2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Biraz samimi olduğun zaman hakkını veriyorlar böyle diğerleri gibi üstten üstten konuşsan tamam abla yaparız abla geliriz abla konumuna geliyorlar bu da bizim gibilere ters geliyor işte üzülen yine biz oluyoruz

Papatyamaviss
Senin ailen falan başka şehirde değil mi ?
Kv falan yardımcı olmaz mı ? Genelde erkek tarafı yardımcı olmaz gerçi ..
Ağzımı bozmak istemiyorum diyim sen anla ..
Annemler ve tüm sülalem başka şehirde o yüzden annem tutuyor temızlıkcımıde ama şansım başından beri yaver gitmedi bu konuda

Yaaaa bu anneler neden böyle bana da oğlan geç doğar boşuna bekleme diyor erken doğum oykum onu ilgilendirmiyor pek ha bence haklı çıkacak sanki bende dogurdum doguracam diye geziyorum ama
Evet erkekler geç gelir diyorlar ama 36 larda doğurup oğlu olan arkadaşım var 42 de doğurup kızı olan arkadaşım da var
Bence cinsiyete bakmıyor neyle ilgili bilmiyorum sağlıklı ve zamanında gelsinler valla cidden anneler bir alem benimkinden korkuyorum çünkü dediği genelde çıkıyor
Ay sağ Salim doğurup şu aşamaya geliriz inşallah
Benım anamda en son 3 hafta sonra doğacak dedi giderken 23-24 Eylül
O değilde oğlumda doğacağı zamanı tutturdu korkayrum o yüzden
bu anneler müneccim şeyi yemiş heralde benimki de ne dese çıkıyor ya inşallah çok erken doğurmam of
Benimki de sen kıpırdama çok gezinme bu bebek çok hareketli zaten diyip duruyor ailecek 34.haftayı görsem rahatlıycaz hadi inşallah
Ay benimki de çok hareketli umarım bebek hareketi ve erken doğum arasında korelasyon yoktur yoksa yandık
ay evet herkesin bir yorumu oluyor maşallah bana da en başından beri son günü beklemeyecek gibi geliyor zaten ama çok da erken gelmesinler yaa 38 falan görelim inşallah
Ben çok hareketsizim bir de yatıyorum hep ağrım var çünkü belimde bu kadar hareketsiz olmama rağmen ben de erken doğurursam yok artık diyeceğim
Benimkiler yeni doğanı 40 güne yakın giydiler diye heralde bi 12-15 arası yeni doğan takım aldım ama geri aldığım güne gidebilsem almazdım 0-3 de gayet olur biraz büyük olur ama olsun
Aaa maşallah baya almışsın kız böyle bakınca benim çocuumun hiçbir şeyi yok gibi geldi kıyafet olarak doğduktan sonra da alırız illa napalım o zamana kadar bol bol giysin çuval gibi haha

Olmayanda max 15 gün sonra olacak ya büyükte olsa gıdıyor hep battaniye sarılı gezecekler zaten

Olmayanda max 15 gün sonra olacak ya büyükte olsa gıdıyor hep battaniye sarılı gezecekler zaten
Ya bak battaniye dedin aklıma geldi
Ben çok kalın böyle peluş gibi battaniye almamışım trikomsu battaniye var sadece
alayım dedim sonra nerede kullancam dedim ama saçma bir düşünce oldu sanırım kullanılıyor mu o kalın peluş battaniyeler de?

Kızlar biliyorum büyüdü yeri daraldı falan ama bu çocuk beni korkutuyor ya ben hareketlerini bekliyorum sürekli çok hafif yapıyor bir şükür çekiyorum çok korkuyorum 35 e kadar geldik bir şey olur mu yavruma iyi mi neden hareketsiz diye kafayı takıyorum nasıl bir yol izlemeliyim günde on kere hareket saysam yeter mi misal bir de elimi koyunca karnıma anca o zaman anlıyorum bazı hareketlerini bugün tatlı bile yedim hareket etmedi uzandım bekledim vs. Yook . Sonunda etti . El doppleri var onla falan bakıyorum haftada bir belki kalbine dün gece korktum baktım kalp sesi duyuyorum bu seferde diyorum ki acaba kendi damarıma mi denk geldi bebeğimin kalbi değil mi ay doğsun artık sağ salim yavrum ya

