Valla haklısın bence zamanını çaldı ona güvenip bekledinYani gunduz aradığım gıbı napıyorsun saat soylıcektın abla dedım ya sorma ayakkabı ayağımı vurmuş su toplamış bende patlattım acıyor dedı (ayağı ağrıyormuş dediğim bu yani) işkillendim ama bişey demedim , geleceğim dedi saat değiştirip durdu hallederiz yaparız merak etme falan dıye konuşuyor hep birde. Beleşe iş yaptırmıyoruz yol parasına kadar veriyoruz huysuz bı insan asla değilimdir eksik görsem bile söylemem sonradan yapmıs uğraşmış derım basında dıkılmem sohbet ederım yadırgamadan etmeden karsımdakı ınsanla , neymiş bu arkadaş ya göt kadar evım var cam bıle yok evde neden yanı neden
Evet daha öncede geldi
Benim bu akşam vajina ağrım da başladı çıkış yerim acıyor resmenAy gerçekten öyle.
Açıklık falan bakmadı hiç. Belki de çocuk kanala giriverecek, sezaryen sezaryen derken normal doğuruvereceğim
Ya bu selin oğlunun adını Deniz koydu o yüzden merakla takip ediyorum
@Bearhug en son sen sordun sankı dıye hatırlıyorum bu kadın normal doğum yaptı 45 günlük değişimi görüyorsunuz
Sezeryande olsa bunun gıbı iniyor karın yavas yavas
Tabi bu ablamızın karnı baya büyüktü 45 gunde onun bu hale gelmıs senın 20 gunde gelebılır oda bızım vücudumuzla alakalı
Karın bir anda sertleşiyor ama baya semsert oluyordu bende kasık ağrılarım yeni başladı
Çok geçmiş olsun ya dinlenmek lazım biraz daha galibaBen dakika tuttum 2 dk falan suruyor sertlik
Haftan kaçtı sezeryan diye belkide kesmeyi düşünmüyor doktorunBenimde carpıntm oluyor ama zamanla alısırsın dediler
Ben sen gideli baya oldu sanıyorum ondan öyle dedim kusura bakma canımBenim 33.haftada tam 2000 gramdı 35+2de yani pazartesi günü 2180 çıktıo yüzden seninki minyon değil gayet normal bence
Benim regli ağrısı gibi şuan ki ağrıÇok geçmiş olsun ya dinlenmek lazım biraz daha galiba
Birşey sorucam size kasık ağrısı dediğiniz gaz sancısı gibi aniden saplanan bir ağrı mı mi acaba yoksa regli ağrısı gibi mi? Daha uzun süreli ve yoğun mu?
Bugün bende de var sertleşme+kasık ağrısı ama yoruldum bugün 9000 adım atmışım tek seferde değil ama baya yordum kendimi normalde 3000 anca atardım bazen o kadar bile olmazdıSağol kuzum idare ediyorum
Canım ben yeni transfer oldumHaftan kaçtı sezeryan diye belkide kesmeyi düşünmüyor doktorun
Maşallah canım çok yürümüşsün hakikaten ağır olduğun haftalarda olduğun için normal ağrı oluşması yaBugün bende de var sertleşme+kasık ağrısı ama yoruldum bugün 9000 adım atmışım tek seferde değil ama baya yordum kendimi normalde 3000 anca atardım bazen o kadar bile olmazdı
Benim bu akşam vajina ağrım da başladı çıkış yerim acıyor resmen
Benim regli ağrısı gibi şuan ki ağrı
Gaz sancisi degil canim.regli agrisina yakinÇok geçmiş olsun ya dinlenmek lazım biraz daha galiba
Birşey sorucam size kasık ağrısı dediğiniz gaz sancısı gibi aniden saplanan bir ağrı mı mi acaba yoksa regli ağrısı gibi mi? Daha uzun süreli ve yoğun mu?
