Başınız sagolsunŞ
Bu süreçte çok sevdiğim bir yakınımı kaybettim . Çok etkilendiğim bir süreç geçirdim sizleri de hiç soramadım kusura bakmayın lütfen28 yaşındayım bu arada :)
Çok teşekkür ederimBaşınız sagolsun
Basiniz sagolsun cnmŞ
Bu süreçte çok sevdiğim bir yakınımı kaybettim . Çok etkilendiğim bir süreç geçirdim sizleri de hiç soramadım kusura bakmayın lütfen28 yaşındayım bu arada :)
Başın sağolsun mekanı cennet olsunÇok teşekkür ederim
Benimde ağrım var bu akşamKizlar ya benim kasiklarimdaki agri artmaya basladi
Neyse cumaya kadar sabredeyim bakalim. O kdr agrim oluyor nstye giriyorum sifir sanciBenimde ağrım var bu akşam
Benim ablam spinal oldu ve öyle ne bi baş ağrısı falan yaşamadı ya. Çok rahattı. Ama baş ağrısı yaşayan da çok var. Ben açıkcası + bi ücret vermek istemem heraldeaynen bende yeterli geliyor diye okudum, ama spinal de sonra baş ağrısı vb daha çok oluyormuş sanırım.. bide ağrı olunca ek ağrı kesici istemen lazımmış, epiduralde sen kendin ağrı hissedince basıyorsun biraz daha acısız gibi gelmişti.. ama +5000 istediler epi için o yüzden kararsizim da aynı zamanda..
Her doğum farklı her insan hikayesi de farklı tabiki.. nette ki kötü yorumları okuyup kendimi korkutuyorum bazenBenim ablam spinal oldu ve öyle ne bi baş ağrısı falan yaşamadı ya. Çok rahattı. Ama baş ağrısı yaşayan da çok var. Ben açıkcası + bi ücret vermek istemem heralde
Meraba nidicard herhangi bi yan etki yaptımı siz de ben günde 6 alıyorum daNidicardı günde 4 kez alıyorum yarın randevum var bendede nidicardı kesecek adalata baslayacak günde 2 kez sonraki hafta onuda keseceğim dedi
Bence okuma hic bisey kuzumHer doğum farklı her insan hikayesi de farklı tabiki.. nette ki kötü yorumları okuyup kendimi korkutuyorum bazen
Valla canım geçen bdv bölümünde bir doğum hikayesi vardı inanamadim.. biraz da korktum tabi ama sonra diğer yorumlara bakınca herkesin farklı bir hikayesi var diye telkin ettim kendimi...Bence okuma hic bisey kuzum
Mesafe kısa olduğu için çok sorun etmedim açıkçası ama bu seferki randevu benim için o açıdan önemli merakla bekliyorum bendeCanım benimde 12 gün önce doktor randevum vardı 2.300gr dedi bebişe 6 gün önce gittim detaylı ultrasona suyuma bakmak istemişlerdi aylar öncesinden
2.100 dedi 6günde aynı çıksa okey ama küçük çıktı
Cuma randevum bakalım ne diyecekler
Sende stres yapma inş bu gittiğinde arayı kapamıştır annesi
Valla canım geçen bdv bölümünde bir doğum hikayesi vardı inanamadim.. biraz da korktum tabi ama sonra diğer yorumlara bakınca herkesin farklı bir hikayesi var diye telkin ettim kendimi...
Valla eşim KK ne girmemi yasakladı aslında ama dayanamıyorum
Benim bugün çıktı hafifNeyse cumaya kadar sabredeyim bakalim. O kdr agrim oluyor nstye giriyorum sifir sanci
Biraz çarpıntım oluyor onun dışında yapmadı bendeMeraba nidicard herhangi bi yan etki yaptımı siz de ben günde 6 alıyorum da
Neyse cumaya kadar sabredeyim bakalim. O kdr agrim oluyor nstye giriyorum sifir sanci
Ya başka biri gelsin bende sinirlendim resmen oyalamak başka bişey değilGerginbiri35 bil bakalım noldu , yarın için ayarladığım kadınla üç gündür konuşuyoruz okeyız tamamız kesınız , oğlumla alakalı danışmanlık almak için okulda randevu ayarladım kadın sabah gelcez dedı , sonra aradı ıkıde geliriz dedi danışmanı aradım sabah gelcem dedım , sonra aradı biz sabah geliriz dedi aradım yine değiştirdim rezillik okulda sadece bi gün geliyormuş çünkü .. Az önce aradı ya canım benim ayağım çok ağrıyor sana böyle benim yararım dokunmaz ben yarın gelmeyeyim haftaya falan bakarız diyor .. Bağırdım kızdım kapattım suratına dalga gecer gıbı benımle .. Oturdum hönkür şakır ağladım ağlıyorum yani 36 haftalık oldum nerdeyse haftaya 37 ne yapacağımı şaşırdım ya
Okuma okuma canım. Kara bir delik resmen kayboluyor insan. En güzel hatırlayacağımız bir doğum anımız olsun inşallahHer doğum farklı her insan hikayesi de farklı tabiki.. nette ki kötü yorumları okuyup kendimi korkutuyorum bazen
Ya bu neydi arkadaşım yaaaaa. Şans mıııı şanssızlık mı nedir yaniGerginbiri35 bil bakalım noldu , yarın için ayarladığım kadınla üç gündür konuşuyoruz okeyız tamamız kesınız , oğlumla alakalı danışmanlık almak için okulda randevu ayarladım kadın sabah gelcez dedı , sonra aradı ıkıde geliriz dedi danışmanı aradım sabah gelcem dedım , sonra aradı biz sabah geliriz dedi aradım yine değiştirdim rezillik okulda sadece bi gün geliyormuş çünkü .. Az önce aradı ya canım benim ayağım çok ağrıyor sana böyle benim yararım dokunmaz ben yarın gelmeyeyim haftaya falan bakarız diyor .. Bağırdım kızdım kapattım suratına dalga gecer gıbı benımle .. Oturdum hönkür şakır ağladım ağlıyorum yani 36 haftalık oldum nerdeyse haftaya 37 ne yapacağımı şaşırdım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?