2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Havuç suyu diyorlardı su arttırmak için doktor meyve yasak demiş ama bi sorup gitmeden başla istersen artsın da için rahat olsun canım. Bebişe maşallah Hadi bakalım hayırlı yolculuklar şimdiden
Çok teşekkür ederim ama bende fazla sıvı varmış inşaallah azalır yasaklıları bıraktım artık

Çok teşekkür ederim ama bende fazla sıvı varmış inşaallah azalır yasaklıları bıraktım artık
Benim suyum fazlaydı şeker testinde kalmıştım sonra 3 saatlik şeker testi yapıldı şükür geçtim ama yinede şekerli şeyleri yasakladılar
Bizim suyumuz düzeldi şekerli şeyleri bırakınca 1 haftada fark ediyor bana meyve
orman meyveleri yani az sekerli meyveler tüket dedi

Kızlar benim de an itibariyle ilk kez belden ve kasıklardan regl ağrısı gibi ağrım olmaya başladı. Arada da karnım çok sert oluyor ve geçiyor, sancı mı oluyor şimdi bu
Düzenli olunca doğum sancısı ama düzensiz arada gelen bu ağrılar hazırlık için bu haftalarda baslamasi cok normal benim 32.haftada basladi ara ara suan sıklığı biraz arttı ama hala düzensiz tabi düzensiz olması güzel çünkü daha beklesin

Çok şükür geçmiş. Aslında hiç şeker vs yemezdim, bir kaç sefer üst üste tatlı vs yedim inşaallah ondan olmuştur da hemen düzelir..

Ben de 36+1 oldum çok hareketliydi bugün, doktor 10 kere hareket ediyor mu günde say demişti bana. Sen de bir say istersen için rahat etmezse kontrole gidersin canım
Tamam deneyeceğim şimdi Su içtim çok derinden tekme attı benim de aynı derdim var da cevabı üstüme alındım

Ay kızlar gözlerimi açmadan tuvalete gidip gelmek bu sefer işe yaramadı, bir saattir dönüp duruyorum Kahvaltı yapmaya karar verdim sıpa da uyandı uyumuyor zaten..
Baya erken baslamissin güne
Uyumayı dene canım belki başarırsın
Bizimki tekmeleriyle benim uyumama engel olmuyo hiç rahatsız olmuyorum ya da benle uyuyo bilmiyorm
Ama tuvalete kalkma ve sağ sola dönmekten uyuyamıyorum bende
Bide dün sabah bacağıma giren krampla uyanmıştım hala ağrıyor

Valla ben de hiç uyanmazdım böyle benimki de uyurdu ama bugün başladı dönmeye tekmelemeye uyutmadı da benim de uykum açıldı işte Bir şeyler yedim karnım acıkmış, geri uyumayı denicem Ayy kramp da çok kötü benim de böyle huzursuz bacak gibi oluyor bazen rahatsız ediyor

Bu hafta tatli olayini abarttim bende
Ins hemen duzelir merak etme tatliyi yemedigin zaman duzeliyo
Ay inşallah, şekeri meyveyi vs bıraktım ama burda istisna olarak hurmaları löp löp götürürken de biraz zor olacak gibi

Her sabah savaştan çıkmış gibi uyanıyorum kasık,bel,bacak,vajina ağrıları hepsi aynı anda
hepsi mevcut bende de ama son birkaç gündür vajina kemiklerim kuyruk sokumu bel o bölge ve kasıklarım ağrıyor yaklaşıyor mu acaba doğum
Başlar başlar ozellıkle ekımın ilk başlarında olanlardan atak bekliyorum haydi kızlar tempo
O benim açılın geliyorum
Ben başladım biraz biraz. Hurma pilates topu ve göğüs ucuna bitkisel yağ sürüyorum şimdilik. Haftaya yoğunlaştıracağım. Sonra da kendi isteğimle sez. olabilirim böyle de değişik bir insanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…