- 1 Şubat 2023
- 272
- 552
- 33
Ben de 36+1 oldum çok hareketliydi bugün, doktor 10 kere hareket ediyor mu günde say demişti bana. Sen de bir say istersen için rahat etmezse kontrole gidersin canımKızlar şuanda 36 haftalık hamileyim . Bebeğimin hareketleri baya azadıldı. Bu normal mi korkuyorum
Çok teşekkür ederim ama bende fazla sıvı varmışHavuç suyu diyorlardı su arttırmak için doktor meyve yasak demiş ama bi sorup gitmeden başla istersen artsın da için rahat olsun canım. Bebişe maşallahHadi bakalım hayırlı yolculuklar şimdiden
Benim suyum fazlaydı şeker testinde kalmıştım sonra 3 saatlik şeker testi yapıldı şükür geçtim ama yinede şekerli şeyleri yasakladılarÇok teşekkür ederim ama bende fazla sıvı varmışinşaallah azalır yasaklıları bıraktım artık
Benim regli ağrısı gibi şuan ki ağrı
Kızlar benim de an itibariyle ilk kez belden ve kasıklardan regl ağrısı gibi ağrım olmaya başladı. Arada da karnım çok sert oluyor ve geçiyor, sancı mı oluyor şimdi buEvetttt belimden yayılan ılık ılık regli ağrıları bi saattir onlinenapıyoruz şimdi
Ay pardon canım sınırda diyince suyu bitmiş biri olarak aklıma direkt azalma geliyorÇok teşekkür ederim ama bende fazla sıvı varmışinşaallah azalır yasaklıları bıraktım artık
Düzenli olunca doğum sancısı ama düzensiz arada gelen bu ağrılar hazırlık için bu haftalarda baslamasi cok normal benim 32.haftada basladi ara ara suan sıklığı biraz arttı ama hala düzensiz tabi düzensiz olması güzel çünkü daha beklesinKızlar benim de an itibariyle ilk kez belden ve kasıklardan regl ağrısı gibi ağrım olmaya başladı. Arada da karnım çok sert oluyor ve geçiyor, sancı mı oluyor şimdi bu
Yok canim 21 22 derken eylul demek istedimAboo naptın yazık kıza 15i tahmini doğum tarihi
Yap bi güzellik Ekimin ilk haftasi gelsin bari
Ayy Ben yanlis anladmYok canim 21 22 derken eylul demek istedim
Çok şükür geçmiş. Aslında hiç şeker vs yemezdim, bir kaç sefer üst üste tatlı vs yedim inşaallah ondan olmuştur da hemen düzelir..Benim suyum fazlaydı şeker testinde kalmıştım sonra 3 saatlik şeker testi yapıldı şükür geçtim ama yinede şekerli şeyleri yasakladılar
Bizim suyumuz düzeldi şekerli şeyleri bırakınca 1 haftada fark ediyor bana meyve
orman meyveleri yani az sekerli meyveler tüket dedi
Olabilir tabi ben de biraz garip yazmışım zatenAy pardon canım sınırda diyince suyu bitmiş biri olarak aklıma direkt azalma geliyorİnşallah normale döner hızlıca
Bu hafta tatli olayini abarttim bendeÇok şükür geçmiş. Aslında hiç şeker vs yemezdim, bir kaç sefer üst üste tatlı vs yedim inşaallah ondan olmuştur da hemen düzelir..
Tamam deneyeceğimBen de 36+1 oldum çok hareketliydi bugün, doktor 10 kere hareket ediyor mu günde say demişti bana. Sen de bir say istersen için rahat etmezse kontrole gidersin canım
Geçmiş olsun canımÇok teşekkür ederim ama bende fazla sıvı varmışinşaallah azalır yasaklıları bıraktım artık
Baya erken baslamissin güneAy kızlar gözlerimi açmadan tuvalete gidip gelmek bu sefer işe yaramadı, bir saattir dönüp duruyorumKahvaltı yapmaya karar verdim sıpa da uyandı uyumuyor zaten..
Valla ben de hiç uyanmazdım böyle benimki de uyurdu ama bugün başladı dönmeye tekmelemeye uyutmadı da benim de uykum açıldı işteBaya erken baslamissin güne
Uyumayı dene canım belki başarırsın
Bizimki tekmeleriyle benim uyumama engel olmuyo hiç rahatsız olmuyorum ya da benle uyuyo bilmiyorm
Ama tuvalete kalkma ve sağ sola dönmekten uyuyamıyorum bende
Bide dün sabah bacağıma giren krampla uyanmıştım hala ağrıyor
Ay inşallah, şekeri meyveyi vs bıraktım ama burda istisna olarak hurmaları löp löp götürürken de biraz zor olacak gibiBu hafta tatli olayini abarttim bende
Ins hemen duzelir merak etme tatliyi yemedigin zaman duzeliyo
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun canım
hepsi mevcut bende de ama son birkaç gündür vajina kemiklerim kuyruk sokumu bel o bölge ve kasıklarım ağrıyorHer sabah savaştan çıkmış gibi uyanıyorumkasık,bel,bacak,vajina ağrıları hepsi aynı anda
O benimBaşlar başlar ozellıkle ekımın ilk başlarında olanlardan atak bekliyorum haydi kızlar tempo
Ben başladım biraz biraz. Hurma pilates topu ve göğüs ucuna bitkisel yağ sürüyorum şimdilik. Haftaya yoğunlaştıracağım. Sonra da kendi isteğimle sez. olabilirimBende yapmaya başlayayım ya
Arkadaşıma hemşire son zamanlarda ucunu iki parmağının arasına alarak krem sür sanki bebek emiyor gibi gögüslerin hazırlansn demiş
Tabi 37.haftalarda yapmak lazım heralde elleme kısmını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?