Nemlenmesi icin simdiden yag suruyorum ben canimSu an sürmüyorim ben doğum dan sonra başlarım çünkü 1 gün sonrasına faydası olmuyor
Ben krem degilde yag kullaniyorumBende yapmaya başlayayım ya
Arkadaşıma hemşire son zamanlarda ucunu iki parmağının arasına alarak krem sür sanki bebek emiyor gibi gögüslerin hazırlansn demiş
Tabi 37.haftalarda yapmak lazım heralde elleme kısmını
Ya bence aktif.sagim olmazsa doğum tetiklenmez ama riske ne gerek var der 37 sonrası derimBende yapmaya başlayayım ya
Arkadaşıma hemşire son zamanlarda ucunu iki parmağının arasına alarak krem sür sanki bebek emiyor gibi gögüslerin hazırlansn demiş
Ay evet bu huyum çok kötü çok pişman oluyorum sonra. Onu kötü hissetiriyorum ama duramıyorum da Allah bana akıl fikir versinAy yok ben hic dile bile getirmiyorum esimin onunde falan
Onu uzmek istemem
Zaten kendisi uvey evlat muamelesi goruyo bide ben eklemek istemem kimbilir o ne geciriyo icinden
Ben burda yaziyorum arada bi anneme dile getiririm oda cok nadir
1 aydır oluyor.o bende doğurmadım henüzTuvaletinizi yapıp kalkınca daha elinizi yıkamadan yine tuvaletiniz geliyor mu yoksa doğurma sırası bende mi
Suan hissetmiyorum papatyam biraz bekle ya hele bi 15ini atlatalim soyle bi teraziye gel 21 22 lerden sonra okey olabilirTam olarak ne zamandan sonra acabası niyetlenirsiniz
İyi yapıyorsun canım kuru oluyorNemlenmesi icin simdiden yag suruyorum ben canim
Nasil olsa vucuduma suruyorum surmusken orada faydalansin diye
Bir anneyi çocuğuyla alakalı herşey düşündürür hamile anneyi az hareket de çok hareket etmeside düşündürür çünkü hem anne hem hamileSize bir güncelleme daha. Bugun sabahtan beri karnım hareketli, eli dursa ayağı durmuyor, ayağı dursa poposu durmuyor. Sakin bir 5 dakika olmadı diyebilirim. Sürekli bir hareket hali. Ne zaman göbeğimi acsam, ısık alsa, o zaman duruluyor. Müzik acinca da benzer birsey oldu, yine sakinleşti. Bu cocuk anne karnında iyice sıkıldı diye düşünmeye başladım.Normal mi tesadüf mu bilemedim ama garip gercekten.. Hareketin azı düşündürüyor ama ya cogu? Normal mi sizce?
Bı rahatlama geldi1 aydır oluyor.o bende doğurmadım henüz
Evde hindistan cevizi yağı var bende onunla başlarımBen krem degilde yag kullaniyorum
Kremi dogdugu gun baslarim artik
Bunada 37 yi doldurduğumda başlarımYa bence aktif.sagim olmazsa doğum tetiklenmez ama riske ne gerek var der 37 sonrası derim
Ahh severim ben onu kırılmasın kalbiKizlar bana musade uykum geldi hemde cok
Kalbi kirilmis kizimin yanina bi gidim
Bugun okula biraktim agladi, okuldan alinca neden agladin diyorum. Cunku kalbim kirildi diyoryaa pepe sen neler ogrettin bizim duygusal kiza
Aboo naptın yazık kıza 15i tahmini doğum tarihiSuan hissetmiyorum papatyam biraz bekle ya hele bi 15ini atlatalim soyle bi teraziye gel 21 22 lerden sonra okey olabilir
Kız ben biraz ucunu sıksam kolostrum geliyor bunu yapsak ne var ne yok akıtmaz mıyızBende yapmaya başlayayım ya
Oy onun kırılan kalbini sevsinlerKizlar bana musade uykum geldi hemde cok
Kalbi kirilmis kizimin yanina bi gidim
Bugun okula biraktim agladi, okuldan alinca neden agladin diyorum. Cunku kalbim kirildi diyoryaa pepe sen neler ogrettin bizim duygusal kiza
Canısı onu bilemedim benden hiç birşey gelmiyor yaKız ben biraz ucunu sıksam kolostrum geliyor bunu yapsak ne var ne yok akıtmaz mıyız
Oy onun kırılan kalbini sevsinler
İyi geceler canım
Bilemedim kuşum. Ben üstümü değişirken fark etmiştim ucunda şeffaf bir şey vardı ufaktan sıkınca çıktı içinden. Sonra birkaç kez hala geliyo mu diye kontrol için sıktım baktım geliyorCanısı onu bilemedim benden hiç birşey gelmiyor yao kısmı hiç düşünmedim ama ucuyla oynayınca gelirmi sıkmadan
Bu hafta bende çok zorlanıyorum bencede o da etkiliyor biziEhehehe zorlandım epey ama çıktım wcye ıkı kez oda yapmıs olabılır neden olmasın
Çok kıymetli o ilk gelen sütlerBilemedim kuşum. Ben üstümü değişirken fark etmiştim ucunda şeffaf bir şey vardı ufaktan sıkınca çıktı içinden. Sonra birkaç kez hala geliyo mu diye kontrol için sıktım baktım geliyorbıraktım heba etmeyeyim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?