2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
İnsanlar nasıl bu kadar dönek olabiliyor madem gelmeyeceksin karşındaki insanı niye kendine güvendiriyorsun sanki beleş gelecek haspam iyi yapmışsın bağırıp kızmakla oh olsun.

Temizlik için mi ayarlamıştın ?

Valla kuzum top gibi sertlesiyor. Hatta.kasiklarima oyle bir agri giriyor ki yuruyemiyorum bazen

Ya başka biri gelsin bende sinirlendim resmen oyalamak başka bişey değil

Okuma okuma canım. Kara bir delik resmen kayboluyor insan. En güzel hatırlayacağımız bir doğum anımız olsun inşallah

Ya bu neydi arkadaşım yaaaaa. Şans mıııı şanssızlık mı nedir yani

İnsanlar nasıl bu kadar dönek olabiliyor madem gelmeyeceksin karşındaki insanı niye kendine güvendiriyorsun sanki beleş gelecek haspam iyi yapmışsın bağırıp kızmakla oh olsun.
Yani gunduz aradığım gıbı napıyorsun saat soylıcektın abla dedım ya sorma ayakkabı ayağımı vurmuş su toplamış bende patlattım acıyor dedı (ayağı ağrıyormuş dediğim bu yani) işkillendim ama bişey demedim , geleceğim dedi saat değiştirip durdu hallederiz yaparız merak etme falan dıye konuşuyor hep birde. Beleşe iş yaptırmıyoruz yol parasına kadar veriyoruz huysuz bı insan asla değilimdir eksik görsem bile söylemem sonradan yapmıs uğraşmış derım basında dıkılmem sohbet ederım yadırgamadan etmeden karsımdakı ınsanla , neymiş bu arkadaş ya göt kadar evım var cam bıle yok evde neden yanı neden
Temizlik için mi ayarlamıştın ?
Evet daha öncede geldi

B

Bencede.hatta nefesim bile kesiliyor ara ara. Ama nstye girdigimde sanci 20 lerde gozkyor cok dusuk oldugu icin doktor normal karsiliyor
Bunlar sıklaşır artık kuzum olabılır gibi geliyor bana Ertuğrul’da bazen sabaha kadar uyumazdım sabaha karşı uyuya kalırdım kalkardım bişey yok dakıka tutardım falan ama düzenli düzensiz olur olur olur uzun saatler sonra bı bakmışım gecmıs gibi gibi artarak devam etmiyorsa leke su bısey yoksa haraketler düzenliyse yapacak bişey yok gibi

L
B

Bencede.hatta nefesim bile kesiliyor ara ara. Ama nstye girdigimde sanci 20 lerde gozkyor cok dusuk oldugu icin doktor normal karsiliyor

Benimde ilk zamanlar 40 civarı çıkıyordu. Tekrar çekilince 20 civarı çıkıyordu. Normal diyordu doktorum .( internette 40 üstü düzenli sancılar dikkate alınır diyor).

Şimdi hep 40 üstünde, hatta 80-100 bandına da çıkıyor grafikte devamlı..ama doktor yine normal diyor

O sertleşme bende de oluyor doktora sordum 1 saatin içinde 6 7 yi buluyorsa sancı olabilir acile görün dedi

Benim buluyor ama normal diyor hep doktor Benim doktor mu sıkıntılı acaba.

Bekliycez artik kuzum. Cuna hayrli haberlerle donelim insallah

Dogurmaya gidicen normal diycek heralde

Valla bilemedim doktordan doktora değişir görüşler bende de oluyor ama gün içine yayılıyor benimki bugün çok yoruldum çok fazla oldu mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…