2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Gece sancim başladı kızlar eski sezeryan olduğum için alacak doktor dualarınızı bekliyorum umarım güzel haberler alırız
Canım benim dualarım seninle
Hem heyecanlandım hem duygulandım gözlerim dolu dolu şu an. Aylar öncesinden daha testte ilk çizgiyi gördüğüm günden beri beraber yürüdüğüm arkadaşlarımdan birisin insan inanamıyor
Sağlıkla kolaylıkla güzellikle kavuşun inşallah bir ömür ayrılmasın elleriniz

Kızlar 10 da seseryan oluyorum dua edin
Ayyyyy ne diyosuuun daha vardı aslında anam ben çok şaşırdım çok heyecanlandım arkadaşım, rabbim yardım etsin sağlıcakla kavuş inşallah dualarım seninle ve bebeğinle hadi güzel haberlerini bekliyoruz canım benim

DUa edin canlarim cok duygusalim cok korkuyorum aklim kizimda bir yandan saglikli dogsun diye dua ediyorum . Gece başladı sancim 4 saat oluyor eski sezeryan olduğu için alacaklar. Benim kızım da bu haftada doğdu inş oğlumda sağlıcakla gelir. Ve hepimizin evladı sağlıcakla büyür. Ne yazacağım bilmiyorum inanın sadece dua bekliyoruz sizden

Canım her şey çok güzel olacak inşallah için rahat olsun korkma az kaldı bir süre sonra kucağında olacak minik kuşumuz

Hayırlısıyla gidin gelin inşAllah dualarında bizede yer verdiğin için Allah razı olsun Allah dualarını kabul etsin

Kim olsa o esnada korkar. Duyguların normal. Bol bol dua et.
Hemen olup bitecek inşallah.
Ağrıların nasıldı ? Nts falan çekildi mi ?
Eski sezaryen dikişleri açılmasın diye mi doğuma alıyorlar?

Rabbim yardım etsin kolaylık versin

- Doğum Korkusu İçin : EL MUBDİ
-Hamilelik Kolay Geçsin Diye : EL RAKİB

Bunları söyle içinden. Bir hocadan dinlenmiştim.

Şimdi gördüm hem şaşırdım hem kıpır kıpır oldu içim inşallah he eşey çok güzel olacak Rabbim yardımcınız olsun dualarımız seninle yavrunla

Ahh canım dualarımız seninle sağlıkla kavuşacaksınız inşallah hiç korkma kavuşmaların olsun en güzeli gerçekleşecek
Görürsün mesajı diye yazıyorum inşirah oku bolca
ben okuyacağım sizin için

Ahaha tam da bunu yaptım.
Benim 5 gün önde olmam ve günden güne zorlanırken hala doğurmuyor olmam
Sıra bendeydi
Evet ya biz senden ya da Ihlamurseven den atak bekliyorduk aslında
Doğum işi tam sürpriz işte sıra kime gelecek asla bilemiyorsun sağlıkla kavuşalım hepimiz

Canım benim iyi olacak inşAllah sabah görünce birden çok şaşırdım sağlıkla doğacak bebişimiz bizim dualarımız sizinle güzel haberlerle gel bize

Sağlıkla gelsin minik kuzu.. sen hepimize destek verdin canım, dualarimiz sizinle sağlıkla girip sağlıkla çıkın inşallah.. musmutlu haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…