2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Ay sıradaki kim acaba ben de @XbirKadin Ihlamurseven ve kendimden şüpheliyim
Valla heyecanlı bekleyişler başladı kendimce diyordum Eylül ortasından itibaren günü Ekim başları olanlardan gelmeye başlar haberler diye bakalım sıradaki şanslı kim olacak
Ben olmayayım aman benim daha çok var Ekim sonuna doğru daha anca 40 hafta ekimin ilk haftasını da kazasız belasız atlatmam gerekiyor ondan sonra rahatım

Kız sen listede yoksun sanki
gebelik takvimini görmeyince ilk sayfaya bakayım dedim göremedim
Burda saat baya ilerledi ya da ben mi göremedim
Kaç haftalık oldun sen bizde daha kücüğüz önden ablalarımız abilerimiz gelsin sıramızı bekleyelim

Ay evet ya ben hamilelik başında kendimce pek yapmak istememiştim ne olur ne olmaz diye öyle kaldı sonra da yapasım gelmedi yapsam doğurcam gibi geliyor şimdi de ondan yapmıyorum batıl inançlarım ve ben
34. Haftanın içindeyiz kuzum daha biz tahmini ekimin son haftası benim doğum tarihi biz de minnağız daha yani doktorum da Ekimin ilk haftasını atlat ondan sonra istediğin zaman istediğin şekilde doğurabilirsin dedi en erken o zaman doğurmama izin var umarım oğlum da aynı fikirdedir

Canım benim duaların için Allah razı olsun çok teşekkür ederiz oranın maneviyatı, verdiği huzur çok başka. Yorulduğunu anlamazsın tabi sağlıkla dön inşallah
Kızlar 10 da seseryan oluyorum dua edin
Ebruu doğum olmuştur belki ama Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Çok duygulandım, sevindim

Sen nasıl rahat hissediyorsan canım
Bende aynı şeyi söylüyorum ekim ilk haftasından sonra doğabilirsin yavrum diye tabi inş dediğin gibi onlarda bizim gibi düşünüyordur :)
hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah

Yaaa hepimizin az kaldı gerçekten. Sen bi ekimin 15ini görürsün gibime geldi şu an Eylülün 18i ile 30u arası şöyle güzel enerjisi yüksek ballı bir gün hangisine denk gelir sez günü alırsam eğer aklımda olsun

Dünkü mesajım evrene cok cabuk gıttı yaaaaa

İnşallah sağlıkla gelecek canım, dualarımız seninle

Bizimde bugün 15 :30 ilk kontrolümüz var bakalım ne diyecek doktor. 2 gündür düzenli beslenen çocuğum bugün yememek de direniyor. Hala nefes alması rahat değil gibi bazen böyle nefes nefese gibi oluyor göğsü, içim gidiyor dayanamıyorum onu soracağım. İnşallah güzel şeyler söyler. Bir de öncesinde sağlık ocağında aşıya gideceğiz, bizim vurduracağımız ilk aşı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…