Bende baş ağrısı ve çarpıntı yaptı Bi de tansiyon hapı olduğu için tansiyonum da düşüyordu günde 8 kere alıyordum bendeMeraba nidicard herhangi bi yan etki yaptımı siz de ben günde 6 alıyorum da
Valla beni günde 6 cok kotu yaptı yuzumden ateş cıktı bugun carpntı bide basımda ağrıyor evet o progestanda olablr diye dusunmustumBende baş ağrısı ve çarpıntı yaptı Bi de tansiyon hapı olduğu için tansiyonum da düşüyordu günde 8 kere alıyordum bende
Bende aynı durumdayım hıçkırık hissetmesem hareket sıfır hatta Bi gün eşimle tam giyinip acile gidiyorduk öyle hareket etti büyüdüler diye sanırımKızlar biliyorum büyüdü yeri daraldı falan ama bu çocuk beni korkutuyor ya ben hareketlerini bekliyorum sürekli çok hafif yapıyor bir şükür çekiyorum çok korkuyorum 35 e kadar geldik bir şey olur mu yavruma iyi mi neden hareketsiz diye kafayı takıyorum nasıl bir yol izlemeliyim günde on kere hareket saysam yeter mi misal bir de elimi koyunca karnıma anca o zaman anlıyorum bazı hareketlerini bugün tatlı bile yedim hareket etmedi uzandım bekledim vs. Yook . Sonunda etti . El doppleri var onla falan bakıyorum haftada bir belki kalbine dün gece korktum baktım kalp sesi duyuyorum bu seferde diyorum ki acaba kendi damarıma mi denk geldi bebeğimin kalbi değil mi ay doğsun artık sağ salim yavrum ya
Maşallah canım çok yürümüşsün hakikaten ağır olduğun haftalarda olduğun için normal ağrı oluşması ya
Sağlık ocağına gittim ablamın evi yakın diye yürüyeyim dedim 3000 küsür adım atmışım zaten 2 saat sonra falan çarşıya çıktık dolandık abartmışım şimdi çıkıyor acısıBende dün 5600 bugün 4000 attım ama belim kopuyor artık yeter kendime gelemiyorum hep kendime kızıyorum
Magnezyum al dinlen kuzum geçer inşallahEvetttt belimden yayılan ılık ılık regli ağrıları bi saattir onlinenapıyoruz şimdi
Doktora gitmeyi düşünüyor musun canım Oğlunda da böyle olmuştu öyle demiştin heralde?Evetttt belimden yayılan ılık ılık regli ağrıları bi saattir onlinenapıyoruz şimdi
Erkek tarafı üç maymunu oynuyor genelde. Bendede durum idare o yüzden ablam var ama onunda küçük çocuğu var çok yardımcı olamıyor eşim yoğun çalışıyor evi ben temizliyorum arkamdan pisleniyor artık ne olacak bilmiyorum.Papatyamaviss
Senin ailen falan başka şehirde değil mi ?
Kv falan yardımcı olmaz mı ? Genelde erkek tarafı yardımcı olmaz gerçi ..
Anladim cnm ozaman ben kalkani alayim.Kalkan hem koruyucu hem iyilestirici. Gümüş de olan yarayı iyileştirmeye iyi bende ikisi de var ama en çok kalkan dan memnun kalmıştım. Yara olsun olmasın kullan
Oğlumda suyum foşurdadı kuzum , ılık bi süt içiyorum şimdi yatıcam birazdanDoktora gitmeyi düşünüyor musun canım Oğlunda da böyle olmuştu öyle demiştin heralde?
Bende çıkmakta cok zorlandım normalde rahattım , hatta az önce kanadı pecetede gordumKızlar afedersiniz ama bugün 3.kere büyük tuvalete çıktım ilk defa başıma geliyor benim gibi olan var mı ya normal mi
Kalkan seni daha memnun ederAnladim cnm ozaman ben kalkani alayim.
