neden acabageçsin bi an önce ya
Canım spinal yeterli değil mi ki iyi araştırdın mı? Ben biraz baktım da sez. için spinal yeterli sanki öyle anladım.Epidural istiyecegim gibi ama onu tam konuşmadık doktor ile gelecek hafta onu da sorucam. Bakalım neye yönlendirecek?
Ben tup bebek surecinde histeroskopi olmuştum uyanırken biraz sorun yaşadım nabiz 50 lere kadar düşmüştü onu da söyleyeceğim bakalım ne diyecek canım.. Belki genel e hiç risk almaz..
Canım bazen azalıp bazen artıyor hareketleri.Kızlar şuanda 36 haftalık hamileyim . Bebeğimin hareketleri baya azadıldı. Bu normal mi korkuyorum
Benimde kesiyor pazartesi artık akışına bırakıyorlar galiba
Bugün akşam sonuncuyu alıp bırakıyorum progestana devam haftaya perşembe randevu var
Oy masallah kuzuya beklesin biraz dahaBen çıktım kızlar vesandriyon
Benim bir kaç gündür lekelenmem var bu sabahta geldi doktoruma söyledim aşağıdan bakmak istemedi çünkü ilaç kullanıyorum şuan 37 de bakıcam ozamana kadar gelmezse dedi
Nst de hafif sancım çıktı. O yüzden nidicard ilacımı 36 ya kadar kesmedi. Geçen bir hastasına gelirse gelsin artık demiş kesmiş akşamına suyu gelmiş kızın senin paşayada güvenemiyorum dedi37 ye kadarda progestan magnezyum devam edeceğim beklerse beyfendi
2700 çıktı kilosu dr 2500 geçmiş dedi en fazlada 2700 dür dedi. Şuanlık bu kadar
İnşAllah biraz daha bekler beyimiz bakalım
Canım benimde 12 gün önce doktor randevum vardı 2.300gr dedi bebişe 6 gün önce gittim detaylı ultrasona suyuma bakmak istemişlerdi aylar öncesindenBu kontrolde de aynı cıvarlarda çıkarsa uc haftadır kılo almamış olacak o benı bıraz gerıyor öyle bişey olmaz inşallah diyip düşünmemeye çalışıyorum bu konu azcık gerıyor benı
33 te 2680 çıktı 34+3 de 2550 gram çıktı 35+5 te gidicem şimdi
Vücutta kılo alacak yer kalmadı cok kılolu kaldım kız ya ondan bence82 olurum gıbı suan 80.6
Hatta diyorumki pazar pazar rdvumu olurmusKim bilirrrrrCuma benimde kuzum
Çok kısa zamanda şaşıracaksınız nasıl hemen büyüdü diyeKüçük hüsamettinBütün kıyafetler böyle ne zaman doldururuz acaba
Tesekkur ederim cvbin icin Cnm nasilsin bu arada iyimisin hersey yolundami bayadir goremedik seni bebis nasilErkek , atlas :)
aynen bende yeterli geliyor diye okudum, ama spinal de sonra baş ağrısı vb daha çok oluyormuş sanırım.. bide ağrı olunca ek ağrı kesici istemen lazımmış, epiduralde sen kendin ağrı hissedince basıyorsun biraz daha acısız gibi gelmişti.. ama +5000 istediler epi için o yüzden kararsizim da aynı zamanda..Canım spinal yeterli değil mi ki iyi araştırdın mı? Ben biraz baktım da sez. için spinal yeterli sanki öyle anladım.
35 +0 İm bu akşam son dozu alacağım ve sadece 1 hafta kullandımKacinci haftada biraktirmis oluyor yani? Bende kullaniyorum hic birakmaya dair bisey demedi muhtemelen bana doguma kadar kullandirticak ama benim sezeryan olcak diyede olabilir
Burda bi arkadaş normalde 20 Eylül görünüyordu tahmini doğum tarihiKuzular kendileri belirleyecek aslında ne zaman gelmek istediklerini ama olsun yine tarih almak çok güzel olacak
36+0 oluyorum pazartesiPazartesi kaç hafta kaç gün oluyorsun canım
Benimkiler yeni doğanı 40 güne yakın giydiler diye heralde bi 12-15 arası yeni doğan takım aldım ama geri aldığım güne gidebilsem almazdımYerim bunu bennnnn
Bak büyük almakta sorun yokmuş yine de giyiliyor demek kiyenidoğan çok bir şey almadım diye panik oluyordum da ben her şeyi büyük çocuğun
Bir hastane çıkışı var yenidoğan bir isimli takım bir de iki tane tulum başka hiç yenidoğan yok
Alayım diyordum birkaç takım daha ama almasam mı ya küçük olmasın büyük olsun nolcak diyorum şuan
36+0 da bıraktırıyor doktorum normalde 35+0 dı ama benim sancım çıktı hafif bu haftayıda riske atmak istemediKacinci haftada biraktirmis oluyor yani? Bende kullaniyorum hic birakmaya dair bisey demedi muhtemelen bana doguma kadar kullandirticak ama benim sezeryan olcak diyede olabilir
Amin canım inşAllahOy masallah kuzuya beklesin biraz dahasaglıklıca en güzel vakitte gelsin
Bu süreçte çok sevdiğim bir yakınımı kaybettim . Çok etkilendiğim bir süreç geçirdim sizleri de hiç soramadım kusura bakmayın lütfenTesekkur ederim cvbin icin Cnm nasilsin bu arada iyimisin hersey yolundami bayadir goremedik seni bebis nasil
Tabloda bide yasini yazmamisim kac yasindaydin sen
Valla sağlıkla gelsinlerde canım hiç tarih takıntım yok.. yeterki sag salim saglikla alalim hepimiz kucagimizaBurda bi arkadaş normalde 20 Eylül görünüyordu tahmini doğum tarihi
Taşıyamıyorum gün verin suni sancıyla başlatın doğumu demiş
doktor okey 12 eylülde gel demiş ama noldu
10 eylül kendiliğinden geldi
En doğru vakitte gelsinler inşValla sağlıkla gelsinlerde canım hiç tarih takıntım yok.. yeterki sag salim saglikla alalim hepimiz kucagimizakendileri seçecek gelme vakitlerini ama seçenek olursa 20 ekim diyeceğim kendi doğum günüm
Ah canim ne kadar güzel söyledinEn doğru vakitte gelsinler inş
Güzel olur aynı gün
ama tabi olmasada onunla birlikte yeniden doğacağın için onun doğum günüde senin doğum günün gibi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?