2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bencede sorun yok bi de sık sık yıkanıyor kıyafetleri zaten ilk hafta dönüşümlü giydirirsin. Bizimde küçük pek yok bol bol giyiniyoruz az önce alt değiştirirken hem kaka hem çiş yaptı minik sıpam herşeyi batırdık Sanırım bu konuda biraz savaş vericez

Benimde kesiyor pazartesi artık akışına bırakıyorlar galiba

Yaaaa minnoşum benim maşallah kuzuma bol cisler

Aynen canım öyle bir de bakmışsın gelmiş

yaa yerim onuuuu
Aynen canım öyle bir de bakmışsın gelmiş
Kız zaten korkuyorum annem yine başladı tellalığa
Durmaz seninki asla 39 lara kadar 37 yi görürsen iyi dua et diyor
Neye dayanarak söylüyorsun anne hani bir durum da yok şu an için bende erken doğumu işaret eden diyorum his diyor sen de sabırsızın tekiydin hala da öylesin senden doğan da öyle olur diyo e bu adamın babası yok mu sadece ben mi yaptım çocuğu da sadece bana benziyor onu da anlamadım babası sabırlı biridir yani ona benzeyecek belki

Yaaaa bu anneler neden böyle bana da oğlan geç doğar boşuna bekleme diyor erken doğum oykum onu ilgilendirmiyor pek ha bence haklı çıkacak sanki bende dogurdum doguracam diye geziyorum ama

Benim de sat a göre 22 Ekim doğumum

Bearhug en son sen sordun sankı dıye hatırlıyorum bu kadın normal doğum yaptı 45 günlük değişimi görüyorsunuz
Sezeryande olsa bunun gıbı iniyor karın yavas yavas
Tabi bu ablamızın karnı baya büyüktü 45 gunde onun bu hale gelmıs senın 20 gunde gelebılır oda bızım vücudumuzla alakalı

Benım anamda en son 3 hafta sonra doğacak dedi giderken 23-24 Eylül
O değilde oğlumda doğacağı zamanı tutturdu korkayrum o yüzden

Bazen bendede oluyor, geliyor mu yoksa diyorum, takip ediyorum. Sonra geçiyor :) O süreçte de ben benden geçiyorum .
Al benden de o kadar. Bugün bedenime sığamıyomuş gibi hissediyorum. Geçsin bir an önce

Ay şu evreye geçmek istiyorum artık ben
Yaaaa bu anneler neden böyle bana da oğlan geç doğar boşuna bekleme diyor erken doğum oykum onu ilgilendirmiyor pek ha bence haklı çıkacak sanki bende dogurdum doguracam diye geziyorum ama
Benim annem de karnıma bakıp “daha var” diyor sadece çok gizemlidir kendisi

Benım anamda en son 3 hafta sonra doğacak dedi giderken 23-24 Eylül
O değilde oğlumda doğacağı zamanı tutturdu korkayrum o yüzden
Benimki de sen kıpırdama çok gezinme bu bebek çok hareketli zaten diyip duruyor ailecek 34.haftayı görsem rahatlıycaz hadi inşallah

Pazartesi günü Gastro bölümüne gittim kontrole , doktor sordu doğum ne zaman? 22 Ekim dedim , ben e ozamana kadar beklemez, erken gelir ,içime öyle doğuyor dedi.
Gecen gün bı komşu teyze gemdi, karnın inmiş, bugün yarın dedi.Annem şokla ney bugün yarın dedi, dogumm diyor.Agzindan yel alsın dedi annem, daha nerden baksan bir ay var dedi.
İsyerindekiler ,kız erken geliyor daha erken dogurursun diyor.
Herkesin bı fikri var çok şükür Bir ben bilmiyorum ne zaman dogururum, o his bı bana gelmiyor.
Benim de sat a göre 22 Ekim doğumum
Hadi bakalım, dogumumuz da aynı güne denk gelecek mi?
O sıkıntı geldiğinde ben nasıl doguracagim, karnım gerildi, nefes alamıyor gibi oluyorum diyorum.Gecince aman nolcak , herkes gibi dogururum diyorum kolay olcak gibi geliyor.
Bı tuhaf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…