Kusura bakmayin soruyorum ama ben burda hic bunlari kullanan ne duydum ne gordum. Hatta oneren ebede gormedim. Ben 2.kizimda mastit olmustum ebe geldi eve hic bunlardan bahsetmedi. Bu avrupalilar amma cahiller ya
Ben yanlış hatırladım heralde sancı oldu diye anımsadım bir an.. Tamam canım dinlen bakalım geçer inşallahOğlumda suyum foşurdadı kuzum , ılık bi süt içiyorum şimdi yatıcam birazdanebru_can_ebru
Dayan ali cabbar daha cumayi hele bi bekle dur dogurma sakin iyiydik surda takiliyoduk yaEvetttt belimden yayılan ılık ılık regli ağrıları bi saattir onlinenapıyoruz şimdi
Canım en son doktora ne zaman gittin doktora gitmeden öncede öyleyse ve doktora gittiğinde herşeye normal dediyse endişelenme artık daha çok uyuyorlar hafif yada sert hiç fark etmez hareket etmesi önemli olan diye biliyorumKızlar biliyorum büyüdü yeri daraldı falan ama bu çocuk beni korkutuyor ya ben hareketlerini bekliyorum sürekli çok hafif yapıyor bir şükür çekiyorum çok korkuyorum 35 e kadar geldik bir şey olur mu yavruma iyi mi neden hareketsiz diye kafayı takıyorum nasıl bir yol izlemeliyim günde on kere hareket saysam yeter mi misal bir de elimi koyunca karnıma anca o zaman anlıyorum bazı hareketlerini bugün tatlı bile yedim hareket etmedi uzandım bekledim vs. Yook . Sonunda etti . El doppleri var onla falan bakıyorum haftada bir belki kalbine dün gece korktum baktım kalp sesi duyuyorum bu seferde diyorum ki acaba kendi damarıma mi denk geldi bebeğimin kalbi değil mi ay doğsun artık sağ salim yavrum ya
Elimle kalbi değil kızElinle bebeğinin kalp atışlarını hissedemezsin kuzum , bazen sen her istediğinde etmeyebiliyor her saat bası gibi haraket var mı oluyor mu , bide şimdi ne desem boş her bebek farklı bu haraket konusunda , oğlum çok az haraket ederdi misal hıçkırık takip ederdim genelde ben mesela doktora gıttıgınde bunun ıcın fıkır al mutlaka, saglık ocagı yakınsa git baktır kalp atışına, normale göre farklılık hıssedıyorsan da harakette tabiki mutlaka gözük doktoruna kuzum yada ulaşıp sorma imkanın varsa sor irtibatta ol mutlaka
Birde hep: cicikler niden hep anne tirifini secrr derlerErkek tarafı üç maymunu oynuyor genelde. Bendede durum idare o yüzden ablam var ama onunda küçük çocuğu var çok yardımcı olamıyor eşim yoğun çalışıyor evi ben temizliyorum arkamdan pisleniyor artık ne olacak bilmiyorum.
Canım en son doktora ne zaman gittin doktora gitmeden öncede öyleyse ve doktora gittiğinde herşeye normal dediyse endişelenme artık daha çok uyuyorlar hafif yada sert hiç fark etmez hareket etmesi önemli olan diye biliyorum
Doppler ile bakmışsın şükür duymuşsun
Sakin bir yere geçip sol tarafına yat bi şarkı dua ne istersen aç (inşirah açıp karnıma yakın koyuyorum duysun diye) 1 saat içinde hareket edecekmi genelde 2 saatte 10 hareket diyorlar ama her bebek farklı benim bebeğim 5 kere oynar başkasının bebeği 20 bence hareket etmesi önemli bazen bi yerde sertleşiyo sonra düzeliyo ya ben onda bile tamam iyisin diyorumKaan kocatepe hareket saymayı çok tavsiye etmiyo her çocuk farklıdır diye sen bilirsin onu en iyi eğer içine sinmeyen birşey varsa git bi baktır rahatla canım annelik böyle bişe kim ne derse desin rahatlamıyor
Canım kalkanda yarayı iyileştiriyo mu ? Benimde merak ettiğim konuKalkan hem koruyucu hem iyilestirici. Gümüş de olan yarayı iyileştirmeye iyi bende ikisi de var ama en çok kalkan dan memnun kalmıştım. Yara olsun olmasın kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?