2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Kızlar maşaallah neler neler konuştunuz acaba merak ediyorum ama inşallah eve dönünce okuyabilirim ancak, artık bir roman okumuş kadar olurum. 3 gün Medine de kalacağız, hepinize dualar ettim, erken doğan bebişlerimiz ve anneleri için ayrı, doğumu bekleyen annelerimiz için ayrı dualar ettim, Peygamber efendimize selamlar ilettim.

Bir de merak edenler olduysa hamileliğimi uçağa yetişmek için koştuğum az bir mesafe dışında hiç hissetmedim diyebilirim. Evde kocama naz yapıyormuşum resmen, bazen bulaşık yerleştirdim belim ağrıdı diye yemeği bile geciktirirdim Geldiğimizden beri çok fazla yürüdüm, hatta gelemeden önce de baya baya iyi yürüdüm. İstanbul hava limanını gezdik biraz istanbulu gezmiş gibi sayıyorum kendimi Henüz dağ bayır tırmanmadık ama şimdilik iyi gidiyor, siz de bana dua ediverin kolaylıkla yapabileyim ibadetleri

Sizinle de paylaşmak istediğim bir şey keşfettim kendimce, daha doğrusu duyduğum ama inanamadığım birşeydi. Ben çok su içmeyi severim burada da içtikçe içiyorum ama afedersiniz lavaboya çıkmadığımı farkettim, çıktığımda da susuzluk belirtileri vardı. Rengi koyu, miktarı az vs gibi. Sorunca öğrendim ki su doldurduğumuz yerler zemzem çeşmesiymiş hep. Kızlar inanan olur inanmayan olur ama bu tezi kendi çapımda doğruladım. Zemzem idrarla değil bildiğiniz terle atılıyor. Her zamanki gibi terliyorum ama lavabo ihtiyacı burada günde 1 kereye düştü. Evde tuvaletten çıkıp daha 2 adım atmadan geri döndüğümü biliyorum. Korktum böbrekler gidecek çocuk susuz kalacak diye market suyu aldım. Burada su ve benzin aynı fiyatta bu arada böyle gereksiz bir bilgiyi niye verdim bilmiyorum

Günaydın canım, hayırlısıyla git hayırlısıyla gel inşallah Allah yolculuğunda kolaylık versin dualarını kabul etsin. Çok güzel hisleri bebeğinle yaşıyorsunuz maşallah

Yaklaşıyor tabi hepsi hazırlık Çoğu doğum 37-39 dolunca oluyor
Saglıkla kavuş sağlıkla kavuşalım benimki beklerse doktorun dediği tarihe 32 gün kaldı

Olsun sen yap canım
Bazen vajinal diye gidip sez.dönüyo
Hurma faydalı gögüs ucuda şimdiden yağlamak iyiymiş bebiş emmeden kuruluğu gidiyo alışıyo yavaştan

Son düzenleme:
Zorlanmadan kolayca yap ibadetini inşallah canım
Dualarında bize yer verdiğin unutmadığın için çok teşekkürler
İnş sıkıntısız birşekilde tamamlayıp evinize sağlıkla geri dönün
Rabbim kabul etsin inş

Rabbim kabul eylesin kazasız belasız dönün inşallah bizleri de duanda unutmadığın için Allah razı olsun. Bol ibadet ve boool yürüyüş ile inşallah doğumun çok kolay olacak gibi geliyor bana Rabbim sıkıntısız kolay sağlıklı bir doğum nasip etsin lütfen dualarını bizden hiç eksik etme inşallah bana da nasip olur

Maşallah rabbim dualarını kabul etsin kazasız belasız gelirsiniz inşallah

Daha iyiyim kuşum ama artik cok zorlaniyorum ya nasil gececek bu 4 hafta

Daha iyiyim kuşum ama artik cok zorlaniyorum ya nasil gececek bu 4 hafta
Geçer göz açıp kapayıncaya kadar bir bakmışsın doğurmuşsun Bana hamileliğim çok hızlı geçti ne ara 35 hafta oldum bilmiyorum
Kontrolü bekle bakalım yarın doktor ne diyecek ağrıların felan arttı baya

Maşallah, ne güzel nasip oldu sana da bebise de oralara gitmek.Allah kabul etsin şimdiden.Benim içinde dua edermisin ?
Allah yardım ediyor ,güç kuvvet veriyor oralarda.Kolaylikla ibadetlerini yapıp dönersin inşallah

Ben doktora sorduğumda bebeklerin sadece %10 u 9. Aya girmeden doğuyor erken doğum aslında düşük bir ihtimal demişti ama son yıllarda doğum yapıp 9. Ayı gören arkadaşımda az yani genelde 8. Ayda hop bebişler kucakta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…