Aynen canım drda dedi emme refleksinide bekleyelim bide lekelenmemde var riske atmak istemedi teşekkür ederiz teyzesiBen dedim kuzu kesme bence de doğru karar maşallah kuzuma
Ben isteğe bağlı sezaryan olacağım canım, normal biraz beni korkutuyor..Sen isteğe bağlı mı sezaryen olacaksın canım? Yoksa öyle olmasını gerektiren bir durum mu var
Ben deeGün içinde koltukta otururken küt uyuyakalıyorum,az önce uyandım sanki hiç uyumamış gibiyim
Masallah baya bi emmis seninki ama calistigin icin sabah ve aksamdir en fazla oda insani biktirmaz benimki bildigin mememde yasiyodu oyuzden kademeli biraktirmayla 6 7 ay icinde 22 aylikda birakmistir33. Ayda bıraktık bizkendi isteğiyle bırakmasını istedim. Geleneksel yöntemler denemedim. Konuşarak, anlaşarak 3 yasa kadar geldik nerdeyse çalıştığım için çok da zorlamiyordu beni. Sürekli meme isteme gibi durumumuz yoktu. Güzel güzel bıraktık şükür.
Bende hic denize gidemedimMaşallah maşallah ben bu sene denize giremedim hiç2 kere gittim ondan birkaç gün sonra lekelenme oldu yasak geldi. Normale dön dedi dr orada deli sıcaklar başladı sonra da doğurdum Sen yıldız tarafındaydın sanki iyi mesafe valla deme kimseye
Ben kilolu basladim hamilelige 72 ile basladim suan 80,5 . 8,5kilo almisim belki normal hamile kadin icin ideal ama bana gore cokGebelikleri kıyaslamak çok yanlış.
Kilo alımlarını da öyle.
Kimi 5 kilo aldım sadece diyor, ama bakıyorsun 60 kilo ile hamile kalmış.
Kimi 12 kilo aldım diyor, bakıyorsun 45 kilo ile hamile kalmış.
Ekliyorum cnmBenim randevum iyice çorba oldu kızlar normalde randevum 11 indeydi alman doktor çok korkutttu diye kendi doktorum gelir gelmez randevuyu geri çekip 5 inde gitmiştim bi sonraki de 2 hafta sonraydı ama eşimle telefonda konuşmuşlar geri çektiğimi iptal etmemişler pazartesi randevunuz vardı gelmediniz yarın gelin demişlere canıma minnet giderim sandriyon yarın 14.30 randevum var canım arkadaşım
Masallah MasallahBen çıktım kızlar vesandriyon
Benim bir kaç gündür lekelenmem var bu sabahta geldi doktoruma söyledim aşağıdan bakmak istemedi çünkü ilaç kullanıyorum şuan 37 de bakıcam ozamana kadar gelmezse dedi
Nst de hafif sancım çıktı. O yüzden nidicard ilacımı 36 ya kadar kesmedi. Geçen bir hastasına gelirse gelsin artık demiş kesmiş akşamına suyu gelmiş kızın senin paşayada güvenemiyorum dedi37 ye kadarda progestan magnezyum devam edeceğim beklerse beyfendi
2700 çıktı kilosu dr 2500 geçmiş dedi en fazlada 2700 dür dedi. Şuanlık bu kadar
İnşAllah biraz daha bekler beyimiz bakalım
Valla uyumaya imkanin varsa bence uyuKızlar ben çok uyuyorum bu 1 haftadır ya adets doyamıyorum uykuya küt bayılıyorumgeceleri uyanıyorum tabi sürekli tuvalet mesaisi var ama gün içinde ve sabah uykusu aşırı fazla oldu. Benim gibi olan var mı
Masallah cnm herhafta sende doktordasin artikŞimdi çıktık kontrolden çok şükür yolunda hersey2.350 olmuş
Artık haftalik nst ve kontrol var dedi, haftaya başlıyoruz nst serüvenine
Haftaya sezeryan için günde konuşacağız bakalım bi aksilik olmaz ise günü belirleyice sanki daha da sabirsiz hissedicem kendimi
Etiketlerim kuzum cuma gıdıcem nasipseBende bu hafta merak ediyorum kilosunu beni etiketle kuzu
Kendi doktorumla her türlü görüşüyorum da o ultrasonla bakmıyor raporları yorumluyorum sadece oyle bır durum olursa mutlaka yardımcı olacaktır zaten ıcım rahat o konuda o yüzden heyecanlıyım yaHaklısın dediğin gibi bu seferde farklı çıkarsa bencede kendi doktoruna git en doğrı ölçümü o yapar bencede zaten tatlı biri diyordun yardımcı olur
Kılosu gayet ıyı bence kuzum 2900-3100 arası doğar bak ben sana dıyorumAynen canım drda dedi emme refleksinide bekleyelim bide lekelenmemde var riske atmak istemedi teşekkür ederiz teyzesi
