Ya bende öyleyim herkesin azalmış demek ki büyüdülerKızlar şuanda 36 haftalık hamileyim . Bebeğimin hareketleri baya azadıldı. Bu normal mi korkuyorum
Günaydın canım, hayırlısıyla git hayırlısıyla gel inşallah Allah yolculuğunda kolaylık versin dualarını kabul etsin. Çok güzel hisleri bebeğinle yaşıyorsunuz maşallahKızlar maşaallah neler neler konuştunuz acaba merak ediyorum ama inşallah eve dönünce okuyabilirim ancak, artık bir roman okumuş kadar olurum.3 gün Medine de kalacağız, hepinize dualar ettim, erken doğan bebişlerimiz ve anneleri için ayrı, doğumu bekleyen annelerimiz için ayrı dualar ettim, Peygamber efendimize selamlar ilettim.
Bir de merak edenler olduysa hamileliğimi uçağa yetişmek için koştuğum az bir mesafe dışında hiç hissetmedim diyebilirim. Evde kocama naz yapıyormuşum resmen, bazen bulaşık yerleştirdim belim ağrıdı diye yemeği bile geciktirirdimGeldiğimizden beri çok fazla yürüdüm, hatta gelemeden önce de baya baya iyi yürüdüm. İstanbul hava limanını gezdik biraz istanbulu gezmiş gibi sayıyorum kendimi Henüz dağ bayır tırmanmadık ama şimdilik iyi gidiyor, siz de bana dua ediverin kolaylıkla yapabileyim ibadetleri
Sizinle de paylaşmak istediğim bir şey keşfettim kendimce, daha doğrusu duyduğum ama inanamadığım birşeydi. Ben çok su içmeyi severim burada da içtikçe içiyorum ama afedersiniz lavaboya çıkmadığımı farkettim, çıktığımda da susuzluk belirtileri vardı. Rengi koyu, miktarı az vs gibi. Sorunca öğrendim ki su doldurduğumuz yerler zemzem çeşmesiymiş hep. Kızlar inanan olur inanmayan olur ama bu tezi kendi çapımda doğruladım. Zemzem idrarla değil bildiğiniz terle atılıyor. Her zamanki gibi terliyorum ama lavabo ihtiyacı burada günde 1 kereye düştü. Evde tuvaletten çıkıp daha 2 adım atmadan geri döndüğümü biliyorum. Korktum böbrekler gidecek çocuk susuz kalacak diye market suyu aldım. Burada su ve benzin aynı fiyatta bu arada böyle gereksiz bir bilgiyi niye verdim bilmiyorum
Yaklaşıyor tabi hepsi hazırlıkhepsi mevcut bende de ama son birkaç gündür vajina kemiklerim kuyruk sokumu bel o bölge ve kasıklarım ağrıyoryaklaşıyor mu acaba doğum
O benimaçılın geliyorum
Ben başladım biraz biraz. Hurma pilates topu ve göğüs ucuna bitkisel yağ sürüyorum şimdilik. Haftaya yoğunlaştıracağım. Sonra da kendi isteğimle sez. olabilirimböyle de değişik bir insanım
Zorlanmadan kolayca yap ibadetini inşallah canımKızlar maşaallah neler neler konuştunuz acaba merak ediyorum ama inşallah eve dönünce okuyabilirim ancak, artık bir roman okumuş kadar olurum.3 gün Medine de kalacağız, hepinize dualar ettim, erken doğan bebişlerimiz ve anneleri için ayrı, doğumu bekleyen annelerimiz için ayrı dualar ettim, Peygamber efendimize selamlar ilettim.
Bir de merak edenler olduysa hamileliğimi uçağa yetişmek için koştuğum az bir mesafe dışında hiç hissetmedim diyebilirim. Evde kocama naz yapıyormuşum resmen, bazen bulaşık yerleştirdim belim ağrıdı diye yemeği bile geciktirirdimGeldiğimizden beri çok fazla yürüdüm, hatta gelemeden önce de baya baya iyi yürüdüm. İstanbul hava limanını gezdik biraz istanbulu gezmiş gibi sayıyorum kendimi Henüz dağ bayır tırmanmadık ama şimdilik iyi gidiyor, siz de bana dua ediverin kolaylıkla yapabileyim ibadetleri
Sizinle de paylaşmak istediğim bir şey keşfettim kendimce, daha doğrusu duyduğum ama inanamadığım birşeydi. Ben çok su içmeyi severim burada da içtikçe içiyorum ama afedersiniz lavaboya çıkmadığımı farkettim, çıktığımda da susuzluk belirtileri vardı. Rengi koyu, miktarı az vs gibi. Sorunca öğrendim ki su doldurduğumuz yerler zemzem çeşmesiymiş hep. Kızlar inanan olur inanmayan olur ama bu tezi kendi çapımda doğruladım. Zemzem idrarla değil bildiğiniz terle atılıyor. Her zamanki gibi terliyorum ama lavabo ihtiyacı burada günde 1 kereye düştü. Evde tuvaletten çıkıp daha 2 adım atmadan geri döndüğümü biliyorum. Korktum böbrekler gidecek çocuk susuz kalacak diye market suyu aldım. Burada su ve benzin aynı fiyatta bu arada böyle gereksiz bir bilgiyi niye verdim bilmiyorum
Geliyor minnoşlarımızYaklaşıyor tabi hepsi hazırlıkÇoğu doğum 37-39 dolunca oluyor
Saglıkla kavuş sağlıkla kavuşalımbenimki beklerse doktorun dediği tarihe 32 gün kaldı
Benim günde en az 7-8 binim var 10 bin de arada oluyorDoğum hemşiresi bana günlük 10000 adım atsan çok iyi olur demişti. Bakıp dalga geçiyor herhalde diye düşünmüştüminsan çok çabuk yoruluyor ya
Ahh inşallahGeliyor minnoşlarımızoyyyy 32 gün de az kalmış. Ben de sanki son 15-20 gün diyorum
Ay gelsin çiçeğim yaaaAhh inşallahsenin 20 gün sürmez gibi hissediyorum
Duru kuş 2 haftaya gelir bence
Ay gelsin çiçeğim yaaaçooook bekledim teyzesiii. Bi de gerçekten yoruldum artık iyice zorlaştı her şey Sağlıkla gelsinler
Rabbim kabul eylesin kazasız belasız dönün inşallah bizleri de duanda unutmadığın için Allah razı olsun. Bol ibadet ve boool yürüyüş ile inşallah doğumun çok kolay olacak gibi geliyor bana Rabbim sıkıntısız kolay sağlıklı bir doğum nasip etsin lütfen dualarını bizden hiç eksik etmeKızlar maşaallah neler neler konuştunuz acaba merak ediyorum ama inşallah eve dönünce okuyabilirim ancak, artık bir roman okumuş kadar olurum.3 gün Medine de kalacağız, hepinize dualar ettim, erken doğan bebişlerimiz ve anneleri için ayrı, doğumu bekleyen annelerimiz için ayrı dualar ettim, Peygamber efendimize selamlar ilettim.
