Canım benim dualarım seninleGece sancim başladı kızlar eski sezeryan olduğum için alacak doktor dualarınızı bekliyorum umarım güzel haberler alırız
Ayyyyy ne diyosuuunKızlar 10 da seseryan oluyorum dua edin
Abooo bizimBekliyoreeeee
Şu an herkes Ebruşla arasındaki günü haftayı hesaplıyor hahahahAbooo bizimebru_can_ebru ile günlerimiz aynı o şu an doğumda. Ter bastı sırtımdan aşağı ılık ılık indi
Galiba düzensiz ara ara oluyor artık bu haftalardaKızlar benim de an itibariyle ilk kez belden ve kasıklardan regl ağrısı gibi ağrım olmaya başladı. Arada da karnım çok sert oluyor ve geçiyor, sancı mı oluyor şimdi bu
Şu an herkes Ebruşla arasındaki günü haftayı hesaplıyor hahahah
Aynen baktım yani kaçıncı haftada diye hey Allahım yardımcısı olsunŞu an herkes Ebruşla arasındaki günü haftayı hesaplıyor hahahah
Canım her şey çok güzel olacak inşallahDUa edin canlarim cok duygusalim cok korkuyorum aklim kizimda bir yandan saglikli dogsun diye dua ediyorum . Gece başladı sancim 4 saat oluyor eski sezeryan olduğu için alacaklar. Benim kızım da bu haftada doğdu inş oğlumda sağlıcakla gelir. Ve hepimizin evladı sağlıcakla büyür. Ne yazacağım bilmiyorum inanın sadece dua bekliyoruz sizden
Hayırlısıyla gidin gelin inşAllahKızlar maşaallah neler neler konuştunuz acaba merak ediyorum ama inşallah eve dönünce okuyabilirim ancak, artık bir roman okumuş kadar olurum.3 gün Medine de kalacağız, hepinize dualar ettim, erken doğan bebişlerimiz ve anneleri için ayrı, doğumu bekleyen annelerimiz için ayrı dualar ettim, Peygamber efendimize selamlar ilettim.
Bir de merak edenler olduysa hamileliğimi uçağa yetişmek için koştuğum az bir mesafe dışında hiç hissetmedim diyebilirim. Evde kocama naz yapıyormuşum resmen, bazen bulaşık yerleştirdim belim ağrıdı diye yemeği bile geciktirirdimGeldiğimizden beri çok fazla yürüdüm, hatta gelemeden önce de baya baya iyi yürüdüm. İstanbul hava limanını gezdik biraz istanbulu gezmiş gibi sayıyorum kendimi Henüz dağ bayır tırmanmadık ama şimdilik iyi gidiyor, siz de bana dua ediverin kolaylıkla yapabileyim ibadetleri
Sizinle de paylaşmak istediğim bir şey keşfettim kendimce, daha doğrusu duyduğum ama inanamadığım birşeydi. Ben çok su içmeyi severim burada da içtikçe içiyorum ama afedersiniz lavaboya çıkmadığımı farkettim, çıktığımda da susuzluk belirtileri vardı. Rengi koyu, miktarı az vs gibi. Sorunca öğrendim ki su doldurduğumuz yerler zemzem çeşmesiymiş hep. Kızlar inanan olur inanmayan olur ama bu tezi kendi çapımda doğruladım. Zemzem idrarla değil bildiğiniz terle atılıyor. Her zamanki gibi terliyorum ama lavabo ihtiyacı burada günde 1 kereye düştü. Evde tuvaletten çıkıp daha 2 adım atmadan geri döndüğümü biliyorum. Korktum böbrekler gidecek çocuk susuz kalacak diye market suyu aldım. Burada su ve benzin aynı fiyatta bu arada böyle gereksiz bir bilgiyi niye verdim bilmiyorum
Senin maşallahın var kuzumBenim günde en az 7-8 binim var 10 bin de arada oluyor
Öyle böyle geçicek kuşum. Belki de çok hızlı geçecek anlamayacağızDaha iyiyim kuşum ama artik cok zorlaniyorum ya nasil gececek bu 4 hafta
Bizimde 17 eylül yıldönümümüz17 Eylül yıldönümümüz ama geçecek daha bence
DUa edin canlarim cok duygusalim cok korkuyorum aklim kizimda bir yandan saglikli dogsun diye dua ediyorum . Gece başladı sancim 4 saat oluyor eski sezeryan olduğu için alacaklar. Benim kızım da bu haftada doğdu inş oğlumda sağlıcakla gelir. Ve hepimizin evladı sağlıcakla büyür. Ne yazacağım bilmiyorum inanın sadece dua bekliyoruz sizden
Şimdi gördüm hem şaşırdım hem kıpır kıpır oldu içim inşallah he eşey çok güzel olacak Rabbim yardımcınız olsun dualarımız seninle yavrunlaDUa edin canlarim cok duygusalim cok korkuyorum aklim kizimda bir yandan saglikli dogsun diye dua ediyorum . Gece başladı sancim 4 saat oluyor eski sezeryan olduğu için alacaklar. Benim kızım da bu haftada doğdu inş oğlumda sağlıcakla gelir. Ve hepimizin evladı sağlıcakla büyür. Ne yazacağım bilmiyorum inanın sadece dua bekliyoruz sizden
Ahh canım dualarımız seninle sağlıkla kavuşacaksınız inşallah hiç korkma kavuşmaların olsun en güzeli gerçekleşecekDUa edin canlarim cok duygusalim cok korkuyorum aklim kizimda bir yandan saglikli dogsun diye dua ediyorum . Gece başladı sancim 4 saat oluyor eski sezeryan olduğu için alacaklar. Benim kızım da bu haftada doğdu inş oğlumda sağlıcakla gelir. Ve hepimizin evladı sağlıcakla büyür. Ne yazacağım bilmiyorum inanın sadece dua bekliyoruz sizden
Evet ya biz senden ya daAhaha tam da bunu yaptım.
Benim 5 gün önde olmam ve günden güne zorlanırken hala doğurmuyor olmam
Sıra bendeydi
Canım benim iyi olacak inşAllah sabah görünce birden çok şaşırdım sağlıkla doğacak bebişimizDUa edin canlarim cok duygusalim cok korkuyorum aklim kizimda bir yandan saglikli dogsun diye dua ediyorum . Gece başladı sancim 4 saat oluyor eski sezeryan olduğu için alacaklar. Benim kızım da bu haftada doğdu inş oğlumda sağlıcakla gelir. Ve hepimizin evladı sağlıcakla büyür. Ne yazacağım bilmiyorum inanın sadece dua bekliyoruz sizden
Ay sıradaki kim acabaEvet ya biz senden ya daIhlamurseven den atak bekliyorduk aslında
Doğum işi tam sürpriz işte sıra kime gelecek asla bilemiyorsunsağlıkla kavuşalım hepimiz
Sağlıkla gelsin minik kuzu.. sen hepimize destek verdin canım, dualarimiz sizinle sağlıkla girip sağlıkla çıkın inşallah.. musmutlu haberlerini bekliyoruzDUa edin canlarim cok duygusalim cok korkuyorum aklim kizimda bir yandan saglikli dogsun diye dua ediyorum . Gece başladı sancim 4 saat oluyor eski sezeryan olduğu için alacaklar. Benim kızım da bu haftada doğdu inş oğlumda sağlıcakla gelir. Ve hepimizin evladı sağlıcakla büyür. Ne yazacağım bilmiyorum inanın sadece dua bekliyoruz sizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?