- 11 Şubat 2023
- 619
- 1.062
- 33
- 28
Eşek oğlum valla kalbime iniyorBende aynı durumdayım hıçkırık hissetmesem hareket sıfır hatta Bi gün eşimle tam giyinip acile gidiyorduk öyle hareket etti büyüdüler diye sanırım
Çok tatlısın çok teşekkür ederim dediklerini deneyeceğim Allah razı olsun
Evet. Bu konuda eşim çok iyi hakikaten bak tam burada diyor başını buluyor sallıyor hafiften o tarafı başlıyor bizimki içerde kıpırdamaya
Birde dürtükle annesi
daha çabuk tepki verir belki
Mycey di markası ,ben de almistim.Üstteki gümüş kapak sanırım. Sadece kapak şeklinde bir ürün galiba.
Avent'in hem kapak şeklinde süt toplamaya yarayan bir şeyi var. (Bir göğüsten emzirirken diğerinden süt geliyormuş, ona toplanıyormuş. Ya da göğüs boşken akarsa ona toplanıyormuş. )
Onun dışında bir de delikli olan kapakları da var kutuda. O da nefes almasını sağlıyormuş göğüslerin.
Ben Avent aldım. Gümüş ürünler daha pahalıydı ve Avent daha işlevsel geldi.
Ancak başka bir marka var, burada alan arkadaşlarımız oldu. O da aynı Avent gibi içeriğe sahip ve fiyatı daha uygun diye biliyorum. Arkadaşlar yazarlar. M harfiyle başlıyordu sanki. Onu da alabilirsin. Avent ile aynı gibi
Benim hergun 6000 adımı geçiyor ise gidip geldiğim için.Aksam olunca da bacak ağrısı ,ayak ağrısı oluyor haliyle.İki gündür ayaklarım birden şişti.Odemden.Bende dün 5600 bugün 4000 attım ama belim kopuyor artık yeter kendime gelemiyorum hep kendime kızıyorum
Biz dua etmeye başlıyoruz cnm sizeEvetttt belimden yayılan ılık ılık regli ağrıları bi saattir onlinenapıyoruz şimdi
Ay naptın bugün gerçekten baya adım atmışsınBugün bende de var sertleşme+kasık ağrısı ama yoruldum bugün 9000 adım atmışım tek seferde değil ama baya yordum kendimi normalde 3000 anca atardım bazen o kadar bile olmazdı
Aynen birde bulduğum ismi beğenmezler falan filan. Hala babanne olacaklar belestenBirde hep: cicikler niden hep anne tirifini secrr derlerneden acaba sizin gibi ayilar yuzunden diyeceksin
Biz gurbetteyiz kaynanam bi duydu hamileyim bi duydu erkek bide duyar dogurdum aha bukadar, okadar umursamaz okadar uzak okadar soguk. Yanindaki torunlarina sahip cikmiyoki teeee 3bin km otedekine ciksin diyorum bende
Haydiii naptın bugün hepimizde regl ağrısı olduEvetttt belimden yayılan ılık ılık regli ağrıları bi saattir onlinenapıyoruz şimdi
Benimkide bazen bi dürtüklüyo diyorum yavaş insan içimdeki kemikleri var canım acıyoEvet. Bu konuda eşim çok iyi hakikaten bak tam burada diyor başını buluyor sallıyor hafiften o tarafı başlıyor bizimki içerde kıpırdamaya
Ay aman sorma dursun daha güzelde bir tatlı kendını bellı edıyor ağrı sağolsunDayan ali cabbar daha cumayi hele bi bekle dur dogurma sakin iyiydik surda takiliyoduk ya
Evetttt belimden yayılan ılık ılık regli ağrıları bi saattir onlinenapıyoruz şimdi
Of sonradan farkettım doplerı hayatım yaaa sorryyyElimle kalbi değil kızbacak hareketlerini diyorum doppler ile kalbini tamam soracağım sabah teşekkür ederim canım
Yaa ben yürürken bçrde yattığım yerde hissediyorum ama dönerken daha hissetmiyorum dediğin ağrıyı her gün ayrı güncelleme alıyoruz resmenBenimde ağrıyor. İlk zamanlar, yürüyüş yaptığım zamanlarda ağrıyordu. Şimdi yataktan sağa sola dönerken bile ağrı mı acı mı bir şeyler var. Ama vajina değil de , dış dudakların altında bulunan kemiklerde var. Çatı genişliyor diye düşünüyorum. Bebek aşağı kayıyor olabilir. Son bir haftada daha belirgin.
Evet banada bu hafta nidicardı bıraktırıp adalat aldırcaktı günde 2 tane ama vazgeçti sonradanAaa benim 35+0 o zaman bugün bırakmam normal
bize doğumu daha yakın hissettiriyor sanırım ondan böyle daralıyoruz. Benim de geçti aman doğururum moduna girdim tekrarO sıkıntı geldiğinde ben nasıl doguracagim, karnım gerildi, nefes alamıyor gibi oluyorum diyorum.Gecince aman nolcak , herkes gibi dogururum diyorum kolay olcak gibi geliyor.