Ah bak artık kilosu konusunda dert etmene gerek yokBen çıktım kızlar vesandriyon
Benim bir kaç gündür lekelenmem var bu sabahta geldi doktoruma söyledim aşağıdan bakmak istemedi çünkü ilaç kullanıyorum şuan 37 de bakıcam ozamana kadar gelmezse dedi
Nst de hafif sancım çıktı. O yüzden nidicard ilacımı 36 ya kadar kesmedi. Geçen bir hastasına gelirse gelsin artık demiş kesmiş akşamına suyu gelmiş kızın senin paşayada güvenemiyorum dedi37 ye kadarda progestan magnezyum devam edeceğim beklerse beyfendi
2700 çıktı kilosu dr 2500 geçmiş dedi en fazlada 2700 dür dedi. Şuanlık bu kadar
İnşAllah biraz daha bekler beyimiz bakalım
Maşallah minişeŞimdi çıktık kontrolden çok şükür yolunda hersey2.350 olmuş
Haftaya sezeryan için günde konuşacağız bakalım bi aksilik olmaz ise günü belirleyice sanki daha da sabirsiz hissedicem kendimi
Ben yaa çok uyuyorum gece de gündüz deKızlar ben çok uyuyorum bu 1 haftadır ya adets doyamıyorum uykuya küt bayılıyorumgeceleri uyanıyorum tabi sürekli tuvalet mesaisi var ama gün içinde ve sabah uykusu aşırı fazla oldu. Benim gibi olan var mı
Çok teşekkür ederim canım, darısı siradakilere inşallahAh bak artık kilosu konusunda dert etmene gerek yokben senden 2 hafta ilerdeyim normalde ama kiloları aynı
Maşallah nazar değmesin
Maşallah minişegüzel geçmesine sevindim kuzu
Ay evet bizim nerdeyse 1 haftamız da yutma refleksi için geçti küvezde. Emmeyi çözmüş de yutma kısmını çözememiştiAynen canım drda dedi emme refleksinide bekleyelim bide lekelenmemde var riske atmak istemedi teşekkür ederiz teyzesi
Kaç haftalıksın sen kuzum ekım sonuydu sankı dımı ne zaman verecek gun yaÇok teşekkür ederim canım, darısı siradakilere inşallah
Tam 34 olduk bugün canım, tahmini 25 ekim görünüyor sat a göre.. 38 den sonra alırız ama ben 39 u bekliyorum genelde dedi, haftaya gün belirleyelim dedi doktor vallahi heyecan bastı beniKaç haftalıksın sen kuzum ekım sonuydu sankı dımı ne zaman verecek gun ya
Merakla bekliyordum maşallah kuzum kız mıydı erkek mi bilmiyorum bakalım nst ye bağlaması lazım beni ama belki bir sonrakine der sezeryan içinde ortalama tarih verir sanırım rabbim kolaylık la sağlıkla nasip etsin inşallahŞimdi çıktık kontrolden çok şükür yolunda hersey2.350 olmuş
Aynen 25 Ekim 40. Hafta o yüzden benimle konuşan doktorla hersey güzel giderse Ekim ortası diyorlar hayırlısı AllahtanTam 34 olduk bugün canım, tahmini 25 ekim görünüyor sat a göre.. 38 den sonra alırız ama ben 39 u bekliyorum genelde dedi, haftaya gün belirleyelim dedi doktor vallahi heyecan bastı beni
Mesela ben gece çiş mesaisi sonra sabah kahvaltı sonrası yatış bugün direndim markete gittim ama kafamı koysam uyurumKızlar ben çok uyuyorum bu 1 haftadır ya adets doyamıyorum uykuya küt bayılıyorumgeceleri uyanıyorum tabi sürekli tuvalet mesaisi var ama gün içinde ve sabah uykusu aşırı fazla oldu. Benim gibi olan var mı
Valla bende yedim içtim. Fast food ayda iki diyemem ama canım istedi yedim, riskli içecek de çok nadir böyle sıcaktan bunalmışken falan yarım bardak içiyordumOyle aman aman fast food yememekle birlikte ayda ıkı kesın varbirden inanmazsın yanında en rısklı içecekle beni örnek almayın ben yanlışım ama
Spinal mi peki genel mi ona karar verdin mi?Ben isteğe bağlı sezaryan olacağım canım, normal biraz beni korkutuyor..
Banada 38 artılara dedi de netleşmeyince muallakTam 34 olduk bugün canım, tahmini 25 ekim görünüyor sat a göre.. 38 den sonra alırız ama ben 39 u bekliyorum genelde dedi, haftaya gün belirleyelim dedi doktor vallahi heyecan bastı beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?