Valla heyecanlı bekleyişler başladı kendimce diyordum Eylül ortasından itibaren günü Ekim başları olanlardan gelmeye başlar haberler diye
Kız sen listede yoksun sankiValla heyecanlı bekleyişler başladı kendimce diyordum Eylül ortasından itibaren günü Ekim başları olanlardan gelmeye başlar haberler diyebakalım sıradaki şanslı kim olacak
Ben olmayayım aman benim daha çok var Ekim sonuna doğru daha anca 40 haftaekimin ilk haftasını da kazasız belasız atlatmam gerekiyor ondan sonra rahatım
Canım sağlıkla çıkın ikiniz de güzel haberlerinizi bekliyoruzGece sancim başladı kızlar eski sezeryan olduğum için alacak doktor dualarınızı bekliyorum umarım güzel haberler alırız
Çok iyi2 hafta once 68.5 dum simdi 68 ciktim sanirim odemlerimi attim
Ay evet ya ben hamilelik başında kendimce pek yapmak istememiştim ne olur ne olmaz diye öyle kaldı sonra da yapasım gelmedi yapsam doğurcam gibi geliyor şimdi de ondan yapmıyorumKız sen listede yoksun sanki
gebelik takvimini görmeyince ilk sayfaya bakayım dedim göremedim
Burda saat baya ilerledi ya da ben mi göremedim
Kaç haftalık oldun sen bizde daha kücüğüz önden ablalarımız abilerimiz gelsin sıramızı bekleyelim
Canım benim duaların için Allah razı olsun çok teşekkür ederizKızlar maşaallah neler neler konuştunuz acaba merak ediyorum ama inşallah eve dönünce okuyabilirim ancak, artık bir roman okumuş kadar olurum.3 gün Medine de kalacağız, hepinize dualar ettim, erken doğan bebişlerimiz ve anneleri için ayrı, doğumu bekleyen annelerimiz için ayrı dualar ettim, Peygamber efendimize selamlar ilettim.
Bir de merak edenler olduysa hamileliğimi uçağa yetişmek için koştuğum az bir mesafe dışında hiç hissetmedim diyebilirim. Evde kocama naz yapıyormuşum resmen, bazen bulaşık yerleştirdim belim ağrıdı diye yemeği bile geciktirirdimGeldiğimizden beri çok fazla yürüdüm, hatta gelemeden önce de baya baya iyi yürüdüm. İstanbul hava limanını gezdik biraz istanbulu gezmiş gibi sayıyorum kendimi Henüz dağ bayır tırmanmadık ama şimdilik iyi gidiyor, siz de bana dua ediverin kolaylıkla yapabileyim ibadetleri
Sizinle de paylaşmak istediğim bir şey keşfettim kendimce, daha doğrusu duyduğum ama inanamadığım birşeydi. Ben çok su içmeyi severim burada da içtikçe içiyorum ama afedersiniz lavaboya çıkmadığımı farkettim, çıktığımda da susuzluk belirtileri vardı. Rengi koyu, miktarı az vs gibi. Sorunca öğrendim ki su doldurduğumuz yerler zemzem çeşmesiymiş hep. Kızlar inanan olur inanmayan olur ama bu tezi kendi çapımda doğruladım. Zemzem idrarla değil bildiğiniz terle atılıyor. Her zamanki gibi terliyorum ama lavabo ihtiyacı burada günde 1 kereye düştü. Evde tuvaletten çıkıp daha 2 adım atmadan geri döndüğümü biliyorum. Korktum böbrekler gidecek çocuk susuz kalacak diye market suyu aldım. Burada su ve benzin aynı fiyatta bu arada böyle gereksiz bir bilgiyi niye verdim bilmiyorum
EbruuKızlar 10 da seseryan oluyorum dua edin
Sen nasıl rahat hissediyorsan canımAy evet ya ben hamilelik başında kendimce pek yapmak istememiştim ne olur ne olmaz diye öyle kaldı sonra da yapasım gelmedi yapsam doğurcam gibi geliyor şimdi de ondan yapmıyorumbatıl inançlarım ve ben
34. Haftanın içindeyiz kuzum daha biz tahmini ekimin son haftası benim doğum tarihi biz de minnağız daha yani doktorum da Ekimin ilk haftasını atlat ondan sonra istediğin zaman istediğin şekilde doğurabilirsin dedien erken o zaman doğurmama izin var umarım oğlum da aynı fikirdedir
Yaaa hepimizin az kaldı gerçekten. Sen bi ekimin 15ini görürsün gibime geldi şu anValla heyecanlı bekleyişler başladı kendimce diyordum Eylül ortasından itibaren günü Ekim başları olanlardan gelmeye başlar haberler diyebakalım sıradaki şanslı kim olacak
Ben olmayayım aman benim daha çok var Ekim sonuna doğru daha anca 40 haftaekimin ilk haftasını da kazasız belasız atlatmam gerekiyor ondan sonra rahatım
Ay ay ay noluyorEvet ya biz senden ya daIhlamurseven den atak bekliyorduk aslında
Doğum işi tam sürpriz işte sıra kime gelecek asla bilemiyorsunsağlıkla kavuşalım hepimiz
Haftan gayet güzel kuzum zaten sağlıkla al kucağına inşallah ☺Gece sancim başladı kızlar eski sezeryan olduğum için alacak doktor dualarınızı bekliyorum umarım güzel haberler alırız
Dünkü mesajım evrene cok cabuk gıttı yaaaaaYaaa hepimizin az kaldı gerçekten. Sen bi ekimin 15ini görürsün gibime geldi şu anEylülün 18i ile 30u arası şöyle güzel enerjisi yüksek ballı bir gün hangisine denk gelir sez günü alırsam eğer aklımda olsun
İnşallah sağlıkla gelecek canım, dualarımız seninleDUa edin canlarim cok duygusalim cok korkuyorum aklim kizimda bir yandan saglikli dogsun diye dua ediyorum . Gece başladı sancim 4 saat oluyor eski sezeryan olduğu için alacaklar. Benim kızım da bu haftada doğdu inş oğlumda sağlıcakla gelir. Ve hepimizin evladı sağlıcakla büyür. Ne yazacağım bilmiyorum inanın sadece dua bekliyoruz sizden
Çıktın mı doktordan? Bugün 1 doğumumuz var 2.de mi gelecek yoksa ☺Kızlar 9 40 ta dr a gidiyorum hareketleri çok azaldı diyr gel bakayım dedi bakalım neymiş sizleri bilgilendireceğim hareketleri azaldı diye korkan annişlerim
Hakikaten yaaDünkü mesajım evrene cok cabuk gıttı yaaaaa
Sakinleştin mi daha iyi misinn? Doğum çantan falan yanında mı ?Daha almadılar bekliyoruz
Bende doktora yazdım eger gel derse bı gıdıcem belım falan kotu hala kasılıyor çokçaSakinleştin mi daha iyi misinn? Doğum çantan falan yanında mı ?
Oh maşAllah bizim 1. SenemizAnah şaka6 senemiz oluyor bızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?