Maşallah rabbim dualarını kabul etsinKızlar maşaallah neler neler konuştunuz acaba merak ediyorum ama inşallah eve dönünce okuyabilirim ancak, artık bir roman okumuş kadar olurum.3 gün Medine de kalacağız, hepinize dualar ettim, erken doğan bebişlerimiz ve anneleri için ayrı, doğumu bekleyen annelerimiz için ayrı dualar ettim, Peygamber efendimize selamlar ilettim.
Daha iyiyim kuşum ama artik cok zorlaniyorum ya nasil gececek bu 4 haftabize doğumu daha yakın hissettiriyor sanırım ondan böyle daralıyoruz. Benim de geçti aman doğururum moduna girdim tekrar
Gece idrar da geliyosa ikisi combo yapıyor olabilir kuzu.
Nasıl oldun bebiş? Dinlendin mi? Azalmıştır inş.
Çok benzer bir olayı görümcemin boş evi temizlenecekken yaşadık. Bence bu insanlar o gün temizliğe gitmeyeceğine karar veriyolar ondan sonra söyleyemiyolar. Baştan söylese de kendini ona göre ayarlasan nolur sanki. En kötü birkaç gün geciktirirdin sinirlerin de zıplamazdı..
Kız benim 100 çıktığında doktor doğuruyorum sandı açıklık baktı serum falan yaptınasıl normalmiş acaba
Bende de ara ara oluyor yaa. Hatta bazen acıyor sadece
Doğum hemşiresi bana günlük 10000 adım atsan çok iyi olur demişti. Bakıp dalga geçiyor herhalde diye düşünmüştüminsan çok çabuk yoruluyor ya
Hiç kızma kendine hemen hepimiz aynı durumdayız..
Aha sen dün bacak üst üste atamamıştın jfşfkfşfk
Şakası bi yana yoruldun belki kuşum
Geçer göz açıp kapayıncaya kadar bir bakmışsın doğurmuşsunDaha iyiyim kuşum ama artik cok zorlaniyorum ya nasil gececek bu 4 hafta
Maşallah, ne güzel nasip oldu sana da bebise de oralara gitmek.Allah kabul etsin şimdiden.Benim içinde dua edermisin ?Kızlar maşaallah neler neler konuştunuz acaba merak ediyorum ama inşallah eve dönünce okuyabilirim ancak, artık bir roman okumuş kadar olurum.3 gün Medine de kalacağız, hepinize dualar ettim, erken doğan bebişlerimiz ve anneleri için ayrı, doğumu bekleyen annelerimiz için ayrı dualar ettim, Peygamber efendimize selamlar ilettim.
Benim 13.30 da randevum kızlar sonrasında doğum hediyesine bakacakmışız eşim öyle söylüyo ama fırsat bulup yazarım size Efe’yle ilgili detaylarıKizlar gunaydin, bol rdvulu bi gun
Bugunun rdvulari
malaguenaa
D derden14
S srsrnr
sadecebirsoruu
Hayirli haberlerle gelin insallah
Yaklaşıyor tabi hepsi hazırlıkÇoğu doğum 37-39 dolunca oluyor
Saglıkla kavuş sağlıkla kavuşalımbenimki beklerse doktorun dediği tarihe 32 gün kaldı
Olsun sen yap canım
Bazen vajinal diye gidip sez.dönüyo
Hurma faydalı gögüs ucuda şimdiden yağlamak iyiymiş bebiş emmeden kuruluğu gidiyo alışıyo yavaştan
Ben doktora sorduğumda bebeklerin sadece %10 u 9. Aya girmeden doğuyor erken doğum aslında düşük bir ihtimal demişti ama son yıllarda doğum yapıp 9. Ayı gören arkadaşımda az yani genelde 8. Ayda hop bebişler kucaktaGeçer göz açıp kapayıncaya kadar bir bakmışsın doğurmuşsunBana hamileliğim çok hızlı geçti ne ara 35 hafta oldum bilmiyorum
Kontrolü bekle bakalım yarın doktor ne diyecek ağrıların felan arttı baya
17 Eylül yıldönümümüz ama geçecek daha benceSuan hissetmiyorum papatyam biraz bekle ya hele bi 15ini atlatalim soyle bi teraziye gel 21 22 lerden sonra okey olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?