Ben oğlumda çok kullandım Ocak bebesıydı, ozellıkle dısarda Evde de geceleri örttüm üstünü onla hep

Elinle bebeğinin kalp atışlarını hissedemezsin kuzum , bazen sen her istediğinde etmeyebiliyor her saat bası gibi haraket var mı oluyor mu , bide şimdi ne desem boş her bebek farklı bu haraket konusunda , oğlum çok az haraket ederdi misal hıçkırık takip ederdim genelde ben mesela doktora gıttıgınde bunun ıcın fıkır al mutlaka, saglık ocagı yakınsa git baktır kalp atışına, normale göre farklılık hıssedıyorsan da harakette tabiki mutlaka gözük doktoruna kuzum yada ulaşıp sorma imkanın varsa sor irtibatta ol mutlaka

Çok haklısın biliyor musun
Maalesef biliyorum canım.. Bu zamana kadar kendi işimi hep kendim yaptım yapamadığım zaman eşim yaptı.10 senedir evliyim 1 defa kv 1 defa da annemle kız kardeşim temizliğe yardım ettiler. Geri kalan herşeyi eşimle kendim yaptım. Kızımda doğumdan 2 3 hafta önce eşimle giriştik evi komple temizledik (tabi eşim yaptı işin büyük kısmını). Haftaya temizlik günü yine eşimle kendim yapacağım yavaş yavaşta olsa. En iyisi bu oluyor çünkü gün geliyor en güvendiğin insan başına kakabiliyor yaptığı yardımı

Ben kızımda almıştım zaten büyük oluyorlar bu zamana kadar kullandım valla bazen soğuk havalarda araba yolculuğu yaparken yanıma alıyorum hala üstünü örtebiliyorum kullanışlı oluyor bence

Al işte hiç şaşırmadım yani gerçekten hiiiç gerilme hiç umursama bile hamilesin el mahkum insan destek almak zorunda kalıyor. 2-3 ay idare et canım Geçen gün eşime söyledim valla kendin yapamadığın işi başkasından bekledin mi ya yapmıyor ya eksik yapıyor benim annem yakında o geldi kadın varken yardıma koltuklar beyaz eşyalar çekildi kuru bakliyat dolabı düzeltildi. Hep sinirlenme gerilme abartma diyordu bana kadını beğenmeyince o gün kendide sinir oldu kadın temizlik bezlerini( ben temizler katlar koyarım) pisleri makineye atmış gitmiş yıkatmamış temizleri de dolabın içine dağınık bırakıp süpürgenin içinde süpürdüğü pis şeyleri dökmeden falan çekip gitmiş annemde yuh artık yani diyor bukadarda değil diyor dedim ben alıştım geldiğine şükret sen tamam abla iyi abla sağol abla güzel abla dicen yoksa anında kaçar gelmezler

Ş

Bu süreçte çok sevdiğim bir yakınımı kaybettim . Çok etkilendiğim bir süreç geçirdim sizleri de hiç soramadım kusura bakmayın lütfen 28 yaşındayım bu arada :)
Başın sağolsun canım Allah sabır versin. Çok üzüldüm sen ve bebek nasılsınız?
Her doğum farklı her insan hikayesi de farklı tabiki.. nette ki kötü yorumları okuyup kendimi korkutuyorum bazen
Bende buna katılıyorum gerçekten acı eşiğimiz bile farklı hepimizin birbirinden en önemlisi iki durumda da olabildiğince sakin kalmaya çalışmak diye düşünüyorum

Canım ama sen ne zaman gittin ki ne zaman gidiceksin bir daha benimde bir hafta iyi geliyor bir hafta az geliyor ondan diyorum haftaya belli olur
Benim 33.haftada tam 2000 gramdı 35+2de yani pazartesi günü 2180 çıktı o yüzden seninki minyon değil gayet normal bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…