2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Valla haklısın bence zamanını çaldı ona güvenip bekledin

Ya bu selin oğlunun adını Deniz koydu o yüzden merakla takip ediyorum

Karın bir anda sertleşiyor ama baya semsert oluyordu bende kasık ağrılarım yeni başladı
Ben dakika tuttum 2 dk falan suruyor sertlik
Çok geçmiş olsun ya dinlenmek lazım biraz daha galiba
Birşey sorucam size kasık ağrısı dediğiniz gaz sancısı gibi aniden saplanan bir ağrı mı mi acaba yoksa regli ağrısı gibi mi? Daha uzun süreli ve yoğun mu?

Bugün bende de var sertleşme+kasık ağrısı ama yoruldum bugün 9000 adım atmışım tek seferde değil ama baya yordum kendimi normalde 3000 anca atardım bazen o kadar bile olmazdı
Maşallah canım çok yürümüşsün hakikaten ağır olduğun haftalarda olduğun için normal ağrı oluşması ya

Benim bu akşam vajina ağrım da başladı çıkış yerim acıyor resmen

Benimde ağrıyor. İlk zamanlar, yürüyüş yaptığım zamanlarda ağrıyordu. Şimdi yataktan sağa sola dönerken bile ağrı mı acı mı bir şeyler var. Ama vajina değil de , dış dudakların altında bulunan kemiklerde var. Çatı genişliyor diye düşünüyorum. Bebek aşağı kayıyor olabilir. Son bir haftada daha belirgin.

Kizlar bise sorucam
Bunun ikisininde gorevi ayni degilmi ?

Eklentiler

• Screenshot_20230913_213705_Chrome.webp
    31 KB · Görüntüleme: 55
Kizlar bise sorucam
Bunun ikisininde gorevi ayni degilmi ?

Üstteki gümüş kapak sanırım. Sadece kapak şeklinde bir ürün galiba.
Avent'in hem kapak şeklinde süt toplamaya yarayan bir şeyi var. (Bir göğüsten emzirirken diğerinden süt geliyormuş, ona toplanıyormuş. Ya da göğüs boşken akarsa ona toplanıyormuş. )
Onun dışında bir de delikli olan kapakları da var kutuda. O da nefes almasını sağlıyormuş göğüslerin.
Ben Avent aldım. Gümüş ürünler daha pahalıydı ve Avent daha işlevsel geldi.

Ancak başka bir marka var, burada alan arkadaşlarımız oldu. O da aynı Avent gibi içeriğe sahip ve fiyatı daha uygun diye biliyorum. Arkadaşlar yazarlar. M harfiyle başlıyordu sanki. Onu da alabilirsin. Avent ile aynı gibi

İnsanlarda rahatlık, umursamazlık diz boyu.Ne kadar dusuncesizler, insan biraz mahcup olur yaptığı davranis karşısında.Belki gelse daha çok sinir edip gidecekti ,vardır bir hayir.Allah iyilerle karşılaştırsın.
Bazen bebeğin hareketleri de sancı gibi gozukebiliyormus, öyle demisti bi doktor.
Ara ara benim minnoş da uzun süreli hareketsiz oluyor, eşim ne zaman arasa ne yapıyor diye uyuyor diyorum.Dinlenme moduna geçiyor sanırım bazı günler.

Bugün bende de var sertleşme+kasık ağrısı ama yoruldum bugün 9000 adım atmışım tek seferde değil ama baya yordum kendimi normalde 3000 anca atardım bazen o kadar bile olmazdı
Bende dün 5600 bugün 4000 attım ama belim kopuyor artık yeter kendime gelemiyorum hep kendime kızıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…