Bencede sorun yok bi de sık sık yıkanıyor kıyafetleri zaten ilk hafta dönüşümlü giydirirsin. Bizimde küçük pek yok bol bol giyiniyoruzYerim bunu bennnnn
Bak büyük almakta sorun yokmuş yine de giyiliyor demek kiyenidoğan çok bir şey almadım diye panik oluyordum da ben her şeyi büyük çocuğun
Bir hastane çıkışı var yenidoğan bir isimli takım bir de iki tane tulum başka hiç yenidoğan yok
Alayım diyordum birkaç takım daha ama almasam mı ya küçük olmasın büyük olsun nolcak diyorum şuan
Benimde kesiyor pazartesi artık akışına bırakıyorlar galibaKızlar benim 3 cm açıklık ve hafif sanxım çıkıyor hep ama ben yarın kesiyorum nidicard ı ya benimde suyum gelirse dr um neden böyle yaptı ya benim bebek çok güzel emiyor ya ultrasonda gösterdi bana yutar mı onu bilmiyorum ya 2 gün sonra çat suyum gelirse
Yaaaa minnoşum benim maşallah kuzuma bol cislerBencede sorun yok bi de sık sık yıkanıyor kıyafetleri zaten ilk hafta dönüşümlü giydirirsin. Bizimde küçük pek yok bol bol giyiniyoruzaz önce alt değiştirirken hem kaka hem çiş yaptı minik sıpam herşeyi batırdık Sanırım bu konuda biraz savaş vericez
Aynen canım öyle bir de bakmışsın gelmişEvet canım sezaryana bir de iki doktor daha giriyormuş benimkiyle beraber onların da yoğunmuş programları o yüzden baştan kesin sezaryan isteyenlerin tarihlerini netleştirmeye çalışıyorlar anladığım kadarıyla biz günü alsak da o günü bekler mi bebiş beklemez mi o da ayrı bir soru işareti tabiihayırlısı bakalım
Beeeenn öströjenden oluyormuşKızlar yüzünde böyle içten alevlenme yaşayan var mı
Pazartesi kaç hafta kaç gün oluyorsun canımBenimde kesiyor pazartesi artık akışına bırakıyorlar galiba
Bencede sorun yok bi de sık sık yıkanıyor kıyafetleri zaten ilk hafta dönüşümlü giydirirsin. Bizimde küçük pek yok bol bol giyiniyoruzaz önce alt değiştirirken hem kaka hem çiş yaptı minik sıpam herşeyi batırdık Sanırım bu konuda biraz savaş vericez
Kız zaten korkuyorum annem yine başladı tellalığaAynen canım öyle bir de bakmışsın gelmiş
Kuzum senin nidicart naptiniz kullanıyorsun dimiPazartesi kaç hafta kaç gün oluyorsun canım
Yaaaa bu anneler neden böyleyaa yerim onuuuu
Kız zaten korkuyorum annem yine başladı tellalığa
Durmaz seninki asla 39 lara kadar 37 yi görürsen iyi dua et diyor
Neye dayanarak söylüyorsun anne hani bir durum da yok şu an için bende erken doğumu işaret eden diyorum his diyor sen de sabırsızın tekiydin hala da öylesin senden doğan da öyle olur diyoe bu adamın babası yok mu sadece ben mi yaptım çocuğu da sadece bana benziyor onu da anlamadım babası sabırlı biridir yani ona benzeyecek belki
Benim de sat a göre 22 Ekim doğumumBazen bendede oluyor, geliyor mu yoksa diyorum, takip ediyorum. Sonra geçiyor :) O süreçte de ben benden geçiyorum .
Benimde 22 Ekim görünüyor, 33. haftanın son günü gittim kontrole, bi sonrakine 37. haftada gel dedi.O arada da devlete giderim artık. Normal konuştuk ama normal mi sezeryanmı o gün netleşir .Bana şimdiden gün verseler stres olurum herhalde.Akışında gitmek daha iyi benim açımdan.Stres olmayacağımı bilsem gününü bilip, hazırlık yapıp ,heyecanla beklemek güzel olurdu.
Bu arada doktor normal dediği için takılmıyorum ama 33+6 da 2079 gr geldi benim bebiş. İyi demi? Bi arkadaş bugün ultrason görüntüsü gösterdi video çekmişler. 32. haftada 2600 gr falan gelmiş. Maşallah, ultrason videosunda da elini , kolunu yemek için uğraşıp duruyordu :)
Bugün akşam sonuncuyu alıp bırakıyorum progestana devam haftaya perşembe randevu varKuzum senin nidicart naptiniz kullanıyorsun dimi
Kim bilirrrrrBen neden 17sinde yazmisim
Benım anamda en son 3 hafta sonra doğacak dedi giderkenyaa yerim onuuuu
Neye dayanarak söylüyorsun anne hani bir durum da yok şu an için bende erken doğumu işaret eden diyorum his diyor sen de sabırsızın tekiydin hala da öylesin senden doğan da öyle olur diyoe bu adamın babası yok mu sadece ben mi yaptım çocuğu da sadece bana benziyor onu da anlamadım babası sabırlı biridir yani ona benzeyecek belki
Al benden de o kadar. Bugün bedenime sığamıyomuş gibi hissediyorum. Geçsin bir an önceBazen bendede oluyor, geliyor mu yoksa diyorum, takip ediyorum. Sonra geçiyor :) O süreçte de ben benden geçiyorum .
Ay şu evreye geçmek istiyorum artık ben
Bearhug en son sen sordun sankı dıye hatırlıyorum bu kadın normal doğum yaptı 45 günlük değişimi görüyorsunuz
Sezeryande olsa bunun gıbı iniyor karın yavas yavas
Tabi bu ablamızın karnı baya büyüktü 45 gunde onun bu hale gelmıs senın 20 gunde gelebılır oda bızım vücudumuzla alakalı
Benim annem de karnıma bakıp “daha var” diyor sadeceYaaaa bu anneler neden böylebana da oğlan geç doğar boşuna bekleme diyor erken doğum oykum onu ilgilendirmiyor pek ha bence haklı çıkacak sanki bende dogurdum doguracam diye geziyorum ama
yaa yerim onuuuu
Benimki de sen kıpırdama çok gezinme bu bebek çok hareketli zaten diyip duruyor ailecek 34.haftayı görsem rahatlıycaz hadi inşallahBenım anamda en son 3 hafta sonra doğacak dedi giderken23-24 Eylül
O değilde oğlumda doğacağı zamanı tutturdu korkayrum o yüzden
Pazartesi günü Gastro bölümüne gittim kontrole , doktor sordu doğum ne zaman? 22 Ekim dedim , ben e ozamana kadar beklemez, erken gelir ,içime öyle doğuyor dedi.yaa yerim onuuuu
Hadi bakalım, dogumumuz da aynı güne denk gelecek mi?Benim de sat a göre 22 Ekim doğumum
O sıkıntı geldiğinde ben nasıl doguracagim, karnım gerildi, nefes alamıyor gibi oluyorum diyorum.Gecince aman nolcak , herkes gibi dogururum diyorum kolay olcak gibi geliyor.Al benden de o kadar. Bugün bedenime sığamıyomuş gibi hissediyorum. Geçsin bir an önce
Ay şu evreye geçmek istiyorum artık ben
Benim annem de karnıma bakıp “daha var” diyor sadeceçok gizemlidir kendisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?