Bı tuhaf
Gece idrar da geliyosa ikisi combo yapıyor olabilir kuzu.Ya kasıklarımda bende ağrı hissediyorum. Hele gece uykuda ayyy bi uyanıyorum ki nasıl ağrıyor kasıklarım.
Nasıl oldun bebiş? Dinlendin mi? Azalmıştır inş.Kizlar ya benim kasiklarimdaki agri artmaya basladi
Çok benzer bir olayı görümcemin boş evi temizlenecekken yaşadık. Bence bu insanlar o gün temizliğe gitmeyeceğine karar veriyolar ondan sonra söyleyemiyolar. Baştan söylese de kendini ona göre ayarlasan nolur sanki. En kötü birkaç gün geciktirirdin sinirlerin de zıplamazdı..Gerginbiri35 bil bakalım noldu , yarın için ayarladığım kadınla üç gündür konuşuyoruz okeyız tamamız kesınız , oğlumla alakalı danışmanlık almak için okulda randevu ayarladım kadın sabah gelcez dedı , sonra aradı ıkıde geliriz dedi danışmanı aradım sabah gelcem dedım , sonra aradı biz sabah geliriz dedi aradım yine değiştirdim rezillik okulda sadece bi gün geliyormuş çünkü .. Az önce aradı ya canım benim ayağım çok ağrıyor sana böyle benim yararım dokunmaz ben yarın gelmeyeyim haftaya falan bakarız diyor .. Bağırdım kızdım kapattım suratına dalga gecer gıbı benımle .. Oturdum hönkür şakır ağladım ağlıyorum yani 36 haftalık oldum nerdeyse haftaya 37 ne yapacağımı şaşırdım ya
Kız benim 100 çıktığında doktor doğuruyorum sandı açıklık baktı serum falan yaptıL
Benimde ilk zamanlar 40 civarı çıkıyordu. Tekrar çekilince 20 civarı çıkıyordu. Normal diyordu doktorum .( internette 40 üstü düzenli sancılar dikkate alınır diyor).
Şimdi hep 40 üstünde, hatta 80-100 bandına da çıkıyor grafikte devamlı..ama doktor yine normal diyor
Benim buluyor ama normal diyor hep doktorBenim doktor mu sıkıntılı acaba.
Bende de ara ara oluyor yaa. Hatta bazen acıyor sadeceBenim bu akşam vajina ağrım da başladı çıkış yerim acıyor resmen
Doğum hemşiresi bana günlük 10000 adım atsan çok iyi olur demişti. Bakıp dalga geçiyor herhalde diye düşünmüştümBende dün 5600 bugün 4000 attım ama belim kopuyor artık yeter kendime gelemiyorum hep kendime kızıyorum
Aha sen dün bacak üst üste atamamıştın jfşfkfşfkEvetttt belimden yayılan ılık ılık regli ağrıları bi saattir onlinenapıyoruz şimdi
Yeriz o minnağıAynen grubun en minyon bebeği bence
Kuaförde oturdum sadece başka bişey yapmadım vallaaaHaydiii naptın bugün hepimizde regl ağrısı oldu
Aha aynı benimde öyle acıyorbize doğumu daha yakın hissettiriyor sanırım ondan böyle daralıyoruz. Benim de geçti aman doğururum moduna girdim tekrar
Gece idrar da geliyosa ikisi combo yapıyor olabilir kuzu.
Nasıl oldun bebiş? Dinlendin mi? Azalmıştır inş.
Çok benzer bir olayı görümcemin boş evi temizlenecekken yaşadık. Bence bu insanlar o gün temizliğe gitmeyeceğine karar veriyolar ondan sonra söyleyemiyolar. Baştan söylese de kendini ona göre ayarlasan nolur sanki. En kötü birkaç gün geciktirirdin sinirlerin de zıplamazdı..
Kız benim 100 çıktığında doktor doğuruyorum sandı açıklık baktı serum falan yaptınasıl normalmiş acaba
Bende de ara ara oluyor yaa. Hatta bazen acıyor sadece
Doğum hemşiresi bana günlük 10000 adım atsan çok iyi olur demişti. Bakıp dalga geçiyor herhalde diye düşünmüştüminsan çok çabuk yoruluyor ya
Hiç kızma kendine hemen hepimiz aynı durumdayız..
Aha sen dün bacak üst üste atamamıştın jfşfkfşfk
Şakası bi yana yoruldun belki kuşum
Evet evet hayatım tabıkıde beklese az daha iyi gibi , ama oğlumda da böyle başladıktan sonra cok bekletmedi hazırlığa başladı gibi benim kızBiz dua etmeye başlıyoruz cnm size
Sağlıkla gelsin vakitli gelsin
bi kaç hafta daha beklese iyi gibi
Benım bu arada vajınam kemıklerım falan nasıl et kesıgı agrısı gıbı fenaAha aynı benimde öyle acıyor
Bol ağrılı haftalara girdik demekkiKuaförde oturdum sadece başka bişey yapmadım vallaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?