2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Masallah baya bi emmis seninki ama calistigin icin sabah ve aksamdir en fazla oda insani biktirmaz benimki bildigin mememde yasiyodu oyuzden kademeli biraktirmayla 6 7 ay icinde 22 aylikda birakmistir
Bende hic denize gidemedim

Gebelikleri kıyaslamak çok yanlış.
Kilo alımlarını da öyle.
Kimi 5 kilo aldım sadece diyor, ama bakıyorsun 60 kilo ile hamile kalmış.
Kimi 12 kilo aldım diyor, bakıyorsun 45 kilo ile hamile kalmış.
Ben kilolu basladim hamilelige 72 ile basladim suan 80,5 . 8,5kilo almisim belki normal hamile kadin icin ideal ama bana gore cok
Ekliyorum cnm
Masallah Masallah
Artik herhaftami gideceksin sende yoksa 2 haftada birmi
Valla uyumaya imkanin varsa bence uyu
Masallah cnm herhafta sende doktordasin artik

Haklısın dediğin gibi bu seferde farklı çıkarsa bencede kendi doktoruna git en doğrı ölçümü o yapar bencede zaten tatlı biri diyordun yardımcı olur
Kendi doktorumla her türlü görüşüyorum da o ultrasonla bakmıyor raporları yorumluyorum sadece oyle bır durum olursa mutlaka yardımcı olacaktır zaten ıcım rahat o konuda o yüzden heyecanlıyım ya

Ah bak artık kilosu konusunda dert etmene gerek yok ben senden 2 hafta ilerdeyim normalde ama kiloları aynı
Maşallah nazar değmesin
Maşallah minişe güzel geçmesine sevindim kuzu

Aynen canım drda dedi emme refleksinide bekleyelim bide lekelenmemde var riske atmak istemedi teşekkür ederiz teyzesi
Ay evet bizim nerdeyse 1 haftamız da yutma refleksi için geçti küvezde. Emmeyi çözmüş de yutma kısmını çözememişti Beklesin biraz daha

Kaç haftalıksın sen kuzum ekım sonuydu sankı dımı ne zaman verecek gun ya
Tam 34 olduk bugün canım, tahmini 25 ekim görünüyor sat a göre.. 38 den sonra alırız ama ben 39 u bekliyorum genelde dedi, haftaya gün belirleyelim dedi doktor vallahi heyecan bastı beni

Merakla bekliyordum maşallah kuzum kız mıydı erkek mi bilmiyorum bakalım nst ye bağlaması lazım beni ama belki bir sonrakine der sezeryan içinde ortalama tarih verir sanırım rabbim kolaylık la sağlıkla nasip etsin inşallah

Tam 34 olduk bugün canım, tahmini 25 ekim görünüyor sat a göre.. 38 den sonra alırız ama ben 39 u bekliyorum genelde dedi, haftaya gün belirleyelim dedi doktor vallahi heyecan bastı beni
Aynen 25 Ekim 40. Hafta o yüzden benimle konuşan doktorla hersey güzel giderse Ekim ortası diyorlar hayırlısı Allahtan

Mesela ben gece çiş mesaisi sonra sabah kahvaltı sonrası yatış bugün direndim markete gittim ama kafamı koysam uyurum

Oyle aman aman fast food yememekle birlikte ayda ıkı kesın var birden inanmazsın yanında en rısklı içecekle beni örnek almayın ben yanlışım ama
Valla bende yedim içtim. Fast food ayda iki diyemem ama canım istedi yedim, riskli içecek de çok nadir böyle sıcaktan bunalmışken falan yarım bardak içiyordum Sadece dışarda tavuk yemedim havalar çok sıcak ve tavuktan zehirlenme riski yüksek diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…