2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Aynen birde bulduğum ismi beğenmezler falan filan. Hala babanne olacaklar belesten eşim zorla hediye aldırıyor annesine doğumda kimse gelip yardımcı olayım demiyor. Ama köye gidince gelin derdine düşüyorlar
Ay yok benim oyle bi derdim yok isim begendirme falan hic kusura bakmasinlar
Esim hediyede aldirmaz sevmesinide beklemez bise beklemez. Cunku kendi cocuklarina sevgi vermemis torunlarina versin. Esimin eli kesildi dikis atildi, insan evladini merak edip aramazmi noldu diye hiiiiiic 3 4 ay sonra biz aradikda oyle konustuk. Ama sanki esimin annesi degilde cok cok yabanci biri gibi.

Her sabah savaştan çıkmış gibi uyanıyorum kasık,bel,bacak,vajina ağrıları hepsi aynı anda

Sizinki tam numune çıkmış. Bizimki de aramaz unutuyorum diyor ama istediğini arıyor kadın. Tabi esimin annesi o kendi bilir nasıl davranacağını. Bize sormuştu ne koyacaksınız diye bende bir isim söyleyince beğenmedi. Istiyorkionun istediğini koyalım. Benim eşimde burun ameliyatı olmuştu kadın arayıp sormamıştı

Evet evet hayatım tabıkıde beklese az daha iyi gibi , ama oğlumda da böyle başladıktan sonra cok bekletmedi hazırlığa başladı gibi benim kız Öyle hissediyorum
Dün şu oturup yapılan ayağı diğer ayağının üzerine atıldığı hareketi yapamadım sende yapamadım yazdın ya
Kübra yaklaşıyor dedim kendi kendime
Valla inş nefes emme işini çözsünler bekletmesinler daha fazla
Heyecanlı günler yaklaşıyor
sırayla suyum geldi sancım geldi mesajlarına başlanır yakında

Başlar başlar ozellıkle ekımın ilk başlarında olanlardan atak bekliyorum haydi kızlar tempo

Bizimkinkn tlfnu yok kullanmiyor. Ama ogluyla geliniyle yasiyor istese onlardan da arar kocasininda var watsapi falan.

Ben sey diyorum annelik babannelik duygularini almislar kadinin bu arada bunlari yaziyorum ama yanlis anlasilmasin kavgali falan degiliz yani hic ne kavgamiz oldu ne küslugumuz (gerci nerde goruyonda olsun desen yeridir) yazlari yanina gidince kaliyoruz ondan ibaret bizim iliskimiz

Yok canım ya olir mu tanı ki sor
Oğlumda suyum foşurdadı kuzum , ılık bi süt içiyorum şimdi yatıcam birazdan ebru_can_ebru
Tmm tatlim
Canım kalkanda yarayı iyileştiriyo mu ? Benimde merak ettiğim konu
Göğüs ucu yaram çok olur benim kalkan ile halledilebilir mi yoksa gümüşte almalımıym
Benim tek ucu kopma noktasına geldi kalkan ile kurtardik gümüş de iyi geldi ondan hepsini tecrübe ettim kremsiz hele asla ilk aylar lazım zaten sonra bebek kavrama da anne de emzirme de uzman oluyor

Ben kremi ve kalkani aldim
Zaten suan her banyo sonrasi gogus uclarina yag suruyorum (badem, argan, hindistan cevizi karisimi )

Bizimde kavgamız yok ama işte dilime vuruyor ne yapayım. Eşim de kin tutamaz hiç hemen unutur bende bozuk plak gibiyim

Ahh canım ya inş bunda kolay acısız emzirirsin
Garmestan pomat aldırdım türkiyeden herkes çok övdü onu e vitaminiyle karıştırıp kullanın diyorlardı bende kalkan alayım o zaman işe yararsa gümüş almam aşırı pahalı 85$
Avent kalkan 13$
Birde gül suyu ayva cekirdeği duydum şuan ayva var alıp onuda yapasım var

Ben kremi ve kalkani aldim
Zaten suan her banyo sonrasi gogus uclarina yag suruyorum (badem, argan, hindistan cevizi karisimi )
Bende yapmaya başlayayım ya
Arkadaşıma hemşire son zamanlarda ucunu iki parmağının arasına alarak krem sür sanki bebek emiyor gibi gögüslerin hazırlansn demiş
Tabi 37.haftalarda yapmak lazım heralde elleme kısmını

Size bir güncelleme daha. Bugun sabahtan beri karnım hareketli, eli dursa ayağı durmuyor, ayağı dursa poposu durmuyor. Sakin bir 5 dakika olmadı diyebilirim. Sürekli bir hareket hali. Ne zaman göbeğimi acsam, ısık alsa, o zaman duruluyor. Müzik acinca da benzer birsey oldu, yine sakinleşti. Bu cocuk anne karnında iyice sıkıldı diye düşünmeye başladım. Normal mi tesadüf mu bilemedim ama garip gercekten.. Hareketin azı düşündürüyor ama ya cogu? Normal mi sizce?

Bizimde kavgamız yok ama işte dilime vuruyor ne yapayım. Eşim de kin tutamaz hiç hemen unutur bende bozuk plak gibiyim
Ay yok ben hic dile bile getirmiyorum esimin onunde falan
Onu uzmek istemem
Zaten kendisi uvey evlat muamelesi goruyo bide ben eklemek istemem kimbilir o ne geciriyo icinden
Ben burda yaziyorum arada bi anneme dile getiririm oda cok nadir

Benimle ilgilen demiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…