Aynen grubun en minyon bebeği benceBen sen gideli baya oldu sanıyorum ondan öyle dedim kusura bakma canımminik tosbamız
Kalkan hem koruyucu hem iyilestirici. Gümüş de olan yarayı iyileştirmeye iyi bende ikisi de var ama en çok kalkan dan memnun kalmıştım. Yara olsun olmasın kullanKizlar bise sorucam
Bunun ikisininde gorevi ayni degilmi ?
Kizlar bise sorucam
Bunun ikisininde gorevi ayni degilmi ?
Aaa benim 35+0 o zaman bugün bırakmam normal36+0 da bıraktırıyor doktorum normalde 35+0 dı ama benim sancım çıktı hafif bu haftayıda riske atmak istemedi
İnsanlarda rahatlık, umursamazlık diz boyu.Ne kadar dusuncesizler, insan biraz mahcup olur yaptığı davranis karşısında.Belki gelse daha çok sinir edip gidecekti ,vardır bir hayir.Allah iyilerle karşılaştırsın.Gerginbiri35 bil bakalım noldu , yarın için ayarladığım kadınla üç gündür konuşuyoruz okeyız tamamız kesınız , oğlumla alakalı danışmanlık almak için okulda randevu ayarladım kadın sabah gelcez dedı , sonra aradı ıkıde geliriz dedi danışmanı aradım sabah gelcem dedım , sonra aradı biz sabah geliriz dedi aradım yine değiştirdim rezillik okulda sadece bi gün geliyormuş çünkü .. Az önce aradı ya canım benim ayağım çok ağrıyor sana böyle benim yararım dokunmaz ben yarın gelmeyeyim haftaya falan bakarız diyor .. Bağırdım kızdım kapattım suratına dalga gecer gıbı benımle .. Oturdum hönkür şakır ağladım ağlıyorum yani 36 haftalık oldum nerdeyse haftaya 37 ne yapacağımı şaşırdım ya
Bazen bebeğin hareketleri de sancı gibi gozukebiliyormus, öyle demisti bi doktor.Nasıl bir ağrı?
Baş ağrısı , adet ağrısı gibi bildiğimiz ağrı türünden mi ?
Benim ağrı değil de kasılma oluyor. Yani yukarı doğru sertleşiyor sürekli. Onlar nts'de sancı olarak çıkıyor. Yani nts'de ağrı dedikleri şey o.
Senin normal ağrı varsa ondan çıkmıyor olabilir
Ara ara benim minnoş da uzun süreli hareketsiz oluyor, eşim ne zaman arasa ne yapıyor diye uyuyor diyorum.Dinlenme moduna geçiyor sanırım bazı günler.Kızlar biliyorum büyüdü yeri daraldı falan ama bu çocuk beni korkutuyor ya ben hareketlerini bekliyorum sürekli çok hafif yapıyor bir şükür çekiyorum çok korkuyorum 35 e kadar geldik bir şey olur mu yavruma iyi mi neden hareketsiz diye kafayı takıyorum nasıl bir yol izlemeliyim günde on kere hareket saysam yeter mi misal bir de elimi koyunca karnıma anca o zaman anlıyorum bazı hareketlerini bugün tatlı bile yedim hareket etmedi uzandım bekledim vs. Yook . Sonunda etti . El doppleri var onla falan bakıyorum haftada bir belki kalbine dün gece korktum baktım kalp sesi duyuyorum bu seferde diyorum ki acaba kendi damarıma mi denk geldi bebeğimin kalbi değil mi ay doğsun artık sağ salim yavrum ya
Bende dün 5600 bugün 4000 attım ama belim kopuyor artık yeter kendime gelemiyorum hep kendime kızıyorumBugün bende de var sertleşme+kasık ağrısı ama yoruldum bugün 9000 adım atmışım tek seferde değil ama baya yordum kendimi normalde 3000 anca atardım bazen o kadar bile olmazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?