Ay yok benim oyle bi derdim yok isim begendirme falan hic kusura bakmasinlarAynen birde bulduğum ismi beğenmezler falan filan. Hala babanne olacaklar belesteneşim zorla hediye aldırıyor annesine doğumda kimse gelip yardımcı olayım demiyor. Ama köye gidince gelin derdine düşüyorlar
Her sabah savaştan çıkmış gibi uyanıyorumYa kasıklarımda bende ağrı hissediyorum. Hele gece uykuda ayyy bi uyanıyorum ki nasıl ağrıyor kasıklarım.
Canım spinal yeterli değil mi ki iyi araştırdın mı? Ben biraz baktım da sez. için spinal yeterli sanki öyle anladım.
Canım bazen azalıp bazen artıyor hareketleri.
Benim tam çıkış yeriBenım bu arada vajınam kemıklerım falan nasıl et kesıgı agrısı gıbı fena
Kiz dur seydir o kucuk bi pırttırAy aman sorma dursun daha güzelde bir tatlı kendını bellı edıyor ağrı sağolsun
Sizinki tam numune çıkmış. Bizimki de aramaz unutuyorum diyor ama istediğini arıyor kadın. Tabi esimin annesi o kendi bilir nasıl davranacağını. Bize sormuştu ne koyacaksınız diye bende bir isim söyleyince beğenmedi. Istiyorkionun istediğini koyalım. Benim eşimde burun ameliyatı olmuştu kadın arayıp sormamıştıAy yok benim oyle bi derdim yok isim begendirme falan hic kusura bakmasinlar
Esim hediyede aldirmaz sevmesinide beklemez bise beklemez. Cunku kendi cocuklarina sevgi vermemis torunlarina versin. Esimin eli kesildi dikis atildi, insan evladini merak edip aramazmi noldu diye hiiiiiic 3 4 ay sonra biz aradikda oyle konustuk. Ama sanki esimin annesi degilde cok cok yabanci biri gibi.
Dün şu oturup yapılan ayağı diğer ayağının üzerine atıldığı hareketi yapamadım sende yapamadım yazdın yaEvet evet hayatım tabıkıde beklese az daha iyi gibi , ama oğlumda da böyle başladıktan sonra cok bekletmedi hazırlığa başladı gibi benim kızÖyle hissediyorum
Ehehehe zorlandım epey ama çıktım wcye ıkı kez oda yapmıs olabılır neden olmasınKiz dur seydir o kucuk bi pırttır
Sanci degildir pırt yap gecer
Başlar başlar ozellıkle ekımın ilk başlarında olanlardan atak bekliyorum haydi kızlar tempoDün şu oturup yapılan ayağı diğer ayağının üzerine atıldığı hareketi yapamadım sende yapamadım yazdın ya
Kübra yaklaşıyor dedim kendi kendime
Valla inş nefes emme işini çözsünler bekletmesinler daha fazla
Heyecanlı günler yaklaşıyor
sırayla suyum geldi sancım geldi mesajlarına başlanır yakında
Bizimkinkn tlfnu yok kullanmiyor. Ama ogluyla geliniyle yasiyor istese onlardan da arar kocasininda var watsapi falan.Sizinki tam numune çıkmış. Bizimki de aramaz unutuyorum diyor ama istediğini arıyor kadın. Tabi esimin annesi o kendi bilir nasıl davranacağını. Bize sormuştu ne koyacaksınız diye bende bir isim söyleyince beğenmedi. Istiyorkionun istediğini koyalım. Benim eşimde burun ameliyatı olmuştu kadın arayıp sormamıştı
Odur odurEhehehe zorlandım epey ama çıktım wcye ıkı kez oda yapmıs olabılır neden olmasın
Yok canım ya olir mu tanı ki sorAnladim cnm ozaman ben kalkani alayim.
Kusura bakmayin soruyorum ama ben burda hic bunlari kullanan ne duydum ne gordum. Hatta oneren ebede gormedim. Ben 2.kizimda mastit olmustum ebe geldi eve hic bunlardan bahsetmedi. Bu avrupalilar amma cahiller ya
Tmm tatlimOğlumda suyum foşurdadı kuzum , ılık bi süt içiyorum şimdi yatıcam birazdanebru_can_ebru
Benim tek ucu kopma noktasına geldi kalkan ile kurtardik gümüş de iyi geldi ondan hepsini tecrübe ettim kremsiz hele asla ilk aylar lazım zaten sonra bebek kavrama da anne de emzirme de uzman oluyorCanım kalkanda yarayı iyileştiriyo mu ? Benimde merak ettiğim konu
Göğüs ucu yaram çok olur benim kalkan ile halledilebilir mi yoksa gümüşte almalımıym
Ben kremi ve kalkani aldimYok canım ya olir mu tanı ki sor
Tmm tatlim
Benim tek ucu kopma noktasına geldi kalkan ile kurtardik gümüş de iyi geldi ondan hepsini tecrübe ettim kremsiz hele asla ilk aylar lazım zaten sonra bebek kavrama da anne de emzirme de uzman oluyor
Bizimde kavgamız yok ama işte dilime vuruyor ne yapayım. Eşim de kin tutamaz hiç hemen unutur bende bozuk plak gibiyimBizimkinkn tlfnu yok kullanmiyor. Ama ogluyla geliniyle yasiyor istese onlardan da arar kocasininda var watsapi falan.
Ben sey diyorum annelik babannelik duygularini almislar kadininbu arada bunlari yaziyorum ama yanlis anlasilmasin kavgali falan degiliz yani hic ne kavgamiz oldu ne küslugumuz (gerci nerde goruyonda olsun desen yeridir ) yazlari yanina gidince kaliyoruz ondan ibaret bizim iliskimiz
Ahh canım ya inş bunda kolay acısız emzirirsinYok canım ya olir mu tanı ki sor
Tmm tatlim
Benim tek ucu kopma noktasına geldi kalkan ile kurtardik gümüş de iyi geldi ondan hepsini tecrübe ettim kremsiz hele asla ilk aylar lazım zaten sonra bebek kavrama da anne de emzirme de uzman oluyor
Su an sürmüyorim ben doğum dan sonra başlarım çünkü 1 gün sonrasına faydası olmuyorBen kremi ve kalkani aldim
Zaten suan her banyo sonrasi gogus uclarina yag suruyorum (badem, argan, hindistan cevizi karisimi )
Bende yapmaya başlayayım yaBen kremi ve kalkani aldim
Zaten suan her banyo sonrasi gogus uclarina yag suruyorum (badem, argan, hindistan cevizi karisimi )
Tam olarak ne zamandan sonra acabası niyetlenirsinizOdur odur
Seni dogurtmaya niyetim yok daha
Ay yok ben hic dile bile getirmiyorum esimin onunde falanBizimde kavgamız yok ama işte dilime vuruyor ne yapayım. Eşim de kin tutamaz hiç hemen unutur bende bozuk plak gibiyim
Benimle ilgilen demişSize bir güncelleme daha. Bugun sabahtan beri karnım hareketli, eli dursa ayağı durmuyor, ayağı dursa poposu durmuyor. Sakin bir 5 dakika olmadı diyebilirim. Sürekli bir hareket hali. Ne zaman göbeğimi acsam, ısık alsa, o zaman duruluyor. Müzik acinca da benzer birsey oldu, yine sakinleşti. Bu cocuk anne karnında iyice sıkıldı diye düşünmeye başladım.Normal mi tesadüf mu bilemedim ama garip gercekten.. Hareketin azı düşündürüyor ama ya cogu? Normal mi sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?