- 12 Şubat 2023
- 2.228
- 3.750
- 63
- 30
İnsanlar nasıl bu kadar dönek olabiliyor@Gerginbiri35 bil bakalım noldu , yarın için ayarladığım kadınla üç gündür konuşuyoruz okeyız tamamız kesınız , oğlumla alakalı danışmanlık almak için okulda randevu ayarladım kadın sabah gelcez dedı , sonra aradı ıkıde geliriz dedi danışmanı aradım sabah gelcem dedım , sonra aradı biz sabah geliriz dedi aradım yine değiştirdim rezillik okulda sadece bi gün geliyormuş çünkü .. Az önce aradı ya canım benim ayağım çok ağrıyor sana böyle benim yararım dokunmaz ben yarın gelmeyeyim haftaya falan bakarız diyor .. Bağırdım kızdım kapattım suratına dalga gecer gıbı benımle .. Oturdum hönkür şakır ağladım ağlıyorum yani 36 haftalık oldum nerdeyse haftaya 37 ne yapacağımı şaşırdım ya
Benim top gibi sertlesmelerim ve kasiktaki agrilarim artti. Bunlar sanci mi oluyor kiBenim bugün çıktı hafif
@Gerginbiri35 bil bakalım noldu , yarın için ayarladığım kadınla üç gündür konuşuyoruz okeyız tamamız kesınız , oğlumla alakalı danışmanlık almak için okulda randevu ayarladım kadın sabah gelcez dedı , sonra aradı ıkıde geliriz dedi danışmanı aradım sabah gelcem dedım , sonra aradı biz sabah geliriz dedi aradım yine değiştirdim rezillik okulda sadece bi gün geliyormuş çünkü .. Az önce aradı ya canım benim ayağım çok ağrıyor sana böyle benim yararım dokunmaz ben yarın gelmeyeyim haftaya falan bakarız diyor .. Bağırdım kızdım kapattım suratına dalga gecer gıbı benımle .. Oturdum hönkür şakır ağladım ağlıyorum yani 36 haftalık oldum nerdeyse haftaya 37 ne yapacağımı şaşırdım ya
Valla kuzum top gibi sertlesiyor. Hatta.kasiklarima oyle bir agri giriyor ki yuruyemiyorum bazenNasıl bir ağrı?
Baş ağrısı , adet ağrısı gibi bildiğimiz ağrı türünden mi ?
Benim ağrı değil de kasılma oluyor. Yani yukarı doğru sertleşiyor sürekli. Onlar nts'de sancı olarak çıkıyor. Yani nts'de ağrı dedikleri şey o.
Senin normal ağrı varsa ondan çıkmıyor olabilir
Valla kuzum top gibi sertlesiyor. Hatta.kasiklarima oyle bir agri giriyor ki yuruyemiyorum bazen
Yatinca biraz duzeldim ama ara ara giriyor. Daha da artar yani sıklasrsa yarin giderim doktoruma diye dusunuyorum
Benim top gibi sertlesmem cok fazla oluyor ya gunde 10 u geciktir diyebilirimBenim öyle top gibi sertleşince nts'de sancı olarak çıkıyor. Karnım gerilince.
Ya başka biri gelsin bende sinirlendim resmen oyalamak başka bişey değil
Okuma okuma canım. Kara bir delik resmen kayboluyor insan. En güzel hatırlayacağımız bir doğum anımız olsun inşallah
Ya bu neydi arkadaşım yaaaaa. Şans mıııı şanssızlık mı nedir yani
Yani gunduz aradığım gıbı napıyorsun saat soylıcektın abla dedım ya sorma ayakkabı ayağımı vurmuş su toplamış bende patlattım acıyor dedı (ayağı ağrıyormuş dediğim bu yani) işkillendim ama bişey demedim , geleceğim dedi saat değiştirip durdu hallederiz yaparız merak etme falan dıye konuşuyor hep birde. Beleşe iş yaptırmıyoruz yol parasına kadar veriyoruz huysuz bı insan asla değilimdir eksik görsem bile söylemem sonradan yapmıs uğraşmış derım basında dıkılmem sohbet ederım yadırgamadan etmeden karsımdakı ınsanla , neymiş bu arkadaş ya göt kadar evım var cam bıle yok evde neden yanı nedenİnsanlar nasıl bu kadar dönek olabiliyormadem gelmeyeceksin karşındaki insanı niye kendine güvendiriyorsun sanki beleş gelecek haspam iyi yapmışsın bağırıp kızmakla oh olsun.
