2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Mycey di markası ,ben de almistim.
Bende dün 5600 bugün 4000 attım ama belim kopuyor artık yeter kendime gelemiyorum hep kendime kızıyorum
Benim hergun 6000 adımı geçiyor ise gidip geldiğim için.Aksam olunca da bacak ağrısı ,ayak ağrısı oluyor haliyle.İki gündür ayaklarım birden şişti.Odemden.

Aynen birde bulduğum ismi beğenmezler falan filan. Hala babanne olacaklar belesten eşim zorla hediye aldırıyor annesine doğumda kimse gelip yardımcı olayım demiyor. Ama köye gidince gelin derdine düşüyorlar

Yaa ben yürürken bçrde yattığım yerde hissediyorum ama dönerken daha hissetmiyorum dediğin ağrıyı her gün ayrı güncelleme alıyoruz resmen
Aaa benim 35+0 o zaman bugün bırakmam normal
Evet banada bu hafta nidicardı bıraktırıp adalat aldırcaktı günde 2 tane ama vazgeçti sonradan

O sıkıntı geldiğinde ben nasıl doguracagim, karnım gerildi, nefes alamıyor gibi oluyorum diyorum.Gecince aman nolcak , herkes gibi dogururum diyorum kolay olcak gibi geliyor.
Bı tuhaf
bize doğumu daha yakın hissettiriyor sanırım ondan böyle daralıyoruz. Benim de geçti aman doğururum moduna girdim tekrar
Ya kasıklarımda bende ağrı hissediyorum. Hele gece uykuda ayyy bi uyanıyorum ki nasıl ağrıyor kasıklarım.
Gece idrar da geliyosa ikisi combo yapıyor olabilir kuzu.
Kizlar ya benim kasiklarimdaki agri artmaya basladi
Nasıl oldun bebiş? Dinlendin mi? Azalmıştır inş.
Çok benzer bir olayı görümcemin boş evi temizlenecekken yaşadık. Bence bu insanlar o gün temizliğe gitmeyeceğine karar veriyolar ondan sonra söyleyemiyolar. Baştan söylese de kendini ona göre ayarlasan nolur sanki. En kötü birkaç gün geciktirirdin sinirlerin de zıplamazdı..
Kız benim 100 çıktığında doktor doğuruyorum sandı açıklık baktı serum falan yaptı nasıl normalmiş acaba
Benim bu akşam vajina ağrım da başladı çıkış yerim acıyor resmen
Bende de ara ara oluyor yaa. Hatta bazen acıyor sadece
Bende dün 5600 bugün 4000 attım ama belim kopuyor artık yeter kendime gelemiyorum hep kendime kızıyorum
Doğum hemşiresi bana günlük 10000 adım atsan çok iyi olur demişti. Bakıp dalga geçiyor herhalde diye düşünmüştüm insan çok çabuk yoruluyor ya
Hiç kızma kendine hemen hepimiz aynı durumdayız..
Evetttt belimden yayılan ılık ılık regli ağrıları bi saattir online napıyoruz şimdi
Aha sen dün bacak üst üste atamamıştın jfşfkfşfk
Şakası bi yana yoruldun belki kuşum

Aha aynı benimde öyle acıyor

Biz dua etmeye başlıyoruz cnm size
Sağlıkla gelsin vakitli gelsin
bi kaç hafta daha beklese iyi gibi
Evet evet hayatım tabıkıde beklese az daha iyi gibi , ama oğlumda da böyle başladıktan sonra cok bekletmedi hazırlığa başladı gibi benim kız Öyle hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…