2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ben krem degilde yag kullaniyorum
Kremi dogdugu gun baslarim artik

Ya bence aktif.sagim olmazsa doğum tetiklenmez ama riske ne gerek var der 37 sonrası derim

Ay yok ben hic dile bile getirmiyorum esimin onunde falan
Onu uzmek istemem
Zaten kendisi uvey evlat muamelesi goruyo bide ben eklemek istemem kimbilir o ne geciriyo icinden
Ben burda yaziyorum arada bi anneme dile getiririm oda cok nadir
Ay evet bu huyum çok kötü çok pişman oluyorum sonra. Onu kötü hissetiriyorum ama duramıyorum da Allah bana akıl fikir versin

Bir anneyi çocuğuyla alakalı herşey düşündürür hamile anneyi az hareket de çok hareket etmeside düşündürür çünkü hem anne hem hamile

Kız ben biraz ucunu sıksam kolostrum geliyor bunu yapsak ne var ne yok akıtmaz mıyız
Kizlar bana musade uykum geldi hemde cok
Kalbi kirilmis kizimin yanina bi gidim

Bugun okula biraktim agladi, okuldan alinca neden agladin diyorum. Cunku kalbim kirildi diyor yaa pepe sen neler ogrettin bizim duygusal kiza
Oy onun kırılan kalbini sevsinler
İyi geceler canım

Canısı onu bilemedim benden hiç birşey gelmiyor ya o kısmı hiç düşünmedim ama ucuyla oynayınca gelirmi sıkmadan
Bilemedim kuşum. Ben üstümü değişirken fark etmiştim ucunda şeffaf bir şey vardı ufaktan sıkınca çıktı içinden. Sonra birkaç kez hala geliyo mu diye kontrol için sıktım baktım geliyor bıraktım heba etmeyeyim diye

Çok kıymetli o ilk gelen sütler
İyi yapmışsın canım hiç elleme

Doğum yapan kişiler kremden ziyade, kalkanın işe yaradığını söylüyor.
Kremi de 37den itibaren sürmeyi öneriyorlar ama okuduğum kadarıyla kalkanlar çok daha iyiymiş bu konuda. Trendyol'da yorumlara falan bakarsanız, tam bir kurtarıcı diye şükreden çok var.
Hepimiz aldık herhalde
Bakalım nasıl olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…