Evet daha öncede geldiTemizlik için mi ayarlamıştın ?
Benim top gibi sertlesmem cok fazla oluyor ya gunde 10 u geciktir diyebilirim
Bencede.hatta nefesim bile kesiliyor ara ara. Ama nstye girdigimde sanci 20 lerde gozkyor cok dusuk oldugu icin doktor normal karsiliyorBenim bir saatte 10 kere oluyordur.
Çok fazla yaşıyorum ben maalesef. Acayip rahatsız edici bir şey.
O sertleşme bende de oluyor doktora sordum 1 saatin içinde 6 7 yi buluyorsa sancı olabilir acile görün dediBenim top gibi sertlesmem cok fazla oluyor ya gunde 10 u geciktir diyebilirim
Bunlar sıklaşır artık kuzum olabılır gibi geliyor bana Ertuğrul’da bazen sabaha kadar uyumazdım sabaha karşı uyuya kalırdım kalkardım bişey yok dakıka tutardım falan ama düzenli düzensiz olur olur olur uzun saatler sonra bı bakmışım gecmıs gibi gibi artarak devam etmiyorsa leke su bısey yoksa haraketler düzenliyse yapacak bişey yok gibiB
Bencede.hatta nefesim bile kesiliyor ara ara. Ama nstye girdigimde sanci 20 lerde gozkyor cok dusuk oldugu icin doktor normal karsiliyor
B
Bencede.hatta nefesim bile kesiliyor ara ara. Ama nstye girdigimde sanci 20 lerde gozkyor cok dusuk oldugu icin doktor normal karsiliyor
O sertleşme bende de oluyor doktora sordum 1 saatin içinde 6 7 yi buluyorsa sancı olabilir acile görün dedi
Benimde carpıntm oluyor ama zamanla alısırsın dedilerBiraz çarpıntım oluyor onun dışında yapmadı bende
Bekliycez artik kuzum. Cuna hayrli haberlerle donelim insallahBunlar sıklaşır artık kuzum olabılır gibi geliyor bana Ertuğrul’da bazen sabaha kadar uyumazdım sabaha karşı uyuya kalırdım kalkardım bişey yok dakıka tutardım falan ama düzenli düzensiz olur olur olur uzun saatler sonra bı bakmışım gecmıs gibi gibi artarak devam etmiyorsa leke su bısey yoksa haraketler düzenliyse yapacak bişey yok gibi
Dogurmaya gidicen normal diycek heraldeL
Benimde ilk zamanlar 40 civarı çıkıyordu. Tekrar çekilince 20 civarı çıkıyordu. Normal diyordu doktorum .( internette 40 üstü düzenli sancılar dikkate alınır diyor).
Şimdi hep 40 üstünde, hatta 80-100 bandına da çıkıyor grafikte devamlı..ama doktor yine normal diyor
Benim buluyor ama normal diyor hep doktorBenim doktor mu sıkıntılı acaba.
Dogurmaya gidicen normal diycek heralde
Valla bilemedim doktordan doktora değişir görüşler bende de oluyor ama gün içine yayılıyor benimki bugün çok yoruldum çok fazla oldu meselaL
Benimde ilk zamanlar 40 civarı çıkıyordu. Tekrar çekilince 20 civarı çıkıyordu. Normal diyordu doktorum .( internette 40 üstü düzenli sancılar dikkate alınır diyor).
Şimdi hep 40 üstünde, hatta 80-100 bandına da çıkıyor grafikte devamlı..ama doktor yine normal diyor
Benim buluyor ama normal diyor hep doktorBenim doktor mu sıkıntılı acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?