2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Bende aynı durumdayım hıçkırık hissetmesem hareket sıfır hatta Bi gün eşimle tam giyinip acile gidiyorduk öyle hareket etti büyüdüler diye sanırım

Maşallah canım çok yürümüşsün hakikaten ağır olduğun haftalarda olduğun için normal ağrı oluşması ya

Bende dün 5600 bugün 4000 attım ama belim kopuyor artık yeter kendime gelemiyorum hep kendime kızıyorum
Sağlık ocağına gittim ablamın evi yakın diye yürüyeyim dedim 3000 küsür adım atmışım zaten 2 saat sonra falan çarşıya çıktık dolandık abartmışım şimdi çıkıyor acısı

Papatyamaviss
Senin ailen falan başka şehirde değil mi ?
Kv falan yardımcı olmaz mı ? Genelde erkek tarafı yardımcı olmaz gerçi ..
Erkek tarafı üç maymunu oynuyor genelde. Bendede durum idare o yüzden ablam var ama onunda küçük çocuğu var çok yardımcı olamıyor eşim yoğun çalışıyor evi ben temizliyorum arkamdan pisleniyor artık ne olacak bilmiyorum.

Kalkan hem koruyucu hem iyilestirici. Gümüş de olan yarayı iyileştirmeye iyi bende ikisi de var ama en çok kalkan dan memnun kalmıştım. Yara olsun olmasın kullan
Anladim cnm ozaman ben kalkani alayim.
Kusura bakmayin soruyorum ama ben burda hic bunlari kullanan ne duydum ne gordum. Hatta oneren ebede gormedim. Ben 2.kizimda mastit olmustum ebe geldi eve hic bunlardan bahsetmedi. Bu avrupalilar amma cahiller ya

Canım en son doktora ne zaman gittin doktora gitmeden öncede öyleyse ve doktora gittiğinde herşeye normal dediyse endişelenme artık daha çok uyuyorlar hafif yada sert hiç fark etmez hareket etmesi önemli olan diye biliyorum
Doppler ile bakmışsın şükür duymuşsun
Sakin bir yere geçip sol tarafına yat bi şarkı dua ne istersen aç (inşirah açıp karnıma yakın koyuyorum duysun diye) 1 saat içinde hareket edecekmi genelde 2 saatte 10 hareket diyorlar ama her bebek farklı benim bebeğim 5 kere oynar başkasının bebeği 20 bence hareket etmesi önemli bazen bi yerde sertleşiyo sonra düzeliyo ya ben onda bile tamam iyisin diyorum Kaan kocatepe hareket saymayı çok tavsiye etmiyo her çocuk farklıdır diye sen bilirsin onu en iyi eğer içine sinmeyen birşey varsa git bi baktır rahatla canım annelik böyle bişe kim ne derse desin rahatlamıyor

Elimle kalbi değil kız bacak hareketlerini diyorum doppler ile kalbini tamam soracağım sabah teşekkür ederim canım

Birde hep: cicikler niden hep anne tirifini secrr derler neden acaba sizin gibi ayilar yuzunden diyeceksin

Biz gurbetteyiz kaynanam bi duydu hamileyim bi duydu erkek bide duyar dogurdum aha bukadar, okadar umursamaz okadar uzak okadar soguk. Yanindaki torunlarina sahip cikmiyoki teeee 3bin km otedekine ciksin diyorum bende

Çok tatlısın çok teşekkür ederim dediklerini deneyeceğim Allah razı olsun

Kalkan hem koruyucu hem iyilestirici. Gümüş de olan yarayı iyileştirmeye iyi bende ikisi de var ama en çok kalkan dan memnun kalmıştım. Yara olsun olmasın kullan
Canım kalkanda yarayı iyileştiriyo mu ? Benimde merak ettiğim konu
Göğüs ucu yaram çok olur benim kalkan ile halledilebilir mi yoksa gümüşte almalımıym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…