- 25 Mart 2017
- 7.178
- 12.648
- 248
Yalancısındannnn evetKızlar benim de an itibariyle ilk kez belden ve kasıklardan regl ağrısı gibi ağrım olmaya başladı. Arada da karnım çok sert oluyor ve geçiyor, sancı mı oluyor şimdi bu
Duaların için Allah razı olsun canım rabbim hepsini katında kabul etsin inşallahKızlar maşaallah neler neler konuştunuz acaba merak ediyorum ama inşallah eve dönünce okuyabilirim ancak, artık bir roman okumuş kadar olurum.3 gün Medine de kalacağız, hepinize dualar ettim, erken doğan bebişlerimiz ve anneleri için ayrı, doğumu bekleyen annelerimiz için ayrı dualar ettim, Peygamber efendimize selamlar ilettim.
Bir de merak edenler olduysa hamileliğimi uçağa yetişmek için koştuğum az bir mesafe dışında hiç hissetmedim diyebilirim. Evde kocama naz yapıyormuşum resmen, bazen bulaşık yerleştirdim belim ağrıdı diye yemeği bile geciktirirdimGeldiğimizden beri çok fazla yürüdüm, hatta gelemeden önce de baya baya iyi yürüdüm. İstanbul hava limanını gezdik biraz istanbulu gezmiş gibi sayıyorum kendimi Henüz dağ bayır tırmanmadık ama şimdilik iyi gidiyor, siz de bana dua ediverin kolaylıkla yapabileyim ibadetleri
Sizinle de paylaşmak istediğim bir şey keşfettim kendimce, daha doğrusu duyduğum ama inanamadığım birşeydi. Ben çok su içmeyi severim burada da içtikçe içiyorum ama afedersiniz lavaboya çıkmadığımı farkettim, çıktığımda da susuzluk belirtileri vardı. Rengi koyu, miktarı az vs gibi. Sorunca öğrendim ki su doldurduğumuz yerler zemzem çeşmesiymiş hep. Kızlar inanan olur inanmayan olur ama bu tezi kendi çapımda doğruladım. Zemzem idrarla değil bildiğiniz terle atılıyor. Her zamanki gibi terliyorum ama lavabo ihtiyacı burada günde 1 kereye düştü. Evde tuvaletten çıkıp daha 2 adım atmadan geri döndüğümü biliyorum. Korktum böbrekler gidecek çocuk susuz kalacak diye market suyu aldım. Burada su ve benzin aynı fiyatta bu arada böyle gereksiz bir bilgiyi niye verdim bilmiyorum
Bekliyoreeeeehepsi mevcut bende de ama son birkaç gündür vajina kemiklerim kuyruk sokumu bel o bölge ve kasıklarım ağrıyoryaklaşıyor mu acaba doğum
O benimaçılın geliyorum
Ben başladım biraz biraz. Hurma pilates topu ve göğüs ucuna bitkisel yağ sürüyorum şimdilik. Haftaya yoğunlaştıracağım. Sonra da kendi isteğimle sez. olabilirimböyle de değişik bir insanım
Nasııı yani dün çok giremedim kaçırmışım bişeyleri sağlıkla gelsin inşallahKızlar 10 da seseryan oluyorum dua edin
Allah kabul etsin, çok sağol canımKızlar maşaallah neler neler konuştunuz acaba merak ediyorum ama inşallah eve dönünce okuyabilirim ancak, artık bir roman okumuş kadar olurum.3 gün Medine de kalacağız, hepinize dualar ettim, erken doğan bebişlerimiz ve anneleri için ayrı, doğumu bekleyen annelerimiz için ayrı dualar ettim, Peygamber efendimize selamlar ilettim.
Bir de merak edenler olduysa hamileliğimi uçağa yetişmek için koştuğum az bir mesafe dışında hiç hissetmedim diyebilirim. Evde kocama naz yapıyormuşum resmen, bazen bulaşık yerleştirdim belim ağrıdı diye yemeği bile geciktirirdimGeldiğimizden beri çok fazla yürüdüm, hatta gelemeden önce de baya baya iyi yürüdüm. İstanbul hava limanını gezdik biraz istanbulu gezmiş gibi sayıyorum kendimi Henüz dağ bayır tırmanmadık ama şimdilik iyi gidiyor, siz de bana dua ediverin kolaylıkla yapabileyim ibadetleri
Sizinle de paylaşmak istediğim bir şey keşfettim kendimce, daha doğrusu duyduğum ama inanamadığım birşeydi. Ben çok su içmeyi severim burada da içtikçe içiyorum ama afedersiniz lavaboya çıkmadığımı farkettim, çıktığımda da susuzluk belirtileri vardı. Rengi koyu, miktarı az vs gibi. Sorunca öğrendim ki su doldurduğumuz yerler zemzem çeşmesiymiş hep. Kızlar inanan olur inanmayan olur ama bu tezi kendi çapımda doğruladım. Zemzem idrarla değil bildiğiniz terle atılıyor. Her zamanki gibi terliyorum ama lavabo ihtiyacı burada günde 1 kereye düştü. Evde tuvaletten çıkıp daha 2 adım atmadan geri döndüğümü biliyorum. Korktum böbrekler gidecek çocuk susuz kalacak diye market suyu aldım. Burada su ve benzin aynı fiyatta bu arada böyle gereksiz bir bilgiyi niye verdim bilmiyorum
Dualarımız sizinle canım sağlıkla gelsin inş yavrucuğunKızlar 10 da seseryan oluyorum dua edin
Sağlıkla al kucağına,rahat bi sezeryan geçir inşallah. Güzel haberlerinizi bekliyoruz bebişin ve seninKızlar 10 da seseryan oluyorum dua edin
Valla ani olmuş birşey yazmamıştı acaba ne oldukiNasııı yani dün çok giremedim kaçırmışım bişeyleri sağlıkla gelsin inşallah
Nasıl neden niçin ay ben şokkkKızlar 10 da seseryan oluyorum dua edin
Hadi bakalım kavuşma zamanı Allah ikinizinde sağlıkla sıhhatle hastahaneden çakmasını nasip etsin en kısa zamanda evinize dönün canım benim. Eşini seni aileni tebrik ederim şimdiden çok güzel bir gün olsunKızlar 10 da seseryan oluyorum dua edin
2 hafta once 68.5 dum simdi 68 ciktim sanirim odemlerimi attimGeçer göz açıp kapayıncaya kadar bir bakmışsın doğurmuşsunBana hamileliğim çok hızlı geçti ne ara 35 hafta oldum bilmiyorum
Kontrolü bekle bakalım yarın doktor ne diyecek ağrıların felan arttı baya
Hayırlarla kavuşun inşallahGece sancim başladı kızlar eski sezeryan olduğum için alacak doktor dualarınızı bekliyorum umarım güzel haberler alırız
24u olabilir bana cekici geliyo bu rakam17 Eylül yıldönümümüz ama geçecek daha bence
Gece sancim başladı kızlar eski sezeryan olduğum için alacak doktor dualarınızı bekliyorum umarım güzel haberler alırız
Ay canimmmm sağlıcakla kucağına al çok heyecanlandimKızlar 10 da seseryan oluyorum dua edin
Aaaa neden aniden olduKızlar 10 da seseryan oluyorum dua edin
Saat tam 10, şimdi gördüm mesajı,.Sağlıkla kavuşun, güzel haberlerle gelin ,Allah yardımcın olsunKızlar 10 da seseryan oluyorum dua edin
Sag salim gelin insallah kuzumKızlar 10 da seseryan oluyorum dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?